هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#باسلوق_پرتقالي
٤ليوان اب پرتقال تازه
يك پيمانه شكر
نشاسته نصفه پيمانه
پودر نارگيل به مقدار لازم
همه مواد رو باهم مخلوط ميكنيم و حرارت ميدهيم تا جايك مواد كاملا غليظ و اماده شود.سپس مواد رو به ظرف مورد نظرمون انتقال ميديم و چندساعتي در يخچال قرار دهيد و بعد به هرشكلي كه درست داشتيد برش بزنيد داخل پودر نارگيل بغلطانيد!
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سلامتی
🍋 درمان خانگی کبد چرب با لیموترش!
🔹 آب نصف یک لیموترش را در یک لیوان آب بریزید و آن را میل کنید. این کار را دو یا سه بار در روز و بهمدت چند هفته تکرار کنید. همچنین میتوانید دو تا سه لیموترش را برش بزنید، در ظرف آبی بریزید و آن را در بازههای منظمی میل کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_کباب_بروجردی
گوشت چرخ ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد ریز خورد شده یا پیازچه ترجیحا ۲ ق غ
شوید خشک خیسانده ۴_۵ ق غ
آرد سوخاری ۱ق غ
ترخون و ریحون و مرزه (سبزی معطر)
مقداری تقریبا ۲ق
تخم مرغ ۱عدد
نمک و زردچوبه و فلفل مقداری
این مواد با هم مخلوط طبق فیلم
بعد با دست ورز داده، حالا به اندازه گردو بردارید و گرد کنید و تو روغن سرخ کنید، این شامی مخصوص بروجردیاس
خیلی خوشمزه، اصلش اینه پیازچه و سبزی معطر داشته باشه، حالا شوید بعضیاشون میریزن بعضیاشون نه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مچبوس مرغ
اول از همه یک عدد پیاز درشت رو نگینی خورد میکنیم. بعد با روغن تفت میدیم. وقتی طلایی شد ادویه های عربی ک شامل نصف قاشق چایخوری پودر هل، نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز، یک قاشق چایخوری زردچوبه و یک قاشق چایخوری کاری، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه، سه عدد برگ بو، پنج عدد میخک، یک تکه چوب دارچین، نمک را اضافه کرده و تفت میدیم تا بوش خارج بشه. بعد مرغ را اضافه کرده و تا جایی ک آب روی مرغ رو بگیره آب جوش اضافه میکنیم و میزاریم بپزه، حدودا چهل دقیقه، بعد پختن مرغ را خارج کرده. و برنج خیس شده ای ک شستیم رو اضافه میکنیم. توجه کنید آب باید یک بند انگشت بالای برنج باشد. اگر بیشتر بود ازش جدا کنید، در غیر اینصورت شفته میشود. در این فاصلا یک پیاز رو نگینی کرده و تفت میدیم و بعد بهش نخود لپه پخته شده اضافه
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🔷#املت_قارچ
اول یه پیاز داغ می گیریم پیاز که سرخ شد یه کم زردچوبه می زنیم وگوجه ریز خرد شده رو اضافه می کنیم تا گوجه خوب نرم بشه در یک ظرف جدا قارچ رو سرخ می کنیم وبعد به گوجه نرم شده اضافه می کنیم نمک وفلفل می زنیم وتخم مرغ ها رو می شکنیم هم می زنیم وقتی املت آماده شد روی املت رو پنیر پیتزا می ریزیم ومی گذاریم داخل توستر تا پنیر روش طلایی بشه تموم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت
دویست گرم گوشت چرخکرده
سیب زمینی یک عدد
پیاز یک عدد
فلفل سیاه یه قاشق مربا خوری
زرد چوبه یه قاشق مربا خوری
نمک نصف قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد(اگر دوست داشتید)
آرد برنج یه قاشق میتونید از آرد سوخاری استفاده کنید
گوشت چرخ کرده سیب زمینی و پیاز
تخم مرغ .فلفل.نمک .آرد و زردچوبه همه رو با هم مخلوط کرده ورز میدیم بعد یک ساعت داخل یخچال گذاشته بعد با دست شکل میدیم و در روغن داغ سرخ میکنیم نکته
حتما آب پیاز و سیب زمینی بگیرید تا کتلت برشته تر میشه میتونید از پودر سیر هم اضافه کنید طعم بهتری میده
صبر کنید روغن داغ بشه بعد کتلت سرخ کنید میتونید به جای آرد گندم از آرد سوخاری آرد نخود چی یا آرد گندم استفاده کنید
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک ردولت
مواد لازم:
یک پاکت پودر کیک ردولت
پنیر خامه ای ۲۳۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک دوم پیمانه
وانیل یک قاشق چاخوری
روش تهیه:
مطابق دستور جعبه پودر کیک ردولت عمل کرده و آن را با تخم مرغ و آب و روغن مخلوط کنید.
پنیر را با شکر و وانیل مخلوط میکنیم.
داخل مافین ها را تا نیمه با مخلوط پر کنید بعد کمی روی آن پنیر خامه ای بریزید و باقی را نیز با خمیر ردولت پر کنید.
قالب را تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد حرارت دهید و بعد از خارج کردن از فر آن را تزئین کنید
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک بادنجان
1 کیلوگرم گوشت بره، کوچک خرد شده
2 بادنجان
2 سیب زمینی
3 فلفل سبز
1 فلفل قرمز
1 عدد سیر
1 پیاز
نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، آویشن و زیره و ...
روغن زیتون
در فر گرم شده 180 درجه 1 ساعت بپزین.
گوشت بره باشه با دیگر سبزیجات میپزه، وگرنه گوشت رو از قبل باید بپزین و به همراه مقداری از آبش، به سبزیجات اضافه کنین و بزارین فر.یادتون نره روی غذا کاغذ روغنی بزارین.
.@ashpazy_irani
کراکت پنیری
#فینگرفود
سیب زمینى آبپز،ژامبون،پنیر چدار،
پیازچه،تخم مرغ،نمک و فلفل میکس کن. با دست یا قیف فرم بده. به ترتیب داخل آرد،تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطون و سرخ کن
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد اندونزی
کلم سفید ۳ پیمانه
هویج رنده شده ۱ پیمانه
نخود فرنگی بلانچشده ۱ پیمانه
کنسرو ذرت ۱ پیمانه
خیارشور نگینی ریز ۱ پیمانه
ژامبون یا کالباس نگینی ریز ۱ پیمانه
سس مایونز ۱ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
تمام مواد رو مخلوط میکنیم و بهش استراحت میدیم. زمان موردنیاز برای استراحت سالاد ۴ تا ۵ ساعته.
هر چی سالاد بیشتر استراحت داشته باشه، جا افتادهتر و خوشمزهتر میشه. .
پ.ن: بعضی از دوستان داخل این سالاد از کلم قرمز، سیبزمینی ابپز یا فلفل دلمهای هم استفاده میکنن که استفاده از این مواد به ذائقه و سلیقه شما بستگی داره
@ashpazy_irani
#خوراک_سبزيجات
پيازتفت بديدنمك،فلفل،زردچوبه،پاپريكا،پوره گوجه رواضافه كنيدتفت بديد١ سيب زمينى،هويج،لوبيا سبز رواضافه كنيد.١/٢ليوان ابجوش،١/٢ليوان ابغوره بريزيدوبگذاريد بپزد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
💯زن نیستی اگه تیپت،اخلاقت،تیکه کلامات
ده سال از سنت کمتر باشه
زن باید تو هر سنی #ملکه👑 آقاشون بمونه،💃
خانومی که فک میکنی ژست و ناز وادای زنونه نداری !💑
عضو این کانال شو 😍😉
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
👒 @mallakebash 💄
خانوم ها جوین بشید👆👆
#نان_فوری 🍞 😋
▫️تخم مرغ یک عدد
▫️سرکه دوق غ
▫️دو ق غ ماست
▫️بکین پودر یک پاکت(یک ق م پر)
▫️آرد نانوایی به میزان لازم
▫️نمک یک ق چ
🔸تخم مرغ، سرکه، ماست، نمک، ماست، بکین پودر روباهم مخلوط کنین بعدآرد رو آروم آروم اضافه کنین تاخمیر نرمی بدست بیاد بدون اینکه استراحت بدین خمیر رو به ضخامت نیم سانت بازکنین و با هر کاتری که دوست دارین قالب بزنین یا با چاقو برش بزنین و داخل روغن نسبتا زیاد وداغ سرخ کنین ومرتب باقاشق روی خمیرها روغن بریزین وبرگردونین تا حسابی پف پفی بشه این خمیرها به خاطروجود ماست اصلا چرب نیست انشالله که درست کنین ونوش جان کنین.
. @ashpazy_irani
#پیاز_پلو🧅
👈پیاز کوچولو ها رو پوستشو گرفتم و به همون صورت تو روغن سرخ کردم(عکسش هست) بعد یه پیاز بزرگتر رو خورد کردم و سرخ کردم، و بعد رب رو یکم تفت دادم و پیاز ها رو اضافه کردم و نمک و فلفل هم اضاف کردم، برنجم که از قبل خیس خورده بود ، پختم و آبکش کردم ، و مواد قبل و لابه لا به برنج اضاف کردم و گذاشتم دم بکشه ، و شد این پلو :)))
البته میتونید مرغ یا گوشتم اضاف کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#نگهداری_طولانی_شکلات
#نکات_خانه_داری
انبار کردن شکلات آسان است. بهتر است در مکانی سرد و تاریک نگهداری شود. و نباید آن را در یخچال بگذارید. اختلاف دما منجر به ظهور مقداری آب تغلیظ شده روی سطح می شود که به پلاک سفید تبدیل می شوند.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🌸🌸برای از بین بردن بوی مرغ هنگام پخت، چند شاخه رزماری،و هويج به مواد گوشتی اضافه کرده و بعد پخت از دورن ظرف خارج کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#كباب_چوبى
گوشت مرغ رو ب همراه پیاز چرخ کرده بهش نمک و فلفل و زعفران آب شده +کمی کره آب شده اضافه
گوشت چرخ شده مرغ رو با مواد خوب مخلوط کنید
و روش سلفون کشیده ی ساعتی بزارید یخچال تا مواد ب خورد هم برن
تو تابه کمی روغن و کره بریزید
دستتون رو مرطوب کنید و مایه رو ب سیخ چوبی کشیده و تو تابه با حرارت ملایم سرخ کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
خانمایی مستاجرن! یا تو آپارتمان قدیمی زندگی میکنن بیان😍👇
چیدمان #آشپزخانه_کوچیک_مسطتیل
چیدمان پذیرایی #ال_شکل😩
چیدمان خانه #ویلایی😍
تکنیک چیدمان خانه #فرسوده😉
نظمدهی #حیاط #تراس #انباری😀
وقتشه یه تحولی توچیدمان خونت ایجادکنی بیا😌👇
http://eitaa.com/joinchat/3568369684C54710e618a
#ترفند_براق_کردن_انواع_سینک
👈چدنی :جوش شیرین +آب
👈سرامیکی یا فلزی : سرکه سفید
👈استیل ضد زنگ :محلول صابون
👈لکه های سمج :جوش شیرین +آب
👈شیر آب و دسته ها :سرکه یا نوشابه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
سالاد کلم 😍😍
نصف ی کلم قرمز رو من با پوست کن ریز ریز کردم و روش ۱ ق غ آبغوره ریختم بعد ی کاسه سر خالی بهش ماست و ۱ ق غ سس مایونز و ی حبه سیر رنده شده و نمک و فلفل اضافه کردم و ریختم تو ظرف سرو روش کمی ماست طعم دار ک خودم مزه دار کردم ریختم و مقداری پودر پاپریکا پاشیدم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#حلوای_عربی_یا_شیر_خشک😍😍
1پ شیرخشک ترجیحا نیدو و1پ نشاسته ذرت و1پ ارد سفید رو با روغن درحدی که غلظت ماست رو پیدا کنه تفت میدیم وقتی طلایی شد 1پ اب و2پ شکر وزعفران رو که گذاشتیم رو حرارت در حد حل شدن شکر کافیه قطره ای از اب نباید تبخیر بشه کم کم اضافه میکنیم به مخلوط ارد طلایی وبا همزن دستی به سرعت هم زده ومخلوط میکنیم حلوا اماده است واز رو حرارت برمیداریم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🌸آبنات_مارشمالو😍😍
ژله رو با همزن بزن تا کاملا کف کنه روی قالب سلفون بکش و چرب کن کف ژله رو تو قالب بریز و صاف کن بزار یخچال سفت بشه برش بزن و رول کن و نی فرو کن تا فیکس بشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#نوشیدنی_سیب_گرم😍😍
مواد اولیه :
میخک 6 عدد
اسانس وانیل 1 قاشق چای خوری
سرکه سیب 1.5 قاشق چای خوری
شکر قهوه ای 100 گرم
آب سیب 3.628 کیلوگرم
پرتقال (خرد شده) 1 عدد
طرز تهیه:
تمام مواد تشکیل دهنده را با یکدیگر مخلوط کنید و داخل آرام پز بریزید و درب آن را ببندید تا به مدت 5-6 ساعت بپزد
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#باسلوق_شیره_انگور😍😍
موادلازم
نشاسته یک پیمانه
آب چهار پیمانه
بادرنجوبه یک پیمانه
شیره انگور(دوشاب)یک پیمانه البته بستگی به ذائقتون داره
گردو خرد شده به مقدار لازم
طرز تهیه:
نشاسته,سه پیمانه آب,یک پیمانه بادرنجوبه,یه پیمانه دوشاب رو تو قابلمه باهم مخلوط میکنیم,خوب هم میزنیم تا نشاسته حل بشه,بعد میذاریم رو شعله گاز,مرتب هم میزنیم,یکم که غلیظ شد,یک پیمانه آب باقیمانده رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم,خوب که غلیظ شد و به راحتی از قاشق جدا نشد,گردوهارو اضافه میکنیم و بعد شعله پخش کن و دم کنی میذاریم,با شعله کم یه ربع میذاریم تا دم بکشه و خامیه نشاسته از بین بره,بعد تو ظرف مورد نظر میریزیم.
اگه بخواین مثل مال من قالبی بشه,تو قالب که ریختیم,صبر کنید تا کامل سرد بشه,بعد به راحتی از قالب جدا میشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#شیرینی_پاپاتیا_با_طعم_قهوه 🍪 😋
▫️250 گرم کره هم دمای اتاق
▫️1 تخم مرغ
▫️1 پیمانه بعلاوه 1 قاشق غذاخوری، پودر قند
▫️5 گرم وانیل شکری
▫️1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
▫️1 قاشق مرباخوری قهوه ترک
▫️1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
▫️آرد اونقدر که بخواد
🔸کره، تخم مرغ، پودر قند، وانیل و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنین، کم کم آرد رو اضافه کنین و به ورز دادن ادامه بدین، تا به بافت مورد نظر برسین، نرم که به دست نمیچسبه، خمیر رو به 2 قسمت تقسیم کنین، به یک قسمت بقیه آردو اضافه کنین کم کم و ورز بدین، به دیگری قهوه و پودر کاکائو بزنین و ورز بدین.خمیر اگه خیلی نرم بود، مقداری دیگه آرد بزنین.بعد خمیر هارو به توپهای کمی بزرگتر از فندق تقسیم کنین و مثل شکل خط بندازین و شکل گل کنین، روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین. در فر گرم 180 درجه، 15 دقیقه بپزین
@ashpazy_irani