#باسلوق_ژله ای_قالبی
مواد لازم :
آب ۲ لیوان
نشاسته گل نصف لیوان
کره ۱۰ گرم
شکر ۱ لیوان
پودر ژلاتین ۱ ق غذاخوری
پودر نارگیل به قدر کافی
پودر ژله دلخواه ۱ بسته ( من هلو ریختم ) .
.
طرز تهیه:
پودر ژلاتین همراه با ۲ ق غذاخوری آب مخلوط و کنار بزارید بعد نشاسته را با بقیه ی آب مخلوط و هم بزنین تا نشاسته حل بشه سپس شکر و پودر ژله دلخواه تون اضافه کنید کمی هم بزنید سپس روی کوچکترین شعله ی گاز با کمترین میزان حرارت بزارید مایع که گرم شد ژلاتین بریزید و به هم زدن ادامه بدین شعله ی کن و زمان پخت در مزه نهایی باسلوق تون خیلی موثره پس با حوصله باشین بعد از حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه مایه غلیظ میشه بهش نصف استکان حدود ۳ تا ۴ ق غ گلاب اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه در آخر کره بریزین خوب مخلوط کنید تا مایه یکنواختی بدست بیاد کف یک ظرف مستطیلی چرب کنید پلاستیک بزارید و روی پلاستیک رو هم چرب کنید مایه باسلوق بریزین اگه سطحش نا صاف بود با پشت قاشق چرب صافش کنید و برای ۳ تا ۴ ساعت یخچال بگذارید بعد با کاتر چرب قالب بزنید و توی پودر نارگیل بغلطونید
@ashpazy_irani
گوشت هایی که چربی مرمری بیشتری دارند طعم بهتری دارند.
چربی حیوانات جوان سفید است و هر چه حیوان پیرتر باشد رنگ رگه ها زرد می شود
@ashpazy_irani
#مربا_توت_فرنگی🍓🍓🍓
توت فرنگی ۲کیلو
شکر یک کیلو و هشتصد گرم
آبلیمو یک قاشق مرباخوری
توت فرنگی ها رو قسمت برگ سبزشو جدا میکنیم و میشوریم و میزاریم کاملاآبش کشیده بشه. داخل قابلمه کمی از شکر رو میریزیم و توت فرنگی ها رو اگه ریز بود که درسته میزاریم،اگه درشت بود از وسط نصف میکنیم و یکم شو روی شکر میریزیم و دوباره شکر میریزیم روی توت فرنگی ها،به همین ترتیب ادامه میدیم و در قابلمه رو میزارم و حدود ۲۴ساعت داخل یخچال میزاریم تا آب بندازه.
روی حرارت میزاریم تا جوش بیاد،وقتی جوش اومد،حواستون باشه حرارت رو کم کنین یعنی شعله متوسط باشه،کف های روی مربا روکامل بردارین،فقط کف ها رو.توت فرنگی زود پخته میشه،از زمان جوش اومدن حدود بیست الی نیم ساعت بزارید بپزه،بیشتر از این نزارین بجوشه چون بعدا شکرک میزنه،آخرش که آب مربا کم شد یک قاشق مرباخوری آبلیمو اضافه کنین.
@ashpazy_irani
✅کباب تابه ای مرغ 😋
من برای این کباب، ۱ کیلو ران و سینه بدون استخوان مرغ رو چرخ کردم. علاوه بر سینه مرغ، از ران هم استفاده کردم چون سینه مرغ به تنهایی خیلی خشک و سفت میشه. بعد به مرغ ۱ عدد پیاز و ۲ حبه سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه، پودرسوخاری و زعفران دم کرده اضافه کردم. مواد رو بعد از ورز دادن، بمدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دادم. بعد به شکل کوبیده درآوردم و داخل روغن سرخ کردم.
.
نکات:
◽این غذا بهمراه برنج یا نان سرو میشه.
◾می تونید درکنارش از آب لیموترش تازه استفاده کنید که فوقالعاده خوشمزش میکنه.
◽میتونید در روغنی که کباب رو داخلش سرخ میکنید، از مقداری کره برای خوشطعم و خوشعطر شدن کباب استفاده کنید .
#کباب_تاب_ای_مرغ
@ashpazy_irani
زمان آماده سازی 20 دقیقه زمان پخت 10 دقیقه
برای 18 عدد
مواد لازم برای بامیه رمضان
آرد 1 لیوان
آب 1 لیوان
تخم مرغ درشت 2 عدد
کره 50 گرم
شکر 2 قاشق غذاخوری
برای شربت:
شكر 2 لیوان
آب 1 لیوان
گلاب 1/2 لیوان
زعفران دمکرده 2 قاشق غذاخوری
آبليمو 1 قاشق چایخوری
اطلاعات مواد مغذی
43کالری
10 گرمچربی
20 گرمکربوهیدرات
2 گرمپروتئین
طرز تهیه بامیه
مرحله اول: شربت بامیه
آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود سپس زعفران، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از 10 دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید ( در زمان افزودن بامیه شربت باید ولرم باشد).
مرحله دوم:
آب و کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید. سپس آرد و شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر جمع شود. در ادامه 2 قاشق غذاخوری شربت به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کامل به خورد خمیر برود.
مرحله سوم:
حدود 10 دقیقه خمیر را با حرارت ملایم تفت دهید و مدام هم بزنید تا خمیر بپزد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه خمیر خنک شد تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاید
طرز تهیه خورش کدو سبز با گوشت
مرحله چهارم:
داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید. خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید و در روغن قیچی کنید. سپس روی حرارت ملایم قرار دهید. بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا به هم نچسبند و یکدست سرخ شوند. این مرحله حدود 20-30 دقیقه طول میکشد. پس باید کمی صبر و حوصله به خرج دهید.
قابلمه را خیلی پر نکنید تا بامیه ها حسابی پف کنند و داخلشان پوک شود. با کم نگه داشتن دمای روغن شیرینی فرم صاف تر و قشنگتری پیدا میکند. قبل از ریختن سری دوم، بگذارید روغن از دما بیافتد و کمی خنک شود. (این نکته خیلی مهم هست.
مرحله پنجم:
آنها را روی دستمال حوله ای بچینید تا روغن اضافه گرفته شود.
سپس به همان صورت داغ به شربت ولرم اضافه کنید تا شربت را به خود جذب کنند ( حدود 3 دقیقه قرار دادن بامیه در شربت کافی است). شیرینی بامیه آماده است. نوش جان!
نکته های کلیدی تهیه بامیه
1- در زمان ریختن خمیر داغ داخل شربت، شربت باید خنک شده باشد.
2- موقعی که خمیر را داخل روغن میریزید، روغن نباید داغ شده باشد. در غیر این صورت بامیه فرصت پف کردن پیدا نمیکند و ترد نمیشود. فرمش هم قشنگ و صاف نمیشود.
3- تعداد شیرینی های داخل روغن را کمتر انتخاب کنید تا جای پف کردن داشته باشند. دلیل پف نکردن بامیه اغلب رعایت نکردن نکته 2 یا 3 است.
4- در زمان بریدن خمیر سر قیچی را چرب کنید تا خمیر به قیچی نچسبد.
5- دلیل بیات شدن بامیه معمولا این است که به اندازه کافی سرخ نشده.