eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
23.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ شاورمای مرغ لبنانی😍😋 مواد لازم : ماست ۱/۲ پیمانه آب لیمو ۲ ق غ روغن زیتون ۲ ق غ نمک، فلفل سیاه پاپریکا، تخم گشنیز پودر زیره، پودر سیر پودر پیاز، زردچوبه پودر دارچین سینه مرغ ۴۰۰ گرم مواد سس : مایونز ۱/۲ پیمانه ماست ۲ ق غ کنجد ۲ ق غ آب لیمو تازه ۲ ق غ روغن زیتون ۲ ق غ نمک، فلفل سیاه سیر ۳ حبه .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه تریاکی کبابی تریاکی یک روش پخت ژاپنیه که متشکل از دو کلمه "تری" به معنای براق و درخشنده و " یاکی" به معنای گریل شده یا کباب شده ست. میتونید پودر فلفل تند هم به مواد مرینت اضافه کنید موقع کباب کردن با قلمو روی جوجه ها روغن یا کره 🧈بزنید تا نسوزه همینطور میتونید از مواد مرینت که در ظرف باقی مونده موقع کباب کردن با قلمو روی جوجه ها بزنید سس سویا شوره پس دقت کنید به مرغ نمک زیاد نزنید اکثرا برای مرینت یا همون مزه دار کردن مرغ میگن که دوساعت بمونه ولی روش من همیشه این بوده که مرغ رو حداقل ۶ ساعت و حداکثر یک شب در مواد میخوابونم تا جوجه نرم و آبدار بشه ورژن اصلی جوجه تریاکی پیاز نداره ولی میتونید یه دونه پیاز 🧅کوچیک رو رنده کنید و به مواد مرینت اضافه کنید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
16.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😊 ببینیم چیا میخواد : نان لواش سوسیس فلفل دلمه پنیر پیتزا قارچ پیاز ذرت .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 ببینیم چیا میخواد: بادمجان پیاز نمک گوشت چرخ‌کرده گوجه فرنگی سیر نمک فلفل جعفری خرد شده ۴عدد بادمجان را نصف کرده و داخل آب نمك مي خوابانيم ۱عددپياز خرد شده و۲۰۰گرم گوشت چرخ كرده را تفت ميدهيم سپس پوره گوجه فرنگي و سير خردشده و نمك و فلفل سياه و زرد چوبه را اضافه مي كنيم وميگذاريم مواد خوب مزه هم را بگيرند و اواخر جعفری خرد شده میریزیم. بادمجانها را از آب نمك خارج كرده وخشك كرده و داخل روغن با شعله كم سرخ مي كنيم. وبا چنگال وسط بادمجونارو کمی خالی میکنیم از مواد گوشتي داخل بادمجانها گذاشته و روی بادمجانهای پر شده پنیر پیتزا ریخته كمي سير رنده شده و پوره گوجه فرنگي را داخل كمي روغن تفت مي دهيم و فلفل سياه و زردچوبه و یک عدد قرص عصاره مرغ اضافه مي كنيم نمك سس را هم اندازه مي كنيم سس را روی بادمجونها وته ظرف میریزیم وکمی اب میریزیم و روی ظرف را فویل کشیده در فر ۱۸۰ درجه ۶۰ دقیقه میگذاریم بپزد وابش کشیده شود وده دقیقه آخر فویل را خارج کرده و روی بادمجونارو گریل میکنیم .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینیم چیا میخواد: پیاز نمک کرفس هویج گوشت بوقلمون فلفل قرمز پودر رزماری آویشن زردچوبه رب سرکه آب جوش زعفران شکر زرشک .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
آرد قنادی ۱۵۰ گرم آرد برنج 55گرم نشاسته ذرت 40 گرم کره همدمای محیط ۱۲۵ گرم پودرشکر ۶۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد پودر زنجبیل ۱ ق چ آرد قنادی، آرد برنج و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کرده و یکبار الک کنید کره و پودرشکر رو هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه زرده تخم مرغ و پودر زنجبیل رو اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید مخلوط آرد رو کم کم اضافه کنید و اول با لیسک یا قاشق و بعد با نوک انگشت مخلوط کنید. تا زمانی آرد اضافه کنید که خمیر جمع بشه خمیر رو تو مشما بزارید و نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید بعد بین دو مشما به ضخامت ۰/۵ سانت پهن کنید و با کاتر دلخواه برش بدید در سینی چرب نشده با فاصله از هم بچینید. در فر دست ساز ب مدت 15دقیقه بزارید بپزه و زیرش کمی تغییر رنگ بده در نهایت وقتی شیرینی ها خنک شد با بریلو یا مارمالاد تزئین کنید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کوکوی مرغ یه شام عجله ای لذیذ و خوشمزه ست🤩🤩 مواد لازم: یک عدد سینه مرغ آب پز و ریش شده دو عدد سیب زمینی آب پز رنده شده یک عدد تخم مرغ ادویه کاری و نمک فلفل سیاه و زردچوبه نصف قاشق چایخوری یک قاشق غذاخوری ترخون خشک نصف پیمانه پودر سوخاری .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
13.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشرنگ ترین مربا به رو با دسرسیتی یادبگیر🤩🤩 مواد لارم: یک کیلو به یک کیلو شکر ۶ تا دونه هل آب یک عدد لیمو ترش تازه ۴ لیوان آب .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
10.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میدونستی مایونز تخم مرغ خام داره؟🤔 مواد لازم: یک و یک چهارم پیمانه روغن دو سوم پیمانه شیر نصف قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری شکر دو قاشق غذاخوری سس خردل یک قاشق غذاخوری آبلیمو .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاربردی ترین ترفندهای سرخ کردن بادمجون🤩🤩 🔸مواد لازم: بادمجان نمک ماست سفیده تخم مرغ 🔸از بادمجان های سیاه و براق استفاده کنید بادمجان های تابستان خوشمزه تر و بدون تخم هستن 🔸گرفتن تلخی بادمجان ها: بادمجان رو پوست بگیرید و سرشو جدا کنید و به سه قسمت برش بزنید نمک روش بزنید، داخل نایلون بذارید، درشو ببندید و ۱۰ دقیقه بذارید کنار تا تلخی بادمجان از بین بره داخل ظرف آب بریزید و کمی ماساژ بدید و آب بادمجان رو بگیرید برای هر سه روش، اینمدلی تلخی گیری کنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]