eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بال تنوری😍😋 بال مرغ…..۱کیلو ماست…..۳قاشق رب…..۱قاشق خامه صبحانه……۱قاشق نمک،فلفل،پاپریکا،اویشن روغن مایع….۱ قاشق ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 500 گرم گوشت گوساله 3 عدد بادمجان متوسط 3 عدد سیب زمینی متوسط 250-300 گرم لوبیا سبز 10 عدد پیاز کوچک 3 عدد فلفل سبز و فلفل قرمز 6-7 عدد گوجه فرنگی سیر دلخواه فلفل و نمک به مقدار لازم 1 قاشق رب گوجه فرنگی 1 فنجان روغن یکی دو تا از پیازها رو حلقه ای برش بزنید و در کف ظرف بچینید. گوجه فرنگی رو پوست گرفته ( میتونید هم با پوست استفاده کنید سلیقه ایه) و اون رو نصف کنید و مانند کلیپ مواد رو‌در ظرف بریزید( ترجیحا ظرف سفالی و‌ یا سنگی) در انتها با ریختن سس گوجه و نمک فلفل و‌روغن با فویل آلومینیومی رو‌ی ظرف رو‌ بپوشونید . برای ۴۵ دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار بدید، دما را کاهش بدید ( ۱۶۰) و برای مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت مهلت پخت مجدد بدید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳 یک کیلو سینه مرغ ½ فنجان سوخاری فلفل تند به مزه پوست لیموترش نصف قاشق چایخوری پاپریکا دودی نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری ریحان خشک نمک می توانید پودر سیر و پودر پیاز را اضافه کنید جعفری خرد شده دو عدد تخم مرغ پودر سوخاری خشک شده یک و نیم پیمانه و می توان آن را با سوخاری جایگزین کرد نصف فنجان پنیر چدار رنده شده یک فنجان آرد سفید روغن با دمای متوسط مدت زمان پخت تقریباً 7 دقیقه است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی پوک یا شامی لپه😋 🥙 مواد لازم : لپه : یک پیمانه گوشت چرخ‌کرده : ۲۰۰ گرم پیاز متوسط : یک عدد سیب زمینی متوسط : یک عدد تخم مرغ : یک عدد نمک، فلفل و زردچوبه ⭕ نکات : 🌟لپه حتما ۱ - ۲ ساعت خیس بخوره قبل از پختن آب لپه حین پخت کامل کشیده بشه. 🌟میتونید گوشت رو حذف کنید و بجاش از ۳ عدد سیب زمینی و ۲ تخم مرغ استفاده کنید. 🌟اگر میکسر در دسترس نداشتید میتونید لپه و سیب زمینی و پیاز رو چرخ کنید و بعد گوشت و تخم مرغ رو اضافه کنید و خوب ورز بدید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه دقیقه ای درستش کن بدون فر و همزن🙋🏻‍♀️ مواد لازم : آرد نصف لیوان کره نرم ۶۰ گرم گردو خورد شده سه چهارم لیوان شکر ۱ قاشق غ هل ۱ق غ @ashpazi_naab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان نوستالژی قندی 🍪🍪🍪🍪 مداد لازم: آرد: ۳۰۰ گرم ماست: ۱۰۰ گرم شکر: ۱۰۰ گرم روغن: ۹۰ گرم بکینگ پودر: یک قاشق چای خوری زعفران: کمی پودر هل: یک قاشق چای خوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کیک سبز🍓 😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•لازانیای چیکن آلفردو🤤• مطمئنم‌ لازانیا به این خفنی تا حالا نخوردی🥰 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ پنیری🤤 مواد لازم : آرد ۱۶۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد شیر ۲۰۰ میلی لیتر بیکینگ پودر ½ ق چ پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم یک تکه کره روغن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یک غذای آسون که هم به صورت داغ و هم سرد سرو میشه بادمجان دلمه ای، پیازداغ ٢ ق س، پنیر فتا (خامه ای) ٢ق غ، پنیر پیتزا ۴ ق غ، تخم مرغ ٢ عدد، آرد سوخاری، نمک، فلفل، پاپریکا، روغن 🔴بادمجان‌ها رو به صورت حلقه ای برش میدیم (حدود ٢سانت)در محلول آب، نمک میزاریم یا تنها نمک میپاشیم و بعد از یک ساعت میشوریم و بادمجان ها رو خشک میکنیم.برای اینکه بادمجان ها کمتر روغن جذب کنن، اول بدون روغن گریل میکنیم و بعد در تابه ای که کمی روغن ریختیم،سرخ میکنیم.(بادمجان نباید زیاد سرخ و له بشه) حالا با چاقو حلقه بادمجان رو از وسط تا نیمه برش میدیم و از مواد (پیازداغ، پنیر فتا، پنیر پیتزا) داخلش میریزیم و کمی دو لایه بادمجان رو بهم فشار میدیم. تخم مرغ ها رو با نمک و فلفل مخلوط میکنیم. به آرد سوخاری کمی پاپریکا میزنیم.حلقه بادمجان رو ابتدا در تخم مرغ بعد در آرد سوخاری میزنیم (میشه اینکار رو دو بار انجام داد) و در روغن سرخ میکنیم. حدود ٢دقیقه برای طلایی شدن هر طرف بادمجان کافیه. 🍆میتونین مواد میانی رو تغییر بدین. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر صبح طلوع دوباره خوشبختی و امید دیگری است بگشای دلت را به مهربانی و عشق را در قلبت مهمان کن بی شک شکوفه های خوشبختی در زندگیت گل خواهد کرد سلام‌ودرود صبحتون بخیر ‎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تست فرانسوی🥪• یه صبحانه و تغذیه خوشمزه برای مدرسه🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی پفکی🥨• اینقدر سریع و آسون درست میشه که همه میتونن درستش کنن🥹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی شکم پر و سوخاری😋• من دیگه حرفی ندارم خودت امتحانش کن😌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمی گوجه با پتو تخم مرغی🍲• آقا اینو درست کردمممم غوغاااااس😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شعيريه عربي🥧• یه دسر راحت و خوشمزه که به شدت پیشنهاد میشه🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جامبو‌ شلز😋• فوق العاده خوشمزه‌س…:))🤏🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هویج🥕• دلبرانه تر و خوشمزه تر نداریم اصلا🤩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مارشمالو🍡• فکرشو نمیکردم اینقدر خوشمزه بشه این مارشمالو بیسکوئیتی 😍😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روغن مایه 1/5پیمانه آرد 3پیمانه خمیر مایه 1ق غ نمک 1ق چ زردچوبه ب مقدار لازم آب نصف پیمانه ابتدا آرد و نمک ،زردچوبه ،خمیر مایه رو باهم مخلوط میکنیم وسطشو گود کرده و روغن مایع و اب رو اضافه کرده ورز میدیم . حالا روسو پوشونده ب مدت دوساعت استراحت میدهیم تا خمیر ور بیاد. خمیر ور امده رو اندازه ی چونه برداشته روی تخته با وردنه اندازه قالبمون باز میکنیم و خمیر رو توی قالب قرار میدیم و روش گردوی خرد شده و کمی زنجبیل با ارد بو داده شده قرار میدهیم ماباقی خمیرمون ک مونده بود باز با وردنه شکل قالب در میاریم روی خمیری ک گردو پاشیدیم قرار میدیم بهم فشار داده سفت میکنیم ..روشو با تخم مرغ رومال کرده و کنجد پاشیده توی فر با درجه 180 بمدت 40دیقه قرار میدهیم .برا گریل کردن روش طبقه بالارو روشن میکنیم
تخم مرغ2 عدد پوره گوشت مرغ 25 گرم کره 20 گرم نمک و فلفل به میزان لازم گوشت مرغ را با غذاساز پوره می کنیم. تخم مرغ ها را با چنگال می زنیم تا کف کنند، سپس پوره های مرغ را با نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم. در یک تابه کره را آب کرده و مواد املت مرغ را داخل تابه ریخته و در آن را می گذاریم تا مواد خودشان را بگیرند و مغز پخت شوند.