30.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک دورنگ قابلمه_ای
#بدون_فر
یه کیک دو رنگ که حتی سه رنگ هم میتونی درستش کنی😍خیلی خوب پف میکنه و خوش بافت ترینه ☺️
تخم مرغ ۲ عدد، شکر یک لیوان سرخالی، وانیل نصف ق چ، شیر نصف لیوان،روغن 3/4 لیوان، آرد 1و 1/3 لیوان، بکینگ پودر ۱ ق چ، پودر کاکائو ۱ ق غ، زعفرون دم شده
نکات پف کردن و پوک شدن کیک :
حتما آرد و بکینگ پودر رو سه مرتبه الک کنید
🛑وقتی آرد رو اضافه کردید در یک جهت هم بزنید
🛑هم زدن زیاد باعث میشه پف کیک از بین بره
🛑از تازگی بکینگ پودر مطمئن بشید
🛑در فر یا قابلمه رو حین پخت اصلا باز نکنید
❌فر رو قبل از استفاده گرم کنید ( اینجا شعله پخش کن رو گرم میکنم)
🛑حرارت زیاد باعث میشه دیواره ی ظرف زودتر گرم بشه و کیک تون پف کاذب بگیره حتما حرارت ملایم باشه🛑
داخل فر نیم ساعت درجه ۱۷۰
روی گاز حتما شعله پخش کن باشه اونم نیم ساعت بازم خودتون چک کنید شعله ها با هم فرق داره
#کیک_دورنگ
#آشپزی
#ترفند_آشپزی🍵
فوت و فن قورمه سبزى👇🏻
🔅موقع تفت گوشت خیلی کم از شنبلیله خشک استفاده کنید خورش خوش عطر میشه
🔅برای سرخ کردن سبزی اونو ریز خرد کنید بزارید روی حرارت اب سبزی کشیده شد روغن اضافه کنید(روغن جامد) وسرخ کنید با شعله کم ومرتب هم بزنید تا سبزی به پرش بیفته ومواظب باشید نسوزه
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#_فیله_مرغ_سوخاری_باپنیر_گودا
📝مواد لازم :
▫️فیله مرغ ۱۰ عدد
▫️پنیر گودا ۵ ورق
▫️نمک ،فلفل، ادویه زعفران کمی
▫️پودر سوخاری درشت ۱ بسته
▫️تخم مرغ ۳ عدد
✍️ ابتدا فیله مرغ را روی تخته گوشت بگذارید و کمی با قسمت پهن چاقو بزنید تا باز شود . دقت کنید نباید بافت فیله از هم جدا شود بعد پنیر گودا را از وسط نصف کرده و روی فیله بگذارید فیله را لوله کرده وبا خلال دندان آن را ثابت کنید .مخلوط نمک و زعفران و ادویه را کمی روی فیله بریزید بعد تخم مرغ ها را درون کاسه ای کامل بزنید فیله را داخل تخم مرغ غلتانده و درون پودر سوخاری درشت بغلتانید و در نهایت فیله را درون روغن سرخ کنید این فیله را میتوانید با سس مایونز، فرانسوی و کچاپ سرو کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
15.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان آلمانی
مواد لازم برای ۶ عدد نان
شیر ولرم: یک پیمانه سرخالی
شکر: 2 ق غ
خمیر مایه فوری 1و نیم ق چ
تخممرغ: 1 عدد
نمک: 1/2 ق چ
کره: 25 گرم
بیکینگ پودر: 1 ق چ
آرد: 375 تا 400 گرم
#نان
#تغذیه_مدرسه
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
16.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان آلمانی
🥐🥐🥐
چند نکته برای تهیه این نان
🔺این نان کم شیرینه که برای صبحانه مناسبه، میتونید مقدار شکر رو بیشتر بریزید .
🔺دمای شیر حدودا 40 درجه باشه.
🔺حواستون باشه خمیر مایه حتما باید فعال و سالم باشه.
🔺اول 375 گرم ارد اضافه کنید اگه لازم بود مابقی آرد رو هم اضافه کنید.
#نان
#تغذیه_مدرسه
پارت ۲
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان آلمانی
🥨🥨🥨
دمای فر گازی 180
مدت زمان حدودا 30 دقیقه تا زمانی که طلایی بشه
#نان
#تغذیه_مدرسه
پارت ۳
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#مرغ با #سس_زرشک تازه
تکه های مرغ را شسته و بذارین تو صافی تا آب اضافیش بره ، سپس روش کمی نمک و فلفل قرمز بپاشین و توی ماهیتابه گود با مقداری روغن روی حرارت متوسط رو به بالا دوطرفشو سرخ کنید ، یه پیاز متوسط رو ریز خرد کنید و تو همون روغن بریزین و بذارین طلایی بشه ، زرشک تازه که پاک شده و شسته و آبش کاملا رفته رو به پیاز اضافه کرده و کمی تفت بدین ، درصورت تمایل یک قاشق مرباخوری شکر بریزین و سپس حدود یه لیوان آب اضافه کرده و وقتی جوشید مرغ سرخ شده رو اضافه کنید ، حرارت رو کم کنید و بذارین با در نیمه باز به آرومی بجوشه تا مرغ کاملا بپزه و سس هم غلیظ بشه ، درانتها دو یا سه قاشق زعفران دم شده بریزین و نمک و فلفل رو هم اندازه کنید و با برنج سرو کنید.
نکته: درانتهای پخت دونه های زرشک رنگشون تغییر میکنه و میتونین برای شکیل تر شدن سس باز کمی زرشک بریزین.
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#کاکائو_خرمایی🍫🍱
📝مواد لازم برای ۵ نفر :
خرما بدون هسته : یک پیمانه
گردو : یک پیمانه
پودر نارگیل : یک پیمانه
گلاب : ۳ قاشق غذاخوری
شکلات : ۵۰ گرم
بیسکوییت کاکائویی : یک بسته
۱- بیسکوییتها را کاملا پودر کرده و آن را با گردو چرخ کنید، گلاب و خرما را به مواد اضافه و کمی ورز دهید.
۲- شکلات تختهای سفید را رنده و با بقیه مواد مخلوط کنید، خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود.
۳- پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید و مواظب باشید روی هم قرار نگیرند
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#لیموناد_و_خیار 🍹🥒
خیار 2 عدد
عسل 2 ق غ
آبلیمو ½ پیمانه
یخ 5 عدد
نعناع 1 پیمانه
🔹همه مواد رو تو مخلوط کن ترکیب کنین و با لیمو و نعناع سرو كنيد.
👈اين نوشيدنى بسيار چربى سوز است
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#ترفند_آشپزی🥘
💢ميتونيد #مرغ زرشك پلو رو بعد از پخت كامل سرخ كنيد
تا مزه ى بهترى پيدا كنه
البته فراموش نكنيد كه حين سرخ كردن حتما مرغ رو ادويه بزنيد
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]