فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســلام صبحتون
بخیـر و نیکی
یه روز پر نشـاط
یه روز خوب و با برکت
یه دنیـا لبخند و آرامش
یه زنـدگی پراز دلخوشی
و خـوشبختی بی پایان
بـرای تک تک تون آرزومندم
🌼🥰💞
11.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب دورنگ برای مهمونی 😍😋
مواد مورد نیاز:
۲۰۰ گرم گوشت گوساله ی چرخ شده
۲۰۰ گرم مرغ چرخ شده
دو عدد پیاز متوسط رنده و آب گرفته شده
دو ق غ زعفران دمکرده
ادویه ها شامل(نمک،فلفل سیاه،سماق)
گوشت گوساله رو همراه پیاز رنده و آبگرفته شد،نمک و سماق ورز بدید و کنار بزارید به مرغ چرخ شده که بهتره ترکیبی از ران و سینه باشه پیاز رنده و حتما آب گرفته نمک و فلفل سیاه و یک ق غ زعفران دمکرده اضافه کرده و مخلوط کنید روی سطح کار نایلون پهن کنید و یک ق غ از مواد رو به صورت یکی درمیان قرار بدید و یک لایه نایلون روش بکشید و با دستتون کاملا صاف کنید یه سیخ چوبی رو روی کباب قرار بدید جوری که از اول تا آخر کباب سیخ چوبی باشه یک لایه رو روی سیخ چوبی برگردونید و با کمک دستتون کاملا صاف کنید زمانی که به شکل دلخواهتون رسید یک ساعت داخل فریزر بزارید تا بافت کباب ها منسجم شه بعد داخل تابه سرخ کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این لازانیا خوشمزه بدون فر و بدون قر فر درست شده😂😍
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_بادمجون_شکم_پر😍😋
بادمجون کوچک و قلمی حدود سه کیلو
سرکه ی قرمز
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
سبزی معطر(ترخون و مرزه و کمی نعناع)
سیر ریز شده دویست گرم
اول بادمجون ها رو بشوریم و کلاهک اونا رو با چاقو مرتب کنید و یه چاک کوچیک به بدن بادمجون بدیدبعد میریزیم داخل قابلمه و دو لیوان آب میریزیم و میذاریم حدود یک ربع بجوشه(زیاد روی شعله قرار ندید و گرنه بادمجون ها له میشن)بعضیها بادمجون رو با سرکه میپزن من دوست ندارم چون احساس میکنم خیلی تند و تیز میشه حالا بادمجون ها رو میذاریم روی یه دستمال تمیز تا آب اضافیش گرفته بشه بعد در کاسه ای جدا سبزی های معطر خرد شده و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و سیر های ریز شده(میتونید رنده کنید)مخلوط کنید. داخل شکم بادمجون ها رو با مواد پر کنید و بذارید داخل شیشه.حالا سرکه ی قرمز و کمی نمک رو با هم مخلوط کنید و روی بادمجون ها بریزید. (کاملا سرکه باید روی بادمجون ها رو بگیره) درب اونو میبندیم وجای خنک قرار میدیم بعد از دو تا سه هفته آمادس درست کنید ونوش جونتون کنید.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
11.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ته_چین_مجلسی😍😋
گوشت راسته گوسفندی ۱ کیلو
نمک ۱ قاشق
فلفل سیاه ۱ قاشق
زرد چوبه ۱ قاشق
داچین ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
بادمجون ۲ عدد
ماست هم زده ۲ پیمانه
۶ عدد زرده تخم مرغ
۴ قاشق زعفرون
نمک و فلفل سیاه وهل نصف قاشق چای خوری
روغن ۴ قاشق
برنج ایرانی ۴ پیمانه
خلال پسته ۴ قاشق
خلال بادوم ۴ قاشق
شکر ۱ قاشق
زعفرون ۱ قاشق
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
14.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین روش درست کردن ماهی سالمون😍😋
موادلازم:
ماهی سالمون🐟
سس سویا🥣
روغن زیتون🫒
کنجد
نمک🧂
فلفل تند🌶
لیمو🍋
گوجه فرنگی🍅
1 ساعت مرینیت کردم وقت نداشتی فرقی نمیکنه
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
14.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•املت سوسیس قهوه خونه ای😋😍
از اون صبحونه های خوشمزست از دستش نده 🥳
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
16.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوجه رو اینجوری فریز کن 🍅😍
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
10.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی_پاستیلی😍😋
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
شکر: ۱/۳ پیمانه (من کمتر ریختم)
شیر: ۱ پیمانه
نشاسته ذرت (پودری): ۱ ق غ سرپُر
پاستیل: ۸۰ تا ۱۰۰ گرم
پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه: ۱ ق غ، که با ۲ ق غ آبجوش باید حل بشه میشه پودر ژله رو حذف کنید و بجاش ۱ ق غ شکر بریزید و برای رنگ بستنی هم، یکی دو قطره رنگ خوراکی دلخواه اضافه کنید.
شیر، شکر، نشاسته و ژله حل شده رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به غلظت برسه و مثل پودینگ یا فرنی بشه؛ بعد از رو حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه (هر از گاهی هم بزنید تا رویه نبنده)حالا خامه صبحانه رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنید پاستیل هارو هم بریزید و مخلوط کنید (پاستیل باید ریز باشه، اگه درشته با قیچی ریزش کنید) مایه بستنی رو داخل قالب ریخته و رو سطح بکوبید تا یکدست بشه و چوب بستنی بذارید حداقل هفت ساعت داخل فریزر قرار بدید تا خوب ببنده، بعد کمی قالب رو توی آب گرم بذارید تا بستنی راحت جدا بشه
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•شیرینی هلو🍑😍
راحت و خوشمزه دیگه از یک شیرینی چی میخواین؟😍
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
12.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب سبز 😍😋
ساق مرغ: ۶ عدد
گشنیز: یک دسته
سیر: ۶ حبه
لیمو ترش: ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون: نصف استکان
و یک قاشق غذاخوری سرخالی نمک و یک عدد پیاز و چهار حبه سیر هم برای گرفتن بوی زهم و طعم دهی اولیه به ساق مرغ.
نمیدونم شما چه طعم جوجه کبابی رو بیشتر دوست دارین، ولی حتماً یک بار این کباب رو امتحان کنین؛ مطمئن باشین خوشتون میاد
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
14.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•فیله سوخاری🍗😍😋
ترکیب گوشت مرغ، ژامبون و پنیر و یه لایه سوخاری چه شود🤤
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]