#ترشی_گوجه 🍅 😍
مواد لازم برای این میزان که در عکس میبینید:
گوجه فرنگی 6 کیلو
کرفس یک دسته
هویج یک کیلو
سیر و فلفل تند هرکدام 200 گرم (اگرمیانه خوبی بافلفل نداریدمیتونیدکمتربریزید)
گل کلم 2 عدد متوسط
سرکه و نمک ( به ازای هرکیلو گوجه یک ق غ نمک و یک لیوان سرکه)
از شب قبل مواد رو نگینی خرد کنید و بشورید و بذارید کامل خشک بشن. گوجه هارو پوست بکنید (در پست بعد نحوه پوست گرفتن گوجه رو میذارم) و در غذاساز پوره کنید. گوجه هارو داخل قابلمه بریزید و یک ربع بجوشونید، در حال جوش سرکه رو هم اضافه کنید بعد از حدود یک ربع خاموش کنید و نمک وبقیه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید . کمی خنک شد داخل ظروف ترجیحا شیشه ای بریزید و یک روز در فضای آشپزخانه بذارید بمونه و بعد داخل یخچال نگهداری کنید. حدود ده روز بعد آماده مصرفه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#خوراك_دنده_با_كته_زعفرانى
براى تهيه ى اين دلبر كافيه دنده هارو يكساعت قبل با (نمك و فلفل قرمز و سياه،پاپريكا،زعفران،زنجبيل و روغن زيتون) بزاريد تا مزه دار بشه و بعد ى پياز رو خرد كنيد و تو كمى روغن زيتون تفت بديد و دنده هارو هم توش تفت بديد و سه پيمانه آب بهش اضافه كنيد و بزاريد تا با شعله ى كم و در بسته بپزه و اواسط پخت يه هويج رو به چند قيمت تقسيم كنيد و توش بندازيد و درآخر كمى زعفران اضافه كنيد و بزاريد تا آبش خشك بشه و فقط كمى سس باقى بمونه...
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
تهچین رو اگه بخوایید پشت و روش برشته باشه ,اگه تو قابلمه یا تابه درست می کنید که یه تابه دیگه یا قابلمه هم اندازه می زاریید روش( قبلش چرب کنید) بعدش تهچین رو بر می گردونید تا طرف دیگه اش هم برشته و خوشرنگ شه ,برای لای تهچین از مرغ,ماهیچه,تن ماهی, انواع سبزیجات می تونید استفاده کنید
❌دلیل بوی ضمح تهچین و ترد نبودنش اینه ,اولا" تو ریختن زعفرون دست ودلباز باشید,دوما" بعد پخت همینکه زیرش رو خاموش کردید سریع تو دیس برگردونید که بخارش باعث شل شدن و دراوردن بوی ضمح تخم مرغ نشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
تهچین رو اگه بخوایید پشت و روش برشته باشه ,اگه تو قابلمه یا تابه درست می کنید که یه تابه دیگه یا قابلمه هم اندازه می زاریید روش( قبلش چرب کنید) بعدش تهچین رو بر می گردونید تا طرف دیگه اش هم برشته و خوشرنگ شه ,برای لای تهچین از مرغ,ماهیچه,تن ماهی, انواع سبزیجات می تونید استفاده کنید
❌دلیل بوی ضمح تهچین و ترد نبودنش اینه ,اولا" تو ریختن زعفرون دست ودلباز باشید,دوما" بعد پخت همینکه زیرش رو خاموش کردید سریع تو دیس برگردونید که بخارش باعث شل شدن و دراوردن بوی ضمح تخم مرغ نشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
يك غذا خوشمزه و جديد👌
#كتلت_مرغ_مغزدار🍗🍗🍘
یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
نگهداری از #گوشت_چرخ_کرده👇
گوشت چرخ کرده نباید زیاد در یخچال بماند و حتی اگر خراب نشود کیفیت خود را از دست میدهد. سعی کنید گوشت چرخ کرده را سریع فریز کنید. در فریز کردن گوشت چرخ کرده نیز این را در نظر بگیرید که نباید حجم زیادی از گوشت در کیسه گذاشته شود یا قلنبه شود، گوشت را کاملا در کیسه فریزر تخت کنید و سپس در فریزر قرار دهید. همه جای گوشت باید در معرض یخ زدگی قرار بگیرد، هر چقدر گوشت ضخیم تر باشد دیرتر یخ می زند.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی روبرش میزنیم روغن، نمک و فلفل میزنیم.
یک ساعت در فر قرار میدیم و بعداز فر خارج میکنیم
سوسیس ها رو داخلش میزاریم.
روشون سس میزنیم وبعدهم پنیر میزنیم و دوباره تا آب شدن پنیر در فر قرار میدیم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_انگور_و_توت_فرنگی 🍓🍇
یک بسته ژله انگور
یک بسته ژله توت فرنگی
یک لیوان بستنی وانیلی
🌀طرز تهیه:دژله توت فرنگی رو با یک لیوان آب جوش حل کنید و وقتی سرد شد یک لیوان بستنی وانیلی بهش اضافه کنید. و بعد از نیم بند شدن ژله انگور ژله دوم رو روش بریزید.
حالا ژله انگور رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید و توی قالب بریزید تا نیم بند بشه.و در یخچال بگذارید تا سفت بشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#شربت_به_لیمو
دو کیلو به رو از چرخ رد می کنیم و با صافی آب به را می گیریم دو کیلو شکر را میریزیم ته قابلمه میزاریم روی شعله زیرشو کم میکنیم تا شکر آب بشه با 4 لیوان آب دو سه جوش می دهیم،بعد شربت از صافی رد نموده و با آب به مخلوط می کنیم و روی گاز می گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید،بعد نصف استکان آبلیمو می ریزیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی شعله بر میداریم خنک که شد داخل بطری میریزیم تو یخچال نگهداری میکنیم برای سرو هم توی لیوانها میریزیم با نعنا ولیموتازه تزیین میکنیم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه دسرتکنفره ایده ای شیک برای مهمونیهاتون😍😍
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سالاد_روسی
مواد لازم برای تهیه سالاد روسی
نخود فرنگی ۱ لیوان
ذرت ۱ لیوان
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
هویج ۴ عدد متوسط
پیازچه مقداري
شوید تازه مقداری
خیار شور ۵ عدد متوسط
ژامبون یا کالباس ۴۰۰ گرم
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
ابتدا سیب زمینی٬ هویج رو میپزیم. دقت داشته باشین که هر کدوم از این ها باید جدا گانه پخته بشن. معمولا من سیب زمینی ها رو پوست میکنم و مکعبی خرد ميکنم با مقداری نمک داخل دستگاه بخار پز میپزم که طعم بهتری میگیره.
همه مواد رو خرد میکنیم. بهتره که اندازه ها یکی باشه تا ظاهر بهتری داشته باشه. سیب زمینی و هویج پخته شده… خیار شور٬ کالباس رو نگینی خرد کنید و پیازچه رو حلقه حلقه کنید و شوید رو هم ساتوری کنید.
همه مواد رو با هم مخلوط کنید. مقدار خیلی کمی آب ماست به مایونزتون اضافه کنید تا کمی رقیق بشه و نمک و فلفل بزنید. بعد هم همه مواد رو با سس مخلوط کنید و برای یکی دو ساعت در یخچال بذارید و بعد نوش جان کنید.
مقداری هم آب ليموي تازه اضافه کنید عالی میشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#کباب_کوبیده
طرز تهیه رو در پستای قبل توضیح دادم اما برای یادآوری بگم گوشت کباب اگر نصف از قلوه گاه گوسفند و نصف مغز ران یا سردست گوساله باشه بهتره گوشت رو دوبار چرخ می کنید با پیاز درشتی که رنده ریز کرده و آبش رو گرفتید فلفل سیاه، چند قطره زعفران دم کرده ی غلیظ خوب ورز داده تا چسبندگی پیدا کنه یا با گوشتکوب بکوبید، می تونید نصف گوشت رو چند لحظه در میکسر مخلوط کنید و بعد بقیه ی گوشت رو اضافه و خوب با دست ورز بدید با این روش هم چسبندگی پیدا می کنه هم سفت نمی شه، چند ساعت یا یک شب در یخچال می ذارید و قبل از کباب کردن سیخ های خشک رو در یخچال بذارید خنک بشه بعد گوشت رو نمک بزنید دوباره کمی ورز داده به سیخ بکشید و بین دو انگشت شکل بدین و روی حرارت زیاد کباب کنید، با زیر و رو کردن سیخ ها به طور یکنواخت گوشت به سیخ چسبیده و نمی ریزه بعد از کباب شدن از سس مخلوط کره آب کرده و زعفران روی کباب ها می دیم و داغ با برنج زعفرانی سرو می کنیم، با این روش نیازی به تخم مرغ نیست و کباب از سیخ نمی ریزه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
پنکیک کلاسیک 😍😍
✍ مواد لازم:
آرد: یک و نیم پ
بکینگ پودر: یک ق چایخوری پر
شکر: سه ق غذاخوری (من بجاش ۳ ق عسل ریختم)
نمک :یک پنسه
تخم مرغ: دو عدد
روغن مایع: سه ق غذاخوری
شیر: یک و نیم پیمانه
وانیل: یک چهارم ق چ
🍜 طرز تهیه:
مواد خشک الک شود.
مواد تر مخلوط شود.
مخلوط مایع به مواد خشک اضافه شود.
مایه بعد از استراحت در تابه نچسب با ملاقه ریخته شود وقتی سطح آن حباب زد برگردانده شود.بعدشم با هرچی دوس دارید سرو کنید .من با عسل شیرینش کردم . مربا هم میشه نوتلا هم میشه خلاصه عشقیه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سس_زرشک:
زرشکای پاک شده رو میشوییم.(برای سس، دیگه لازم نیس دون کنیم. فقط خوشه ها رو از شاخه اصلی جدا میکنیم)
مقداری آب روش میریزیم؛ البته نه خیلی زیاد. میذاریم روی حرارت ملایم حدود ده دقیقه بجوشه. بعد توی صافی صاف میکنیم و تفاله هاش رو جدا میکنیم. و دوباره آب زرشک رو روی حرارت ملایم میذاریم تا بجوشه کمی غلیظ بشه مثل رب انار.
از این سس خوشرنگ و خوشمزه میتونین برای تهیه مرغ شکم پر، ماهی شکم پر، روی بعضی دسرها مثل فالوده و بستنی و ... استفاده کنین.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهدیگ_برگ_مو
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#پنکیک_صبحانه 🍪
يه دونه تخم مرغ رو با سه قاشق غذاخوري شكر سه قاشق غذاخوري روغن مايع و كمي وانيل هم بزنيد حسابي .
يك پيمونه و دو قاشق غذاخوری آرد رو با يك قاشق چايخوري بكينگ پودر و يك چهارم قاشق چايخوري نمك الك كنيد و به مخلوط تخم مرغ اضافه كنيد و در آخر هم يك پيمونه ( پیمونه شیرینی پزی یا لیوان فرانسوی دسته دار ) سر خالي شير بريزيد و مواد رو حسابي هم بزنيد تا يكدست بشه .
تابه نچسب رو بذاريد روي حرارت تا داغ بشه نیاز به چرب کردن نداره ، يك ملاقه از مايه پنيك بريزيد تو تابه وقتي حباب زد برش گردونيد تا سمت ديگه اش با حرارت ملايم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
هدایت شده از دکوراسیون برتر🌹
🍃🌸پروردگارا
برای نعماتی که
هر روز با هزار عشق
و امید به من میدهی
از تو سپاسگزارم نعمتی
کـه نامش زندگـی ست
اکنون در ماهی بزرگ
بخاطر عزمت امام حسین
زندگی را شروع میکنیم
روزتون حسینی
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
فصلِ #هلو هاى خوشمزه اومده😋
اينم از يك #دسر_هلويي خوشمزه براى مهمانى هاى شما عزيزان👇
شیر.......... ۱ پیمانه
شکر..........۱/۲پیمانه
پودر ژلاتین....۲ ق غ
هلوی پوست گرفته و پوره شده. ۲۵۰ گرم
بستنی وانیلی یا خامهیصبحانه.....۱ پیمانه
🌀طرز تهیه: پودر ژلاتین را در ۲/۳ لیوان آب ریخته روی گاز با دمای کم گذاشته و هم بزنید تا در آب حل شود.
همهی مواد بالا را درون مخلوطکن ریخته و هم زده تا یکدست شود.
ژلاتین خنک شده را به مواد افزوده و باز هم بزنید.
مایهی دسر را در قالب ریخته و ۳-۴ ساعت در یخچال نگه دارید تا به خوبی بسته و سفت شود.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_فلفل_دلمه_ای
ژله موز یک بسته
ژله پرتقال یک بسته
ژله طالبی یا کیوی یک بسته
رنگ خوراکی 🍜طرز تهیه:
پودر ژله در سه رنگ فلفل دلمه ای را هر کدوم از این پودر ژله هارو جدا با یک لیوان آب جوش به روش بن ماری یعنی روی حرارت غیر مستقیم کاملا حل میکنیم ومیگذاریم کاملا سرد بشه وبعد از اینکه سرد شد سه چهارم لیوان شیر بهش اضافه میکنیم ودرقالبمون که ته بطری نوشابه خانواده است میریزیم ودر یخچال به مدت 4تا5ساعت قرار میدهیم.دورنگ دیگر را هم باهمین روش آماده میکنیم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani