eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.6هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای درست کردن این ژله من از ۴ بسته پودر ژله استفاده کردم .رنگ ها و طعم ها کاملا دل به خواهی هست .ژله هایی که استفاده bکردم . آبی بلوبری ، زرد موز ، قرمز هندوانه ، سبز لیمو هستش . هر بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم (روش بن ماری) حل کردم و گذاشتم توی مخیط بمونه و گرمیش بره و خنک بشه . شیر هم از قبل در دمای محیط گذاشتم و به هر کدوم نصف لیوان شیر اضافه کردم . (جای شیر هم می تونید بستنی که در دمای محیط مونده به اندازه نصف لیوان و یا در حد دو تا سه قاشق بریزید). خوب ترکیب کردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فووووق العاده خوشمزه 😍😋 مواد لازم خمیر هزارلا یک بسته کنافه (کادایف)یک سوم بسته کره آب شده نصف لیوان شیر یک لیوان پنیر خامه‌ای سه ق غ(۵۰گرم) خامه قنادی ۱۵۰گرم وانیل طرز تهیه خمیر را به قطعه های مربع برش بزنید و در شیر خیس کنید و کنافه و کره ابشده رو ترکیب کنید خمیر را در ظرف کنافه بغلتونید و روی سینی فر بچینید و‌با دمای ۱۸۰درجه بمدت ۲۰دقیقه میزاریم وقتی طلایی رنگ شد از فر خارج میکنیم و از وسط باز میکنیم و باخامه پنیری پرمیکنیم و در آخر روش شربت میریزیم برای خامه پنیری خامه و پنیر و وانیل و یک قاشق غذاخوری شکر سه دقیقه هم میزنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم شیرینی نارگیلی سه عدد سفیده تخم مرغ یک پیمانه سرخالی شکر یک پیمانه سر پر پودر نارگیل یک سوم پیمانه روغن مایع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 شیر ولرم: 1.5 لیوان آب ولرم: 1 لیوان چایخوری خمیر مایه تازه: نصف بسته(۲۱ گرم) معادل 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک پودری شکر: 1 قاشق غذاخوری نمک: 1 قاشق مرباخوری روغن: 1 لیوان چایخوری آرد : مقدار لازم زرده تخم مرغ برای رومال گوجه فرنگی فلفل پنیر صبحانه برای تهیه خمیر، تمام مواد لازم به جز آرد را در ظرفی عمیق میریزیم و مخلوط میکنیم بعد آرد را آرام و کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا یک خمیر کاملا نرم به دست بیادروی خمیررومیپوشونیم و حداقل به مدت 1 ساعت استراحت میدیم بعد از آماده شدن خمیر مجدد ورز میدیم تا هوای داخلش خارج بشه خمیر رو به قسمت هایی به اندازه نارنگی تقسیم میکنیم با دست کمی باز میکنیم مطابق ویدیو برش میزنیم و مواد رو وسط خمیر میذاریم و دو طرف را روی هم میپوشونیم و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار میدیم بعد روی سینی را پوشانده و به مدت نیم ساعت دوباره استراحت میدیم.زرده تخم مرغ میمالیم روی پواچا ها اونها رو در فر از قبل گرم شده با دمای 18 درجه تا وقتی سرخ و طلایی بشن، میپذیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سينه و ران مرغ >> ١ كيلو مغز گردو سياه >> ٢٠٠گرم مغز گردو سفيد>> ٢٠٠ گرم پياز>> ١ عدد رب انار ترش>> ١ پيمانه رب انار ملس>> ١ پيمانه آب سرد >> ١ ليتر ❄️ زعفران دم كرده >> ٢ قاشق غ خ شكر>> ٣قاشق غ خ نمك>> ١/٢ قاشق چ خ زرد چوبه >> ١/٢ قاشق چ ح پياز رنده شده رو ٣ الي ٤ دقيقه با نمك و زرد چوبه تفت ميديم،بعد گردوي آسياب شده رو ٧ دقيقه با پياز تفت ميديم تا رنگش عوض بشه،بعد از اون آب سرد و رب انار رو به مواد اضافه ميكنيم و حرارت رو زياد ميكنيم تا قل بزنه به قل زدن كه رسيد حرارت رو كم ميكنيم در ظرف رو ٣ ساعت ميزاريم ،تو اين زمان مرغ رو به همراه نمك و زرد چوبه خوب خوب سرخ ميكنيم،بعد مرغ رو به خورش اضافه ميكنيم ودر ظرف و بر ميداريم تا نيم ساعت با مرغ بپزه بعد زعفران و شكر رو اضافه ميكنيم باز اجازه ميديم نيم سا عت بپزه و خورش ما آمادست در جريان پخت خورش رو گاهي هم بزنيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باسلوق رنگی😍 مواد لازم : ژله سبز ژله قرمز شکر ۱ لیون ژلاتین ۲ ق غ نشاسته گل ۱ لیوان آرد نشاسته ذرت روغن ۲ ق غ ژلاتین ۱ ق آب ۲ ق غ گلاب 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرینت جوجه رستورانی🍢 مواد لازم : روغن ۵ ق غ فیله مرغ ۳ عدد فلفل سیاه ۲ ق چ پودر پاپریکا ۲ ق غ پودر سیر ۲ ق چ کمی جعفری مواد سس : مایونز ۲ ق غ فلفل دلمه ۱ ق غ سرکه ۱ ق چ 🍕🌭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا این ترفند دیگه پفیلا تون نمی سوزه و همه شونم باز میشن😍😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکبار هم ابگوشت رو به روش من درست کن مطمئن باش عاشقش میشی 😍😍 چندتا ترفند داره واسه خوشمزه تر شدنش پس انتهای کپشن رو بخون☺️😋 بریم بسازیمش👇👇 مواد لازم گوشت استخوانی و دنبه گوجه1عدد سیب زمینی 1عدد پیاز1عدد رب2ق غ خ نمک.فلفل سیاه.زردچوبه به مقدار لازم مرزه خشک شده کمی لیمو عمانی 1عدد نخود نصف لیوان نکته ها گوجه باعث خوشمزه تر شدن و لعاب دار شدنش میشه مرزه و لیمو عمانی طعمش رو محشر میکنه دنبه گوجه و پیاز رو حسابی بکوبید تا پوره پوره بشه دنبه رو اصلا حذف نکنید
🌸🌸ترفند جلوگیری از کپک زدن خیارشور🥒 به جای ریختن سرکه در خیارشور، روی ظرف آن تکه ای نان به اندازه دهانه ظرف قرار دهید و در را محکم ببندید چطوری از کپک زدن خیارشوری که از مغازه خریدیم جلوگیری کنیم؟🍃👇 ✍️خیارشور رو درون محلول آب و نمک قرار بدید و روی خیار شورها تکه ای نان قرار بدید🔸دیگه کپکی دیده نمیشه❗️ 💡ایده بگیرید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌
ترفند سرخ کردن ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺑﻪ سبک ﺭﺳﺘﻮﺭﺍنها آب را جوش آورده، به آن مقداری نمک اضافه کنيد؛ سيب زمينی های خلال شده را4 دقيقه در آب بجوشانید سپس آبکش کرده و در روغن داغ ﺳﺮﺥ ﮐﻨﯿﺪ