eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
23.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مرغ متوسط یک عدد،پیاز بزرگ 2عدد، مغز گردو نصف لیوان، رب گوجه ۱ق، رب انار ملس ۱ق، سبزی و کشمش:اختیاری (سبزی معطر ۲۰۰گرم و کشمش۲قاشق) ، زرشک:۲ق، زعفران:خیلی زیاد، لیمو ترش تازه 2عدد، نمک،فلفل سیاه و پولبیبر، زردچوبه، پودر سیر،تخم گشنیز،برگ بو، کره :۱۵۰ گرم، آلو بخارا 🔺نکاتی ک بوی زهم نده مرغ🔺 ۱.از شب قبل توی مواد (پیاز فراوان نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران فراوان بخوابونین حتی توی شکم مرغ رو هم مزه دار کنین )و روشو سلفون بپیچین و ۱۲ساعت استراحت بدین. ۲.حتما باید مرغ رو سرخ کنین قبل پخت هم لذیذ تر میشه هم مرغ وا نمیره ۳.حتما از آب لیمو طبیعی تازه استفاده کنین پخت ی دونه هویچ سالم بندازین تا بوی مرغ رو بگیره. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷مواد لازم 🔹سینه مرغ یه دونه کامل 🔹پیاز بزرگ 1عدد 🔹نمک و فلفل سیاه و زردچوبه مقداری 🔹زعفران آبکرده 🔹روغن کنجد یا زیتون یک قاشق غذاخوری 🔹آبلیمو دوالی سه قاشق غذاخوری ♨️طرز تهیه مرغ رو به صورت نوارهای باریک میبریم استخوانهاشو جدا میکنیم (من استخوانهاشو که یه مقدار گوشت دارن دور نمیریزم برای سوپ استفاده میکنم) 😜 بعد پیاز را خرد کرده و بهش اضافه میکنیم و نمک و فلفل سیاه و یه کمی زردچوبه و زعفران آبکرده و یک قاشق روغن کنجد و یک سوم لیوان آبلیمو میریزیم (من ترش دوست دارم شما میتونید کمتر بریزید) خوب با هم مخلوط کرده و درش رو میذاریم ومیره داخل یخچال به مدت 5الی 6 ساعت تا مواد به خورد گوشت بره. وقتی چند ساعت گذشت مثل فیلم گوشت ها رو رول میکنیم وبه سیخ میکشیم وکمی داخل تابه روغن میریزیم و سیخ ها رو میچینیم داخلش و درش رو میبندیم تا بخار کنه و آب بندازه وپخته بشه. وقتی پخت در تابه رو برمیداریم تا جوجه ها سرخ بشن. دوطرفش رو سرخ کنید یادتون نره آها یادم رفت گوجه هاتونو هم روی توری کباب پز کباب کنید روی گاز محشرررر میشه. 🌟
4.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷مواد لازم 🔹 4 سیب زمینی متوسط 🔹 ​​4 عدد تخم مرغ، 🔹 200 گرم سوسیس (و یا گوشت چرخ شده و یا مرغ آب پز 😋)، 🔹 150-200 گرم پنیر موزارلا 🔹 گوجه فرنگی گیلاسی چند عدد ♨️طرز تهیه سیب زمینی را رنده سپس نمک بزنید ، 5 دقیقه بعد با دست فشار دهید آب آن گرفته شود سپس داخل تابه روغن بریزید و کمی تفت دهید بعد سیب زمینی را کف تابه فشار دهید. تخم مرغ را هم بزنید روی آن بریزید بعد از اینکه کمی خودش را به اصطلاح بست. فورا کالباس یا سوسیس، مرغ، گوشت چرخ شده و هر آنچه که دوست دارید را روی آن بریزید، بعد گوجه فرنگی و پنیر رنده شده و حالا درب تابه را ببندید برای 10-15 دقیقه سپس نوش جان بفرمایید. 🌟
5.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه و آسون😍 مواد اولیه: سیب زمینی ۴_۵ عدد گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم پیاز کوچک ۱ عدد ادویه و نمک به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غذاخوری آب یک لیوان سیب زمینی ها را مانند ویدیو برش بزنید و در روغن داغ همه طرف آن را به طور یکنواخت سرخ کنید. مایه ی داخل سیب زمینیها شامل گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده و ادویه و نمک هست که داخل سیب زمینیها میریزیم، سس گوجه ی روی آن هم شامل آب و رب گوجه و ادویه و نمک میباشد. در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه گوشت پخته شود بگذارید😍😍 🌟
10.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی تو ۱۵ دقیقه🍪 مواد لازم : شکر ۳ ق ماست ۵ ق تخم مرغ ۱ عدد بیکینگ پودر ۱ ق چ روغن ۳ ق غ آرد ۲ لیوان مواد میانی : دارچین عسل شکر
11.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیکن کباب (کوفته مرغ)🥘 مواد لازم : فلفل دلمه پیاز ۲ عدد حریره سیر ۱ ق م پودر سوخاری ۲ ق غ سینه مرغ ۲ کیلو رب گوجه ۱ ق غ گشنیز یا جعفری تخم مرغ ۱ عدد آبلیمو ۲ ق غ پودر زنجبیل نمک، فلفل فلفل قرمز 🌟
🌹گاهی باید یک دایره بکشی 🌷و بنشینی درونش. بگذار به 🌹حال خودش زندگی را، و هیاهوی 🌷آدم ها را... بنشین کنار سکوتت 🌹و یک فنجان چای به خودت تعارف کن 🌷سلام دوستان و یاران باوفا 🌹صبحتون بخیر و در پناه خداوند مهربان 💞💞💞💞💞💞💞💞💞
19.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحانه پنکیک شکلاتی موادی که نیاز دارید👇🏻 تخم مرغ دوعدد🥚🥚 آرد یک پیمانه🥡 شیر یک پیمانه🥛 شکر ۳ق غ خوری🍚 روغن ۲ق غ خوری پودر کاکائو ۲ق غ خوری وانیل و بکینگ‌پودر 🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞 ✅مواد خشک و خیس رو جداو بعد باهم‌مخلوط کنین. ۱.میتونین داخل این ظرفهای سس بریزید تا کارتون راحتر بشه ۲.وقتی سطح پنکیک حباب زد برش میگردونین ۳.اصلا نیاز به چرب کردن ماهیتابه نیست ۴.مواد زیاد هم نزنین چون پف پنکیک میخوابه ۵.اگر مواد زیاد اومد میتونین داخل یخچال به مدت ۱روز نگهداری کنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
3.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش ی شیرینی راحت و خوشمزه رو واستون آوردم ک واسه عیدم فکر میکنم خیلی خوب باشه😍😋. 200 گرم کره نرم شده رو با همزن برقی بزنید ک کرم رنگ و روشن بشه و حجم بگیره درست مثل فیلم حالا 100 گرم پودر قند رو به کره اضافه میکنیم و دوباره میزنیم دوتا سفیده تخم مرغ که به دمای محیط رسیده رو به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم. الان باید رنده پوست یدونه لیمو،300 گرم آرد و ی کوچولو نمک اضافه کنی و با دور کند همزن هم بزنی تا خمیر یکدست و مناسبی بدست بیاد(حواستون باشه ک کیفیت آردها با هم فرق دارن مس تو اضافه کردنش دقت کنید) حالا خمیر آماده شده رو بریزید تو قیف و با ماسوره ستاره یا هر مدلی ک دوست دارید پایپ کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و و از خمیر شیرینی با رعایت فاصله رو کاغذ پایپ کنید حالا وسط هر شیرینی رو با انگشت گود کنید و توش نربا یا مارمالاد بریزید و بزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 18 تا 20 دقیقه دقت کنید زیاد تو فر نمونه ک خشک بشه در انتهای پخت شیرینی تو فر بافت نرمی داره ولی وقتی سرد بشه بافت ترد پیدا میکنه. نوش جونتون❤ .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا حالا خوردی بندری با ترکیب سس فلفل تند🌶 رافانو با بندری عالی میشه😍🤌 📝چیزایی که لازم دارین ۲.۳ تا دونه پیاز نصف پیمونه اب روغن ۱ ق.چ زردچوبه ۱/۲ ق.چ فلفل قرمز نمک ۱ ق.غ رب گوجه فرنگی نون بولکی یا باگت گوجه و خیار شور سس فلفل تند .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
23.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ شاورمای مرغ لبنانی😍😋 مواد لازم : ماست ۱/۲ پیمانه آب لیمو ۲ ق غ روغن زیتون ۲ ق غ نمک، فلفل سیاه پاپریکا، تخم گشنیز پودر زیره، پودر سیر پودر پیاز، زردچوبه پودر دارچین سینه مرغ ۴۰۰ گرم مواد سس : مایونز ۱/۲ پیمانه ماست ۲ ق غ کنجد ۲ ق غ آب لیمو تازه ۲ ق غ روغن زیتون ۲ ق غ نمک، فلفل سیاه سیر ۳ حبه .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
4.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه تریاکی کبابی تریاکی یک روش پخت ژاپنیه که متشکل از دو کلمه "تری" به معنای براق و درخشنده و " یاکی" به معنای گریل شده یا کباب شده ست. میتونید پودر فلفل تند هم به مواد مرینت اضافه کنید موقع کباب کردن با قلمو روی جوجه ها روغن یا کره 🧈بزنید تا نسوزه همینطور میتونید از مواد مرینت که در ظرف باقی مونده موقع کباب کردن با قلمو روی جوجه ها بزنید سس سویا شوره پس دقت کنید به مرغ نمک زیاد نزنید اکثرا برای مرینت یا همون مزه دار کردن مرغ میگن که دوساعت بمونه ولی روش من همیشه این بوده که مرغ رو حداقل ۶ ساعت و حداکثر یک شب در مواد میخوابونم تا جوجه نرم و آبدار بشه ورژن اصلی جوجه تریاکی پیاز نداره ولی میتونید یه دونه پیاز 🧅کوچیک رو رنده کنید و به مواد مرینت اضافه کنید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]