eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مچبوس مرغ اول از همه یک عدد پیاز درشت رو نگینی خورد میکنیم. بعد با روغن تفت میدیم. وقتی طلایی شد ادویه های عربی ک شامل نصف قاشق چایخوری پودر هل، نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز، یک قاشق چایخوری زردچوبه و یک قاشق چایخوری کاری، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه، سه عدد برگ بو، پنج عدد میخک، یک تکه چوب دارچین، نمک را اضافه کرده و تفت میدیم تا بوش خارج بشه. بعد مرغ را اضافه کرده و تا جایی ک آب روی مرغ رو بگیره آب جوش اضافه میکنیم و میزاریم بپزه، حدودا چهل دقیقه، بعد پختن مرغ را خارج کرده. و برنج خیس شده ای ک شستیم رو اضافه میکنیم. توجه کنید آب باید یک بند انگشت بالای برنج باشد. اگر بیشتر بود ازش جدا کنید، در غیر اینصورت شفته میشود. در این فاصلا یک پیاز رو نگینی کرده و تفت میدیم و بعد بهش نخود لپه پخته شده اضافه میکنیم‌. @ashpazy_irani
خوشمزه سينه يا فيله مرغ رو بصورت مکعبی برش میزنیم و واسه چند ساعت در نمك و فلفل سیاه پیاز آبلیمو پاپریکا مزه دار میکنیم(ترکیبات دلخواه) بعد از زمان طی شده در سه ظرف به ترتیب آرد سفید.تخم مرغ و آرد سوخاری میریزیم ... حالا مرغها رو یکی یکی به آرد سفید آغشته میکنیم و سپس در تخم مرغ و در نهایت در ظرف سوم به پودر سوخاري آغشته میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم و یا( بچينين روي سيني فر روشون اسپري روغن بزنين و بذارين توي فر با دماي ٢٠٠ درجه به مدت ٢٠ تا ٢٥ دقيقه) به همين راحتي ☺️ 🛑 من به تخم مرغ نمک و زعفرون هم میزنم(میتونید به جای تخم مرغ از شیر پرچرب استفاده کنید) 🛑آرد سوخاری رو با پودر سیر.نمک.فلفل و سبزی معطر مخلوط کنید که طعم دار باشه @ashpazy_irani
رنگ های طبیعی برای تزیین غذا👌 بنفش کلم + آبلیمو = بنفش کلم + بکینگ پودر = رنگ آبی + زرد زعفران = رنگ آبی + صورتی = صورتی + زرد زعفران = کلی ایده خوشگل داریم با ما باشید😉 @ashpazy_irani
مرغ ا عدد كوچك نمك ١/٥ قاشق غذاخوري سركه نصف ليوان روغن و كره و زعفران مقداري (مواد داخل شكم مرغ): پياز داغ گردو خرد شده رب انار ملس سير پوره شده نمك و فلفل طرز تهيه:اول مهمترين چيزي كه بايد انجام بدين اينه كه بوي زهم مرغ را بگيريد،به دو روش ميتونيد انجام بدين اول: ظرفي برداريد و مقداري آب توي ظرف بريزيد و بعد نمك و سركه و اجازه بديد چند ساعت يا شب تا صبح مرغ توي آب بمونه و روش دوم: مرغ را با آب بپزيد به مدت كوتاه و بعد آب مرغ رو دور بريزيد ،هر دو روش خوبه، من روش اول رو اين سري انجام دادم و مرغ رو يه شستشوي كوچيك دادم و بعد خشك كردم و بعد حتما قبل از سرخ كردن مرغ را با خلال دندان فيكس كردم و توي مخلوط روغن و كره حسابي سرخ كردم ،تمام اطراف مرغ بايد سرخ بشه،تا مرغ توي قابلمه داره سرخ ميشه ما مواد مياني رو درست ميكنيم،به اين صورت كه اول مقداري پياز داغ ميگيريم بعد به پيازها گردوي پودر شدع و سير پوره شده را اضافه و تفت ميديم تا بوي خاميشون از بين بره بعد بهش رب انار و اضافه كرده و تفت ميديم اين موادي كه حاضر شدن رو بعد از سرخ شدن كامل مرغ ميريزيم توي شكم مرغ و دوباره مرغ رو ميزاريم توي قابلمه تا با شعله ملايم كاملا بپزه؛ اوسط پخت مدام از تركيب كره و زعفران روي مرغ رو براش ميكنيم من يخورده ليموترش تازه هم اضافه كردم به مواد زعفران و كره.. پ ن: عكس از مراحل تهيه ش گرفته بودم كه به طرز عحيبي از توي گوشيم پاك شد😩 يه دونه عكس مونده كه نشون ميده چطوري بال و ران ها را با خلال به مرغ فيكس كردم @ashpazy_irani
. 🍰 نسکافه ای 🍰 دو لیوان آرد سفید (لیوان دسته دار فرانسویی ) شکر یک لیوان بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری یا دو قاشق مرباخوری چهار عدد تخم مرغ وانیل نصف قاشق چایخوری ماست پر چرب یک لیوان روغن مایع یک لیوان( سر خالی باشه ) نسکافه یک قاشق غذاخوری پر که با دو قاشق آب جوش حل بشه. ابتدا قبل از شروع کار فر و روی 180 درجه روشن کنید تا کاملا گرم بشه. قالب مورد نظر رو با کره چرب کنید و بعد آرد بپاشید به تمام قسمت هاش بعد داخل سینک اضافی آرد رو بتکونید تا بریزه. تخم و شکر و وانیل رو شش هفت دقیقه بزنید تا رنگش روشن بشه و حجمش زیاد بشه. ماست رو اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید .روغن رو هم اضافه کنید و یک دقیقه دیگه هم، هم بزنید. نسکافه حل شده رو بریزید( چند ثانیه کافیه هم بخوره.) ارد و بکینگ پودر رو از قبل دو بار الک کنید و به مخلوط در چند مرحله اضافه کنید و با دور کند مخلوط کنید ، مخلوط رو داخل قالب بریزید و قبل از گذاشتن یکی دوبار به زمین بزنید تا حباب نداشته باشه بعد در فر قرار بدید (کیک من چهل و پنج دقیقه طول کشید تا بپزه) برای کرم روش هم : سه قاشق پنیر خامه ای رو با سه قاشق پودر قند و یک قاشق نسکافه هفت دقیقه با هم زن زدم تا صاف و یکدست بشه بعد داخل قیف ریختم و شکوفه زدم. یه کیک فوق العاده آسون و فوق العاده خوشمزه و سبکه.🍰 @ashpazy_irani
🍞 این نون خیلی خیلی ساده تهیه میشه و نیاز به خمیر مایه هم نداره،ولی به همین دلیل ممکنه زود خشک بشه و باید بعد از پخت سریع لای پارچه و داخل ظرف دردار بذارید تا نرم بمونه👌 آرد گندم سه پيمانه آب يك پيمانه بيكينگ پودر يك ق چايخوري نمك يك ق چايخوري روغن مايع يا زيتون يك سوم پيمانه مواد خشك رو باهم مخلوط كنيد بعد روغن و آب رو اضافه و ورز بديد يا در دستگاه غذاساز خمير كنيد.با توجه به جذب رطوبت مختلف آردها ،ممكنه مقداري آب يا آرد اضافه لازم باشه. توصيه ميكنم از آرد گندم كامل،مثل آرد نون سنگك استفاده كنيد که سبوس و ارزش غذایی بیشتری داره. حالا خمير رو به چهارده قسمت تقسيم کنید و يكربع استراحت بديد. بعد با وردنه نازك باز کنید و در تابه ي كاملا داغ (بدون روغن)با حرارت كم دو طرفشو بپزيد،زود ميپزه.وقتی روش حباب زد باید برگردونید.تابه های چدن برای پخت نون خیلی مناسبن. نوش جان🌹 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ شیرینی لانه زنبوری نوروری 😍😍 کره200 گرم روغن مایع یک سوم پیمانه تخم مرغ 3 عدد شکر یک و نیم پیمانه نشاسته ذرت یک و نیم پیمانه بکینگ پودر نصف قاشق چ آرد 6-5پیمانه 🍜طرز تهیه کره و روغن مایع را مخلوط کرده و بعد تخم مرغ ها را با وانیل افزوده و بعد شکر را افزوده و هم میزنیم. نشاسته,یک پیمانه از آرد, بکینگ پودر پودر را الک میکنیم و اضافه میکنیم,و بعد مابقی آرد را در حدی که خمیر به دست نچسبد اضافه میکنیم و خمیر نرمی تهیه میکنیم. خمیر را مابین دو کاغذ روغنی باز کرده و بعد با صفحه طرحدار به شکل لانه زنبوری روی خمیر شکل میندازیم. بعد با کاتر گرد قالب میزنیم و داخل سینی فر می چینیم و در طبقه وسط 180 درجه تا زمانیکه کمی طلایی شود میپزیم. بعد از سرد شدن روی شیرینی شکلات ذوب شده و با فندق درسته تزیین میکنیم. نکته مهم پیمانه مورد نظر در دستور 200 میلی لیتری میباشد. @ashpazy_irani
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان خانگی فوری نکته: بعد از پخت حتما نان را داخل دستمال بپیچید تا خشک نشود @ashpazy_irani
ژله رنده ای 😍😍 اول دو طعم ژله(انگور و کیوی) انتخاب کردم. هر کدوم رو با 1و نیم لیوان آب جوش حل کردم و روی بخار کتری گذاشتم تا یکدست و شفاف بشه. بعد داخل ظرف که کفش کیسه فریزرگذاشته بودم ریختم. داخل یخچال قرار دادم تا بسته بشه. بعد از یخچال خارج کردم و رنده درشت زدم.  قالبم رو چرب کردم. ژله های رنده شده رو قاطی کردم و داخلش ریختم تا ظرف پر بشه. بعد پاناکوتایی که قبلا آماده کرده بودم و کامل سرد شده بود رو روش ریختم و داخل یخچال قرار دادم. . 👈میتونید به جای پاناکوتا از ژله بستنی آلوورا استفاده کنید. 👈 قالب من پلاستیکی بود. @ashpazy_irani