خانمایی مستاجرن! یا تو آپارتمان قدیمی زندگی میکنن بیان😍👇
چیدمان #آشپزخانه_کوچیک_مسطتیل
چیدمان پذیرایی #ال_شکل😩
چیدمان خانه #ویلایی😍
تکنیک چیدمان خانه #فرسوده😉
نظمدهی #حیاط #تراس #انباری😀
وقتشه یه تحولی توچیدمان خونت ایجادکنی بیا😌👇
http://eitaa.com/joinchat/3568369684C54710e618a
🔷#قابلی_پلو
قابلی که در کشورهای افغانستان و ازبکستان هم طبخ میشه ،در کشور خودمون هم در شمال خراسان شهرستان درگز این غذا طبخ میشه
▫️گوشت گوسفندی سیصد تاچهارصد گرم
▫️هویج (اگه در شهرتون زردک دارید بهتره از زردک استفاده کنید) سه تا چهار عدد
▫️برنج سه پیمانه
▫️کشمش سه چهارم پیمانه
▫️پیاز پنج عدد
▫️کمی زعفرون و نمک و فلفل
ابتدا پیازها رو خلالی و سرخ میکنیم ،کمی که از سرخ شدن گذشت ،یک سوم لیوان آب داخل پیازها ریخته و درب قابلمه رو میذاریم ،دو دقیقه بعد تکه های گوشت رو داخلش میریزیم و کمی زعفرون اب شده روش میدیم و میذاریم آب بندازه ،وقتی آبش رو تقریبا کشید آب میریزیم و میزاریم بپزه تا حدی که در پایان حدود چهار پیمانه آب داشته باشه،نمکش رو میزون میکنیم ،در تابه دیگه هویج های خلالی شده رو سرخ میکنیم و در پایان کشمش ها رو هم اضافه میکنیم و دو سه دقیقه باهم تفت میدیم. برنج شسته شده رو همراه آب گوشت میپزیم وقتی که کمی از آبش مونده هویج و کشمش رو هم اضافه میکنیم و بعد میذاریم واسه دم کشیدن
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#کرم_پنیر_نسکافه
شیر راگرم کنید
شکر و نسکافه،پنیرماسکارپونه وخامه را اضافه کنید.از روی حرارت بردارید و به هم زدن بزنید.ژلاتین آب شده را اضافه کنیدوبهم بزنید. 2 ساعت در یخچال قرار دهيد
@ashpazy_irani
🔷#جوجه_ترش
فیله ی مرغ نیم کیلو.
سبزی شامل جعفری گشنیز چوچاق خالواش دویست گرم.
گردو پنجاه گرم.
روغن زیتون نصف پیمانه.
رب انار ترش دو قاشق .
آبلیمو یک قاشق.
نمک و فلفل به مقدار لازم.
پیاز یک عدد.
اول سبزی هارو ریز خورد میکنیم. گردو رو آسیاب میکنیم با روغن زیتون و رب انار و نمک و فلفل قاطی میکنیم تا یه سس غلیظی به دست بیاد. پیاز رو درشت خرد میکنیم و با سس مخلوط میکنیم. فیله هارو خورد میکنیم و در سس میخوابونیم به مدت یک ساعت تا طعم سس به خرد مرغ بره. سیخ چوبی رو از قبل خیس میکنیم. جوجه ها رو به سیخ میکشیم و در تابه ی حاوی کره و روغن سرخ میکنیم. یا روی منقل کباب میکنیم. نوش جان
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#حلوا_خرما
🔸حدود يك كيلو خرما رو هسته هاش رو در مياريم با نصف پيمانه گلاب و مقداري زعفرون دم شده داخل قابلمه مخلوط ميكنيم ويا ميتونيم دم كنيم و ميزاريم كنار،دو پيمانه(پيمانه من ليوان دسته دار هستش)آرد رو خوب تفت ميديم و تا رنگش مقداري تغييركنه بعد الك ميكنيم و حدود سه چهارم پيمانه روغن اضافه و دوباره خوب تفت ميديم خرما ها رو بهش اضافه و خوب با پشت ملاقه مخلوط ميكنيم چهار ق غ سر پر كنجد بهش اضافه و خوب مخلوط ميكنيم تا خوب يكدست بشه حرارت رو خاموش ميكنيم (بعد ازخاموش كردنه حرارت و كمي از حرارت افتادنش ميتونيم با دست ورز بديم تا يكدست بشه)، ميتونيم گلوله ش كنيم و تو ظرف بچينيم واسه سرو يا مثل من داخل ظرف بريزيم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#ماهی
بچه ها من ماهی رو یکی دو ساعت تو مخلوط پیاز و آبلیمو و یذره روغن زیتون و نمک و پودر سیر و زردچوبه و فلفل سیاه و زعفرون میخوابونم تا حسابی طعم دار بشه بعدم تو روغن با حرارت ملایم سرخشون میکنم اصلا از آرد و تخم مرغ و ماست هم استفاده نمیکنم به ماهیتابه هم نمیچسبه البته تو ماهیتابه نچسب سرخشون میکنم .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#کلم_پلو_تهرانی
🔸نصف یه بوته کلم برگ سفید رو طولی ونازک برش میدیم تو یه تابه میریزیم بهش اندازه دو قاشق سرکه سفید و نصف لیوان آب اضافه میکنیم در تابه رو میزاریم وقت میدیم با شعله ملایم کلما بپزن و آب و سرکه کاملا کشیده بشه
تو یه ظرف دیگه دو تا پیاز بزرگ رو خلالی خرد کرده تفت میدیم سبک و شیشه ای که شد بهش گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم نمک وفلفل سیاه و زردچوبه رو اضافه میکنیم بعد کلم های پخته رو هم اضافه کرده موادو مخلوط میکنیم در آخر دو قاشق پر رب گوجه فرنگی رو هم اضافه میکنیم خوب تفت میدیم تا رب خوب سرخ بشه بعد برنج رو آبکش کرده ودر قابلمه مقداری روغن میریزم برای ته دیگش من نون گذاشتم میتونید سیب زمینی حلقه شده ته قابلمه بچینید
♦️مقداری از برنج رو روی ته دیگ میریزبم و از مواد میانی کلم لابه لای برنج میریزیم ودر آخر مقداری زعفران دم کرده وآب روی پلو میریزیم ومیزاریم تا کلم پلو دم بکشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#ترفند
به هیچ وجه گلاب رو تو شیرینی برنجی حذف نکنید چون فقط طعم نیست که بهش میده بلکه انسجام هم میده ,اگر گلاب حذف شه شیرینی در حین پخت ولو میشه ,واگر زیاد هم ریخته شه شیرینی خشک میشه
اگه خواستید شیرینی برنجی زعفرونی داشته باشید باید زعفرونی که درست می کنید حالت خمیری داشته و یعنی با چند قطره آب دم بدید رنگ که باز کرد به خمیر اضافه کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#ترفند
رنگ دادن به غذا با لبو
لبو رو حلقه حلقه کنید، روی بخاری خشک کنید و بعد پودرش کنید. و موقع استفاده، مثل زعفران دم کنید، برای رنگ غذا یا دسر بسیار عالیـــــه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#شلکینه
پنج تا تخم مرغ و کمی وانیل رو با همزن زدم بعد چهار قاشق شکر و یک لیوان شیر رو ریختم بعد خیلی کم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه ریختم . همزن رو گذاشتم کنار و سه چهارم لیوان آرد شیرینی رو الک کردم و اضافه کردم با همزن دستی هم زدم و در آخر بهش دو قاشق مرزه و ترخون و نعناع و شوید خشک ریختم ماهی تابه رو چرب کردم و هر بار یک ملاقه از مواد میریختم گل که مینداخت برش میگردوندم طرف دیگه شم گل بندازه. شلکینه رو من دوس دارم باز کمی شکر بزنم حین سرو.
نکتە : البتە مادربزرگا رو ساج درست میکنن.
میتونین بەجای شیر از ماست استفادە کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani