12.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک عصرونه
🥳🥳🥳🥳
ارد گندم دو لیوان (اردنانوایی)
بیکینگ پودر دو ق م
تخم مرغ یک عدد
وانیل نصف ق چ
شکر یک لیوان سرخالی
سرکه دو ق غ
شیر یا اب معمولی یک لیوان
کره گیاهی یک ق غ
✅️ این کیک بافتش خیلی لطیف نرمه تو فیلم کا ملا مشخصه کاملا پف کرده پنبه ایی شده خیلی خوشمزه هست
✅️بوی سرکه نمیده سرکه کمک میکنه کیک خوب پف کنه بالا بیاد
✅️توی قابلمه سایز کوچیک با کاغذ روغنی همراه با شعله پخش ،دمکنی درست کنید تایم پختش ۳۰ دقیقه هست حتما بعدش با سیخ چوبی تست کنید
برای فر گازی دمای ۱۶۰ درجه بمدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
برای فر برقی دمای ۱۴۰ درجه بمدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنینی مرغ 😍😋
پنینی مرغ یه لقمه جذاب و فوری
پس ذخیره
سینه مرغ ۱ عدد
فلفل دلمه ای رنگی هر کدام ۱/۴ عدد
پیاز ۲ عدد
رب گوجه ۱ ق غ
ادویه ها ( اورگانو ، زردچوبه ، پرک فلفل ، فلفل سیاه ، پولبیبر ،نمک )
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
نون ترتیلا ۴ عدد
کره کمی
پیازچه و کمی جعفری
تو هر مرحله كه مواد رو اضافه ميكنيد صبر کنید کاملا سبک بشه بعد مجدد اضافه کنید تایم کلی درست کردن این غذا ۴۵ دقیقه هستش و خیلی فوری آماده است
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنینی مرغ 😍😋
پنینی مرغ یه لقمه جذاب و فوری
پس ذخیره
سینه مرغ ۱ عدد
فلفل دلمه ای رنگی هر کدام ۱/۴ عدد
پیاز ۲ عدد
رب گوجه ۱ ق غ
ادویه ها ( اورگانو ، زردچوبه ، پرک فلفل ، فلفل سیاه ، پولبیبر ،نمک )
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
نون ترتیلا ۴ عدد
کره کمی
پیازچه و کمی جعفری
تو هر مرحله كه مواد رو اضافه ميكنيد صبر کنید کاملا سبک بشه بعد مجدد اضافه کنید تایم کلی درست کردن این غذا ۴۵ دقیقه هستش و خیلی فوری آماده است
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#مربا_هویج
یک کیلو هویج رنده شده و یه کیلو شکر رو مخلوط کردم یه مقدار آب اضافه کردم تا یکم روی هویج ها رو بگیره بعد گذاشتم رو شعله زیاد تا جوش اومد بعد حرارت رو کم کردم تا آماده شد در آخر حرارت رو که خاموش کردم یه ورق ژلاتین رو داخل مربا ریختم و هم زدم تا حل شد این ژلاتین هم مربا رو شفافتر میکنه و هم باعث میشه کپک نکنه و هم شکرک نزنه،یه قاشق گلاب رو هم به مربا اضافه کردم در آخر برا اینکه خیلی خوشرنگ بشه یکم دم میذارم.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فینگرفود جذاب و هیجان انگیز😍😋
و یه انتخاب عالی برای جشن تولد و مراسماتونه که میتونه میزتونو خیلی خوشگل کنه 😍
این فینگرفود سبزیجات رو با لوبیاهای سبز و با کیفیت نوبر سبز درست کردم
مواد لازم:
لوبیا سبز
ذرت
سیب زمینی
قارچ
هویج
فلفل دلمه
سس گوجه فرنگی
پنیر پیتزا
مواد لازم برای کاسه های نونی:
خمیر یوفکا
ادویه(پاپریکا،آویشن،فلفل )
روغن زیتون
دقت کنید که حتما فر رو از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید و اجازه بدین نون حدود یک ربع داخل فر بمونه تا طلایی بشه ، و بعد از سرد شدن داخل کاسه هارو پر کنید.
🌟
قیمه نثار
برای ۳ تا۴ نفر
گوشت گوساله یا گوسفندی ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
پیاز ۱ عدد
پیاز داغ ۲ تا ۳ ق غ
پودر هل ۱ ق چ
گلاب ۱ ق غ
دارچین ۱ ق چ
آب لیمو ۱ ق م
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
رب گوجه ۱ تا ۲ ق غ
زرشک ۳ تا ۴ ق غ
خلال پسته ۲ ق غ
خلال بادام ۲ ق غ
خلال پرتقال ۲ تا ۳ ق غ
کره یا روغن به میزان لازم
یه پیاز رو خرد کردم داخل قابلمه پیاز رو همراه با گوشت و زردچوبه و فلفل ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دادم . بعد رب رو اضافه کردم و مقداری تفت دادم و آب در حد یک و نیم لیوان ریختم و درش رو گذاشتم تا بپزه . بسته به نوع گوشت و اینکه از کدوم قسمت استفاده بشه تایم پخت فرق می کنه . آب هم زیاد ریخته نشه اگر دیدین موقع پخت آبش کمه می تونید بهش اب اضافه کنید فقط آب جوش باشه .
وقتی که گوشت پخت پیاز داغ، نمک ، دارچین، آب لیمو خیلی کم ، گلاب، پودر هل ، زعفران غلیظ اضافه کردم و ۱۰ دقیقه بمونه روی حرارت کافیه .
برای تهیه خلال ها
خلال پرتقال رو ۵ الی ۶ بار جوشوندم . هر بار با مقداری آب سرد روی حرارت گذاشتم و بعد از جوشیدن ابش رو خارج و مجددا آب اضافه کردم تا تلخیش گرفته بشه . دفعه آخر دیگه گذاشتم بپزه وآخر شکر اضافه کردم .
خلال بادام و پسته رو هم از قبل خیسوندم و بعد ابش رو خارج کردم و خشک بشه، می تونید با گلاب هم خیس کنید .
زرشک رو هم می شوریم میزاریم خشک بشه .
توی تابه کمی کره یا روغن، زرشک،خلال پرتقال،خلال بادام ،خلال پسته( و در صورت تمایل می تونید شکر بریزین .) ریختم و روی حرارت مقداری تفت دادم .
برنج رو هم که کته یا دمی هر طور دوست دارید من کته پختم . بعد از پخت مقداری رو با زعفران مخلوط کردم و با خلال ها مخلوط کردم .
🌟
4.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش مربای #گل_محمدی 😍☝️
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#کیک_یزدی
یزدی عالی وخوش بافت وبینظیررررررر👌👌👌👌👌
فقط نصف کپسولهارو پرکردم وانقدرپف کرد😍
کیک_یزدی
رسپی آشپزی خاص
📝مواد لازم: 🔻
🔸شڪر 400 گرم
🔸آب 420 گرم
🔸تخم مرغ 3 عدد
🔸شربت بار 40 گرم
🔸روغن مایع 270 گرم
🔸آردنول 600 گرم( اگه آردتون ستارست 620 گرم)
🔸بڪینگ پودر 3 ق چ پر
🔸وانیل سرقاشق ق چ
🔸پودرهل به دلخواه
🔻 طرز تھیہ:
ابتداتخم مرغ وشڪربایدباهمزن برقی 15 تا 18دقیقه بزنه سفیدوپوڪ بشه بعدبادنده آرام شربت و آب رابهش اضافه کنین
یڪم ڪه کارکرد وشڪر آب شد،آرد را با بڪینگ کہ ازقبل سہ بار الڪ کردین بادنده آرام ڪمڪم به خوردخمیربدین آردتمام شدروغن مایع ھم به خمیربدین بادنده دو۷ثانیه ڪارڪنه خاموش ڪنین وقیف بزنین داخل قالب ھاے یزدے کہ ڪپسول گذاشتین و بزارین داخل فر ازقبل گرم شدہ بہ دماے 240درجہ بہ مدت 15الی 20 دقیقہ
🔽نڪات:
◀️دماے فرھا متفاوتہ باتوجہ ب قلق فرتون پخت کنید.
◀️میتونید نصف مقدار آب دستور را گلاب بزنید.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]