فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍🍫شکلات پشمکی 😍😋
موادلازم :
🔹پشمک : به مقدارلازم
🔹شکلات کاکائویی سکه ای : ۱۵۰ گرم
🔹پودر پسته : به مقدار لازم
🔶احتیاج به دوتا شات قهوه خوری داریم که داخل یکیش پشمک میریزیم و با پشت قاشق خوب فشردش میکنیم بعد شات دومی رو داخل شات اولی میزارم و خوب فشار میدیم وقتی کاملا پشمکا فشرده شدن داخل ظرف یا روی توری پشمکارو برمیگردونیم
.
🔶شکلات های سکه ای رو روی بخار کتری بنماری کنید و برای راحتی کار داخل قیف بریزید
🔶پشمک هارو روی یه توری بزارید و با شکلات ذوب شده کاورشون کنید( من یکم پودر پسته هم روش ریختم ) توری رو چند مرتبه به سطح ضربه بزنید تا شکلات های اضافش بریزه و به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال بزارید
🔶بعد از ۱۰ دقیقه شکلات هارو به آرومی از توری جدا کنید و برعکس داخل شات قهوه خوری بزارید و قسمتی که شکلات نداره هم با شکلات ذوب شده کاور کنید و دوباره یخچال بزارید ( ۱۰ تا ۱۵ دقیقه )
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
13.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت ژله ای
⋆𖣐⋆𖣐⋆𖣐⋆𖣐⋆𖣐⋆𖣐⋆𖣐⋆𖣐⋆𖣐⋆𖣐
مواد لازم:
پودر ژله🍊🍓🍒🍋
تخم شربتی
کمی گلاب🌺
آب💧
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
13.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_خوشمزه👌
ماکارونی شلز ۴۰۰ گرم خیارشور ۳۵۰ گرم
ژامبون مرغ ۳۵۰ گرم ذرت ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۲۵۰ گرم نصف سینه مرغ کاهو ۲۵۰ گرم شوید و پیازچه به میزان دلخواه سس مایونز ۵۰۰ گرم روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری فلفل به میزان دلخواه
لیمو ترش(اگه دوست دارین) ۱ عدد
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
كوكوي #اسفناج #
اسفناج رو ريز خرد ميكنيم و ميزاريم رو حرارت كه نرم بشه و ابش خارج بشه و تبخير بشه
بعد خنك كه شد ابش رو با كمي فشار دادن بگيريد مقدار اسفناج رو چشمي ريختم بعد دو تا سيب زميني رو اپز كنيد خنك كه شد رنده كنيد يه پياز كوچيك رو هم رنده ريز بزنيد اين مواد رو با هم مخلوط كنيد سه تا تخم مرغ بزنيد نمك و فلفل قرمز و زردچوبه و دو قاشق پودر نون هر نوني ميتونه باشه من پودر نون ماست داشتم از يك قاشق ارد هم ميتونيد استفاده كنيد اگه سير دوست داريد يه حبه توش رنده كنيد خوشمزه ميشه يا از پودر سير استفاده كنيد كه من اصلا سير و پودر سير نزدم چون شوهرم دوس نداره
بعد مواد رو كه خوب مخلوط شدن رو توي يه قابلمه گود كوچيك كه توش روغن داغ داشت ريختم بعد يك ديقه درش رو گذاشتم با شعله ملايم بعد كه يه طرفش سرخ شد برش ميگردونيم طرف ديگه هم سرخ بشه طرف ديگه با درب باز سرخ بشه
ميتونيد از ماهيتابه هاي رژيمي دو طرفه هم استفاده كنيد در كل خيلي غذاي خوشمزه اي هست
نوووش جان
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
🔺️ #لوبیا_پلو_دمی 🔺️
🔶️مواد لازم
پیاز 1 عدد
لوبیا سبز خرد شده 350 گرم
گوشت تکه ای 300 گرم
رب 3 قاشق غذاخوری
زعفران،نمک و دارچین به میزان لازم
برنج 3 پیمانه
روغن 2 قاشق غذاخوری
🔷️طرز تهیه
پیاز را ریز خرد کرده و با زردچوبه تفت دهید تا طلایی رنگ شود. لوبیا سبز خرد شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. بعد گوشت تکه ای را به آن ها اضافه کرده و تفت دهید. سپس رب را به مواد افزوده و هم بزنید. بهتر است درب قابلمه را بگذارید تا کمی آب گوشت کشیده شود. بعد از چند دقیقه حدود ۴ پیمانه آب به مواد اضافه کنید تا گوشت کاملا بپزد. بعد از حدود ۲ ساعت پختن، در انتها نمک، دارچین و زعفران را به مایع لوبیا پلو اضافه کنید. مایع لوبیا پلو دمی باید کمی آبدار باشد.
برنج را شسته و به مدت ۲ ساعت در ۳ پیمانه آب خیس کنید و داخل آب آن ۳ قاشق چایخوری نمک بریزید. سپس برنج را به مایع لوبیا پلو اضافه کنید و هم بزنید تا برنج و مایع لوبیا پلو خوب با هم ترکیب شوند. سپس روغن را به آن ها اضافه کرده و بعد از آن که آب برنج تمام شد یک دم کنی در درب قابلمه قرار دهید، شعله را کم کنید و به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت اجازه دهید برنج دم بکشد.
می توانید برنج را کته کرده (کمی خام) و بعد که آب آن تمام شد، کف قابلمه ای دیگر کمی روغن بریزید، از هر ته دیگی که می خواهید استفاده کنید، بعد یک لایه برنج روی ته دیگ ریخته و روی آن مایع لوبیا پلو را که آب آن جمع شده بریزید. این کار را لایه لایه تکرار کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برنج دم بکشد.
سپس آن را در ظرف مورد نظر سرو کرده
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#ماقوت 🍸
شش قاشق نشاسته گل رو با مقداری اب سرد مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا نشاسته درونش کاملا حل بشه بعد مقداری پودر هل و چند قاشق گلاب و مقداری زعفرون دم کرده بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم نصف لیوان شکر و دو لیوان هم اب اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت کم و خوب هم میزنیم تا خامیه نشاسته از بین بره و موادمون غلیظ بشه سپس توی ظرف سرو میکنیم واسه لایه روش از یک بسته پودر ژله موزی استفاده کردم که ابتدا با یک لیوان ابجوش و بعد با یک لیوان اب سرد حلش کردم روش ریختم مقداری تخم شربتی خیس کرده رو هم قاطیش کردم
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#استیک_راسته_کبابی
مواد لازم برای۴ نفر
گوشت راسته گوساله ۱ کیلوگرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن گیاهی به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- راستهها را به قطر 2 الی 3 سانتیمتر میبریم و دو طرف آنها را به روغن زیتون آغشته میکنیم و آنها را با نمک و فلفل مزهدار مینماییم
۲- منقل گازی یا زغالی را آماده میکنیم. اگر منقل زغالی باشد، باید بگذاریم تا زغالها کاملاً داغ شود و بگیرد و سفید شود.
۳- ظرف چدنی مناسب استیک را روی زغالها میگذاریم و کمی روغن روی سطح آن اسپری میکنیم
۴- پس از اینکه کمی ظرف داغ شد، استیکها را روی آن یا روی صفحه گریل میگذاریم. اگر استیک آبدار بخواهیم، هر طرف آن را 8 دقیقه روی حرارت میگذاریم. اگر نیمه آبدار بخواهیم، 10 دقیقه هر طرف را کباب میکنیم. پس از آن، استیکها را از روی حرارت بر میداریم و 2 دقیقه میگذاریم تا کمی خنک شود، سپس سرو میکنیم
نوش جان
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
سلام😍
.
اینم یه غذای نونی به درخواست شما😍
.
#شامی_کباب
.
بنظرم معرکه بود😍👌🏼
.
دستور:
پیاز یه عدد بزرگ
لپه 200گرم
یه دونه سیب زمینی متوسط
ادویه(نمک،فلفل سیاه،کمی سبزی خشک،زردچوبه،زعفران دم کرده)
گوشت چرخ کرده 200 گرم
کمی پودر سوخاری
دو عدد تخم مرغ
.
سیب زمینی رو آب پز کنید،
پیاز رو به همراه لپه ها(که از شب قبل،خیسانده شدند،و حدود بیست دقیقه جوشانده شدند)
و همراه ادویه ها و سیب زمینی آب پز شده،
داخل غذاساز بریزید و کاملا خرد کنید تا مواد به خورد هم برند. بعد ازون مواد رو با تخم مرغ ها و گوشت چرخکرده،مخلوط و کامل ورز بدید..
مواد شامی رو بذارید حدود چهل دقیق داخل فریزر بمونه تا منسجم بشه و موقع پخت وا نره.
.
بعد هم به شکل دلخواه داخل روغن داغ سرخ کنید.
.
🔴دقت کنید همه مواد موقع ریختن تو غذاساز کاملا خنک باشند
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#مرغ با #سس_زرشک تازه
تکه های مرغ را شسته و بذارین تو صافی تا آب اضافیش بره ، سپس روش کمی نمک و فلفل قرمز بپاشین و توی ماهیتابه گود با مقداری روغن روی حرارت متوسط رو به بالا دوطرفشو سرخ کنید ، یه پیاز متوسط رو ریز خرد کنید و تو همون روغن بریزین و بذارین طلایی بشه ، زرشک تازه که پاک شده و شسته و آبش کاملا رفته رو به پیاز اضافه کرده و کمی تفت بدین ، درصورت تمایل یک قاشق مرباخوری شکر بریزین و سپس حدود یه لیوان آب اضافه کرده و وقتی جوشید مرغ سرخ شده رو اضافه کنید ، حرارت رو کم کنید و بذارین با در نیمه باز به آرومی بجوشه تا مرغ کاملا بپزه و سس هم غلیظ بشه ، درانتها دو یا سه قاشق زعفران دم شده بریزین و نمک و فلفل رو هم اندازه کنید و با برنج سرو کنید.
نکته: درانتهای پخت دونه های زرشک رنگشون تغییر میکنه و میتونین برای شکیل تر شدن سس باز کمی زرشک بریزین.
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#كدو_و_بادمجون_با_گوشت_قلقلي
🔸بادمجونا و كدو رو كه سرخ كردم كنار گذاشتم ي پياز متوسط رو ريز خرد كردم و سرخ كردم و يكم زردچوبه هم به پياز زدم. تابه رو گذاشتم رو حرارت بعد مقدار کمی روغن مايع ريختم تو تابه سه تا گوجه متوسط رو حلقه حلقه كردم و توي تابه ريختم يكم رب گوجه هم كنار گوجه ها ريختم پياز داغ رو ريختم روش و بعد بادمجونا و كدو رو چيدم روشون و بعد هم يه گوجه ديگه رو حلقه حلقه كردم و مجدد ی لایه گوجه حلقه شده چیدم روشون.
نصف لیوان اب ریختم روش درب تابه رو گذاشتم تا یکم گوجه ها نرم بشن و اب بندازن بعد از یک ربع گوشت های قلقلي رو چیدم روشون . مجدد سر تابه رو گذاشتم تا يه رب ساعتي تا گوجه ها حسابي اب بندازن و خورش لعاب خوبي بگيره
براي گوشت قلقلي هم يه پياز متوسط رو رنده ريز كردم يكم اب پياز رو گرفتم و نمك و فلفل و زرد چوبه و گوشت رو اضاف كردم به همراه دو ق غ ارد سوخاري ( یا آرد نخودچی) و حسابي ورز دادم و بعد هم قلقلي كردم و سرخ كردم .
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#ڪرم_ڪارامل🍮
📝موادلازم:
تخم مرغ = 4 عدد
شڪر= 200گرم
شیر= سہ لیوان
وانیل = نوڪ ق چ
✍🏻طرز تهیہ :
براے تهیہ شربت آن ، هفتاد(سہ ق غ) گرم شڪر را با سہ قاشق غ آب در ظرفے بریزید و روے حرارت ملایم بذارین تا رنگش ڪم ڪم طلایے بشہ،
بعد نصف لیوان آب جوش اضافہ ڪنید و اجازہ بدین تا شربت بہ خوبے بجوشہ; بہ حدے ڪہ ذرات شڪرڪاملا در شربت حل بشا.
شربت رودر ظرف دیگہ اے بریزید و جدار ظرف را هم بہ شربت آغشتہ ڪنید.
،شیر را با شڪر باقے ماندہ روے حرارت قرار بدین تا ڪمے بجوشہ و پس از بہ جوش اومدن شیر، از روے حرارت بردارید و بذارید تا سرد بشہ. حالا تخم مرغ ها و وانیل رادرظرف مناسبے خوب بهم بزنید و با شیر سرد شدہ مخلوط ڪنید و مواد را در ظرفے ڪہ بہ شربت ڪارامل آغشتہ ڪردہ اید، بریزید و داخل فر ڪہ ازقبل با حرارت 180 درجہ ، بہ مدت 50 دقیقہ قرار بدین.
پس از گذشت این مدت ، چنگال را در ڪرم فرو ڪنید. اگر مواد بہ چنگال نچسبہ، ڪارامل آمادہ اس .
ظرف ڪارامل راازفربیرون بیارین تاخنڪ بشہ, بعد در یخچال بذازین تا ڪاملا خنڪ وسفت بشه.
بعددسرآمادہ رودرظرف سرو برگردونید.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]