#پاناکوتا_با_ژله_آلبالو
ابتدا یک بسته ژله آلبالو را با یک و نیم لیوان آب گرم مخلوط کردم قالب را با کمی روغن مایع چرب کردم و ژله را داخل قالب ریختم و بمدت دو ساعت گذاشتم تا ببنده.
۲لیوان شیر رو با ۵ قاشق.غ شکر و کمی اسانس وانیل مخلوط کردم روی حرارت گذاشتم تا شکرش حل بشه (نجوشه فقط شکر حل بشه) نصف لیوان شیر سرد رو با 2ق.غ پودرژلاتین بنماری کردم به شیر قبلی اضافه کردم و نصف لیوان(صدگرم) خامه صبحانه را به شیر اضافه کردم و با چنگال کمی هم زدم تا مخلوط بشه سپس روی ژله ریختم و ۲ساعت دیگه گذاشتم یخچال تا کاملا ببنده.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#مربا_گلابی
نیم کیلو گلابی پوست گرفته با ۴۰۰ گرم شکر با ۲ لیوان اب و چند دونه هل سالم گذاشتم روی حرارت نیم ساعت با حرارت کم تا گلابی ها بپزه ( بسته به سفتی و نرمی شاید کمتر یا بیشتر طول بکشه ) بعدگلابی هارو بیرون اوردم و کمی زعفرون ریختم و گذاشتم تا شربت قوام بیاد
در انتها گلابی هارو اضافه کردم با ۲ ق غ گلاب و ۱ ق چ ابلیمو در حد ۵ دقیقه جوشید و خاموش کردم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سیب_زمینی_بامیه_ای 😋
آرد 3/2 پ
آب 3/2 پ
تخم مرغ 1 عدد
کره 15g
نمک 1ق چ
پکینگ پودر 2/1 ق چ
سیب زمینی کوچک 2 عدد معادل 170g
🔸سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم
آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیان بعد همه آرد رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه و مرتب هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد
خمیر رو داخل ظرفی میریزیم و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره
بعد پکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم
مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم و از مواد به اندازه 3.4 سانت با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#لونگی_بادمجان 🍆🍅 و گوجه فرنگی (بادمجان کباب )
گردو ۲۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیر چند حبه
گوجه فرنگی ۱ عدد
رب انار ۱ ق غ به اندازه ترشی دلخواه
سبزی معطر ( چوچاق ) کمی . نعناع و گشنیز هم میشه ریخت بادمجان و گوجه فرنگی از هر کدام چهار یا پنج عدد
مواد مون رو مثل مواد فسنجون با مولینکس کاملا خرد میکنیم وبعد همراه با رب انار و ۱ استکان آب کمی تفت می دهیم تا بوی خامی مواد گرفته شود .ما همیشه یه قاشق مرباخوری رب آلوچه هم داخل مواد میریزیم که خیلی خوش طعم ترش میکنه
بادمجان رو پوست میگیریم و همراه با گوجه فرنگی کمی سرخش می کنیم تا حدی که کمی براق بشن کافیه سپس شکم بادمجان و گوجه را خیلی با دقت خالی می کنیم طوری که جداره سوراخ نشه و از مواد میانی داخلشو پر می کنیم و بعد در ظرف پیرکس چرب شده میذاریم اگر از آب گوجه فرنگی و بادمجان چیزی مونده بود کنارش می ریزیم و داخل فر ۲۰۰ درجه میذاریم. تا وقتی که غذا جا بیفته تو فر نگهش میداریم و بعد از ۱ تا ۱/۵ ساعت غذا مون برای سرو آماده ست
🌹🌹🌹
رنگ سیاه مواد بخاطر کیفیت خوب رب اناره
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پلو_یونانی
فیله مرغ
نخود فرنگی
هویج
سیب زمینی
برنج
نمک+فلفل+زردچوبه
برنج را بشوئید و با کمی نمک خیس کنید فیله های مرغ را در کمی روغن کنجد تفت دهید هویج و نخود فرنگی را جداگانه بپزید تا کمی نرم شود سیب زمینی را کمی تفت دهید و به مرغ اضافه کنید و ادویه بزنید برنج را بریزید و آب مرغ و آب اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت دم بکشد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_نارگیل_و_آناناس با کرم نارگیل🍰🍍
بعد از اینکه کرم رو درست کردید؛اجازه بدید خنک بشه و بعد آماده شدن کیک؛ روی اون بریزید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
✅پخت #ماهی_قزل_آلا...🐟
🔸با زعفران+لیمو ترش+سیر+نمک دانه درشت+فلفل_سیاه+برگ بو+تخم گشنیز+رزماری ماهی را مزه دار کنین...حدودا یک ساعت ...
و بعد سرخ کتید😋
🔸ب ماهی آرد نمیزنم...چون هم باعث میشه روغن کف کنه و هم زود سیاه شه و ماهی های بعدی بد رنگ شن...ماهیتابه تفلون با روغن مناسب ماهی نمیچسبه...
🔸فراموش نکنید روغن اضافی را بگیرید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_انبه
دو بسته ژله انبه رو با دولیوان سرخالی آب جوش حل می کنیم تا خوب مخلوط و شفاف بشن. میزاریم تا خوب خنک بشه.بستنی های زعفرانی رو قبلا از فریزر بیرون میاریم تا کاملا آب بشه. حالا بستنی و ژله رو با هم مخلوط می کنیم. علت اینکه از بستنی زعفرانی استفاده می کنیم اینه که رنگ ژله با ریختن بستنی وانیلی کمرنگ میشه. اگه ژله خوب خنک نشه ویا بستنی شل نباشه در نهایت ژله ما دو طبقه میشه یعنی بستنی رو میمونه و ژله زیر. حالا ژله رو توی قالب بریزید. طوری که جا هم برای ژله سفید بمونه.
ژله سفید رو به همین روش با ژله آلورا و بستنی وانیلی درست کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🌀يك دسرخوشمزه وپر طرفدار عربی👇
برای تهیه شش عدد از این دسرای خوشمزه یک عدد کرم کارامل و با دو لیوان شیر و یک ق غ پودر ژلاتین بنماری شده و مقداری شکر بسته به ضائقه خودتون روی حرارت گذاشتم تا به جوش بیاد بعد همینطور که داغ بود داخل مخلوط کن ریختم و نصف بسته بیسکوییت پتی پور و یک بسته خامه و یک ق م پودر نسکافه و اضافه کرده و حسابی میکس کرده و داخل قالب میریزیم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#شوكوبيس 😍😍
موادلازم :
يك بسته بيسكوييت شكلاتي پتي بور
٤ قاشق غذاخوري نوتلا ( از شكلات صبحانه ايراني يا شكلات تخته اي بن ماري شده هم ميتونيد استفاده كنيد )
مقداري مغز گردو و پسته و كنجد
چند قطره اسانس پرتقال
طرزتهیه :
بيسكوييت ها رو پودر كردم با نوتلا مخلوط كردم داخلش مغز ها رو ريختم و با دستم گوله كردم خيلي مقويه در ضمن با چايي خيلييي ميچسبه درست كنيد و نوش جان كنيد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
يك غذا خوشمزه و جديد👌
#كتلت_مرغ_مغزدار🍗🍗🍘
یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#میزان_شکر_در_شله_زرد
اندازه شكر و در واقع شیرین بودن طعم شله زرد به ذائقه افراد بستگی دارد ولی به طور معمول اندازه شكر تقریبا دو برابر اندازه برنج در نظر گرفته میشود و بهتر است شكر را قبل از استفاده در شله زرد ، در كمی آب حل کرده و صاف کنید تا دانه های شكر كاملا در شله زرد حل شده و ناخالصی نداشته باشد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_خوشمزه_بدون_گوشت 🍘🍘
همراه با توضیحات👆👆
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله آلبالوباآب جوش حل بشه بزاریدکنارخنک شه خربزه رونصف کنیدتخمشودربیاریدروی فنجان فیکس کنیدتکون نخوره وژله خنک شده رو داخلش بریزیدبزارید یخچال بعد سه ساعت ژله میبنده، پوست خربزه رو جدا کرده وبرش بزنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani