18.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سمبوسه مدرسهای🥰
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
4.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماکارونی_پنیری😍😋
250 گرم اسپاگتی لوله ای
1.5 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
2.5 لیوان شیر (500 میلی لیتر)
2 عدد پیاز کاراملی شده (میتونید حذف کنید)
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
جوز هندی
نمک
لایه پنیری👇
125 گرم پنیر فتا
پنیر پیتزا یا موزارلابه میزان لازم
پاستا را بدون اینکه زیاد نرم شود در آب نمک بجوشانید و بعد آبکش کنید،برای سس بشامل، کره و آرد در قابلمه تفت دهید سپس شیر را به آن اضافه کنید ومرتب هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسد و در نهایت نمک و فلفل و جوز هندی رنده شده را اضافه کرده و از روی اجاق بردارید،سس بشامل را روی اسپاگتی بریزید و خوب مخلوط کنید در صورت نیاز کمی نمک اضافه کنید،سپس نیمی از اسپاگتی را کف ظرف پخت بریزید و یک لایه مخلوطی از پنیر فتا و پنیر پیتزا بریزید بعد پیازهای کاراملی شده (در صورت تمایل)را بریزید و باقی اسپاگتی را اضافه کنید و در نهایت پنیر پیتزا بپاشید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه قرار دهید تا روی پنیر برشته و طلایی شود بعد از 5-10 دقیقه استراحت به صورت گرم برش دهید و سرو کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
15.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باسلوق_گردویی #یلدا🥳🥳🥳🥳
نشاسته گل نصف لیوان
آب سرد یک لیوان
گلاب نصف لیوان
هل ساییده نصف ق چ
شکر دو سوم لیوان
پودر ژلاتین یک ق غ سرپر +یکچهارم لیوان آب
گلوکز یک ق غ سرپر
جوهر لیمو نوک ق چ
روغن مایع چهار ق غ
اول ژلاتین و آب سرد رو مخلوط میکنیم کنار می زاریم
ابتدا نصف لیوان آب رو با نشاسته مخلوط اجازه میدیم حل بشه
باقی آب و شکر و گلاب و جوهر لیمو رو مخلوط روی حرارت میزلریم تا شکر حل بشه وقتی کمی قل زد نشاسته حل شده رو اضافه میکنیم و حرارت رو کممیکنیم با همزن دستی مرتب هم میزنیم یکم غلظت گرفت ژلاتین رو که با آب مخلوط کرده بودیم اضافه میکنیم و هم میزنیم
تا کامل حل بشه مرتب هم میزنیم وقتی مایه باسلوق غلیظ شد و از دیواره ها جدا شد بهش گلوکز و هل و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
تو فیلم گذاشتم غلظت نهایی باید چقدر بشه وقتی کامل اومد وسط ظرف کافیه خیلی هم سفت نشه
خاموش کنید بزارید چند دقیقه بمونه از داغی بیفته
3.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیز کیک فوری
مخصوص یلدا هم میتونه باشه😍👋🏼
آذر مبارک، چشم ببندی باز کنی یلدا هم اومده
حتی اگه نتونیم دور هم جمع بشیم امسال رو میز میچینیم خب، نه؟
توجه کنین بیسکوییت و کره نیم ساعت تو یخچال باید بمونه، خمیر سفید رو که ریختیم روش دوساعت باید بره توی یخچال و آمادست. اگه دوست داشتین بعد دوساعت میتونین ژله هم بریزین روش😘
اینم بگم حتما لازم نیست این ظرف فلزی مخصوص کیک روداشته باشین
میتونین از کاغذ مقوایی کاپ کیک استفاده کنین
مواد لازمش:
۲۰۰ گرم بیسکوییت
۲۰۰ گرم خامه
۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه
۸۰ گرم کره
پودر ژلاتین ۲ قاشق چای خوری
اب نصف لیوان
پودر شکر ۵ قاشق
وانیل نوک قاشق چای خوری
پودر ژله آماده با طعم دلخواه
انار یا توت فرنگی
اینو بگم، من تا قبل این اصلا چیز کیک دوست نداشتم، اما عاشق این شدم 🙊
❁┈••✦
12.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیله مرغ وقارچبا طعم سیر و کره 👌😍😋
چطور شد؟
موادی که نیاز داری تا این غذارو برای ۴ نفر آماده کنی
به ازای هر نفر ۴ تا فیله مرغ و ۴ عدد قارچ متوسط
سیر ۳ حبه
زعفران دم شده یک قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
نمک
فلفل سیاه
آب لیمو ترش
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
38.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کماج یه شیرینی مازندرانی که بهش نونم میگن😋بدون فر و همزن نیم ساعته آمادست😍
مواد لازم👇
تخم مرغ : ۲ عدد
آرد برنج : ۱ لیوان
آرد گندم : ۲ ق غ
ماست : ۳ ق غ
شکر : نصف لیوان
گلاب : ۲ ق غ
شیر : ۱/۴ لیوان
زعفرون دمکرده غلیظ : ۲ ق غ
بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
پودر هل : نصف ق چ ( من نزدم)
✅حرارت حتما ملایم باشه.
✅حتما از شعله پخش کن و دمکنی استفاده کنید.
✅بعد ۲۵ دقیقه چک کنید اگه پخته بود برگردونید.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
12.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله مجلسی😍😋
از اون خوشمزههای روزگاره :)
مواد لازم :
ژله انبه ۱ بسته
ژله آلوورا ۱ بسته
آب جوش ۲ پیمانه
یخ ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
25.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب کوبیده طرز تهیه و آموزش به سبک رستورانی
⚡️ مواد لازم :
سردست گوساله ۵۰۰ گرم
قلوه گاه گوسفندی ۵۰۰ گرم
پیاز آب گرفته ۳۰۰ گرم
نمک ۱۳ گرم
جوش شیرین ۲ گرم
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
15.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_فوری
باورتون میشه این نون بدون ورز دادن انقدر نرم و پنبه ای میشه ؟😍
۱ لیوان آب ولرم، ۱ لیوان شیر ولرم، ۱ ق غ خمیر مایع فوری، ۱ ق غ شکر، ۱/۴ لیوان روغن مایع رو مخلوط کنید
۴ لیوان آرد، کمی نمک رو تو چند مرحله اضافه کنید
وقتی آرد کامل به خمیر جذب شد، روشو کمی چرب کنید و ۱ ساعت درجای گرم بهش استراحت بدید
با دست چرب پف خمیرو بگیرید
باتوجه به سایز قالب که از قبل چرب کردید خمیر رو تقسیم کنید و با دست باز کنید
روش کره آب شده بزنید
دوباره روشو بپوشونید و ۱۰ دقیقه استراحت بدید
با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر رومال کنید
کنجد و سیاهدانه بپاشید
بزارید تو فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه داغ شده به مدت ۳۰ دقیقه
از فر دربیارید تا وقتی که داغه کره آب شده بزنید، روشو بپوشونید تا نان کمی نرم بشه
🌟
4.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کافه_گلاسه
به ازای هر نفر یک فنجان شیر
یک قاشق چایخوری پر قهوه
مخلوط کنید وبزارید رو گاز با شعله کم هم بزنید تا خوب مخلوط بشن به مرحله جوش که رسید واز کناره ها بالا اومد گاز رو خاموش کنید وبزارید یخچال تا سرد سرد بشه
تو لیوان نوشیدنی چند اسکوپ بستنی شکلاتی یا وانیلی بریزید وشیر قهوه سرد بریزید روش هر کدوم یک قاشق خامه قنادی وکمی پودر کاکائو ویا سس شکلات روش بپاشید ونووووش جان کنید
شیر قهوه باید بدون شکر باشه
شیر قهوه سرد سرد باشه گرم باشه بستنی زود آب میشه
خامه اختیاریه بریزید خیلی خوشمزه تره
اگه در این وضعیت قهوه ندارید از کافی میکس ویا نسکافه استفاده کنید .
🌟