🌸گاهی آدمها
خوشیهای ڪوچڪ
را در انتظار "خوشبختی بزرگ"
از دست میدهند..
ففقط يڪ بار فرصت "زندگی ڪردن" هست
حواست باشد به اين
روزهايی ڪه ديگر بر نمی گردند💖
زندگی را زندگی کنیم و
آدم امن آدم ها باشیم👌
آرامش سهم دقایق زندگی تون🌸🌺
“
11.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک مرغ پنیری بدون ساندویچ ساز🥪🧀
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
15.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مینی پیتزای خونگی🤩 🍕
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته مرغ🤤🍗
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
11.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک مرغ پنیری بدون ساندویچ ساز🥪🧀
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•طرز تهیه خیاشور🥒
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذرت مکزیکی🌽😍😋
مواد لازم :
ذرت ۴۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۲ پیمانه
سس مایونز ۱ پیمانه
پنیر پارمسان ¼ پ
نمک، فلفل سیاه
آبلیمو ۲ ق غ
کره ۳۰ گرم
فلفل قرمز
آویشن
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
10.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لازانیا_گوشت و قارچ🤩
مواد لازم :
گوشت چرخكرده
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه
فلفل قرمز
فلفل سیاه
کره ۳۰ گرم
آرد ۲ ق غ
شیر ۲ لیوان
قارچ
نمک
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش گارنیش تویل 😍
رسپی :
آرد ۱۰ گرم
آب ۹۰ گرم
روغن ۴۰ گرم
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
11.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
حلوای شیروهویج😍🥕🍼
مزهی بهشت میده
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
16.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه خمیر پیتزای حرفه ای 😍😋
اول اینکه خمیر پیتزا رو در این روش حتما یک ربع ورز بدین تا زمانی که چسبندگی زیادی به دستتون نداشته باشه. (کمی چسبندگی طبیعیه)
مقدار آب مورد نیاز برای خمیر پیتزا بستگی به نوع آرد مصرفی تون داره ولی برای 500 گرم آرد در مجموع حدود 280 سی سی آب نیازه.
اگه از کیفیت مخمر مطمئن هستین و به نظرتون سالمه میتونین مواد خشک خمیر پیتزا رو با هم ترکیب کنین و آب رو اضافه کنین، در این صورت نیازی به امتحان سلامتی مخمر در آب ولرم نیست.
ولی اگه میخواید مخمر رو تست کنید؛ آب مورد نظر نه باید داغ باشه و نه سرد. نشانه ی دمای مناسب اینه که وقتی انگشت خودتون رو توی آب نگه میدارین نباید بسوزه.
بعد از چانه گرفتن نهایی و تقسیم خمیر به وزن های دلخواه مجددا چانه بگیرید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]