eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.9هزار ویدیو
9 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
500 گرم (4 فنجان) آرد 1 قاشق چایخوری. نمک 1 قاشق چایخوری. پودر خمیرمایه 150 گرم کره 1 تخم مرغ 200 گرم خامه ترش پر كردن: 350 گرم گوشت مرغ 2 عدد پیاز 1 عدد سیب زمینی نمک فلفل قرمز فلفل 50 میلی لیتر (0.23 فنجان) روغن جعفری کنجد زرده روش همه مواد را مخلوط کرده و خمیر را ورز دهید. به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. همه مواد را برای پر کردن مخلوط کنید. خمیر را به 12 قطعه تقسیم کرده و به شکل گلوله درآورید. کیک ها را رول کنید. مواد را وسط کیک قرار داده و روی آن را با کیک دیگری بپوشانید. لبه ها را به شکل گل ببندید. خمیر های شکل گرفته را روی صفحه پخت قرار داده و با زرده مسواک بزنید. برگ های گل را شکل دهید و دانه های کنجد را بپاشید. به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی😋 مواد لازم🔻 🥚تخم مرغ ۱ عدد 🥄شکر ۱ ق غ 🧂نمک ۱ ق چ 🥄روغن ۸۰ میلی لیتر 🥛شیر گرم ۱۵۰ میلی لیتر 🍶آب گرم ۱۵۰ میلی لیتر 🥄مایه خمیر خشک ۱ ق چ 🥣آرد ساده (گندم) ۵۵۰ گرم ‌ برای یک ساعت روی خمیر رو بپوشونید و بذارین استراحت کنه. بعد به تکه های کوچک تقسیمش کنید و دوباره برای ۱۰ دقیقه روی خمیر رو بپوشونید. ‌ برای داخل پیراشکی🔻 🥔سیب زمینی ۸۰۰ گرم 🥄روغن ۴ ق غ 🧅پیاز ۱ عدد 🧂نمک نصف ق چ 🍅گوجه فرنگی له شده ۱ عدد ☘️جعفری به دلخواه 🌭میتونید بجای سیب زمینی از سوسیس هم استفاده کنید. ‌ 🥟برای روی خمیر: 🥚تخم مرغِ کاملِ همزده ۱ عدد 🥄کنجد 🌡دمای فر: ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۶۰ درجه فارنهایت 🕰به مدت: ۲۵-۳۰ دقیقه .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
الهـی🌷 امروزمان آغازی باشد 🌷 برای شکر نعمتهايت🌷 قلبمان جایگاه مهربانی زندگیمان سرشار از آرامش🌷 روحمان غرق در محبت و عشق و دستانمان سرشار از الطاف نورانی سلام امروزتون پر خیر و برکت🌷 ‌─━━━⊱🌸⊰━━━─
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی سیب زمینی و گوشت با پنیر چدار😋😍 مواد لازم : گوشت چرخ شده 450 گرم فلفل قرمز 1 دوم ق چ زیره سبز 1 ق چ پودر سیر 1 ق چ پودر پیاز 1 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ نمک 1 ق چ سس گوجه فرنگی 1 سوم پیمانه سیب زمینی رنده شده 6 عدد متوسط آرد سفید 2 ق غ نمک 1 دوم ق غ پنیر چدار طرز تهیه : گوشت را سرخ کرده و به ان فلفل قرمز،زیره سبز ،پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و نمک میزنیم سپس به ان سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و زمانی که گوشت پخته شد و اب ان کاملا گرفته شد از روی حرارت بر میداریم سیب زمینی ها را رنده کرده و به ان ارد و نمک اضافه میکنیم به اندازه یک ق غ از سیب زمینی بر میداریم و کف دستمان پهن کرده و روی ان مقداری گوشت ریخته و روی ان پنیر چدار قرار میدهیم و به صورت توپک در اورده و داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم .😜😋 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ناگت مرغ این ناگت فوق العاده خوشمزه اس👌 با این دستور ۳۰ دونه ناگت داریم سینه مرغ نیم کیلو پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط سیر ۴ الی ۵ حبه پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم سس خردل ۲ قاشق غذاخوری نمک ۲ قاشق مرباخوری فلفل ب مقدار کافی پودر سوخاری ۱ بسته (کاملا پودر باشه) پیاز رو رنده درشت میکنیم و آب و اون رو جدا میکنیم (نیاز نیست خیلی آب پیاز رو جدا کنید) مرغ پیاز و سیر و نمک و فلفل و سس خردل و پنیر پیتزا رو توی غذاساز میریزیم و میزاریم کاملا له بشن. روی ی سطح صاف پودر سوخاری ریخته و مرغ رو روی پودر سوخاری پهن میکنیم و قالب میزنیم. روغن رو گرم‌میکنیم و دونه دونه ناگت ها رو سرخ میکنیم. میتونید اگر ب تعداد زیاد ناگت ها درست کردید فریز کنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
دسر انبه مواد لازم 2 عدد انبه متوسط‌ 3 لیوان شیر نصف لیوان شکر 1 قوطی خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین طرز تهیه قبل از هر کاری پودر ژلاتین رو با کمی آب سرد میزاریم روی کتری در حال جوش تا ژلاتین ذوب بشه. انبه رو پوست کندم و هسته‌اش‌ رو در آوردم.بعد با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن له کردم. در ‌مرحله بعدی شکر رو اضافه کردم و باز مخلوط کردم. شیر رو همراه با خامه ریختم روش و حسابی با گوشت کوب مخلوط کردم که یکدست شد. در مرحله آخر ژلاتین آب شده رو اضافه کردم و خوب مخلوط کردم که یکدست بشه. در مرحله آخر ریختم تو ظرف و ۳ساعت گذاشتمش تو یخچال. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
10.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماکارون‌ مرغ 🍗😍😋 دو مدل فینگرفود متفاوت با یک مواد میانی و نون تست 🙌🏻 برای ماکارون مرغ احتیاج داریم به: یک عدد سیب زمینی درشت آبپز دو عدد سینه مرغ ریش شده دویست گرم ژامبون رنده شده خیارشور خرد شده ذرت پخته شوید تازه مایونز پنیرخامه ای ماست سون و لیموترش و نمک و فلفل .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
13.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنینی مرغ یکی از خوشمزه ترینهاست😍😋 مواد لازم: یک سینه ی مرغ فلفل دلمه های رنگی از هر رنگ نصف یک عدد پیاز متوسط ده عدد قارچ ادویه ها شامل زردچوبه،فلفل سیاه،پولبیبر، پودر سیر ،آویشن،نمک به میزان لازم سه ق غ پنیر پیتزا سه ورقه پنیر چدار برای عطر و طعم بیشتر. 🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖 فلفل دلمه های رنگی ،قارچ،مرغ و پیاز رو به‌ اندازه های دلخواه خرد کنید،سعی کنید همه یک اندازه باشه که ظاهر ساندویچ جذاب تر شه. پیاز ها رو تفت بدید تا کمی سبک شه مرغ ها رو همراه ادویه ها اضافه کرده و سرخ کنید سپس فلفل دلمه و قارچ رو اضافه کنید ده دقیقه‌ در تابه رو ببندید تا مواد کاملا پخته شه بعد کمی پنیر پیتزا و اگه دوست داشتید برای عطر و طعم بیشتر پنیر ورقه ای بزارید در تابه و ببندید تا پنیر ذوب شه. 🧅🫑🍄🧅🫑🍄🧅🫑🍄🧄🧅🍄🫑🧄 نون باگت رو برش بزنید و با موادی که آماده کردید پر کنید یه تابه رو بزارید گرم شه نون باگتی که با مواد گوشتی پر کردید رو داخلش بزارید وبا یه جسم سنگین فشار بدید تا هر دو طرف نون باگت گمی برشته شه بعد هم برش بزنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
19.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 چرخ کرده مرغ : نیم کیلو ترکیب سینه و ران پیاز : دو عدد سیر : دو حبه فلفل سیاه ، زردچوبه ، پاپریکا و‌نمک رب انار ملس : ۲ قاشق غذا خوری گردوی خرد شده : ۲/۳ پیمانه هویج : دو عدد رب گوجه : یه قاشق غذا خوری به گوشت چرخ کرده مرغ پیاز و‌سیر رنده شده بهمراه نمک و ادویه ها و پودر سوخاری اضافه میکنیم و حسابی ورز میدیم و به صورت قلقلی فرم میدیم و داخل روغن سرخ میکنیم و کنار میذاریم یه پیاز رو نگینی خرد میکنیم و داخل ظرف جدا با کمی روغن تفت میدیم بعد بهش ادویه و رب گوجه رو اضافه میکنیم و‌تفت میدیم گردوی خرد شده و هویج و در آخر هم رب انار میریزیم با ۳ لیوان آب جوش میذاریم نیم ساعت تا چهل دقیقه بپزه بعد از چهل دقیقه کوفته های مرغ رو اضافه میکنیم و نیم ساعت دیگه زمان میدیم تا خورشمون با حرارت ملایم جا بیفته .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماست سفت،بدون نشاسته😍😋 مواد لازم: برای تهیه این ماست سفت و کم آب ابتدا شیر 🥛بمدت ۳۰ دقیقه بجوشونید بعد که خنک شد میزارم یخچال فرداش سرشیر روش میبنده میگیرم بعد دوباره گرم میکنم تا حدی باشه که گرماش انگششت دست تحمل کنه نه داغ باشه نه سرد بعد داخل ظرف مورد نظر بریزید این ظرف من چهارکیلو بود هر یک لیتر شیر یک قاشق غذاخوری سرپر ماست بریزید در انتها روی ظرف با ابکش میپوشونم بمدت شش تا هشت ساعت در درمای محیط باشه درش نزارید چون آب میندازه یا نیمه باز بزارید بعد از این بمدت هشت تا ۱۲ ساعت بزارید یخچال تا ماست حسابی ببنده و سفت بشه شیر اگه محلی و پرچرب باشه و مایه ماست هم محلی باشه اصلا نیازی به نشاسته نداره .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
13.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالادِ سیب زمینی🥔😍😋 حالا شماهم یبار اینجوری درست کن، مطمئنم دیگه با رسپی های دیگه درست نمیکنی🥔🍠 موادِ لازم: -سیب زمینی آب پز ۴۰۰ گرم -بیکن یا ژامبونِ ریز خرد شده و سرخ شده ۲۰۰ گرم -جعفری ریز خرد شده ۳ ق س -پیاز بنفشِ کوچک ۱ عدد -پنیر فتا خرد شده ۱۵۰ گرم -سس مایونز ۱/۴ پیمانه -سس خردل ۲ ق س -ماستِ ساده یا یونانی ۱ ق س -آب لیمو ترشِ تازه و نمک و فلفل و روغنِ زیتون به مقدارِ لازم .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]