7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کیک_ماست_و_مارمالادی
3 عدد تخم مرغ
2 پیمانه شکر
1.5 پیمانه روغن مایع
2 پیمانه ماست
4 پیمانه آرد سمولینا نرم(لوازم قنادی ها دارند)
2 ق م سر پر. بیکینگ پودر
کمی وانیل
برای تزیین
مارمالاد زردآلو ((هر مارمالادی میتونید جایگزین کنید))
خلال پسته
، تخم مرغ، روغن مایع ، شکر و ماست را در ظرفی بریزید و خوب همه را هم زده و مخلوط کنید. آرد سمولینا ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود.
قالب کیک را چرب و آردپاشی کرده و مایه کیک را در قالب بریزید و قالب را چند بار اروم روی کانتر بزنید تا هوای اضافی مایه کیک خارج شود و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 25 دقیقه تا بپزید. بعد از پخت کیک بزارید کیک سرد شود و سپس
با مربای زردآلو و خلال پسته تزئین کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#چیزکیک_شاتوت
🔸اول يه كيك اسفنجي ساده درست كنيد و از وسط برش بزنيد و بزاريد سرد بشه
يه بسته پنير ماسكارپونه با 200 گرم خامه و 4 قاشق غ شكر و مقداري وانيل با همزن بزنيد .
دو ق غ پودر ژلاتين رو با يك ليوان شير بنماري كنيد و اروم به مواد اضافه كنيد و هم زمان هم بزنيد .
براي لايه اول نصف از مواد رو روي كيك بريزيد و 20 دقيقه بزاريد يخچال تا ببنده ، براي لايه دوم هم شاتوت يخ زده رو داخل بلندر بريزيد و به مواد باقي مونده اضافه كنيد و روي لايه اول بريزيد ،
وقتي سرد شد ميتونيد ژله انگور( دماي اتاق سرد بشه ) رو با شير درست كنيد و براي لايه اخر استفاده كنيد و 6 ساعت بزاريد يخچال تا ببنده
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی
داخل یه کاسه
۶ حبه سیر
و ۲ عدد تخم مرغ بریزین
با گوشکوب برقی میکس کنین
نصف پیمانه ماست
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر
دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
اضافه و یکدست کنین
۳۰۰ گرم آرد بریزین
با دست مخلوط کنین و ورز بدین تا خمیر جمع شه
۲ قاشق غذاخوری روغن مایع بریزین
یکم دیگه ورز بدین
روی سطح کار آرد پاشی کنین
با وردنه خمیر رو پهن کنین
با کاتر قالب بزنین
داخل روغن داغ دو طرفشو سرخ کنین
به همراه عزیزانتون میل کنید
نوش جان
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_لقمه
۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده
یک عدد پیاز متوسط
نصف فلفل دلمه ی سبز
۱۰ شاخه جعفری تازه
ادویه ها شامل(نصف ق م نمک،نصف ق م فلفل سیاه و یک ق غ سماق ،دو ق غ آرد سوخاری)
این میزان مواد برای ۵ تا ۶ نفر کافیه
آرد سوخاری رو برای اینکه گوشت داخل تابه خیلی جمع نشه اضافه میکنیم.حتما باید شعله ملایم باشه که گوشت مغز پخت شه.کره یا روغن رو فقط در حدی که کف تابه کمی چرب شه اضافه کنید نیاز به روغن بیشتری نداره.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#کیک
💜مواد لازم💜
بیسکوییت پتی بور۲ بسته
آرد سفید قنادی ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخورى
نشاسته ۱/۵ قاشق غذاخوری
شکر ۶ ق غ
شیر ۲ لیوان
💜طرزتهیه💜
مواد خشک را باهم مخلوط میکنیم و شیر را بهش اضافه میکنیم و میذاریم روی حرارت تا غلیظ شود وقتی به غلظت فرنی رسید میذاریم کنار تا خنک شود
کف قالبمونو سلفون پهن میکنیم و یه لایه مواد شکلاتی و یه لایه بیسکوییت پتی بور میچینیم تا لایه اخر که فقط بیسکوییت میچینیم و سه ساعت در یخچال میزاریم
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#شیرینی_فوری
تخم مرغ ۱ عدد کامل و یک زرده برای رومال
آرد ۱/۵ لیوان یا پیمانه
شکر ۵ ق غ خ
روغن مایع ۸ ق غ خ
عسل یک ق غ خ سر پر
وانیل نصف ق چ خ
بکینگ پودر نصف ق چ خ
پودر هل نصف ق چ خ یا دو قطره اسانس هل
پودر کاکائو نوک ق چ خ
تخم مرغ و شکر و روغن و با همزن هم میزنیم تا شکر کاملا حل بشه بعد عسل و وانیل و هل و اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا عسل خل بشه حالا آرد و بکینگ پودر و الک میکنیم و کم کم اضافه میکنیم و با دست مخلوط میکنیم خمیر و یکم ورز میدیم تا یکدست بشه بعد اندازه های کوچک از خمیر برمیداریم و با دست فرم میدیم و با کمی فاصله از هم داخل قالب میچینیم ( حتما کاغذ روغنی پهن کنید) بعد زرده تخم مرغ و پودر کاکائو رو مخلوط میکنیم و شیرینی ها رو رومال میزنیم و بعد با چنگال یا کاتر طرح میدیم . فر و از قبل با دمای ۱۷۰ گرم میکنیم شیرینی و داخل فر گذاشته و ۱۵ دقیقه بعد شیرینیا آمادس، بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جدا کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
16.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#املت_گوجه_و_زیتون (۲ نفره )
مواد لازم:
تخم مرغ ۵ عدد🥚
کوکتل ۱ عدد
پیازچه ۵ عدد
زیتون ۲ عدد 🫒
گوجه گیلاسی ۵ عدد 🍅
پنیر موزارلا ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه🧂
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#کتلت_مرغ_بدون_تخم_مرغ 🍘 😋
🔸سینه مرغ چرخ شده +سیب زمینی خام رنده شده + پیاز رنده شده بدون اب+ سیر رنده شده + نمک فلفل دارچین زعفران پودر زنجبیل + ارد سوخاری
همه رو با هم مخلوط و بعد سرخ کنید.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#املت_لوبیا
این غذا یک املت معروف قهوه خونه اے در گیلان هست ڪه شاپور قهوه چے براے اولین بار تو قهوه خونه اش براے مشتریاش سرو ڪرد و این روزها یک عالمه طرفدار پیدا ڪرده املت لوبیا یا شاپورے یک املت مشتے و خوشمزه.
براے درست ڪردن این املت چندتا نڪته هست تا بشه اون املت قهوه خونه اے گیلان.
اول از همه رب رو خوب تفت بدین بعد از اون تخم مرغ ها رو اضافه ڪنید و سفید اون رو با رب هم بزنید اگر دوست داشتید زرده رو هم ترڪیب ڪنید اگر ڪه نه مثل من بزارید خوشگل باقے بمونه
بعد از اون نوبت به خوراک لوبیا میرسه ڪه از قبل آماده ڪردین یا از ڪنسرو اون استفاده ڪنید بهترین لوبیا، لوبیا چیتے محلے هست اما خوب لوبیا چیتے معمولے هم ڪارتون رو راه میندازه در پاره اے موارد دیده شده ڪه از لوبیا ڪشاورزے هم استفاده میشه ولے بیشتر همون چیتے طرفدار داره. نڪته این هست ڪه لوبیا نباید آب داشته باشه املت رو باید بزنین ڪنار بعد لوبیا رو یک طرف ظرف بریزید ولے من دورش ریختم.در آخر نوبت فلفل سیاه، گلپر، نمک و روغن
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه تابه ای
#فیلم_آموزشی
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یک روش جالب برای دونات قابلمه ای را حتما یکبا امتحان کن
مواد:
150 میلی لیتر شیر گرم
شکر 35 گرم
5 گرم مخمر فوری
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری روغن پخت و پز
325 گرم آرد نان
1/4 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
15 گرم کره
شکر پودر شده
نوتلا
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]