eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ *🌸 سلام صبحتون به شادی 🌸 و پـر از عطر خدا ✨☀️* ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نصف لیوان شکر ۱/۴لیوان گلاب اعلا ۲ ق غذاخوری گلوکز ۱ عدد سفیده تخم مرغ پسته یا هر مغزی دوست داشتین ۱مشت تنها نکته ای داره (داغ زدنِ موادِ) یعنی وقتی ک سفیدهارو به شهدکاراملی اضافه کردی حدود ۱۵ دقیقه باید رو حرارت کم هم بزنی تا قوام بیاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥘🍗 گوشت خروس محلی پیاز رنده شده سیر رنده شده رب گوجه فرنگی رب انار پودر هسته ی انار ترش زعفران نمک و فلفل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ریواس گَس برا این خورش مناسب نیست . ریواسهایی رو انتخاب کنین برا خورش که نرم باشن. از نعناع جعفری تازه استفاده کنین . خیلی دقت کنین که ریواس بیشتر از یه ربع بجوشه داخل خورش له میشه لطفا رب نزنین این خورش بدون رب خوشمزتر میشه😉 بجای گوشت از تکه های مرغ هم میتونین استفاده کنین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته قلقلی بهمراه پوره سیب زمینی و سس برای کوفته ها: 500 گرم گوشت چرخ کرده پرچرب 1 پیاز😳 نمک، فلفل سیاه و قرمز یک کاسه کوچک، جعفری خرد شده برای پوره سیب زمینی: 4 سیب زمینی 2 قاشق غذاخوری کره نمک و فلفل سیاه یک مشت، پنیر کاشار، پیتزا یا موزارلا رنده شده همه مواد کوفته هارو 5 دقیقه ورز بدین. بعد با یک قاشق غذاخوری کره سرخ کنید، بعدش روی دستمال بزارین روغن و آب اضافی اش بره.روغن و آب مونده رو نندازین بیرون. برای سس گوجه فرنگی: روغن و آب مونده از سرخ کردن کوفته ها 1 گوجه فرنگی رنده شده بدون پوست 1 حبه سیر پودر فلفل قرمز همه مواد سس رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا غلیظ شه. روی پوره کوفته هارو بچینین و کمی فشار بدین و روش سس بریزین و در فر گرم شده 180 درجه، 15 دقیقه بپزین.بعد دربیارین و پنیر کاشار، پیتزا یا موزارلا بهمراه مقداری جعفری بریزین روش و دوباره بدین فر.غذا حاضره. میتونین پنیرهارو کلا حذف کنین کمتر روغن بندازه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو پیتزایی موادلازم::: تخم مرغ ۳عدد پنیر پیتزا ۱ لیوان گوجه فرنگی پوست گرفته ۱ پیمانه سوسیس ۱پیمانه زیتون سیاه ۱پیمانه جعفری نصف پیمانه ماست ۱پیمانه آرد ۱_۲پیمانه دوستان عزیزم کلیپ واضح هست و احتیاج به توضیح نداره،بعد داخل روغن داغ شده سرخ کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یه آموزش خوشمزه داریم من خودم عاشق طعمش شدم🥰 براى مزه دار كردن حتما نياز نيس بال و كتف باشه همون مرغ درسته هم ميشه بدون فر ؛ جوجه ها رو در تابه بچينيد درش رو ٢٠ دقيقه بزارين تا مغز پخت بشه و بعد در رازبرداشته و با حرارت زياد سرخ تا ابش تبخير بشه و هر دو طرفش سرخ بشه ✅ اما بهتره تو تابه گريل قشنگ كبابى كنيد👌🏻 انگار رو كباب پز دارين ميپزين مواد لازم براى ٢٠ تا تكه ۱ عدد پیاز بزرگ ۱ حبه سیر (بیشتر هم میتونید) جعفری و پیازچه خرد شده باهم ۲ ق غ خ سس گوجه ۲ ق غ خ لیمو ترش (ابلیمو هم میشه) نمک به میزان لازم ادویه ها؛ فلفل سیاه، سماق، پول بیبر از هر کدام ۱ ق چ خ . طرز تهیه :👇🏻 جوجه ها را به مواد جز پیلز اغشته و ۲ ساعت استراحت (هر چه استراحت کنه بیشتر ) و بعد کف ظرف مناسب پیاز را چیده (بدون پیاز هم میشه) و جوجه ها را بچینید و در فر که یک ربع قبل با ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۱ ساعت تا مغز پخت و سرخ بشه ✅ فر گازی اول حرارت پایین و بعد پخت ۵ دقیقه گریل بالا روشن تا روش طلایی شده دقت داشته باشین دمای فر متفاوت پس بهتره از ۴۰ دقیقه چک کنید تا نسوزه.
من ۲۵۰ گرم بادام زمینی خام گرفتم و توی مایتابه تفت دادم پوست هاش رو گرفتم همه رو ریختم تو آسیاب(میتونید از غذاساز هم استفاده كنید)و.شروع كردم به زدن بعد از این كه بادام كاملا خورد شد میتونید بهش یه كوچولو نمك و عسل اضافه كنید بعد انقدر دستگاه رو روشن بزاريد تا روغن بندازه و كرمی بشه😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: 400 گرم گوشت گوساله چرخ‌کرده(کمی نیم چرب) 1 عدد پیاز رنده شده 7 قاشق‌غذاخوری آرد سوخاری 1 عدد تخم‌مرغ 1 قاشق‌مرباخوری پودر فلفل قرمز از 1 قاشق‌مرباخوری مقداری کمتر نمک نصف قاشق‌مرباخوری زیره مقدار کمی فلفل‌سیاه جعفری ریز خرد شده برای سس روی آن: 1 قاشق‌غذاخوری کره 1 عدد پیاز(بصورت نیم حلقه خرد شده) 1 عدد هویج(رنده شده) 1 عدد فلفل کاپیای قرمز کوچک(فلفل ترکیه‌ای)(بصورت نیم حلقه خرد شده و یا فلفل دلمه ای) 4_3 عدد قارچ بزرگ(نازک خرد شده) 150 میلی‌ خامه صبحانه 150 میلی‌ شیر 1 قاشق‌غذاخوری نشاسته 1 قاشق‌چایخوری نمک 1 قاشق‌چایخوری پودر فلفل قرمز نصف قاشق‌چایخوری فلفل‌سیاه جعفری ریز خرد شده پنیر پیتزا و یا موزارلای رنده شده(من موزارلا استفاده کردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رپ مرغ با سس شگفت انگیز😍 مواد لازم : ۱.۵عدد سینه مرغ آب پز ۳ قاشق غذاخورے ذرت کنسرو شده ۱ قاشق مرباخورے فلفل سیاه ۱ قاشق مرباخورے فلفل قرمز نمک پنیر چدار رنده شده ۲ قاشق غذاخورے ماست ۱ قاشق غذاخورے سس مایونز ۳ قاشق غذاخورے سس تند ۸ تکه نان لواش یا نان تورتیلا که به صورت دایره هاے کوچڪ بریده شده است دستور پخت : مرغآب پز را داخل کاسه بریزید و بقیه مواد به جز پنیر چدار را اضافه کنید و مخلوط کنید.وسط نان مقدارے پنیر چدار بریزید.روے آن مخلوط مرغ را بریزید و دو طرف آن را بپوشانید و هر دو طرف را در کمے روغن سرخ کنید. نوشجون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سیب زمینی:4_5 عدد روغن نمک مواد میانی👇 پیاز:1 عدد سیر:1 حبه سینه مرغ پخته و ریش ریش شده سس کچاپ پنیر خامه ای پودر پاپریکا فلفل سیاه نمک پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده جعفری تازه خرد شده سیب زمینی ها را کامل به روغن آغشته میکنیم بعد در نمک میغلتونیم و دور آنها فویل میپیچیم،بعد انها را با فویل درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 1 ساعت قرار میدیم تا نرم شوند،در این فاصله مواد میانی رو‌اماده میکنیم،سپس سر سیب زمینی ها را با چاقو برش میزنیم و با مواد پر میکنیم در اخر پنیر پیتزا میریزیم و داخل فر قرار میدیم تا پنیرش ذوب شه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 سینه مرغ ۳۰۰ گرم 💙 ماست یک و نیم لیوان 💙 آویشن ۱ قاشق غذاخوری 💙 فلفل سیاه نصف قاشق غذاخوری 💙 زرد چوبه ۱ قاشق غذاخوری 💙 نمک 💙 آرد سفید ۱ لیوان 💙 پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری 💙 فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری 💙 رز ماری نصف قاشق چایخوری 💙 سیب زمینی )💙 ادویه مخصوص سیب زمینی، روغن زیتون، فلفل سیاه)💙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراك لوبيا با قارچ .😍😋 . قبل از هر چيز بايد بگم لوبيا چيتي يكي از بهترين منابع پروتئين گياهيه و ميتونه بهترين جايگزين براي گوشت باشه، اما براي درست كردن اين خوراك بهتره لوبيا رو ١٢ ساعت خيس كنيد❤️ مواد براي ٤ الي ٥ نفر لوبيا چيتي ٢ ليوان فرانسه آب ٦ ليوان فرانسه پياز ١ عدد قارچ ٣عدد رب ١ قاشق غ خ سر پر نمك ٢ قاشق چ خ فلفل سياه ١ قاشق چ خ زرد چوبه ١ قاشق چ خ دارچين نصف قاشق چ خ آويشن ١ قاشق چ خ . . اول لوبياتون رو خيس كنيد ١٢ ساعت يا اينكه ٤ ساعت خيس كنيد و دوبار بجوشونيد و و ابكش كنيد ،حالا اون رو ٣ ساعت بپزيد يا بيشتر مواد پياز داغ و اضافه كنيد،لعاب كه انداخت دارچين و آويشن رو اضافه كنيد ١٠ دقيقه بعد لوبيا آمادست❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو این روزا حسابی شمارو خنک میکنه و حالتونو جا میاره😍 مواد لازم🥣: هندونه : یه برش دایره ای شیر : یک لیوان وانیل : نصف قاشق چای خوری عسل : ۳ قاشق غذاخوری شکلات اشکی : به مقدار لازم فویل و چوب بستنی : به مقدار لازم هندونه رو مثل ویدیو برش بزنید. دونه هاشو جدا کنید یا میکس کنید و بعدش از صافی رد کنید. بعد هندونه، شیر و عسل میکس کنید. دوره پوست هندونه فویل بکشید‌. مایع رو بریزید ولی یه مقدارشو نگه دارید، حالا بذارید فریزر تا نیم بند بشه. بعد خارج کنید و چوب بستنی هارو فرو کنید و مایع بستنی که مونده رو بریزید و بعدش شکلات اشکی بریزید. حالا به مدت ۶ تا ۸ ساعت بذارید فریزر. از خامه صبحانه یا خامه قنادی، شکر و ثعلب هم میشه برای درست کردن این بستنی استفاده کرد‌. من میخواستم رژیمی باشه. اگه هر کدوم خواستید استفاده کنید، تو مخلوط کن با بقیه مواد بزنید. طعم این بستنی خیلی خوبه😋 .
🍃🌺پیشکش اول صبح 🌺🍃یک ســلام گـرم 🍃🌺با عطر گل های بهشتی 🌺🍃از باغ آرامـش 🍃🌺و پـر مـهر خـداست 🌺🍃امـروزتـان متبرک 🍃🌺بـه نگاه مـهربان خــدا 🌺🍃ســلام صبحتون بـخیر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌