#آش_ترش_زنجان
مواد لازم
نخود و لوبیا
عدس
سبزی آش
سیب زمینی
هویج
آلوچه ریز آشی
زرد آلو خشک
رشته آشی
لبو (در صورت تمایل)
سیر
سرکه
شکر
پیاز داغ
طرز تهیه: نخود و لوبیا را نیم پز میکنید سپس عدس را به آن اضافه میکنید تا آنها هم نیم پز شوند هویج بصورت نیم حلقه و سیب زمینی رابه صورت نگینی و پیاز داغ و سبزی را اضافه میکنید نیم پز که شد آلوچه و زرد آلو و لبو پخته را اضافه میکنید و در صورت تمایل سیر را هم خورد کرده به آن اضافه میکنید برای افزایش غلظت آش کمی رشته آشی در انتهای پخت آش اضافه میکنید تا لعاب بیندازد برای چاشنی آش یکی دو قاشق شگر باضافه کمی سرکه به آن اضافه میکنید تا مزه ترش و شیرین پیدا کند این آش، آشی فوق العاده خوشمزه است من فندوق و خشکبار داخل آش ترش نمیریزم ولی در صورت تمایل میتوانید کمی گردو به آن اضافه کنید ولی گردو رنگ آش را تیره تر میکند عدهای هم بجای شکر شیره انگور میریزند که ما شیره هم ریختیم.
در اخر هم با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین میکنیم.
🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵
#نان_همبرگر
آرد و شکر و نمک را در کاسه ای با هم مخلوط کنید شیر را در حدی که دست را نسوزاند گرم کنید و مخمر را به آن اضافه کنید آب را به مواد خشک در کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید سپس شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر به دست آید کف کاسه ای را آرد پاشی کنید و خمیر را در آن گذاشته روی کاسه را با حوله بپوشانید و به مدت دو ساعت صبر کنید تا خمیر وربیاید سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را ورز داده به شکل چانه های هم اندازه در بیاورید سینی فر را چرب کرده چانه ها را با فاصله از هم در سینی بچینید
نوش جان 💖
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
12.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب مصری 🍢🍢
فیله مرغ مرینیت شده🐓🍗
گردو ساطوری و رب انار و فلفل دلمه
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پروتئینه مقوی و خوشمزه 🧉🍹
بادام ، بادام هندی
پسته ،انجیر، خرما
شیر ،کره بادام زمینی
موز ، عسل🍯🍌
3.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت بدون فر😍😍
عالیه😍🤩
حتما درستش کن😍
حتما امتحانش کنید😋
10.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی_سنتی_بدون_ثعلب😍😋
خامه صبحانه ۱بسته
شیر ۱لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
هل نصف ق چ خ
زعفران به مقدار لازم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱/۳ لیوان
آرد یک و نیم ق غ
وانیل نصف ق چ خ
خلال پسته مقداری
برا تهیه اش اول کمی خامه رو داخل کیسه فریزر بریزید و داخل فریزر بزارید تا یخ بزنه
شیر گلاب هل و زعفران رو باهم مخلوط کنید و کنار بذارید
زرده تخم مرغ رو با شکر مخلوط کنید وقتی کامل مخلوط شد یک مقدار از مخلوط شیر و گلاب رو بهش اضافه کنید و پنج دقیقه هم بزنید تا حسابی کف کنه بعد باقی مواد رو اضافه کنید به همراه آرد هم بزنید این مخلوط رو روی حرارت بذارید مربت هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه خاموش کنید و چند قاشق از مواد رو با خامه صبحانه مخلوط کنید بعد خامه رو به همراه وانیل به مواد اضافه کنید مواد رو داخل ظرف بریزید و روش خلال پسته به همراه خامه یخ شده روش قرار بدید برای ۴ تا ۵ ساعت داخل فریزر استراحت بدید و بعد اسکوپ بزنید..
25.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیتو_مرغ😍😋
سینهی مرغ ۶۰۰ گرم، پنیر پیتزا 1 پیمانه، جعفری خرد شده ۲ ق غ، پیازچه خرد شده ۲ ق غ، ریحان خورد شده ۲ ق غ، تخم مرغ ۲ عدد کوچک، نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا
🔴 مرغ رو چرخ میکنیم با هر وسیله ای که دارین، ادویه ها و پیازچه و ریحون و جعفری و پنیرپیتزا و تخممرغ رو اضافه و خوب مخلوط میکنیم. با حرارت کم سرخ می کنیم
#سس
گوجه ۴ عدد پوره شده، آبلیمو 1ق غ، کره 1ق غ، پیاز 1 عدد، سیر 2حبه، رب گوجه 1ق غ، جعفری و ریحان خرد شده از هرکدام1ق غ، نمک،فلفل، زردچوبه، آویشن
پیاز رو سرخ کرده و سیر خرد شده رو اضافه میکنیم کمی که عطر سیر بلند شد رب گوجه رو اضافه و تفت میدیم پوره گوجه و ادویه و ریحون و جعفری رو اضافه و هم میزنیم
در تابه رو میزاریم با حرارت ملایم تا اب گوجه کشیده بشه کره و آبلیمو رو اضافه و وقتی سس به غلظت مورد نظر رسید از روی حرارت بردارید