eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
174.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.2هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
⛱ دو لیوان شیر رو داخل شیر جوش میریزیم بعد چهار قاشق شکر و دو قاشق پودر قهوه یا پودر نسکافه میریزیم و میزاریم روی گاز تا بجوشه بعد میزاریم داخل یخچال تا سرد شه، سپس دور جاممون رو سس شکلات میریزیم ، بعد تو مخلوط کن شیر و بستنی و خامه رو میریزیم و کمی مخلوط میکنیم سپس داخل جام میریزیم من کمی هم شکلات رنده شده تو موادم ریختم. بعد یه اسکپ بستنی و در آخر خامه فرم داده شده روش میریزیم و نوش جون میکنیم‌😋☕️ .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🌻🌻🌷🌻🌻 با زعفران 😋 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
14.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گراتن 😍😋 مواد لازم: اسفناج :🌱 ۴۰۰ گرم سیب‌زمینی :🥔 ۲ تا پیاز: 🧅۱ دونه سیر: 🧄دو حبه نمک و فلفل 🌶🧂 برای سسش: تخم مرغ :🥚 ۲ تا شیر: 🥛نصف پیمانه جور هندی : سر ۱ ق چایخوری نمک و فلفل 🧂🌶 روش تهیه غذا روی گاز: سیبزمینی ها رو کف یک تابه که دو قاشق روغن توش ریختین می چینین، درش رو بزارین که با شعله خیلی کم نیم پز شن، بعد از اضافه کردن ترکیب اسفناج و تخم مرغ و پنیر ، باز هم در ماهیتابه رو بزارین تا وقتی که غذا کاملا بپزه و پنیر آب شه نکته ها : دمای فر ۲۰۰ درجه مدت زمان پخت اولیه سیبزمینی : حدود ۱۰ دقیقه مدت زمان پخت نهایی غذا: حدود ۲۰ دقیقه (شعله پایین روشن باشه، ۵ دقیقه آخر برای برشته شدن سطح پنیر شعله بالا رو می تونین روشن کنین ) .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
5.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک مرغ با سیب زمینی😋😍 مواد لازم: پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه فلفل سبز ۲ عدد فلفل قرمز ۲ عدد گوجه فرنگی ۱ عدد مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم رب گوجه فرنگی ۱ ق غ ادویه کاری ۱ ق م زیره نصف ق چ پول بیبر ۱ ق چ مواد پایه : سیب زمینی ۲ عدد .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
9.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کورن داگ کره ای درست کن😍😋 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
شربت ژله ای🧡 پنج قاشق تخم شربتی رو با یه لیوان و نیم آب گرم بزارین تا خیس بخوره برای هر بسته ژله از یک و نیم لیوان آبجوش و دولیوان آب سرد استفاده میکنیم اول هر بسته ژله رو با آبجوش بن ماری کنین ،وقتی که شفاف شد آب سرد رو اضافه کرده و هم بزنین و بزارین یخچال تا نیم بند بشه وقتی نیم بند شد به اندازه دلخواه تخم شربتی بهش اضافه کرده و خوب هم بزنین اگه دوست داشتین رقیقتر باشه موقع سرو کمی آب یخ بهش اضافه کنین و هم بزنین فقط یادتون باشه که تخم شربتی رو بعد از نیم بند شدن اضافه کنین اگه از اول بریزین همش ته نشین میشه🍷 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
17.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•خورشت کرفس قرمز😋• ~🧡مواد لازم: ران مرغ ۴ تا ۶ عدد کرفس خورد شده ۲ پیمانه(۲ دسته کرفس) گوجه خشک ۲/۳ پیمانه غوره ۱/۲ پیمانه آبغوره ۱/۳ پیمانه رب گوجه ۱ ق غ خ رب فلفل ۱ ق غ خ (اجباری نیست البته در صورت تمایل برای خوشرنگ شدن و خوشعطر تر شدن خورشت) پیاز ۱ عدد سیر ۳ حبه زعفران دم شده ادویه(نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ترکیب پودر پیازچه و پور سیر) کره ۲ ق غ خ .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خونگی فقط با ۳ قلم مواد😍😋 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
1.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیا دنیا رو جدی نگیریم، سخت نگیریم بیخیال باشیم و  مِهر بورزیم.... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ صبح بخیر❤️
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش فلافل😋😍 مواد لازم🔻 نخود: ۳۰۰ گرم جعفری تازه: ۱ لیوان پیاز: ۱ عدد سیر: ۶ حبه تخم مرغ: ۱ عدد آردنخودچی: ۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز، زیره، ادویه فلافل، فلفل سیاه، زردچوبه، پودرپیاز، پودرسیر و نمک: به مقدار لازم طرز تهیه🔻 نخود ها را داخل آب سرد حداقل برای بیست و چهار ساعت خیس می کنیم و در این مدت چند بار آبش عوض می کنیم بعد داخل آبکش ریخته و آب آن را کامل می گیریم. نخود و همراه با سیر، پیاز و جعفری داخل مخلوط کن میکس می کنیم تا حالت خمیری پیدا کنه. مواد میکس شده بالا را با آردنخودچی، بکینگ پودر، نمک، ادویه ها و تخم مرغ کامل مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. روی ظرف مواد را سلفون کشیده و حداقل برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. فلافل ها را با دست و یا قالب شکل داده و داخل روغن داغ حدود ده دقیقه دو طرف آن را سرخ می کنیم. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
4.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سینه مرغ رو به نوارهای باریکی برش میزنیم ورول میکنیم وبه سیخ میکشیم نگران تکه وتکوهای که از سینه باقی میمونه نباشید همه رو به اضافه یکی دوتکه ران چرخ کردم میتونید با تکه ها اضافی پیتزای مرغ/پیراشکی/ماکارونی.... درست کنید مقداری زعفران دم میکنیم وبا برس به مرغای سیخ کشیده شده میمالیم. یک عدد پیاز بزرگ رو خرد میکنیم یکی دوقاشق روغن زیتون نمک فلفل کمی زردچوبه یک حبه سیر رنده شده کمی آب لیمو رو با هم قاطی میکنیم ومرغای زعفرانی رو میزاریم مابین مواد ودر ظرف رو میبندیم ومیزاریم یخچال یک شب، فرداش مرغا رو در میاریم ومی تکونیم تا مواد ازش جدا شه وتو روغن با شعله متوسط سرخ میکنیم وبا پلو نوووووش جان میفرماییم گوجه فرنگی وفلفل دلمه ای هم با همون سیخای چوبی سرخ کردم (عزیزان آگه بخواید گوجه فرنگی ومرغ رو یک درمیان بزنید وسرخ کنید گوجه ها زود وا میرن وله میشن ولی هنوز مرغ پخته وسرخش نشده)در ماهی تابه رو بزارید هم مرغ مغز پخت میشه هم روغن نمیپاشه تا موقعی که داره کم کم سرخ میشه .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😍 ۷۰۰گرم مرغ قطعه شده 🔻 ۱ ق چ فلفل سیاه، ۱ ق چ زیره، ۱ ق چ آویشن، ١ ق غ رب گوجه، نصف فنجان روغن زیتون، ۱ ق چ نمک، ۱ فنجان آب 🔴همه این موادو با هم مخلوط کنید. و روی مرغها بریزید و مخلوط کنید تا همه قسمتهاش به مواد آغشته بشه و بذارید حداقل ۱ ساعت بمونه. ۳ بادمجان متوسط، ۲ سیب زمینی متوسط، ۴-۵ عدد فلفل سبز، ۱ پیاز متوسط، ۳-۴ عدد گوجه، ۵-۶حبه سیر، نصف فنجان روغن زیتون، نمک 🔴سبزیجات رو ریز خرد کنید. روغن زیتون و نمک اضافه و مخلوط کنید. قطعات مرغ رو از سس دربیارید و روی سبزیجات قرار بدید. سس باقیمانده از مرغ رو با ۲ لیوان آب روی همه مواد بریزید ، روی سینی رو پوشانید یا از فویل آلومینیومی استفاده کنید. در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه و حدوداً یک ساعت بپزید. قبل از خارج کردنش از فر ، فویل رو بردارید و ۱۰ دقیقه در فر قرار بدید تا قهوه ای شود .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]