eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 ماکارونی شلز ۴۰۰ گرم خیارشور ۳۵۰ گرم ژامبون مرغ ۳۵۰ گرم ذرت ۳۰۰ گرم فلفل دلمه ای ۲۵۰ گرم نصف سینه مرغ کاهو ۲۵۰ گرم شوید و پیازچه به میزان دلخواه سس مایونز ۵۰۰ گرم روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری فلفل به میزان دلخواه لیمو ترش(اگه دوست دارین) ۱ عدد .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
كوكوي # ‎اسفناج رو ريز خرد ميكنيم و ميزاريم رو حرارت كه نرم بشه و ابش خارج بشه و تبخير بشه ‎بعد خنك كه شد ابش رو با كمي فشار دادن بگيريد مقدار اسفناج رو چشمي ريختم بعد دو تا سيب زميني رو اپز كنيد خنك كه شد رنده كنيد يه پياز كوچيك رو هم رنده ريز بزنيد اين مواد رو با هم مخلوط كنيد سه تا تخم مرغ بزنيد نمك و فلفل قرمز و زردچوبه و دو قاشق پودر نون هر نوني ميتونه باشه من پودر نون ماست داشتم از يك قاشق ارد هم ميتونيد استفاده كنيد اگه سير دوست داريد يه حبه توش رنده كنيد خوشمزه ميشه يا از پودر سير استفاده كنيد كه من اصلا سير و پودر سير نزدم چون شوهرم دوس نداره ‎بعد مواد رو كه خوب مخلوط شدن رو توي يه قابلمه گود كوچيك كه توش روغن داغ داشت ريختم بعد يك ديقه درش رو گذاشتم با شعله ملايم بعد كه يه طرفش سرخ شد برش ميگردونيم طرف ديگه هم سرخ بشه طرف ديگه با درب باز سرخ بشه ‎ميتونيد از ماهيتابه هاي رژيمي دو طرفه هم استفاده كنيد در كل خيلي غذاي خوشمزه اي هست ‎نوووش جان .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🔺️ 🔺️ 🔶️مواد لازم پیاز 1 عدد لوبیا سبز خرد شده 350 گرم گوشت تکه ای 300 گرم رب 3 قاشق غذاخوری زعفران،نمک و دارچین به میزان لازم برنج 3 پیمانه روغن 2 قاشق غذاخوری 🔷️طرز تهیه پیاز را ریز خرد کرده و با زردچوبه تفت دهید تا طلایی رنگ شود. لوبیا سبز خرد شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. بعد گوشت تکه ای را به آن ها اضافه کرده و تفت دهید. سپس رب را به مواد افزوده و هم بزنید. بهتر است درب قابلمه را بگذارید تا کمی آب گوشت کشیده شود. بعد از چند دقیقه حدود ۴ پیمانه آب به مواد اضافه کنید تا گوشت کاملا بپزد. بعد از حدود ۲ ساعت پختن، در انتها نمک، دارچین و زعفران را به مایع لوبیا پلو اضافه کنید. مایع لوبیا پلو دمی باید کمی آبدار باشد. برنج را شسته و به مدت ۲ ساعت در ۳ پیمانه آب خیس کنید و داخل آب آن ۳ قاشق چایخوری نمک بریزید. سپس برنج را به مایع لوبیا پلو اضافه کنید و هم بزنید تا برنج و مایع لوبیا پلو خوب با هم ترکیب شوند. سپس روغن را به آن ها اضافه کرده و بعد از آن که آب برنج تمام شد یک دم کنی در درب قابلمه قرار دهید، شعله را کم کنید و به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت اجازه دهید برنج دم بکشد. می توانید برنج را کته کرده (کمی خام) و بعد که آب آن تمام شد، کف قابلمه ای دیگر کمی روغن بریزید، از هر ته دیگی که می خواهید استفاده کنید، بعد یک لایه برنج روی ته دیگ ریخته و روی آن مایع لوبیا پلو را که آب آن جمع شده بریزید. این کار را لایه لایه تکرار کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برنج دم بکشد. سپس آن را در ظرف مورد نظر سرو کرده .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍸 شش قاشق نشاسته گل رو با مقداری اب سرد مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا نشاسته درونش کاملا حل بشه بعد مقداری پودر هل و چند قاشق گلاب و مقداری زعفرون دم کرده بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم نصف لیوان شکر و دو لیوان هم اب اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت کم و خوب هم میزنیم تا خامیه نشاسته از بین بره و موادمون غلیظ بشه سپس توی ظرف سرو میکنیم واسه لایه روش از یک بسته پودر ژله موزی استفاده کردم که ابتدا با یک لیوان ابجوش و بعد با یک لیوان اب سرد حلش کردم روش ریختم مقداری تخم شربتی خیس کرده رو هم قاطیش کردم .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
مواد لازم برای۴ نفر گوشت راسته گوساله ۱ کیلوگرم روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم روغن گیاهی به مقدار لازم طرز تهیه ۱- راسته‌ها را به قطر 2 الی 3 سانتیمتر می‌بریم و دو طرف آنها را به روغن زیتون آغشته می‌کنیم و آنها را با نمک و فلفل مزه‌دار می‌نماییم ۲- منقل گازی یا زغالی را آماده می‌کنیم. اگر منقل زغالی باشد، باید بگذاریم تا زغال‌ها کاملاً داغ شود و بگیرد و سفید شود. ۳- ظرف چدنی مناسب استیک را روی زغال‌ها می‌گذاریم و کمی روغن روی سطح آن اسپری می‌کنیم ۴- پس از اینکه کمی ظرف داغ شد، استیک‌ها را روی آن یا روی صفحه گریل می‌گذاریم. اگر استیک آبدار بخواهیم، هر طرف آن را 8 دقیقه روی حرارت می‌گذاریم. اگر نیمه آبدار بخواهیم، 10 دقیقه هر طرف را کباب می‌کنیم. پس از آن، استیک‌ها را از روی حرارت بر می‌داریم و 2 دقیقه می‌گذاریم تا کمی خنک شود، سپس سرو می‌کنیم نوش جان .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
سلام😍 . اینم یه غذای نونی به درخواست شما😍 . . بنظرم معرکه بود😍👌🏼 . دستور: پیاز یه عدد بزرگ لپه 200گرم یه دونه سیب زمینی متوسط ادویه(نمک،فلفل سیاه،کمی سبزی خشک،زردچوبه،زعفران دم کرده) گوشت چرخ کرده 200 گرم کمی پودر سوخاری دو عدد تخم مرغ . سیب زمینی رو آب پز کنید، پیاز رو به همراه لپه ها(که از شب قبل،خیسانده شدند،و حدود بیست دقیقه جوشانده شدند) و همراه ادویه ها و سیب زمینی آب پز شده، داخل غذاساز بریزید و کاملا خرد کنید تا مواد به خورد هم برند. بعد ازون مواد رو با تخم مرغ ها و گوشت چرخکرده،مخلوط و کامل ورز بدید.. مواد شامی رو بذارید حدود چهل دقیق داخل فریزر بمونه تا منسجم بشه و موقع پخت وا نره. . بعد هم به شکل دلخواه داخل روغن داغ سرخ کنید. . 🔴دقت کنید همه مواد موقع ریختن تو غذاساز کاملا خنک باشند .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
با تازه تکه های مرغ را شسته و بذارین تو صافی تا آب اضافیش بره ، سپس روش کمی نمک و فلفل قرمز بپاشین و توی ماهیتابه گود با مقداری روغن روی حرارت متوسط رو به بالا دوطرفشو سرخ کنید ، یه پیاز متوسط رو ریز خرد کنید و تو همون روغن بریزین و بذارین طلایی بشه ، زرشک تازه که پاک شده و شسته و آبش کاملا رفته رو به پیاز اضافه کرده و کمی تفت بدین ، درصورت تمایل یک قاشق مرباخوری شکر بریزین و سپس حدود یه لیوان آب اضافه کرده و وقتی جوشید مرغ سرخ شده رو اضافه کنید ، حرارت رو کم کنید و بذارین با در نیمه باز به آرومی بجوشه تا مرغ کاملا بپزه و سس هم غلیظ بشه ، درانتها دو یا سه قاشق زعفران دم شده بریزین و نمک و فلفل رو هم اندازه کنید و با برنج سرو کنید. نکته: درانتهای پخت دونه های زرشک رنگشون تغییر میکنه و میتونین برای شکیل تر شدن سس باز کمی زرشک بریزین. ‌بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🔸بادمجونا و كدو رو كه سرخ كردم كنار گذاشتم ي پياز متوسط رو ريز خرد كردم و سرخ كردم و يكم زردچوبه هم به پياز زدم. تابه رو گذاشتم رو حرارت بعد مقدار کمی روغن مايع ريختم تو تابه سه تا گوجه متوسط رو حلقه حلقه كردم و توي تابه ريختم يكم رب گوجه هم كنار گوجه ها ريختم پياز داغ رو ريختم روش و بعد بادمجونا و كدو رو چيدم روشون و بعد هم يه گوجه ديگه رو حلقه حلقه كردم و مجدد ی لایه گوجه حلقه شده چیدم روشون. نصف لیوان اب ریختم روش درب تابه رو گذاشتم تا یکم گوجه ها نرم بشن و اب بندازن بعد از یک ربع گوشت های قلقلي رو چیدم روشون . مجدد سر تابه رو گذاشتم تا يه رب ساعتي تا گوجه ها حسابي اب بندازن و خورش لعاب خوبي بگيره براي گوشت قلقلي هم يه پياز متوسط رو رنده ريز كردم يكم اب پياز رو گرفتم و نمك و فلفل و زرد چوبه و گوشت رو اضاف كردم به همراه دو ق غ ارد سوخاري ( یا آرد نخودچی) و حسابي ورز دادم و بعد هم قلقلي كردم و سرخ كردم . .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍮 📝موادلازم: تخم مرغ = 4 عدد شڪر= 200گرم شیر= سہ لیوان وانیل = نوڪ ق چ ✍🏻طرز تهیہ : براے تهیہ شربت آن ، هفتاد(سہ ق غ) گرم شڪر را با سہ قاشق غ آب در ظرفے بریزید و روے حرارت ملایم بذارین تا رنگش ڪم ڪم طلایے بشہ، بعد نصف لیوان آب جوش اضافہ ڪنید و اجازہ بدین تا شربت بہ خوبے بجوشہ; بہ حدے ڪہ ذرات شڪرڪاملا در شربت حل بشا. شربت رودر ظرف دیگہ اے بریزید و جدار ظرف را هم بہ شربت آغشتہ ڪنید. ،شیر را با شڪر باقے ماندہ روے حرارت قرار بدین تا ڪمے بجوشہ و پس از بہ جوش اومدن شیر، از روے حرارت بردارید و بذارید تا سرد بشہ. حالا تخم مرغ ها و وانیل رادرظرف مناسبے خوب بهم بزنید و با شیر سرد شدہ مخلوط ڪنید و مواد را در ظرفے ڪہ بہ شربت ڪارامل آغشتہ ڪردہ اید، بریزید و داخل فر ڪہ ازقبل با حرارت 180 درجہ ، بہ مدت 50 دقیقہ قرار بدین. پس از گذشت این مدت ، چنگال را در ڪرم فرو ڪنید. اگر مواد بہ چنگال نچسبہ، ڪارامل آمادہ اس . ظرف ڪارامل راازفربیرون بیارین تاخنڪ بشہ, بعد در یخچال بذازین تا ڪاملا خنڪ وسفت بشه. بعددسرآمادہ رودرظرف سرو برگردونید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
مواد لازم : گل کلم 1 عدد متوسط نمک و فلفل به مقدار لازم روغن زیتون 1 قاشق چایخوری فیله مرغ 150 گرم طرز تهیه : یک عدد گل کلم را با رنده درشت رنده کنید. اگر ترجیح می دهید گل کلم ریزتر شود، می توانید آن را در میکسر بریزید تا کمی خردتر شود گل کلم خرد شده را داخل تابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط شعله ی گاز قرار دهید بعد از ۵ دقیقه تفت دادن گل کلم خرد شده، گل کلم شما کمی نرم خواهد شد. حالا زمان آن است که کمی روغن زیتون، نمک و فلفل به آن اضافه کنید. معمولا زمان پخت برنج گل کلم ۱۵ دقیقه است اما میزان پخت گل کلم به سلیقه ی شما بستگی دارد. کمی از آن را امتحان کنید. اگر میزان پخت آن مطابق میلتان بود، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید فیله ها را به شکل دلخواه (مثلا خرد شده) با نصف قاشق روغن زیتون در تابه ی مخصوص گریل ابتدا بپزید و سپس گریل کنید. برای بهتر شدن طعم آن نمک، فلفل، زردچوبه و کمی پودر پاپریکا به آن اضافه کنید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر ۳ لیوان(دسته دار فرانسوی) شکر یک لیوان(بسته به ذائقه کمتر یا بیشتر ) نشاسته گل ۵ قاشق غ پودر نارگیل ۵ قاشق غ خامه ۲۰۰ گرم وانیل یک چهارم ق چ ژلاتین ۲ ق غ .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ای غریب خراسان سیدی یا رضاجان داغ تو بر دل ما چشم ما بر تو گریان سینه‌ ات پر شراره دیده‌ات پر ستاره هم غمت بی‌ شماره هم جگر پاره پاره شهادت امام رضا (ع) تسلیت باد
🍑 اين كاپ كيك درست كردنش بسيار راحته و خيلي هم خوشمزه اس😋 مواد لازم آرد ٢٠٠ گرم شكر ١٠٠ گرم تخم مرغ ٢ عدد كره ٨٠ گرم ماست شيرين ٥٠ گرم پوره هلو ٣٠ گرم (من با رنده ريز هلو را رنده كردم) بيكينگ پودر ١ ق چ پودر هل ١ ق چ نمك ١/٤ ق چ هلوے برش زده براے تزئين ۲ عدد طرز تهيه👇 ابتدا هلوها را برش نازك مي زنيم و كنار ميذاريم، آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و سه بار الك مي كنيم و كنار ميذاريم. كره و شكر را با هم مخلوط كرده و با دور تند همزن به مدت ٣ دقيقه ميزنيم تا سبك و روشن بشه،سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه مي كنيم(يعني يكي از تخم مرغ ها را اضافه كرده و با آن نمك و پودر هل را هم اضافه مي كنيم و به مدت يك دقيقه هم مي زنيم بعد تخم مرغ دوم را اضافه كرده و باز به مدت يك دقيقه هم میزتیم )بعد ماست و بعد از آن پوره هلو را اضافه كرده و هر كدام را در حد مخلوط شدن هم ميزنيم. حالا مخلوط آرد و بيكينگ پودر را در دو مرحله به مواد اضافه كرده و با ليسك به صورت دورانے مخلوط ميكنيم، 🌸نڪته:مايه كاپ كيك غليظه دو سوم قالب ها را از مايه كاپ كيك پر كرده و روي آن را از برش هاي نازك هلو گذاشته و آروم فشار ميديم تا درمایه فرو برن. قالب رو در طبقه وسط فرگرم شده با دماے ١٨٠درجه به مدت ٢٠ تا ٢٥ دقيقه قرار مي ديم و پخت كاپ كيك ها را با خلال چوبے تستكرده و پس از اينكه كاملاً خنك شدن از قالب در مياريم. نوش جان .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا کیا تبریزی ان ؟ این آش مناسب این فصل هست وبسیاربسیارخوشمزس حتمادرست کنید😋 . ✅️بلغورگندم نصف لیوان ✅️برنج نیمدانه نصف لیوان ✅️نمک وادویه به میزان لازم ✅️آبغوره یک سوم لیوان ✅️گوجه فرنگی پوره شده یک کیلو ✅️آب به میزان لازم ✅️لوبیاچیتی نصف لیوان ✅️لوبیاچشم بلبلی دوسوم لیوان ✅️سبزی آش ۲۵۰گرم(اسفناج،تره،جعفری،گشنیز) 🍅🍅🍅🍅🍅🍅 بلغورگندم وبرنج نیمدانه رو چندساعت قبل خیس میکنیم پیازرویکمی تفت میدیم بهش برنج نیم دانه،بلغور وزردچوبه اضافه کرده مخلوط میکنیم وبعد آب رواضافه میکنیم درب قابلمه رومیزاریم اجازه میدیم حدوداسه ساعت تابرنج وبلغورشکفته بشن بعد حبوبات پخته وپوره گوجه ونمک رواضافه کرده دوباره یکساعت بهش زمان میدیم تاگوجه رنگ بازکنه نیم ساعت اخر سبزی آش وآبغوره رواضافه میکنیم وبعدازنیم ساعت ازروی حرارت برمیداریم وآش خوشمزه ماآمادس نکته :اگرحبوبات شما خام بودمیتونید به همراه بلغوراضافه کنید برای تزیین روی آش ازپیازداغ میتونیداستفاده کنید پیشنهادمن به شمااینه که حتمایک باراین آش رودرست کنیدمطمعنم پای ثابت لیست غذاییتون میشه😍 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍝🍓 👈ژله آلوورا یک بسته ژله سیب یک بسته یا هر ژله دیگه به رنگ سبز توت فرنگی مقداری 🔸طرز تهیه ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش درست کنین کف قالب بریزین و بزارین یخچال تا کمی ببندد بعد توت فرنگی ها را بچینین داخل ژله بعد ژله سبز را درست کنین بزارین خنک شه بعد از بستن لایه زیری به آرامی بریزین روی ژله و توت فرنگی ها .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای فوری🤩• اين غذا انقدر فورى و راحته كه همين الان ميتونيد درستش كنيد 😍🤌🏻 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول خوب پوست بکنید با رنده آلمانی رنده کرده و مواظب انگشتاتون باشید چون رنده خیلی تیزه.هویجها رو بشورید و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید. نکته:فقط اصلا نباید چشم ازش بردارید چون زود میسوزه و مداوم هم بزنید رمز خوشگل و خوشرنگ شدن در اینه مه نذارین تغییر رنگ بدن.بازم از آبکش فلزی استفاده کنیده و روغنشو صاف کرده و جدا کنید و برای سرخ کردن دوباره استفاده کنید. بعد جدا کردن از روغن هویجهای سرخ شده زو رو هم انباشته نکنید تا نرم نشن . .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱ کیلو گوشت چرخکرده ۲ عدد پیاز متوسط ۱۰ گرم بکینگ پودر ۴ قطره آب لیمو ۱ ق چ نمک همه ی مواد رو ده دقیقه ورز بدین سپس و داخل کیسه بریزین و شکل بدین یا اینکه با دست حالت بدین و درون فریزر بذارین تا منجمد شه و بعد در مقداری روغن داغ همراه گوجه و فلفل سرخ کنین .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلفل دلمه ،جعفری،شوید پنیر پیتزا،تخم مرغ نون لواش (اون نون لواش رو خودم بریدم، یه بشقاب برگردونید روش، با چاقو ببرید). .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍉🍷 هندوانه، آب لیمو ها و شکر رو بریزید تا مخلوط و یکدست بشن. چند عدد برگ نعناع رو با کمی شکر بیابید تا عصاره نعناع خارج بشه. ته هر لیوان چند عدد برگ نعناع بندازید. تا نصف هر لیوان رو از پوره هندوانه بریزید و روی اون ها یخ پودر شده بریزید و در نهایت سودا یا آب اضافه کنید تا لیوان ها پر بشن. مواد رو هم بزنید تا ترکیب بشن. روی هر لیوان رو با برگ نعناع تزیین کنید. گوارای وجود❤️ .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
📝مواد لازم : ▫️فیله مرغ ۱۰ عدد ▫️پنیر گودا ۵ ورق ▫️نمک ،فلفل، ادویه زعفران کمی ▫️پودر سوخاری درشت ۱ بسته ▫️تخم مرغ ۳ عدد ✍️ ابتدا فیله مرغ را روی تخته گوشت بگذارید و کمی با قسمت پهن چاقو بزنید تا باز شود . دقت کنید نباید بافت فیله از هم جدا شود بعد پنیر گودا را از وسط نصف کرده و روی فیله بگذارید فیله را لوله کرده وبا خلال دندان آن را ثابت کنید .مخلوط نمک و زعفران و ادویه را کمی روی فیله بریزید بعد تخم مرغ ها را درون کاسه ای کامل بزنید فیله را داخل تخم مرغ غلتانده و درون پودر سوخاری درشت بغلتانید و در نهایت فیله را درون روغن سرخ کنید این فیله را میتوانید با سس مایونز، فرانسوی و کچاپ سرو کنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
شربت ليمو نعناع 🍃🍋 «اين يه شربتيه كه تخم ريحونا توي شربت شناور ميمونن و ته نشين نميشن» ✅دستور تهیه :👇 يه بسته ژله با هر طعمي كه دوس دارين رو(من طعم ليمو انتخاب كردم)با يك ليوان آب جوش مخلوط و خوب هم بزنين تا ذوب بشه،بزارين يخچال تا نيم بند بشه،دقت كنين كه نبايد كامل ببنده يه حالت آبكي بايد داشته باشه. حــــالا ژله رو ميزارين كنار... يه كاسه بزرگ وردارين ٢ ليوان آب توش ميريزيم با ٣قاشق غذاخوري عرق نعناع و كمتر از نصف ليوان شكر و ٤قاشق غذاخوري تخم شربتي،قشنگ هم ميزنيم و ميزاريم يك ساعت يخچال تا لعاب بده. بعد از يك ساعت شربتي كه درست كرديم رو با ژله ي نيم بند شده مخلوط ميكنيم و با هم زن دستي خوب مخلوط ميكنيم،شربت آمادس .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
يك نوشيدنى خنك و عالى😉🍹 🔹ملون رو قاچ کنید و بزارید یک ساعتی تو فریز بمونه بعد با بستنی سنتی میکس کنید ب همین راحتی این نوشیدنی هم فوق العاده خوشمزس .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]