فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نون_خامهای
خیلی آسون و فوری درست میشه و موادش در دسترسه..
برای درست کردنش نیاز داریم به:
آرد ۱لیوان
نمک ۱/۳ق چ
شکر ۲ق چ
کره ۵۰گرم
آب ۱لیوان
تخم مرغ ۳عدد
بکینگ پودر ۱ق چ
آب و نمک و شکرو کره رو میریزیم که بجوشه وقتی کره آب شد یه دفعه آرد رو اضافه میکنیم و حدود یک ربع هم میزنیم یا به اصطلاح داغ میزنیم، میزاریم کمی خنک بشه بعد دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و هم میزنیم،خمیر یکدست که شد،داخل قیف میریزیم و پایپ میکنیم،داخل تابه کاغذ روغنی میزاریم و شعله پخش کن و در میزاریم و نیم ساعت تا سه ربع زمان میدهیم تا آماده بشه،من برای طلایی شدن روش هم ۲/۳دقه گذاشتم داخل ماکرو گریل بشه...
بعد آماده شدن و خنک شدن داخلش رو یه سوراخ ایجاد میکنیم و بستنی داخل قیف میریزیم و داخلش میریزیم...
به همین راحتی و خوشمزگی😋
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
19.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این دسر بینظیر، با طعم طبیعی نارنگی رو به سادگی و بدون قالب درست کن😍
مواد لازم:
ژله آلوورا ۳ بسته
آب جوش ۳ لیوان
شیر ۱.۵ لیوان
نارنگی یا میوه دلخواهتون ۵-۶ عدد
نوش جان😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤ دسر یلدا ❤
___
⬇️👨🏻🍳بریم سراغش👨🏻🍳⬇️
چه موادی لازم داریم؟!🤔
آب جوش ۱ لیوان
پود ژله انار ۱ بسته
خامه قنادی ۱ لیوان
انار ۱ لیوان
____
چطوری درستش کنیم؟!🤔
1️⃣ آب جوش و پودر ژله با هم قاطی کن و خوب هم بزن بذار ۱۰ دقیقه کنار تا یکم خنک شه (به دمای محیط برسه)
2️⃣ خامه بریز تو ظرف و ۲-۳ دقیقه بزن بعد ژله هارو بهش اضافه کن و ۱دقیقه هم بزن تا با هم قاطی شن بعد ته ظرفاتون انار بریزین و مواد بریزین روش و ۲ ساعت بذار تو یخچال
3️⃣ با دونه انار تزیینش کن
👨🏻🍳نوش جان👨🏻🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات مهم⛔⛔⛔⛔
من داخل فیلم از آماده کردن همه ژله ها فیلم نگرفتم فقط یه دونه رو گرفتم بقیش هم به همون صورت آماده میشه
حتما حتما حتما ژله رو بعد از اینکه آب جوش اضافه کردید روی کتری قرار بدین و مرتب هم بزنید تا ذرات ژله کاملا حل بشه و بستنی رو هم همونجا اضافه کنید و کاملا باید مخلوط بشه اگر خوب مخلوط نشه بستنی میاد روی ژله می ایسته
بعد از اینکه گذاشتین یخچال بگیره دو سه بار هر سه چهار دقیقه یک بار ژله رو دوباره مخلوط کنید تا لایه بستنی جدا نشه دو سه بار کافیه دیگه بعدش انجام ندین ممکنه ژله خودشو بگیره و هم بزنید خراب بشه
نکته بعدی دمای ژله آلوورایی هست که در آخر باید اضافه میکنید اگر گرم باشه ژله رنگی ها آب میشه و خراب میشه حتما بذارید از داغی بیفته
برای این حجم از ژله من از پنج تا بسته ژله رنگی و دو تابسته آلوورا استفاده کردم.
ژله آلورا هر بسته فقط با یک لیوان آب جوش مخلوط بشه و دیگه آب سرد اضافه نشه چون باید یه مقدار ژله سفت تری داشته باشیم.
میتونید برای یلدا هم فقط ازژله رنگ قرمز و سبز و سفید استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده
برج میوه لاکچری برای مهمونی هاتون مخصوصا مهمونی شب یلدا 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_یلدایی
پلو مجلسی مخصوص یلدا
🎃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انارگلاسه
این مقدار برای چهار لیوان
ژله انار یک بسته
آب انار طبیعی دو لیوان
آب دو لیوان
انار دون شده یک لیوان پر
بستنی وانیلی چهار اسکوپ
دو لیوان آب بزارید رو گاز تا بجوش بیاد.
جوش که اومد پودر ژله بریزید با قاشق بزنید تا حل بشه یک الی دو جوش که زد گاز رو خاموش کنید.وبزارید کنار تا سرد سرد بشه
انار دون شده رو بریزید تو جام (حدود پنج سانت) از ژله سرد شده با قاشق بریزید رو انار به اندازه ای بریزید که فقط روی انار رو بگیره (اینکار به این دلیله که انار بالا نیاد) وبزارید یخچال تا ژله کمی خودشو بگیره کمی که خودشو گرفت چند قاشق دیگه ژله بریزید وبزارید یخچال تا کامل ببنده.
ژله که سفت شد از یخچال بیرون آورده یک اسکوپ بستنی وانیلی بریزید رو ژله و آب انار رو بستنی🙂به همین راحتی خیلی خوشمزس ایده خوبیه برای شب یلدا😊
برای آب انار اگر دستگاه ندارید
انار رو دون کنید بریزید تو صافی وبا گوشت کوب حسابی بکوبید سپس از الک رد کنید.
ویا میتونید تو کیسه نخی بریزید وبا وردنه بزنید.
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کیک محشرره حتما یک بار درستش کن😍.
اصلاا باورم نمیشه این کیک چقدرر خوشمزه ست🙊🙊من چند بار درستش کردم و حرف نداره😎😎
برای شب یلدا هم میتونید درستش کنید 😍🥰
.
برای کیک انار👇🏻
.
تخم مرغ 4 عدد/ شکر 1 پیمانه/وانیل 1/8 ق چ
روغن 1 پیمانه/ آب انار نصف پیمانه
آرد 2 پیمانه/ بیکینگ پودر 1 ق غ
.
برای سس محشرش👇🏻
.
شکر 1 پیمانه / نشاسته ذرت 3 ق غ
آب 1 پیمانه / آب انار نصف پیمانه
.
🔺تخم مرغ به دمای محیط رسیده باشه.
🔺از آب انار شیرین استفاده کنید.
🔺بهتره از قالب میان تهی استفاده کنید
قطر قالب بیشتر از 22 سانتی متر نباشه.
.
🔺برای سس شعله حتما کم باشه.
🔺اگه میخوایید رنگش قرمز تر باشه. میتونید یک تا دو قطره رنگ خوراکی اضافه کنید.
.
🔹فر از 15 دقیقه قبل گرم باشه.
🔹دمای فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 40 تا 45 دقیقه
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_سالاد_فوری
سالاد اندونزی:
کلم سفید ریز رنده
کلم بنفش ریز رنده
هویج خام رنده شده ۱ عدد
کالباس خرد شده
مخلوط سبزیجات آماده شامل نخود فرنگی، هویج و ذرت که از سوپر مارکت میتونید بخرید
خیارشور خرد شده دو عدد
سس: دو ق غ ماست+ دو ق غ مایونز+ فلفل سیاه + ابلیمو تازه دو ق غ
سالاد ماکارونی:
ماکارونی پخته آبکش شده
خیارشور دوعدد
هویج رنده شده خام یک عدد
فلفل دلمه ای خرد شده نصف یک عدد
کالباس خرد شده ۵ برگ
مخلوط سبزیجات
سس مایونز + ماست + فلفل به میزان لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش برش هندوانه مجلسی و شیک
😋😋
💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه مقوی برای بچهها🥰
مواد لازم :
پنیر
خیار
گردوی خرد شده
ساقه پیازچه
🥘خورش قلیه مرغ🥘
🍗مواد اولیه:
گشنیز 750 گرم
شنبلیله 250 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
سیر 5 حبه
آب مرغ 1 و 1/3 لیوان
تمرهندی 150 گرم
فیله مرغ مزه دار شده 500 گرم
روغن 1 پیمانه
نمک، فلفل و دارچین به میزان لازم
🧆🧆🧆🧆🧆
🥘روش تهیه:
سبزی قلیه یا همان گشنیز و شنبلیله را ساطوری و ریز کنید، سپس در یک قابلمه متوسط آنها را با مقداری روغن سرخ کنید.( تقریبا نصف میزانی که سبزیهای قورمه سبزی را سرخ می کنید.)
در تابه کوچک جداگانه پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت دهید تا به رنگ عسلی درآید. 5 حبه سیر را نیز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. این مخلوط را به سبزی ها اضافه کنید.
تمر هندی را با مقداری آب جوش حل و صاف کنید. تمر صاف شده را به همراه آب مرغ و مقداری و نمک و فلفل و دارچین به مخلوط سبزی ها اضافه کنید. به میزان نیم لیتر آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. زمانی که مواد پخت و خورش جا افتاد، حرارت را کم کنید.
فیله های مرغ را از قبل با کمی نمک، فلفل، زعفران، پیاز و آبلیمو استراحت دهید و مزه دار کنید. اگر دوست داشتید می توانید فیله ها را مکبی خرد کنید. حال فیله ها را با مقداری روغن تفت دهید.
20.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩اسموتی هندوانه🍉
هندوانه یخ زده ۶۰۰ گرم (۱ کاسه بزرگ شیرین)
توت فرنگی یخ زده ۲۵۰ گرم
نصف لیمو سنگی
عسل ۱ ق غ
تخم شربتی ۱ ق چ
1️⃣هندوانه ها و توت فدنگی هارو رو خرد کن ۲-۳ ساعت بذار فریزر (تخم هندوانه هارو جدا کن)
2️⃣بعد بریزشون تو میکسر و آب نصف لیمو سنگی و عسل و تخم شربتی که ۳دقیقه خیس کردی (تو نصف استکان آب) اضافه کن و میکس کن و اگه دوس داشتی شیرینیش بیشتر باشه ۱ ق عسل بیشتر بریز.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دلمه_شکم_پر
🥢فلفل دلمه ای……۲عدد
🥢سینه مرغ…..۲۵۰ گرم
🥢پیاز…..۱عدد
🥢سیر…..۳حبه
🥢پنیر خامه ای…..۱قاشق غذا خوری
🥢پنیر پیتزا…..به مقدار لازم
🥢نمک و فلفل و پودر گوجه
🥢قارچ…..۲۰۰ گرم
🥣طرز تهیه:
ابتدا فلفل دلمه ای را از وسط برش بزنید.روشو نمک و فلفل و روغن بریزد.داخل فر بزارید حدودا بیست دقیقه تا کمی نرم بشه.پیاز داخل روغن تفت دهید کمی که نرم و طلایی شد ،مرغ نگینی خرد شده را اضافه کنید.اجازه بدید کمی نرم بشه،بعد نمک و فلفل اضافه کنید.بعد قارچ ورقه شده را بریزد.بزارید اب قارچ کامل کشیده بشه.پودر گوجه و سیر اضافه کنید.در آخر پنیر خامه ای را بریزد.از روی حرارت بردارید.داخل فلفل ها را از مواد پر کنید.و روشو پنیر پیتزا بریزد.داخل فر به مدت یه ربع قرار دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_مخلوط
این مدل ترشی ذائقه من و خانوادم هست
گل کلم خرد شده دو کاسه
هویج خرد شده نصف کاسه
خیار خرد شده نصف کاسه
ساقه کرفس خرد شده نصف کاسه
بادمجان خرد شده نصف کاسه
کلم برگ خرد شده نصف کاسه
موسیر و سیب زمینی ترشی هم میتونید بریزید
من چون دوست نداشتیم نریختم اندازه های مواد اولیه کاملا اختیاری و سلیقه و ذائقه خودتون داره من چون گل کلم و بیشتر دوست دارم بیشتر هم ریختم شما هر چیزی و دوست داشتین کمتر بیشتر و یا حذف و اضافه کنید)سبزی ها با نسبت مساوی :ترخون، مرزه، جعفری، شوید ، نعناادویه ها: زرد چوبه ، نمک، پودر تخم گشنیز پودر گلپر و سیاه دانه نمک هم نباید کم باشه من برای این مقداریک لیوان سر خالی نمک ریختم سرکه و هم به نسبت دو به یک با آب مخلوط کنید دو لیوان سرکه یک لیوان آب تا جایی که تمام مواد داخل سرکه باشه و ظرف ها بر بشه بریزید(داخل یک ظرف آب و سرکه رو مخلوط کنید و بعد روی ترشی بریزید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_رستورانی
8 عدد سیب زمینی متوسط
دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
یک قاشق غذاخوری کره ذوب شده
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه آویشن فلفل پودر شده قرمز پودر سیر یک قاشق چایخوری نمک (به آب جوش)
سیب زمینی ها را پوست بگیرید، آنها را به مکعب های بزرگ برش دهید، آنها را بشویید، در قابلمه بریزید، را با آب پر کنید تا آنها را بپوشاند، نمک رااضافه کنید، آن را بجوشانید، 10 دقیقه جوشانده، آبکش کنید، سیب زمینی کاملاً پخته نخواهد شد، آن را درون ظرف مناسب بریزید، ادویه ها را روی آن بریزید، مخلوط کنید، نشاسته را بریزید، مخلوط کنید، سپس کره و روغن زیتون را مخلوط کنید، روی سیب زمینی ها بریزید و دوباره مخلوط کنید به مدت 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزید، سیب زمینی ها را در 30 دقیقه اول مخلوط کنید، اما آنها را با دقت له نکنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_قابلمه_ای اونم بدون تخم مرغ و آرد قنادی😍
#سُس_شکلاتی_مخصوص
مواد لازم👇
شیر ولرم(داغ نباشه ها) : ۱ لیوان
شکر : دو سوم لیوان
وانیل : نصف قاشق چایخوری
روغن مایع : ۶ قاشق غذا خوری
سرکه یا آبلیمو : ۱ قاشق غذا خوری
آرد نونوایی : ۱/۵ لیوان
پودر کاکائو : ۲ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر : ۲/۵ قاشق چایخوری
نکته ها👇
اصلا آب رو جایگزین شیر نکنید مخلوط شیر و سرکه باعث خوشبافت شدن کیک میشه.
سرکه یا آبیلمو فرقی نمیکنه اصلا روطعم کیک تاثیری نداره خیالتون راحت.
فرقی نمیکنه چه نوع آردی باشه.
تابه یا قابلمه با قطر ۲۰ سانت.
حتما از شعله پخش کن و دمکنی استفاده کنید.
۳۰دقیقه کافیه بعدش چک کنید اگه نپخته بود ۱۰ دقیقه زمان بدید.
برای داخل فر از قبل شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه.
🌟
کنسرو قارچ
من چون مصرف قارچ بالایی دارم اینکار رو انجام می دم دو کیلو قارچ رو خوب شستم .
به اندازه ای که دوست دارید برش بزنید (من خیلی درشت برش می زنم بعد در یک لیتر آب و یک لیوان ابلیمو که در حال جوش هست و بهش نمک اضافه کردم میریزم فقط ۵ دقیقه بجوشن کافیه با درب نیمه بسته بعد صبر می کنم خنک بشن و داخل ظرف شیشه ای در یخچال نگه میدارم
🌟
#کیک_نارگیل_طلایی
پودر شکر ۱ پیمانه
کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل نصف ق چ
آرد ۱ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ ق چ
پودر نارگیل ۱ پیمانه
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا میکنیم. دو تا سفیده اضافه روی این سفیده ها میریزیم. جمعا میشه پنج تا سفیده و حسابی میزنیم تا از ظرف نریزه. نصف پودر شکر رو به سفیده اضافه و دوباره هم میزنیم و بعد پودر نارگیل و مخلوط میکنیم. این موادو میذاریم کنار. حالا سه تا زرده و نصف دیگه پودر شکر و وانیل رو پنج دقیقه میزنیم. + کره نرم و مجدد میزنیم+ شیر و میزنیم. آرد و ب پ رو با هم مخلوط و به زرده ها اضافه و هم میزنیم. بهتره قالبمون کمربندی باشه که راحت جدا شه. کف قالب کاغذ روغنی میندازیم و اول مخلوط زرده رو میریزیم و صاف میکنیم و بعد مخلوط سفیده رو میریزیم روش و خیلی آرووم جوری که مواد قاطی نشه صاف میکنیم و داخل فر صد و هشتاد به مدت حدودی سی تا چهل دقیقه. بذارید کاااااملا خنک بشه بعد برش بدید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
😍پاستا با سوسیس و قارچ
مواد لازم برای ۵ نفر
_ماكاروني فرمي ۵۰۰ گرم (نفری ۱۰۰ گرم )
_پياز ۱ عدد
_ قارچ ۵۰۰ گرم
_سوسیس بالای ۷۰ درصد ۲۰۰ گرم
_رب نصف قاشق غذاخوری
_پاپریکا نصف قاشق غذاخوری
_کره ۵۰ گرم
_خامه۲۰۰ گرم
_شیر نصف لیوان
_سير ۳ حبه
_آب ليمو ترش ۱قاشق
_آرد ۱ قاشق غذاخوری
_اسفناج تفت داده شده ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم ( به دلخواه)
_پنیر پارمزان ۱۵۰ گرم
_نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم .
پیاز را خرد کرده و داخل تابه ای که در آن روغن یا کره را داغ کرده اید تفت دهید پس از اینکه کمی پیاز سرخ و طلایی شد سیر را هم بسیار ریز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و تفت بدهید.در همین حین که مشغول آماده کردن سس پاستا هستید میتوانید در یک قابلمه دیگر آب ریخته و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید داخل آب هم کمی نمک بریزید.
سپس قارچها را ورقه ای خرد کرده و به پیاز اضافه کنید یک قاشق هم برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ ها آبلیمو اضافه کنید و باز هم تفت بدهید تا قارچ هم سرخ شود. سپس سوسیس های خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. در همین حین اگر آب داخل قابلمه به جوش آمد میبایست پاستا را داخل آن بریزید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
ژله آبنباتی
مواد لازم :
ژله با طعم و رنگ دلخواه 1 بسته
آب جوش 1 لیوان
آب سرد 1/4 لیوان
نی پلاستیکی به تعداد لازم
انار دون شده به مقدار لازم
طرز تهیه :
ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود . آب سرد را به ژله افزوده و هم بزنید ، سپس در قالب استوانه ای یا لیوان ریخته و یا در ظرفی به عمق 2 سانت ریخته و انار را مخلوط کنین و در یخچال قرار دهید تا بسته شود .
ژله را از قالب یا لیوان برگردانده و یک نی داخل ان فرو کنید .
#یلدا
#پلو_ميگو_قالبي
سه چهارتا پیاز رو خلال کنید،توی ماهیتابه سرخ کنید و بردارید بگذارید کنار.توی همون ظرف یک پیمانه کشمش شسته شده رو سه چهار دقیقه تفت بدین و بردارین.بعد حدود ششصد گرم میگوی پاک شده رو بریزین داخل ماهیتابه و ده دقیقه(تا زمانی که آبش کشیده بشه)تفت بدین..بهش دو قاشق گرد لیمو،نمک،فلفل،کمی زردچوبه و یک قاشق چایخوری فلفل قرمز اضافه کنید،پیاز و کشمش رو به ظرف برگردونید و زیرشو خاموش کنید.
این مواد رو لای پلو زعفرونی آبکش شده بریزید و بگذارید دم بکشه و بعد نوش جان کنید.
#دسر_انار و #تخم_شربتی
مواد لازم:
پودر ژله انار : ۱ بسته ، شیر : ۱/۲ لیوان ، خامه: ۱/۲ پاکت ، شکر : ۵ تا ۶ ق غ ، پودر ژلاتین : ۲ ق غ ، تخم شربنی : ۱ ق غ ، وانیل : ۱/۲ ق چ
.
طرز تهیه:
پودر ژله انارو تو یه لیوان آب جوش حل کرده بعد یه لیوان آب سرد اضافه کرده نصف غالبای مورد نظرمون رو از ژله میریزیم میذاریم تو یخچال ببنده . تو این مدت شیر وخامه و وانیل و شکر رو با هم توی قابلمه روی حرارت ملایم گذاشته مرتب هم میزنیم تا خوب یه دست بشن ولی جوش نیاد . حالا پودر ژلاتین رو اضافه کرده وقتی یه دست شد از روی گاز برداشته میذاریم یه کم از حرارت بیفته بعد تخم شربتی توش ریخته تا خیس بخوره . وقتی ژله ها بسته شدن از این مایه روش ریخته دوباره میذاریم تو یخچال تا ببنده . این دسر بخاطر داشتن تخم شربتی طعم متفاوت و خوشمزه ای داره . حتما امتحان کنین. پشیمون نمیشین.😉