2.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_سیب
قالب کیک با قطر ۲۰ سانتیمتر
کاغذ شیرینی چرب شده
۱ فنجان آرد
۱ قچ بیکینگ پودر
۱/۴ قچ نمک
۲ عدد تخممرغ
۳/۴ فنجان شکر قهوهای
۱/۴ فنجان ملاس رقیق
۱ قچ عصاره وانیل
۱/۲ فنجان کره ذوب شده
مخلوط آرد
۳ عدد سیب پوست کنده و خرد شده
پودر قند
26.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_صبحانه
یه کیک ساده ، با بافتی عالی و نرم و لطیف که برای صبحونه و حتی عصرونه بی نظیره 😍☺️
#کیک_صبحانه
همنشین شایسته همانند عطر فروش است ، اگر چیزی به تو ندهد بوی عطرش به تو خواهد رسید. پیامبر اکرم (ص)
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان)
شیر ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان)
شکر ۱۶۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
آرد سفید ۲۲۵ گرم (حدود ۱.۵ لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم (حدود ۱ ق م)
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم . دورگیری کردم و وانیل رو ریختم . روغن مایع اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم .شیر رو هم ریختم و در حد مخلوط شدن زدم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم و کم کم به موادم اضافه کردم .
قالب من سایزش ۱۰ در ۲۶ هست . قالب رو با ارده یا روغن جدا کننده چرب کردم و مایه کیک رو ریختم و روش مقداری خلال بادام ریختم ،می تونید از کنجد ، خلال پسته و ... استفاده کنید . برای ترک رویه کاردی که آغشته به روغن هست داخل مایه کیک یک مقدار زدم .
در فر از یک ربع قبل گرم شده ،طبقه وسط ،حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه قرار دادم .
یک ربع اول با حرارت ۱۹۰ درجه گذاشتم و بعد حرارت رو ۱۷۰ کردم . برای این که رویه ترک بخوره اول با دمای بالا گذاشتم ، المنت بالا و پایین رو روشن کردم (دمای فر برقی هست برای گازی ده درجه بیشتر کنید )
بعد از پخت کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم خنک بشه و بعد برش دادم .
🌟
3.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تست نوتلا با ۴ ماده😍
مواد لازم :
نون تست
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ ق چ
کمی نوتلا
#تست_نوتلا
🌟
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوهان_کنجدی😍😋
یک لیوان سر خالی کنجد را تفت دادم تا کمی رنگش عوض بشه و کنار گذاشتم و با کمی هل مخلوط کردم
نصف لیوان شکر را روی حرارت گذاشتم وبدون اینکه با قاشق مخلوط کنم روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر آب بشه (تو فیلم نشون دادم که فقط با تکان دادن تابه شکر آب بشه)
بعد اینکه کاملا آب شد یک قاشق کره پاستوریزه گذاشتم وبعد ذوب شدن کره کنجد بو داده را اضافه کردم وبا قاشق مخلوط کردم تا مواد از ماهیتابه جدا شده و جمع بشه
بعد تا داغه توی سینی که با فایل آلومینیومی پوشاندم با فرچه خیلی کم چرب کردم و کنجد را روی سینی ریختم واول با قاشق چرب شده پهنش کردم وبعد با وردنه چرب نازک بازش کردم
اینکار رو باید به سرعت انجام بدید چون سوهان زود سفت میشه وتا گرم و نرمه با چاقو شکل انداختم تا بعد کامل سفت شدن راحت از هم جدا کنم
بعد سرد شدن شکنندس
🌟
13.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب در منزل😋🍢
دیگه از بیرون کباب کوبیده نخرید اینطوری درست کنید که خیلی خوشمزه و بهداشتی و مقرون به صرفه هست 😍😋
فلفل سبز و قرمز و گوجه و پیاز و سیر را درون خرد کن بریزید و میکس کنید و به گوشت چرخ شده بزنید و آرد و نمک را هم بریزید
سلفون را دور یک چوب بزنید و گوشت را با دست شکل بدید و از چوب جدا کنید و بزارید درون سینی فر با کاغذ روغنی بپوشانید و بزارید داخل فر تا پخته بشه
🌟
گراتن پاستا وگوشت 😉فوقالعاده خوشمزه 😋
برای درست کردن گراتن پاستا بهتره از پاستای که شیار دار ویا حفره ای هستن استفاده شه
پاستا رو پخته وابکش میکنیم توووووجه کنید پاستا باید چند دقیقه دیرتر آبکش کنید(نسبت به وقتی که دم میزارید)آبکش که کردید آب سرد روش بریزید وکنار بزارید
قارچ رو اسلایس کنید وبا کمی روغن تفت بدید تا آبش کشیده شه اواخر پخت یک قاشق آب لیمو بزنید تا سیاه نشه تفت که داده شد با قاشق خالی کنید تو ظرف دیگه
یک عدد فلفل دلمه ای رو نگینی خرد کنید وتو همون ماهی تابه تفت بدید ،تفت که دادید اونم خالی کنید
یک عدد پیاز رو ریز خردکرده وتو همون ماهی تابه تفت دهید گوشت چرخ کرده اضافه کنید وسرخش کنید وقتی سرخ شد یک استکان آب بریزید ودرشو بزارید تا بپزه وبوی خامی گوشت گرفته شه ودوباره گوشت سرخ شه چند دقیقه آخر نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی آویشن میزنیم وبا هم تفت بدید ویک قاشق رب گوجه فرنگی هم بزنید چند ثانیه هم بزنید تا رب با گوشت قاطی شه وگاز رو خاموش کنید
فر رو روشن میکنیم با دمای صدوهشتاد درجه
سینی مورد نظر بیارید وکمی چرب کنید.چند ورق سیب زمینی کفش بچینید ضخامتش زیاد نباشه تا خوب پخته شن
پاستا رو سیب زمینی؛سپس گوشت چرخ کرده؛ قارچ؛فلفل دلمه ای بعدا سس سفید میریزیم ورو سس سفید پنیر پیتزا باید دو مرتبه این کار تکرار شه آخر ردیف دوباره سس وروش پنیر پیتزا ومیزاریم تو فر با دمای صدوهشتاد درجه تا روش برشته شه
عزیزان آگه دیدید زیرش داره برشته میشه وروش هنوز طلای نشده گریل رو چند دقیقه روشن کنید تا روی پنیر طلای شه
عزیزان سس سفید اختیاریه دوست ندارید نریزید ولی با سس سفید طعمش عالیه 👌
مواد رو با روغن خیلی کم سرخ کنید تا چرب وچیلی نشه
عزیزانی که فر ندارن میتونن تو قابلمه به همین ترتیب بچینن ودم کنی بزارن وبزارید رو شعله کم تا مثل ماکارونی دم بکشه ولی روی پنیر طلای نمیشه
عزیزان فویل نمیخواد همین جوری بزارید تو فر 😊
🌟
26.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_صبحانه
یه کیک ساده ، با بافتی عالی و نرم و لطیف که برای صبحونه و حتی عصرونه بی نظیره 😍☺️
#کیک_صبحانه
همنشین شایسته همانند عطر فروش است ، اگر چیزی به تو ندهد بوی عطرش به تو خواهد رسید. پیامبر اکرم (ص)
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان)
شیر ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان)
شکر ۱۶۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
آرد سفید ۲۲۵ گرم (حدود ۱.۵ لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم (حدود ۱ ق م)
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم . دورگیری کردم و وانیل رو ریختم . روغن مایع اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم .شیر رو هم ریختم و در حد مخلوط شدن زدم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم و کم کم به موادم اضافه کردم .
قالب من سایزش ۱۰ در ۲۶ هست . قالب رو با ارده یا روغن جدا کننده چرب کردم و مایه کیک رو ریختم و روش مقداری خلال بادام ریختم ،می تونید از کنجد ، خلال پسته و ... استفاده کنید . برای ترک رویه کاردی که آغشته به روغن هست داخل مایه کیک یک مقدار زدم .
در فر از یک ربع قبل گرم شده ،طبقه وسط ،حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه قرار دادم .
یک ربع اول با حرارت ۱۹۰ درجه گذاشتم و بعد حرارت رو ۱۷۰ کردم . برای این که رویه ترک بخوره اول با دمای بالا گذاشتم ، المنت بالا و پایین رو روشن کردم (دمای فر برقی هست برای گازی ده درجه بیشتر کنید )
بعد از پخت کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم خنک بشه و بعد برش دادم .
🌟
4.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳#سالاد فوق خفن👩🍳
مواد لازم:
کلم سفید🤍
ترشی کلم🥣
جعفری🍀
2 عدد هویج🥕
کلم بروکلی🥦
لیمو🍋
روغن زیتون🫒
سس انار یا رب رقیق انار
#ترشی_انار
.
دانه انار ۱ونیم لیوان
لبو نیم پز ۱عدد سایزمتوسط
آب انار ۲تا۳ لیوان
سرکه ۱/۴لیوان
پودر گلپر نصف ق چ
پودر گشنیز ۱ ق چ
سیاه دانه ۱ ق چ
سبزی معطر(زولَنگ) به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
.
ابتدا آب انار و سرکه رو به مدت ۵دقیقه در ظرف لعابی میجوشونیم بعد انار و لبو رنده شده(ساطوری شده)بهش اضافه میکنیم حدود ۲دقیقه بجوشه بعد از خنک شدن ادویه جات و سبزی رو اضاف میکنیم من ازچند تا تیکه نبات هم استفاده کردم تا کمی شیرین بشه و سردی ترشی معتدل بشه.درظرف در بسته ودر یخچال نگهداری میکنیم.
* باسرکه هم به روش بالاست فقط به جای آب انار از سرکه استفاده میکنیم..
.
با آب انار خیلی خوشمزه و محشره😋
سمت راست با آب انارِ سمت چپ باس
3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوشمزه_های_فوری🧑🍳
یک پیمانه شیر ،
یک پیمانه آب ،
کمی نمک
نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه و
نصف ق غ شکر
رو با هم مخلوط کنین و
دو و نیم پیمانه آرد