eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.1هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.6هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍸 شش قاشق نشاسته گل رو با مقداری اب سرد مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا نشاسته درونش کاملا حل بشه بعد مقداری پودر هل و چند قاشق گلاب و مقداری زعفرون دم کرده بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم نصف لیوان شکر و دو لیوان هم اب اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت کم و خوب هم میزنیم تا خامیه نشاسته از بین بره و موادمون غلیظ بشه سپس توی ظرف سرو میکنیم واسه لایه روش از یک بسته پودر ژله موزی استفاده کردم که ابتدا با یک لیوان ابجوش و بعد با یک لیوان اب سرد حلش کردم روش ریختم مقداری تخم شربتی خیس کرده رو هم قاطیش کردم .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
مواد لازم برای۴ نفر گوشت راسته گوساله ۱ کیلوگرم روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم روغن گیاهی به مقدار لازم طرز تهیه ۱- راسته‌ها را به قطر 2 الی 3 سانتیمتر می‌بریم و دو طرف آنها را به روغن زیتون آغشته می‌کنیم و آنها را با نمک و فلفل مزه‌دار می‌نماییم ۲- منقل گازی یا زغالی را آماده می‌کنیم. اگر منقل زغالی باشد، باید بگذاریم تا زغال‌ها کاملاً داغ شود و بگیرد و سفید شود. ۳- ظرف چدنی مناسب استیک را روی زغال‌ها می‌گذاریم و کمی روغن روی سطح آن اسپری می‌کنیم ۴- پس از اینکه کمی ظرف داغ شد، استیک‌ها را روی آن یا روی صفحه گریل می‌گذاریم. اگر استیک آبدار بخواهیم، هر طرف آن را 8 دقیقه روی حرارت می‌گذاریم. اگر نیمه آبدار بخواهیم، 10 دقیقه هر طرف را کباب می‌کنیم. پس از آن، استیک‌ها را از روی حرارت بر می‌داریم و 2 دقیقه می‌گذاریم تا کمی خنک شود، سپس سرو می‌کنیم نوش جان .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
سلام😍 . اینم یه غذای نونی به درخواست شما😍 . . بنظرم معرکه بود😍👌🏼 . دستور: پیاز یه عدد بزرگ لپه 200گرم یه دونه سیب زمینی متوسط ادویه(نمک،فلفل سیاه،کمی سبزی خشک،زردچوبه،زعفران دم کرده) گوشت چرخ کرده 200 گرم کمی پودر سوخاری دو عدد تخم مرغ . سیب زمینی رو آب پز کنید، پیاز رو به همراه لپه ها(که از شب قبل،خیسانده شدند،و حدود بیست دقیقه جوشانده شدند) و همراه ادویه ها و سیب زمینی آب پز شده، داخل غذاساز بریزید و کاملا خرد کنید تا مواد به خورد هم برند. بعد ازون مواد رو با تخم مرغ ها و گوشت چرخکرده،مخلوط و کامل ورز بدید.. مواد شامی رو بذارید حدود چهل دقیق داخل فریزر بمونه تا منسجم بشه و موقع پخت وا نره. . بعد هم به شکل دلخواه داخل روغن داغ سرخ کنید. . 🔴دقت کنید همه مواد موقع ریختن تو غذاساز کاملا خنک باشند .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
با تازه تکه های مرغ را شسته و بذارین تو صافی تا آب اضافیش بره ، سپس روش کمی نمک و فلفل قرمز بپاشین و توی ماهیتابه گود با مقداری روغن روی حرارت متوسط رو به بالا دوطرفشو سرخ کنید ، یه پیاز متوسط رو ریز خرد کنید و تو همون روغن بریزین و بذارین طلایی بشه ، زرشک تازه که پاک شده و شسته و آبش کاملا رفته رو به پیاز اضافه کرده و کمی تفت بدین ، درصورت تمایل یک قاشق مرباخوری شکر بریزین و سپس حدود یه لیوان آب اضافه کرده و وقتی جوشید مرغ سرخ شده رو اضافه کنید ، حرارت رو کم کنید و بذارین با در نیمه باز به آرومی بجوشه تا مرغ کاملا بپزه و سس هم غلیظ بشه ، درانتها دو یا سه قاشق زعفران دم شده بریزین و نمک و فلفل رو هم اندازه کنید و با برنج سرو کنید. نکته: درانتهای پخت دونه های زرشک رنگشون تغییر میکنه و میتونین برای شکیل تر شدن سس باز کمی زرشک بریزین. ‌بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🔸بادمجونا و كدو رو كه سرخ كردم كنار گذاشتم ي پياز متوسط رو ريز خرد كردم و سرخ كردم و يكم زردچوبه هم به پياز زدم. تابه رو گذاشتم رو حرارت بعد مقدار کمی روغن مايع ريختم تو تابه سه تا گوجه متوسط رو حلقه حلقه كردم و توي تابه ريختم يكم رب گوجه هم كنار گوجه ها ريختم پياز داغ رو ريختم روش و بعد بادمجونا و كدو رو چيدم روشون و بعد هم يه گوجه ديگه رو حلقه حلقه كردم و مجدد ی لایه گوجه حلقه شده چیدم روشون. نصف لیوان اب ریختم روش درب تابه رو گذاشتم تا یکم گوجه ها نرم بشن و اب بندازن بعد از یک ربع گوشت های قلقلي رو چیدم روشون . مجدد سر تابه رو گذاشتم تا يه رب ساعتي تا گوجه ها حسابي اب بندازن و خورش لعاب خوبي بگيره براي گوشت قلقلي هم يه پياز متوسط رو رنده ريز كردم يكم اب پياز رو گرفتم و نمك و فلفل و زرد چوبه و گوشت رو اضاف كردم به همراه دو ق غ ارد سوخاري ( یا آرد نخودچی) و حسابي ورز دادم و بعد هم قلقلي كردم و سرخ كردم . .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍮 📝موادلازم: تخم مرغ = 4 عدد شڪر= 200گرم شیر= سہ لیوان وانیل = نوڪ ق چ ✍🏻طرز تهیہ : براے تهیہ شربت آن ، هفتاد(سہ ق غ) گرم شڪر را با سہ قاشق غ آب در ظرفے بریزید و روے حرارت ملایم بذارین تا رنگش ڪم ڪم طلایے بشہ، بعد نصف لیوان آب جوش اضافہ ڪنید و اجازہ بدین تا شربت بہ خوبے بجوشہ; بہ حدے ڪہ ذرات شڪرڪاملا در شربت حل بشا. شربت رودر ظرف دیگہ اے بریزید و جدار ظرف را هم بہ شربت آغشتہ ڪنید. ،شیر را با شڪر باقے ماندہ روے حرارت قرار بدین تا ڪمے بجوشہ و پس از بہ جوش اومدن شیر، از روے حرارت بردارید و بذارید تا سرد بشہ. حالا تخم مرغ ها و وانیل رادرظرف مناسبے خوب بهم بزنید و با شیر سرد شدہ مخلوط ڪنید و مواد را در ظرفے ڪہ بہ شربت ڪارامل آغشتہ ڪردہ اید، بریزید و داخل فر ڪہ ازقبل با حرارت 180 درجہ ، بہ مدت 50 دقیقہ قرار بدین. پس از گذشت این مدت ، چنگال را در ڪرم فرو ڪنید. اگر مواد بہ چنگال نچسبہ، ڪارامل آمادہ اس . ظرف ڪارامل راازفربیرون بیارین تاخنڪ بشہ, بعد در یخچال بذازین تا ڪاملا خنڪ وسفت بشه. بعددسرآمادہ رودرظرف سرو برگردونید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
مواد لازم : گل کلم 1 عدد متوسط نمک و فلفل به مقدار لازم روغن زیتون 1 قاشق چایخوری فیله مرغ 150 گرم طرز تهیه : یک عدد گل کلم را با رنده درشت رنده کنید. اگر ترجیح می دهید گل کلم ریزتر شود، می توانید آن را در میکسر بریزید تا کمی خردتر شود گل کلم خرد شده را داخل تابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط شعله ی گاز قرار دهید بعد از ۵ دقیقه تفت دادن گل کلم خرد شده، گل کلم شما کمی نرم خواهد شد. حالا زمان آن است که کمی روغن زیتون، نمک و فلفل به آن اضافه کنید. معمولا زمان پخت برنج گل کلم ۱۵ دقیقه است اما میزان پخت گل کلم به سلیقه ی شما بستگی دارد. کمی از آن را امتحان کنید. اگر میزان پخت آن مطابق میلتان بود، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید فیله ها را به شکل دلخواه (مثلا خرد شده) با نصف قاشق روغن زیتون در تابه ی مخصوص گریل ابتدا بپزید و سپس گریل کنید. برای بهتر شدن طعم آن نمک، فلفل، زردچوبه و کمی پودر پاپریکا به آن اضافه کنید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
11.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر ۳ لیوان(دسته دار فرانسوی) شکر یک لیوان(بسته به ذائقه کمتر یا بیشتر ) نشاسته گل ۵ قاشق غ پودر نارگیل ۵ قاشق غ خامه ۲۰۰ گرم وانیل یک چهارم ق چ ژلاتین ۲ ق غ .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ای غریب خراسان سیدی یا رضاجان داغ تو بر دل ما چشم ما بر تو گریان سینه‌ ات پر شراره دیده‌ات پر ستاره هم غمت بی‌ شماره هم جگر پاره پاره شهادت امام رضا (ع) تسلیت باد
🍑 اين كاپ كيك درست كردنش بسيار راحته و خيلي هم خوشمزه اس😋 مواد لازم آرد ٢٠٠ گرم شكر ١٠٠ گرم تخم مرغ ٢ عدد كره ٨٠ گرم ماست شيرين ٥٠ گرم پوره هلو ٣٠ گرم (من با رنده ريز هلو را رنده كردم) بيكينگ پودر ١ ق چ پودر هل ١ ق چ نمك ١/٤ ق چ هلوے برش زده براے تزئين ۲ عدد طرز تهيه👇 ابتدا هلوها را برش نازك مي زنيم و كنار ميذاريم، آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و سه بار الك مي كنيم و كنار ميذاريم. كره و شكر را با هم مخلوط كرده و با دور تند همزن به مدت ٣ دقيقه ميزنيم تا سبك و روشن بشه،سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه مي كنيم(يعني يكي از تخم مرغ ها را اضافه كرده و با آن نمك و پودر هل را هم اضافه مي كنيم و به مدت يك دقيقه هم مي زنيم بعد تخم مرغ دوم را اضافه كرده و باز به مدت يك دقيقه هم میزتیم )بعد ماست و بعد از آن پوره هلو را اضافه كرده و هر كدام را در حد مخلوط شدن هم ميزنيم. حالا مخلوط آرد و بيكينگ پودر را در دو مرحله به مواد اضافه كرده و با ليسك به صورت دورانے مخلوط ميكنيم، 🌸نڪته:مايه كاپ كيك غليظه دو سوم قالب ها را از مايه كاپ كيك پر كرده و روي آن را از برش هاي نازك هلو گذاشته و آروم فشار ميديم تا درمایه فرو برن. قالب رو در طبقه وسط فرگرم شده با دماے ١٨٠درجه به مدت ٢٠ تا ٢٥ دقيقه قرار مي ديم و پخت كاپ كيك ها را با خلال چوبے تستكرده و پس از اينكه كاملاً خنك شدن از قالب در مياريم. نوش جان .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
4.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینجا کیا تبریزی ان ؟ این آش مناسب این فصل هست وبسیاربسیارخوشمزس حتمادرست کنید😋 . ✅️بلغورگندم نصف لیوان ✅️برنج نیمدانه نصف لیوان ✅️نمک وادویه به میزان لازم ✅️آبغوره یک سوم لیوان ✅️گوجه فرنگی پوره شده یک کیلو ✅️آب به میزان لازم ✅️لوبیاچیتی نصف لیوان ✅️لوبیاچشم بلبلی دوسوم لیوان ✅️سبزی آش ۲۵۰گرم(اسفناج،تره،جعفری،گشنیز) 🍅🍅🍅🍅🍅🍅 بلغورگندم وبرنج نیمدانه رو چندساعت قبل خیس میکنیم پیازرویکمی تفت میدیم بهش برنج نیم دانه،بلغور وزردچوبه اضافه کرده مخلوط میکنیم وبعد آب رواضافه میکنیم درب قابلمه رومیزاریم اجازه میدیم حدوداسه ساعت تابرنج وبلغورشکفته بشن بعد حبوبات پخته وپوره گوجه ونمک رواضافه کرده دوباره یکساعت بهش زمان میدیم تاگوجه رنگ بازکنه نیم ساعت اخر سبزی آش وآبغوره رواضافه میکنیم وبعدازنیم ساعت ازروی حرارت برمیداریم وآش خوشمزه ماآمادس نکته :اگرحبوبات شما خام بودمیتونید به همراه بلغوراضافه کنید برای تزیین روی آش ازپیازداغ میتونیداستفاده کنید پیشنهادمن به شمااینه که حتمایک باراین آش رودرست کنیدمطمعنم پای ثابت لیست غذاییتون میشه😍 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]