فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی رولی آسان😍😋
یه غذای سریع و راحت
اگر پسندیدید از ۱ تا ۱۰ نمره بدید 😉. مواد لازم:
گوشت چرخکرده : ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل یک قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
رب گوجه ۳ قاسق غذاخوری
میکسی از پنیر های مورد علاقه ۲ فنجان
نان ترتیلا یا برش نان لواش ۸ عدد
کنجد به میزان لازم
دستور :
گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه با یک قاشق غذاخوری روغن تفت داده و نمک و فلفل و پودر سیر و پیاز نگینی خرد شده را اضافه نمایید خوب مخلوط کرده و در آخر رب گوجه اضافه نمایید. مخلوط را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس پنیر های دلخواه رنده شده را اضافه نموده و مخلوط نمایید.
مواد را مانند ویدیو روی نان ها قرار داده و رول کنید. روی آن تخم مرغ همزده بمالید و و سپس به میزان دلخواه روغن کنجد روی آنها بریزید.
رول ها را در فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید
#پیراشکی_رولی_آسان
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كباب لقمه رو اينجوري درست كن😍😋
مواد لازم:
۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده
یک عدد پیاز متوسط
نصف فلفل دلمه ی سبز
۱۰ شاخه جعفری تازه
ادویه ها شامل(نصف ق م نمک،نصف ق م فلفل سیاه و یک ق غ سماق ،دو ق غ آرد سوخاری)
*این میزان مواد برای ۵ تا ۶ نفر کافیه
*آرد سوخاری رو برای اینکه گوشت داخل تابه خیلی جمع نشه اضافه میکنیم
*حتما باید شعله ملایم باشه که گوشت مغز پخت شه
*کره یا روغن رو فقط در حدی که کف تابه کمی چرب شه اضافه کنید نیاز به روغن بیشتری نداره
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میرزاقاسمی
برای ۲ تا ۳ نفر
بادمجان 3 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
سیر ۳ تا ۴ حبه
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل وزردچوبه و ادویه به مقدار لازم
بادمجانها رو کباب کردم ، خونه ما آپارتمانی هستش من همون روی اجاق گاز کباب می کنم . ( می تونین داخل فر هم بزارین من اون شکلی هم درست کردم عالی میشه ) بعد پوستش رو کندم . و ساطوری خرد کردم . (تخم های بادمجون هم در بیاد بهتره)
سیر رو ریز خرد کردم یا رنده کنین .
گوجه فرنگی ها را شسته و داخل آب گرم قرار دادم ، بعد از چند دقیقه پوست گوجه رو که خیلی راحت کنده میشه ، جدا کردم و نگینی خرد کردم.
سیر رو داخل تابه تفت دادم .
بادمجانها را اضافه کردم و گذاشتم کمی آب آن کشیده بشه بعد گوجه ها را اضافه کردم و باز میگذاریم که آب گوجه هم کشیده بشه . مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم . می تونین یک قاشق رب گوجه هم اضافه کنین ، اما توی دستور اصلی نداره . تخم مرغ ها رو هم اضافه کردم . برای تزیین هم یه دونه تخم مرغ رو جدا نیمرو کردم و روش قرار دادم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فریز کردن باقالی
الان فصل باقالیه و بهتره که هممون ازین خوشمزه بگیریم تا بتونیم هر وقت که بخواهیم به باقالی پلوی خوشمزه درست کنیم اما چکار کنیم تا باقالی هامون همیشه همینطور سبز بمونه تغییر رنگ و بو نده تو فریزر من روش ساده ی بلانچ کردن سبزیجات رو پیشنهاد میکنم.
بلانچ کردن : تمام آنزیم هایی که موجب فساد سبزیجات میشه رو غیرفعال میکه اینجوری زمان بیشتری میتونید باقالی رو در فریزر نگه دارید با حفظ طعم و مزه و رنگ.
.
خب همون طور که دیدید من باقالی هارو اول پاک کردم و خوب شستمشون با سرکه و نمک هم میتونید ضدعفونی کنید و بد خردشون کردم شما وقتی باقالی را از وسط برش بزنید و پوستش رو بگیرید در حقیقت به چهار قسمت تقسیم کردید البته خرد کردنش به سلیقه خودتونه یک قابلمه را آب میکنیم میداریم جوش بیاد داخلش کمی نمک میریزیم باقالی هارو داخلش میریزیم و میذاریم ۳ دقیقه توی آبجوش بمونه و بعد مستقیم به کاسه ای ای که از یخ پرشده منتقل میکنیم به این شوک حرارتی بلانچ میگیم و بعد از 5 دقیقه ابکشش میکنیم و به از اینکه آبش رفت بسته بندی میکنیم بسته های من ۱۷۵ گرمی هستن که مناسب برای ۳-۴ نفره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ نکته طلایی برای جداکردن ژله از قالب🤩
#ترفند
🌟
#ادویه_قرمه_سبزی😍😋
سبزیجات آسیاب شده شامل:
ریحون،شنبلیله،ترخون،گشنیز،جعفری و تره
اندازه همه سبزیجات
۴ قاشق غذا خوری سر پر
ادویه ها:
زیره سبز:۲ قاشق غذا خوری
دارچین:۱ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه:۳ قاشق غذا خوری
پودر لیمو عمانی:۱/۵ قاشق غذا خوری
پودر سیر:۱ قاشق غذا خوری
زردچوبه:۷ قاشق غذا خوری
سبزیجات آسیاب شده و ادویه ها را با هممخلوط کرده دوباره الک میکنیم تا ترکیب پودری صاف و یکدستی بهمون بده.برای استفاده از این چاشنی کافیه نیم ساعت آخر پخت خورشت ۱/۵ تا ۲ قاشق غذا خوری از ادویه را به خورشت اضافه کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_رستورانی
دستور تهیه :👇
مرغ را هم با پوست هم بدون پوست میتونید درست کنید بهتره از چند ساعت قبل مرغ را نمک بزنید وبعد بشورید تا نمک به جسم مرغ بره وخوش طعم بشه
ادامه کار، این مقدار مواد واسه نصف تا یه مرغه ، مرغ را بذارید توی ظرف یه پیاز نگینی ریز خردشده و دوتا سه حبه پوره سیر ورنده ریز یه پیاز و یک قاشق غذاخوری کاملا سر پر رب گوجه و سه قاشق سس کچاپ و دوتا سه قاشق رب انار وزردچوبه وفلفل سیاه و حدود پنج قاشق روغن بهتره زیتون باشه همه را خوب مخلوط کرده تا همه جای مرغ آغشته به این مواد بشه بعد توی ظرف پخت بریزید ویه فلفل دلمه روش بریزید و یک ونیم تا دولیوان اب که یه دونه عصاره را بهاش مخلوط کردیم اضافه ودرشو بذارید روی حرارت ملایم وگاهگاهی هم با قاشق از سس روی مرغ بریزید تا وقتیکه مرغ پخته وسس هم نسبتا غلیظ بشه طعمی عالی وبسیار سالم ومیهمان پسند👌
نکته : هیچکدوم از مواد را بهتره حذف نکنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای هویج😍😋
مواد لازم:
هویج خُردشده 🥕۶۵۰ گرم یا سه و نیم پیمانه
شکر🍚۵۵۰ گرم یا دو پیمانه باضافه سه چهارم پیمانه
آب 💧۶۰۰ میلی لیتر ( گرم) یا سه پیمانه
گلوکز🥄یک فاشق مربا خوری
جوهر لیمو 🍋یک سوم قاشق چایخوری
جایگزین جوهر لیمو : آبلیمو یک و نیم قاشق غذاخوری
خلال پسته و پرک بادام ( یا خلال بادام ) از هر کدام یک قاشق غذاخوری. ( میتونیم حذفش کنیم )
هل شکسته ۱۲ عدد جایگزین هل ،یک تکه چوب دارچین ( لطفا از پودر دارچین استفاده نشه چون کاملا کدر میشه )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ_سیب_زمینی😍😋
سینه مرغ…..۲عدد کوچک
سیب زمینی….۲عدد متوسط
پیاز…..۲عدد
نمک،فلفل،اویشن،پودر تخم گشنیز
تخم مرغ…..۲عدد
شیر….نصف لیوان
نمک،فلفل،ادویه کاری،پاپریکا
پنیر پیتزا
ابتدا سینه مرغ را خرد کنید.با ادویه دلخواه مزه دار کنید.
پیاز خلالی کنید.داخل ظرف مناسب فر بریزد.روشو سیب زمینی حلقه شده قرار دهید.نمک و فلفل و روغن زیتون هم روش بریزد.بعد مرغ مزه دار شده را روش بچینید.
برای درست کردن سس؛
تخم مرغ به همراه شیر و نمک و فلفل و ادویه کاری و پاپریکا مخلوط کنید.روی سطح مرغ بریزد.روی ظرف را سلفون بکشید داخل فر با درجه ۱۷۰ بمدت یک ساعت قرار دهید.بعد از پخت روشو پنیر پیتزا بریزد
داخل فر مجدد قرار دهید و گریل را روشن کنید.تا سطح روش طلایی بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
٤مدل نوشيدني رنگيِ ومتفاوت🍸🍹🍹🥂🥂🍹🍹🍸
◀️تخم شربتي
◀️گل پنيرك
◀️گلاب ، شكر
◀️يخ زعفرون
◀️آبليمو
🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
°•°•°
'تاوَقتۍخُداهست
ریشهیِهیچآرزویـےخُشڪنمیشہ🥺'
صبح تون بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی طالبی خونگی
که خیلی هم راحت درست میشه😍👌
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذرت مکزیکی درست کنیم😍🌽
🌺🍃
15.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•پیراشکی🍩•
بدون خمیر مایه و استراحت یه عصرونه سه سوته درست کن🥰
🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنت توتفرنگی
تا فصل توت فرنگیه این دنت خوشمزه رو درست کن🍓
دنت توت فرنگی با میوه تازه عطر و طعم بینظیری داره که عاشقش میشی😋
مواد لازم:توت فرنگی ۱۵ عدد،شیر ۱ لیوان،شکر ۴ ق غ (با توجه به میزان شیرین بودن میتونید بیشتر هم بریزید)،نشاسته ذرت ۲ ق غ،خامه صبحانه ۲ ق غ
🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مگه داریم غذا به این خوشمزگی که همبا نون سرو بشه هم برنج🤌😍
میرزاقاسمی
برای درست کردن این غذای اصیل و خوشمزه احتیاج داریم به:
📌 گوجه دو عدد
📌 بادمجان چهار عدد متوسط
📌 سیر پنج حبه
📌 نمک و فلفل و زردچوبه
📌 تخم مرغ یک عدد
_____
📌 بادمجان رو یک برش بزنید و همراه گوجه کبابی کنید
📌 داخل یک طرف درب دار بزارید تا خنک بشه و عرق کنه تا بتونید راحت پوست بگیرید
📌 گوجه و بادمجان رو ساطور کنید
📌 سیر رنده شده رو کمی تفت بدین و گوجه رو اصافه کنید
📌 آب گوجه که کشیده شد ادویه هارو اضافه کنید و یک دقیقه بعد بادمجان هارو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
📌 با درب نیمه باز حدود بیست دقیقه زمان بدین و هر از گاهی هم بزنید تا ته نگیره و کامل طعم مواد به خورد هم بره
📌 میتونیداول کار نصف سیر رو اضافه کنید تخم مرغ رو با مابقی سیر تفت بدین و به غذا اضافه کنید یا اینکه مثل من جدا سرخ کنید روی غذا سرو کنید
#میرزا_قاسمی
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس مایونز خونگی و اقتصادی👍
مواد لازم :
تخم مرغ ۱ عدد
سرکه سفید ۲ ق غ
سس خردل ۱ ق م
نمک ۱ ق چ
#سس_مایونز_خونگی
🌟
14.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه چینی و سس مخصوص😋😋
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
19.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت ۴ رنگ تابستانه🤩
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•شیک موز و شکلات🧋•
مزه بهشت میده مخصوصا تو این هوا عالیه🤌🏻
#شیک_موز_شکلات
🌟
20.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•بندری😋•
این ساندویچ سوسیس طعمش عالیه سسش عالی تر🥰
~❤️مواد لازم :
سوسیس برای هر نفر 3عدد
پیاز بزرگ 1عدد
رب گوجه 2قاشق
سس کچاب 2قاشق
روغن
~❤️ادویه ها:
نمک فلفل زرچوبه آویشن پاپریکا
پنیر پیتزا 100گرم
پنیر گودا دو ورق
~❤️سس خیار شور :
خیار شور رنده شده
مایونز
پیاز رنده شده (پیاز قرمز )
لیمو ترش
ماست
🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقلارو اینجوری پاکش کن 🫛
🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💜لیست ادویه های پر کاربردِ هفت تا از غذاهای خوشمزه ایرانی😋
🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقدار لوبیا و لپه و به ازای هر نفر 🫘
🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد سیب زمینی
⋆.˚ سیب زمینی 500 - 700 گرم
⋆.˚ مقداری روغن زیتون
⋆.˚ نمک ، فلفل ، پاپریکا
⋆.˚ خیار تازه 1/2
⋆.˚ فلفل 1/2
⋆.˚ پیاز قرمز 1 عدد
⋆.˚ مقداری شوید یا جعفری
تزیین :
⋆.˚ ماست 4-5 قاشق غذا خوری
⋆.˚ مایونز 2 قاشق غذا خوری
⋆.˚ خردل 1 قاشق غذا خوری
⋆.˚ آب لیمو 1/2
⋆.˚ فلفل ، نمک
#سالاد_سیب_زمینی
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک خاص و جذاب🍰
برای خمیر :
کره ۸۰ گرم
آرد ۱۴۰ گرم
نمک ۱/۲ ق چ
تخم مرغ ۴ عدد
شیر ۱۰۰ گرم
آب ۱۰۰ گرم
#کیک_خاص
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کوکو ذرت🌽•
خیلی خوشمزس و متفاوت تر از همیشه س🥳
~❤️خیلی آسونه:ذرت و نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و پاپریکا و آرد یا نشاسته ذرتو تخم مرغ
#کوکو_ذرت
🌟