#دسر_با_پوره_میوه
ما در این مطلب آموزش درست کردن دسر پوره میوه خوشمزه برای کودکان را آموزش خواهیم داد
مواد لازم
سیب درختی نیم پز شده یک عدد
هلو رسیده و نرم
موز از هر کدام یک عدد
شیرنصف پیمانه
طرز تهیه
سیب را با شیر در مخلوطکن ریخته و خوب میکس میکنیم.سپس هلو پوستکنده و موز را هم به آن اضافه میکنیم تا نرم و یکدست شود.در ظرف مورد نظر ریخته و به کودک میدهیم.
نوش جان 💖
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#ترفند_آشپزی
چگونه بفهمیم قارچی که میخواهیم بخوریم سالم است یا خراب
روی قارچ کمی نمک بریزید
اگر رنگ قارچ سیاه شد سالم است
و اگر رنگ آن زرد شد خراب است و باید دور ریخته شود
نوش جان 💖
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#_محلبی_قهوه
دو ق غ آرد قنادی و با شعله کم یک ربع تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده بعد یک ق غ نشاسته ذرت بهش اضافه کنید و یه کوچولو تفت بدید.حالا شش ق غ شکر و سه لیوان شیر و که با یک ق غ قهوه مخلوط کردین کم کم به آرد اضافه کنید و تند هم بزنید تا آرد گوله نشه.شعله روی ملایم باشه تا ته نگیره...مدام هم بزنید تا به غلظت ماست شل برسه بعد دو ق غ خامه بهش اضافه کنید و هم بزنید و شعله رو خاموش کنید و شکلات تخته ای و بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.یه بسته بسکوئیت پتی بور و کاملا خرد کنید و تا محلبی داغه بریزید تو ظرف و لایه دوم و بسکوئیت بریزید بعد محلبی و دوباره لایه آخر و بسکوئیت بریزید و بذارید یخچال تا چند ساعت
نوش جان 💖
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#ژله_نوشابه_با_کف_و_یخ
مواد لازم
ژله آلوئه ورا ۲ بسته
نوشابه مشکی و گازدار ۱ لیوان
آب جوش ۲ لیوان
طرز تهیه
یک بسته ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان نوشابه مشکی مخلوط میکنیم.آرام هم میزنیم تا گاز آن نرود، دو سوم ژله را در هر لیوان میریزیم و یک سوم مابقی ژله را نگه می داریم.ژله نوشابه با یخ یک سوم باقی مانده را با همزن میزنیم تا کف کند و وقتی ژله نوشابمان که داخل یخچال گذاشتیم نیمبند شد کف را قاشق قاشق روی ژله میریزیم.
برای یخ هم باز یک بسته دیگر آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و می گذاریمببندد بعد مربع مربع برش می دهیم و مثل یخ می ریزیم روی نوشابه ها و یک نی برای طبیعیتر جلوه دادن آن داخلش می گذاریم.
نوش جان 💖
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#بیشتر_بدانید_از_نکات_مهم_در_درست_کردن_لازانیا
اگر می خواهید ورق های لازانیا در حین جوشاندن در آب به هم نچسبند، مقداری روغن و نمک داخل آب جوش بریزید.
هنگام جوشاندن لازانیا در قابلمه ورق ها را به کمک یک قاشق چوبییا کفگیر به آرامی تکان دهید تا به هم نچسبند. مراقب باشید ورقه های لازانیا زیاد نجوشند زیرا باعث خرد شدن ورقه های لازانیا می شود.
هنگامی که می خواهید ورق های لازانیا را آبکشی کنید حتما آبسرد روی آنها بریزید. این کار باعث می شود حرارت داخل ورق های لازانیا کم شود و در حین پخت، ورق ها خمیر نشوند.
نوش جان 💖
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#ترشی_پیاز_و_لیمو
موادلازم
پیاز قرمز ۳ عدد
لیمو حلقهای خرد شده ۱/۲ عدد
آب لیموترش تازه ۱/۲ عدد
دانه فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
دانه گشنیز ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
سرکه ۱ پیمانه (۲۵۰ میلیلیتر )
آب ۱/۲ پیمانه (۱۲۵ میلیلیتر )
پیاز ها را پوست بگیرید و به صورت حلقههای یک اندازه خرد کنید.
در قابلمه آب لیموترش،دانه فلفل، دانه گشنیز ، نمک ، شکر ، سرکه و آب را با هم مخلوط و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود و چند دقیقه بجوشد سپس از روی حرارت بردارید.
در این مدت برشهای پیاز و لیموترش ( روش تلخی گیری در انتهای کپشن توضیح داده شده است ) را داخل شیشهای تمیز بریزید و خوب فشار دهید تا فشرده شوند.
مخلوط سرکه را داخل شیشه بریزید تا حدی که روی پیاز و لیمو با ان پوشیده شود. درب شیشه را ببندید و اجازه دهید در دمای محیط خنک شوند سپس در محلی خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری کنید.
این ترشی بعد از طی یک روز آماده مصرف و یهترین زمان مصرف آن سه ماه آینده است
نوش جان 💖
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#بستنی_پاستیلی
مواد لازم
خامه ۱۰۰ گرمی یک بسته
یک سوم پیمانه شکر
شیر یک پیمانه
نشاسته یک قاشق غ کاملا سر پر
دو قاشق غ شکر
پاستیل حدود صد تا صد و پنجاه گرم
پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه( من توت فرنگی استفاده کردم) یک قاشق غذاخوری
دو قاشق غذاخوری آب جوش
طرز تهیه
اول پودر ژله رو با دو قاشق آب جوش خوب مخلوط کنید و بذارید کنار ،حالا نشاسته رو با دو قاشق غ شکر مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا مثل پودینگ یا فرنی بشه،حالا ژله رو بهش اضافه و مخلوط کنید و از رو حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه ،هر از گاهی هم همش بزنید تا رویه نبنده، سپس خامه، شکر، پودینگ خنک شده رو مخلوط کنید تا شکر حل بشه سپس پاستیل رو اضافه کنید
پاستیل باید ریز باشه اگر درشته با قیچی ریزش کنید
حالا داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی رو هم داخلش بذارید وحداقل هفت ساعت در فریزر بذارید ،موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی راحت خارج بشه ، مثل بستنی های دیگه دو سه دقیقه که در دمای محیط بمونه کاملا نرم و خامه ای میشه.
نوش جان❤️
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#پنکیک_رنگین_کمان
مواد لازم
آرد 2 فنجان
شکر 1/4 فنجان
شیر 1 و 1/2 فنجان
عصاره وانیل 1 ق چ
تخم مرغ 3 عدد
اسانس خوراکی
رنگ ژله ای
کره 3 ق س .
آرد رو الک کنید و با شکر مخلوط کنید. شیر . عصاره وانیل و تخم مرغ رو اضافه کنید و اینقدر هم بزنید تا مایه یکدست و صاف شه. مایه رو به چند کاسه منتقل کنید و رنگ مورد نظر رو به کاسه ها اضافه کنید. رنگ ژله ای از نظر من خیلی بهتر هست. شما میتونید با توجه به رنگ مورد نظر اسانس رو اضافه کنید. مثلا برای رنگ زرد اسانس موزی و یا برای رنگ قرمز اسانس تمشک و ... خب حالا نوبت پخت پنکیک هست. تابه ای نچسب رو دوی حرارت بزارید تا گرم شه. کمی کره توی تابه بندازید و مایه پنکیک رو طوری بریزید که پنکیک های گردی به ما بده. سایز پنکیک بستگی به میزان و مقدار مایه داره که سایز نرمال اون معمولا یک قاشق سوپخوری هست.
و در آخر مطابق سلیقه خودتون تزیین کنید
نوش جان💖
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#پفی_کدوسبز
مواد لازم
کدوسبز ۲ تا ۳ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱۶۰ گرم
شیر ۲۰۰ میلیلیتر ( حدود ۳/۴ پیمانه)
روغن مایع یا زیتون ۳ قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
پنیر رنده شده ۵۰ تا ۶۰ گرم (فتا، لیقوان یا هر پنیر خوش طعم)
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن
کدوسبز را به صورت ورقههای نازک خرد کنید و کنار بگذارید.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و سفیده را با همزن برقی بزنید تا تا کاملا فرم بگیرد.
در ظرفی دیگر، زرده، روغن ، شیر ، پنیر ، بیکینگ پودر و آرد را با دور کند همزن برقی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند و با مقداری نمک و فلفل مایه را مزهدار کنید.
سفیده را به مخلوط زرده اضافه و با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند؛ سپس کدوسبز را به مایه اضافه کنید.
در تابهای گود مقداری روغن بریزید و اجازه دهید کاملا گرم شود؛ مقداری از مخلوط با قاشق بردارید و داخل روغن داغ شده بریزید و سرخ کنید تا از هر دو طرف طلایی شود
نوش جان 💖
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
70.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_نوشیدنی_چربیسوزی_کاهش_اشتها
این نوشیدنی از ترکیب شیر، دارچین، عسل و سبوسبرنج قهوهای درست میشه. طبع این نوشیدنی معتدل هستش. دارچین و عسل سردی و رطوبت شیر رو کاهش میده. برای بیشتر کردن چربیسوزی میتونید مقدار کمی زنجبیل بهش اضافه کنید.
دارچین سوختوساز بدن رو بالا میبره. سبوسبرنج سرشار از فیبر هستش و سیری طولانی مدت ایجاد میکنه. در کاهش اشتها هم بسیار موثره.
این ترکیب منبع خوبی از پروتئین هستش و در کنار ورزش کردن کمک میکنه عضلهسازی داشته باشید و درصد چربی بدن کمتر بشه
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
16.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_شکلات_اسنیکرز
مواد لازم
خرما بدون هسته ۱۷۰ گرم (۱۴ الی ۱۵ عدد)
کره بادام زمینی ۲ ق غ
نمک
آرد جو دوسر ۱۰۰ گرم (حدود ۱ لیوان)
شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم (مقدار لازم) من پارمیدا ۷۲ درصد گرفتم
طرز تهیه
هسته خرمارو جدا کن بهشون آب اضافه کن و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد آبکش کن
خرما، کره بادام زمینی و نوک ق چ نمک میکس کن
۲ ق غ از مواد جدا کن و به الباقی آرد جو دوسر اضافه کن و دوباره میکسش کن
بریز رو کاغذ روغنی و صافش کن مثل فیلم حالت مستطیلی و اون ۲ ق مواد که کنار گذاشتی بذار روش و پخشش کن
روش بادام زمینی بچین و ۱ ساعت بذارش فریزر بعد به ۴ قسمت برش بزن و برعکس کن
شکلات تلخ و آب کن و بریز پشت شکلات ها یه چند دقیقه که گذشت روی شکلات ها هم شکلاتی کن و بذار بخچال. بعد نیم ساعت آماده س
نوش جان♥️
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]