eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
162.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.9هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍 کاداییف ۱کیلو ۲۰۰گرم گردو تخم مرغ۳تا روغن برایه سرخ کردن برایه شربت شکر۵لیوان آب۵لیوان نصف لیوترش شکرو آبرو بجوشانید زمانیکه غلیظ شد لیمورواضافه کرده خاموش کنید ،طبق کلیپ درست کنید @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمیز کردن سینک با نارنج و پرتقال 🍊🍊🍊 . . به همین راحتی به همین زیبایی😉😋☺ مهارت یاد بگیریم و وارد بازار کار بشیم💰💵💰 دستمون تو جیب خودمون باشه بهتره مگه نه ✋💸☺ . . @ashpazy_irani
یونیکورن اول ۴ بسته ژله رنگی قرمز زرد بنفش آبی ۶ بسته آلورا برای دو تا قالب بزرگ یک بسته بستنی خانواده میهن رو با یک ونیم لیوان آبجوش درست کردم و تو ظرف های مرغخوری ریختم بعد ک گرفتن برش دادم ته ظرف گرد رو آلورا با بستنی ریختم بعد ک نیم بند شد خرده ژله هارو ریختم و روشون ژله بستنی آلورا رو ریختم وقتی کامل بست و سفت شد از قالب در آوردم. روی ژله رو هم یک بسته ژله توت فرنگی با شیر درست کردم. تو سینی نایلون انداختم وقتی گرفت با قالب گل برش زرم و گوش ها رو هم درآوردم.نصف بسته هم ژله بلوبری با شیر درست کردم تو سینی مربع کوچیک تر ریختم اونم کاتر گل و برگ زدم و روش چیدم در آخر روشون نقاشی و رنگ کردم چشماش رو هم با فوندانت مشکی درست کردم.و شاخش رو هم با فوم اکلیلی. @ashpazy_irani
سان شاین  ژله ۳ بسته در رنگهای متفاوت و بستنی وانیلی به میزان لازم اول از همه ژله ها رو درست کردم و گذاشتم یخچال تا خودش رو بگیره بعد از یخچال بیرون آوردم و ریختم داخل مخلوط کن و نصف مواد رو داخل لیوانهام ریختم و نصف دیگه شو با بستنی وانیلی مخلوط کردم و روی ژله ریختم و دو لایه بعدی رو همینطور تکرار کردم و روش رو با توت فرنگی و بیسکویت و کرم شکلاتی تزئین کردم. مطمئن باشید از درست کردنش پشیمون نمیشید. 
🥚🍳 ۳ تکه نان تست ۳ قاشق غذاخوری پنیر رنده شده ۶ ورقه بیکن پخته شده ۶ عدد تخم مرغ نمک و فلفل سیاه نان های تست را با به صورت دایره ای برش بزنید. سپس آنها را درون قالب های مافین که از قبل چرب کرده اید، بگذارید. بیکن ها را روی دیواره داخلی قالب بچینید. نصف قاشق غذاخوری پنیر درون هر قالب بریزید. روی آنها یک عدد تخم مرغ بشکنید. نمک و فلفل سیاه روی آنها بپاشید. آنها را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بگذارید.در آخر به همراه پیازچه های خرد شده آنها را تزئین و سرو کنید. @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از دکوراسیون برتر🌹
💯زن نیستی اگه تیپت،اخلاقت،تیکه کلامات ده سال از سنت کمتر باشه زن باید تو هر سنی 👑 آقاشون بمونه،💃 خانومی که فک میکنی ژست و ناز وادای زنونه نداری !💑 عضو این کانال شو 😍😉 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e 👒 @mallakebash 💄 خانوم ها جوین بشید👆👆
لوبیا چیتی گوشت رب گوجه پیاز روغن آبلیموی تازه ابتدا پیاز فراوون تفت دادم و بعد گوشتاروهم بهمراه پیاز تفت دادم ونمک و فلفل و زردچوبه زدم و لوبیایی که از شب قبل خیس کرده بودم و سه بار آبش و عوض کرده بودم و به پیازو گوشت اضافه کردم و بعدآب به میزان لازم تا لوبیا و گوشتم بپزه ده دقیقه آخرکمی رب تفت دادم و بهمراه آبلیموی تازه به خورشتم اضافه کردم البته من امروز نارنج تازه رو آب گرفتم و ریختم توش که مزش وعالی کرده بود😋 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
شنیسل مرغ رو که همه با طرز پختش اشنایی دارن ولی بازم روشی که باهاش خیلی ترد و خوشمزه میشه رو براتون میگم: اول سینه مرغ رو از استخوان جدا میکنیم و چند قسمتش میکنیم بعد بین پاکت فریزیر میزاریم و با استیک کوب میکوبیمش زیاد هم نباید نازک بشه بعد حدود 4_3 ساعت توی نمک و فلفل و ابلیمو و زعفران و روغن زیتون و اب پیاز میخوابونیم .(اب پیاز باعث تردی شنیسل میشه)بعد هر تکه رو اول توی ارد سفید میزنیم بعد توی تخم مرغ و دراخر ارد سوخاری که البته من یه کم کنجد هم توی ارد سوخاری ریختم و بعد سرخشون میکنیم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🥗 😋 ▫️نصف فنجان ماست یونانی پرچرب ▫️۱ قاشق چایخوری پودر سیر ▫️۲ قاشق غذاخوری آبلیمو ▫️۳ قاشق غذاخوری شوید یا جعفری خرد شده تازه ▫️۲ تا ۳ خیار خرد شده ▫️۳۰۰ گرم کرفس خرد شده ▫️۳ الی ۴ عدد گوجه خرد شده ▫️نمک دریایی و فلفل سیاه از هر کدام 1/4 قاشق چای خوری . 🔸ماست ، پودر سیر ، آبلیمو، شوید یا جعفری ، نمک دریا و فلفل را هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. آن را به خیارها ، کرفس و گوجه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند، یک ساعت در یخچال قرار دهید جهت خنک شدن و سپس سرو کنید و لذت ببرید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🍊 😋 🔸ابتدا تکه های مرغ را به مخلوط زعفران و آبلیمو و نمک آغشته کردم و همراه پیاز داغ و کمی زردچوبه و یک ق م رب گوجه توی قابلمه قرار داده و درشو گذاشتم تا با حرارت ملایم رب گوجه و دو طرف مرغ ها سرخ شدند و مرغ نیم پز شد و آب مرغ تمام شد بعد آب پرتقال اضافه کردم برای یک مرغ ۴ لیوان آب پرتقال نیاز است اجازه دهید تا دوباره با حرارت ملایم گوشت مرغ کاملا پخته شود.زعفران دمکرده را در اواخر پخت به مرغ اضافه کنید تست کنید در صورتیکه پرتقال ها شیرین نبود اگر مزه ملس دوست داشته باشید کمی شکر به خورشت اضافه کنید.آب پرتقال من شیرین بود برای همین دیگه شکر نزدم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani