فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_لوبیاسبز_با_گوشت
مواد لازم:
500 گرم لوبیا سبز
300 گرم گوشت گوساله قیمه ای
1 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری رب
2 عدد سیب زمینی مکعبی خرد شده
1 قاشق مربا خوری نمک
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و فلفل قرمز
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
نیم لیتر آب
طرز تهیه:
روغن مایع را داخل قابلمه بریزید گوشت را اضافه کنید کمی تفت بدید و پیاز را اضافه کنید و 15 دقیقه سرخ کنید . رب را اضافه کنید و هم بزنید . سپس سیب زمینی و آب را اضافه کنید و 15 دقیقه بپزید. سپس لوبیاها را که از طول برش زدید و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدید بپزد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_چینی_با_سس_تارتار 🍗 😋
▫️۱-فیله یا سینه مرغ ۶۰۰ گرم
▫️۲-آرد سفید ۱۶۰ گرم
▫️۳-دلستر ساده ۱ لیوان
▫️۴-جوش شیرین ۱٫۴ ق.چ
▫️۵-زعفران دم شده ۱ ق.غ
▫️۶-نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم
🔸سس
▫️۱-سس مایونز ۱ پ
▫️۲-خیار شور ۲ عدد
▫️۳-ترخون خشک ۱ ق.چ
▫️۴-آبلیمو ۱ الی ۲ ق.غ
▫️۵-نمک و فلفل به میزان لازم
🔸نکات
۱- غلظت خمیر بنیه باید به اندازه غلظت ماست باشه نه خیلی شل و نه خیلی سفت.
۲- نباید خمیر را زیاد هم بزنید، چون از حالت پفکی خارج میشه و به فیله ها نمی چسبه.
۳- فیله یا سینه های مرغ آغشته به خمیر بنیه را یک به یک در داخل روغن داغ سرخ کنید، حتما باید دو طرف فیله ها را در روغن برگردونیم تا به خوبی بپزن ، زمانی که مرغ ها طلایی رنگ شدند، اون ها رو روی دستمال روغن گیر آشپزخانه بذارید تا روغن اضافی شون گرفته بشه
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
29.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طعم این ساندویچ فوق العادست👌👌
مواد لازم:
گوشت راسته گوساله یا گوسفندی۵۰۰گرم
قارچ ۴۰۰گرم
پیاز ۱عدد
سیر ۳حبه
خامه صبحانه ۱۰۰گرم
کره ۵۰گرم
چیپس خلالی به میزان لازم
پنیر ورقه ای گودا به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
ادویه/نمک،فلفل،چوب دارچین،پولبیبر،پاپریکا،آویشن،پودر تخم گشنیز
بهت پیشنهاد میکنم برای یکبارم که شده این جذاب خوشمزه رو امتحان کنی
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_جو_هفت_رنگ😍😋
جو پوست کنده: ۲۰۰ گرم
آب: سوپ همیشه باید آبدار باشه تا به قوام برسه
هویج: ۲ عدد
نخود فرنگی: حدود ۱ لیوان
زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری: ۲ قاشق غذا خوری
آبغوره: نصف فنجان (تا یک فنجان)
فلفل قرمز: یک سوم قاشق چایخوری (اختیاری)
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق جایخوری
نمک: ۳ قاشق جایخوری (تست کنید)
رب گوجه: ۲ قاشق غذا خوری.
پخت اول: (جو رو بشورید)
جو با آب: ۹۰ دقیقه
(تو این مرحله تند تند به جو سر بزنید و اگه آب خواست اضافه کنید)
پخت دوم:
جو با هویج و آب: ۶۰ دقیقه
پخت سوم:
جو، هویج، نخود فرنگی و آب: ۴۰ دقیقه
اضافه کردن زرشک، جعفری و آبغوره: ۱۰ دقیقه در همه مراحل حرارت کم و در نیمه باز باشه. از آب مرغ هم میشه استفاده کرد
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_مرغ😍😋
مرغ چرخ شده......۲۵۰ گرم
سیب زمینی....۲عدد
پیاز اب گرفته .....۱عدد
ارد سوخاری.....۱قاشق
نمک،فلفل،زردچوبه،پودر تخم گشنیز
تخم مرغ....۱تا ۲ عدد
زعفران غلیظ....۱قاشق
ارد سوخاری برای سوخاری کردن.....به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی را بپزید و خوب له کنید.پیاز را رنده کنید .اب پیاز را حتما بگیرید.مرغ هم بهتره از مخلوط سینه و ران استفاده کنید.مرغ و پیاز را به سیب زمینی اضافه کنید.ادویه و ارد سوخاری هم بریزد.ابتدا یک عدد از تخم مرغ داخل مواد بشکنید .خوب ورز بدید اگر چسبندگی کم داشت تخم مرغ دوم را اضافه کنید.در غیر این صورت احتیاج ندارد.کمی زعفران برای عطر و طعم بهتر بریزد.از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته در دست باز کنید و داخل ارد سوخاری بغلطونید.بعد در روغن سرخ کنید.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_سیب_زمینی😍😋
سیب زمینی آبپز ۴ عدد
خمیرمایه یک قاشق غذاخوری سرپر
نمک وفلفل به میزان لازم
سوسیس دوعدد
پیازچه ۲قاشق غذاخوری
آب ولرم یک لیوان
آرد تقریبا ۲ونیم تا۳لیوان
سیب زمینی ابپز رو پوره کرده بهش آب ولرم رواضافه میکنیم هم میزنیم تاسیب زمینی باآب کاملا مخلوط بشه بعدخمیرمایه ،سوسیس،پیازچه ونمک وفلفل رواضافه کرده ودراخراردروکم کم میریزیم تاجایی که خمیرچسبندگی زیادنداشته باشه درانتهادستمون رویکمی چرب کرده وخمیرروجمع میکنیم روی خمیررومیپوشانیم بهش استراحت میدیم تاحجم خمیردوبرابربشه ازخمیر به اندازه دلخواه برمیداریم گردمیکنیم دوباره ده دقیقه دیگه استراحت میدیم وتوروغن داغ سرخ میکنیم.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه گوجه فرنگی با سبزیجات
مواد لازم:
4 عدد گوجه فرنگی (میتوانید به تعداد نفرات اضافه کنید)
1 عدد پیاز
1 عدد بادمجان
1 عدد کدو (به دلخواه)
1 عدد هویج
فلفل سبز و یا فلفل قرمز
جعفری
سیر
نمک
روغن زیتون
طرز تهیه:
سبزیجات مکعبی خرد شده و روغن را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید. گوجه فرنگی ها را از قسمت بالا ببرید و با قاشق داخل گوجه فرنگی ها را خالی کنید. مغز گوجه فرنگی های را پوره کنید و به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید. در ماهیتابه را بذارید و 10_5 دقیقه به این شکل بپزید. وقتی سبزیجات خوب نرم شدند داخل گوجه فرنگی ها را با سبزیجات پر کنید. ظرف پیرکس را کمی چرب کنید کف ظرف جعفری خرد شده بپاشید و گوجه فرنگی ها را روی جعفری بچینید. در فر 200 درجه تا وقتی که گوجه فرنگی کاملا نرم شود حدود 30_25 دقیقه بپزید. بعد از پخت میتوانید گرم و یا سرد سرو کنید. میتوانید روی دلمه ها ماست سیر دار بریزید. نوش جان .
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#_اسموتی_ملون_موز
🔻مواد لازم : 📝
ملون ۱ عدد متوسط
موز ۱ عدد
بستنی وانیلی ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
ابتدا ملون پوست و خرد کردم و از شب قبل داخل فریزر قرار دادم تا یخ بزنه بعد داخل مخلوط کن و غذاساز ریختم بعد موز خرد شده و شیر رو اضافه کردم تا راحت میکس بشه بعد بستنی وانیلی رو اضافه کردم در صورت تمایل می تونید کمی شکر اضافه کنید که نوشیدنی دلچسبی واسه فصل گرماست . داخل ظرف سرو ریختم و با سس بریلو و خلال پسته و نون بستنی تزئین کردم به همین راحتی .
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_خوشمزه_رستورانی
برای درست کردن این مرغ خوشمزه
مرغ را هم با پوست هم بدون پوست میتونید درست کنید بهتره از چند ساعت قبل مرغ را نمک بزنید وبعد بشورید تا نمک به جسم مرغ بره وخوش طعم بشه
ادامه کار....... این مقدار مواد واسه نصف تا یه مرغه .... مرغ را بذارید توی ظرف یه پیاز نگینی ریز خردشده و دوتا سه حبه پوره سیر ورنده ریز یه پیاز و یک قاشق غذاخوری کاملا سر پر رب گوجه و سه قاشق سس کچاپ و دوتا سه قاشق رب انار وزردچوبه وفلفل سیاه و حدود پنج قاشق روغن بهتره زیتون باشه همه را خوب مخلوط کرده تا همه جای مرغ آغشته به این مواد بشه بعد توی ظرف پخت بریزید ویه فلفل دلمه روش بریزید و یک ونیم تا دولیوان اب که یه دونه عصاره مرغ را باهاش مخلوط کردیم اضافه ودرشو بذارید روی حرارت ملایم وگاهگاهی هم با قاشق از سس روی مرغ بریزید تا وقتیکه مرغ پخته وسس هم نسبتا غلیظ بشه طعمی عالی وبسیار سالم ومیهمان پسند
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
ژله آبنباتی
مواد لازم :
ژله با طعم و رنگ دلخواه 1 بسته
آب جوش 1 لیوان
آب سرد 1/4 لیوان
نی پلاستیکی به تعداد لازم
انار دون شده به مقدار لازم
طرز تهیه :
ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود . آب سرد را به ژله افزوده و هم بزنید ، سپس در قالب استوانه ای یا لیوان ریخته و یا در ظرفی به عمق 2 سانت ریخته و انار را مخلوط کنین و در یخچال قرار دهید تا بسته شود .
ژله را از قالب یا لیوان برگردانده و یک نی داخل ان فرو کنید .
#یلدا
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
کباب کوبیده:
گوشت سه بارچرخ کرده.....یک کیلو
نمک......یک ق غذاخوری
پیاز رنده شده که ابش کاملا گرفته شده .....دوعدد بزرگ
فلفل سیاه.....نصف ق چایخوری
همه مواد روباهم ترکیب کرده وحداقل بیست دقیقه ورز میدیم طوریکه گوشت ظرف گرد شه وبه ظرف نچسبه بعد داخل یخچال میذاریم تا مواد طعمشون به خورد هم بره وگوشت خودشو بگیره که نریزه این زمان حداقل باید یکساعت باشه وهرچه زمان استراحت گوشت بیشتر باشه بهتر
نکته:چربی کوبیده حتما باید دنبه باشه
نکته:اب پیاز بایدکاملا گرفته شه
نکته:چنانچه نگران ریختن گوشت از سیخ هستید دوق ارد گندم با مواد تر کیب وورز بدید
نکته:موقع پخت کباب باید سریع سیخ روبچرخونید که گوشت از یک طرف جمع نشه وازسیخ بریزه
نکته:مناسب ترین ترکیب گوشت براکوبیده گوشت گوساله وگوسفند باهم
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_دانمارکی
مایه خمیر
شیر: ولرم نصف لیوان
شکر: ۱ق.غ
مایه خمیر: ۱ق.غ
خمیر شیرینی
سفیده تخم مرغ: ۲عدد
زرده تخم مرغ: ۱عدد
وانیل: نصف ق.چ
نمک: ۱پنس
شکر: ۵ق.غ
مخلوط کره اب شده و روغن مایع: نصف لیوان
زعفران: دم کرده ۱ق.غ
آرد الک شده: تقریبا ۳لیوان
کرم داخل شیرینی
شیر: ۱لیوان
شکر: ۵ق.غ
ارد سفید یا نشاسته ذرت: ۳ق.غ
وانیل: نصف ق...
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_بلدرچین
بلدرچين تازه يك بسته
هويج
كدو
سيب زميني
بلال
فلفل دلمه اي
سير
پياز
ادويه(نمك،فلفل سياه،تخم گشنيز،پودرسير،پاپريكا)
روغن و كره ٢ق غ
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#ترشی_قارچ_و_زیتون 🫒 😋
▫️قارچ ورقه شده و زیتون بدون هسته:از هر کدام دو پیمانه
▫️موسیر: 1 پیمانه
▫️سیر: 1 پیمانه
▫️نمک: به میزان لازم
▫️فلفل سبز: چهار عدد
▫️پودر کاری: یک ق غ
▫️پودر انبه: چهار ق غ
▫️روغن زیتون: پنج ق غ
▫️سرکه: به میزان لازم
▫️فلفل سیاه و زردچوبه: از هر کدام یک ق چ
🔸خوردن ترشی با تمامی غذاها یه حال دیگهای دارد چون ترشی اشتها را تحریک میکند و سبب پرخوری میشود پس مراقب غذا خوردن خود باشید. برای تهیه این ترشی خوشمزه تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سرکه را تا جایی اضافه میکنیم که روی مواد را بپوشاند بعد از یک هفته ترشی ما آماده میباشد.
♦️ این ترشی را در جای خنک مانند یخچال نگهداری کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#مربای_انار 🍧 😋
▫️آب انارسه و نیم پیمانه
▫️دانه اناریك پیمانه
▫️شكر سه پیمانه
▫️آب لیموبه مقدار لازم
🔸ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید.
انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه كنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه را بگیرید.در ظرف بزرگی، آب انار و شكر را با هم تركیب كنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 30 دقیقه آن ها را بجوشانید.
دانههای انار و آب لیمو را به ظرف اضافه كنید و 30 دقیقه ی دیگر آن ها را بپزید.برای این كه غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یك قاشق، یك قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچكانید و ظرف را سرازیر كنید، اگر به سختی روان شد، مربای شما آماده است.
مربا را در ظرف تمیزی بریزید. درب آن را ببندید و در جای تاریك و خنك قرار دهید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#پودینگ_کدو_حلوایی👇
.
موادلازم
نیم کیلو کدو حلوایی
1 لیوان شکر دانه ریز
1 قاشق غذاخوری آرد برنج
1 لیوان شیر
۱/۲ق چ دارچین
۱/۲ق چ گلاب
۱/۲ق چ پودر هل
.طرز تهیه 👇
کدو حلوایی خرد شده را در قابلمه کوچکی میریزیم و روی آن را شکر بپاشیدو سپس به نصف مقدار کدو حلوایی آب کافی اضافه کرده و روی حرارت متوسط بپزید تا کدوها نرم شوند.
، وقتی کدوها نرم شدند ، وآبش کاملا تبخیر شد کدوها را با میکسر کاملا له میکنیم وبه ظرف برمیگردونیم
. شیر و آرد برنج وپودر هل وپودر دارچین را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا به غلظت برسه ودر آخر گلاب روهم اضافه کرده واز حرارت برمیداریم ودر ظرفهای سرو ریخته و با پودر پسته وکاکائو تزیین میکنیم میتونید همان موقع سرو کنید ویا بزارید خنک بشه وبعد به مدت ۲ساعت دریخچال بزارید وبعد تزیین کنید ونوش جان کنید....
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#تاتلی_گل
موادلازم 👇
1 بسته مارگارین (در دمای اتاق)حدود ۲۵۰گرم
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق چای خوری روغن مایع
1.5 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق غذاخوری سرکه
1 بسته بکینگ پودر(حدود ۱۰گرم)
آرد به مقداری هست که خمیر به دست نچسبه
برای شربت آن؛👇
3 فنجان شکر دانه ریز
4 لیوان آب
آبلیمو ۱ ق م
برای رویه تاتلی👇
گردو خورد شده وکمی پودر پستا
زرده تخم مرغ (سفیده برای چسبیدن دوتا خمیر به کار میره)
.
طرزتهیه :👇
اول از همه ، شربت دسر خود را آماده می کنیم و می گذاریم خنک شود ، شربت گرم شیرین سرد خواهد شد. شکر و آب را در قابلمه ای ریخته می جوشانیم. پس از جوش آمدن ، دو دقیقه بعد آب لیمو رااضافه میکنیم .
سپس از اجاق گاز برمی داریم.
تمام مواد رو باهم مخلوط کرده ودر آخر آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیری نرم ولطیفی به دست نچسبه وبعد ورز می دهیم.
خمیر را خیلی نازک بین دو کاغذ روغنی باز نمی کنیم. از خمیر با قالب گل شکل می گیریم. و یک خمیر با با وسیله ایی از وسط خارج کرده که وسطش خالی بشه وبعد اول خمیر گل کامل رو میزاریم وبعد کمی سفیده به سطح خمیر زده وبعد خمیری که وسطش رو خالی کردیم روی خمیر اولی میچسبونیم.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_سیب_زمینی_با_پیاز
3-4 سیب زمینی
2 عدد پیاز قرمز
4-5 عدد پیازچه
کمی جعفری
3عدد خیار شور
برای سس:
4-5 قاشق غذاخوری ماست
2-3 قاشق غذاخوری سس مایونز
1-2قاشق سس خردل
5-6 قطره آب لیمو
نمک، فلفل
برا سرو
روغن زیتون
چند تکه خیار شور
پیاز کاراملی شده
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#شيريني_نعلي
مواد لازم:
آرد ٣ليوان
پودر قند ١ليوان سرپر
تخم مرغ ٢عدد
كره ١٥٠گرم
هل و وانيل كمي
طرز تهيه:ابتدا كره و پودر قند رو با دور تند همزن به مدت ٥ دقيقه خوب ميزنيم تا كرم رنگ بشه
سپس تخم مرغها را اضافه كرده و با دور متوسط دو سه دقيقه ميزنيم و بعد ارد رو كم كم به مواد اضافه ميكنيم و با دور كند ميزنيم تا خمير نرم و يكنواختي به وجود بياد،خمير بدست اومده رو نيم ساعت داخل يخچال قرار ميديم و بعد درش مياريم و به اشكال دلخواه مدل ميديم و در فر با درجه ١٦٠به مدت ١٥دقيقه ميزاريم تا بپزه و بعد از پخت با شكلات و پودر پسته و پودر نارگيل تزيينش ميكنيم نوش جان🌹
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_ترکی
۶۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گاو با چربی متوسط
۱ عدد پیاز رنده شده
۱ حبه سیر رنده شده
یک چهارم دسته جعفری
۱ عدد تخم مرغ
کمی بیشتر از نصف لیوان آرد سوخاری
نصف لیوان آب معدنی
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ قاشق چایخوری پاپریکا
۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
زیره با نوک ۱ قاشق چایخوری
نمک
برای سس قرمز:
۱ قاشق غذاخوری رب چیلی
۴ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی (گوجه فرنگی رنده شده هم خوبه)
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک، فلفل و فلفل چیلی
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#رولت_مرغ
رولت مرغ واسه تون تدارک دیدم امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید😋
سینه مرغ (بزرگ باشه )بصورت کامل از مرغ جدا کنید با بیفتک کوب اروم بکوبید تا پهن و یکدست بشه مراقب باشید☝محکم نکوبید که از هم بپاشه خیلی سر حوصله و اروم ،وقتی پهن تر شد کره اب شده و نمک و پودر اویشن ،فلفل سیاه و ابلیمو بهش بمالید بزارید تو یخچال تا مزه دارشه یکی دوساعت بعد که مزه دار شد پهنش کنید من فلفلهای رنگی داخلش گذاشتم که شما میتونید پنیر پیتزا هم بزارید و رولش کنید و با خلال دندون فیکسش کنید و روی رلت رو دوباره کره بزنید و بزارید تو فر(180 ) و روشو با فویل ببندید نیم ساعت بعدش که اب انداخت درش رو بردارید و بزارید کمی دیگه آبش تبخیر بشه ولی نه زیاد که خشک بشه و در روغن رلت رو سرخ کنید و با یک چاقوی تیز برش بزنید و نوش جان کنید.
پ.ن. میتونید رولت رو گریل کنید و کنجد
بپاشید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍕#پيتزا_مارگاريتا 😍😍
🍕#خمیر_جادویی از اين قراره:
١ق م خمير مايه رو تو يك فنجان شير ولرم و ٢ ق چ شكر ، درپوش گذاشته ميگذاريم ١٠ دقيقه بمونه عمل بياد، ٣ پيمانه آرد ، يك عدد تخم مرغ ، نصف پيمانه روغن ،نمك و نيم پيمانه شير ، رو در كاسه اي ريخته و خمير مايه را بهش اضافه ميكنيم و ورز ميديم آرد را آرام آرام بهش اضافه مي كنيم تا زيادي سفت نشود ، اگر زيادي خشك بود دو ق غ روغن اضافه كنيد، بعد از اينكه حسابي كشدار و نرم شد روشو روغن مالي كرده و با دستمال مرطوب بپوشونيد و در جاي گرمي قرار دهيد حدودا ٤٥ دقيقه تا يك ساعت، بعد كه حسابي عمل اومد كمي ورز مي دهيم و به هر شكلي كه خواستيم پهنش مي كنيم .من لبه هاش رو كلفت تر برداشتم .
حالا وسط خمير رو سس كچاپ مي ماليم روش پودر سير يا سير تازه خرد شده مي ريزيم چند پر ريحان تازه يا خشك و بعد پنير پيتزا يا موزارلا .گوجه را مي تونيم هم زير پنير بريزيم و هم روش .به همين سادگي به همين خوشمزگي
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]