7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش کشک و سیرابی😍😋
۱-جو پوست کنده ۵۰۰ گرم
۲-سیرابی ۱۵۰۰ گرم
۳-کشک ٨۰۰ گرم
۴-گردو ۵۰ گرم
۵-پیاز ۵ عدد
۶-نعنا خشک ۴ ق.غ
۷-آلو خشک ۱۰ الی ۱۲ عدد
۸-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
۹-پودر شیرین بیان (سلیقه ای) ۱ ق.چ
۱۰-هویج ۲ عدد
۱۱-انجیر ۲ عدد
۱۲-برگ بو ۳ عدد
۱۳-سیر ۱ بوته کوچک
مراحل پخت:
۱-برای نرم شدن بافت سیرابی بهش انجیر رنده شده می مالیم و نیم ساعت استراحت میدیم.
۲-سیرابی و جو رو با برگ بو، هویج،پیاز،سیر میزاریم رو حرارت ملایم به مدت حدودا ۱۰ ساعت. (چون من از سیرابی گاو استفاده کردم مدت زمان پخت بیشتری احتیاج داره، سیرابی گوسفندی مدت پختش حدودا ۵ ساعته.)
۳-پیاز داغ رو با فلفل، زردچوبه تفت میدم و بهش گردو، آلو رو اضافه می کنم، تفت که خورد حرارت رو خاموش می کنم و نعنا رو اضافه می کنم که نسوزه.
۴-در نیم ساعت آخر پخت مخلوط پیاز داغ و کشک بریزید
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر فوری و خوشمزه توی ۲۰ دقیقه😍😋
3 فنجان شکر
1.5 فنجان آب
نشاسته 3/4 فنجان
گلاب ۱/۴ لیوان
سرکه یه قاشق چای خوری
پسته
یک قاشق کره
دو پیمانه شکر را با یک و نیم لیوان آبروی حرارت و می گذاریم. تا زمانی که بجوشد، محلول نشاسته را با کمی آب اضافه کنید، روی شربت اضافه کنید تا یکدست شود، سپس یک پیمانه شکر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مانند خمیر شود، سپس کره و گلاب یا عرق هل را اضافه کنید. سپس خوب مخلوط کنید و در آخر به دلخواه گردو یا پسته را اضافه کنید20-25 دقیقه به هم زدن ادامه داره
13.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_روغنی_با_ارده😍😋
آب ولرم یک لیوان
نمک نصف قاشق چایخوری
خمیرمایه یک قاشق چایخوری
شکریک قاشق غذاخوری
آرد به میزان لازم
موادروغنی خمیر
ارده دوقاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
سبزی معطر یک قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
خمیرروبمدت یکساعت استراحت میدیم بعدموادروغنی روبه خوردخمیرمیدیم وداخل تابه میزاریم ومجددنیم ساعت استراحت داده بعدروی حرارت ملایم درب تابه رو میزاریم یطرف که آماده شدبرمیگردونیم تاطرف دیگه هم پخته بشه
میتونیدداخل موادروغنی ازکنجدهم استفاده کنیدمیتونیدهم ازسبزی تازه وهم سبزی خشک استفاده کنید
4.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی پیاز رستورانی😍😋
مواد لازم:
پیاز بنفش🧅 ۳ عدد
۶۰ میلی لیتر سرکه 🍇(انگور یا سیب)
آب جوش برای پر کردن شیشه💧🔥
۲ قاشق نمک🧂
۱ قاشق سرخالی شکر🍚
چند دانه خردل اختیاری و دانه فلفل سیاه
نکته
این مقدار مواد برای ظرف ۳۰۰ میلیلیتری هست
در یخچال نگهداری شود
7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
كباب لقمه رو اينجوري درست كن😍😋
مواد لازم:
۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده
یک عدد پیاز متوسط
نصف فلفل دلمه ی سبز
۱۰ شاخه جعفری تازه
ادویه ها شامل(نصف ق م نمک،نصف ق م فلفل سیاه و یک ق غ سماق ،دو ق غ آرد سوخاری)
*این میزان مواد برای ۵ تا ۶ نفر کافیه
*آرد سوخاری رو برای اینکه گوشت داخل تابه خیلی جمع نشه اضافه میکنیم
*حتما باید شعله ملایم باشه که گوشت مغز پخت شه
*کره یا روغن رو فقط در حدی که کف تابه کمی چرب شه اضافه کنید نیاز به روغن بیشتری نداره
1.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این روش یه خـیار شور فوری ترد و خوشمزه درست کن🥒😍😋
۲ عدد خـیار
۱ قاشق چایخوری شکر
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری جوهر لیمو
۱ لیوان سر خالی سرکه
۱ لیوان آب جـوش
تمام مـواد رو در قابلمه میریـزیم و میجوشونیم، زمانی که رنگ خـیارها تغییر کـرد (مثل ویدئو، تقریبا ده دقیقه طول می کـشه) حـرارت رو خاموش میکنـیم و در حالی که هنوز داغه، داخـل شیشه میریـزیم، در شیشه رو می بندیم و اجازه میـدیم خنک بشه، بعد از خنک شدن میتونید نـوش جان کنید
#خیارشور
🌟
10.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گراتن پاستا😎
مواد لازم :
پاستا
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
آب لیموترش
روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه
سینه مرغ خرد شده
فلفل سبز و قرمز
رب گوجه ۱ ق غ
خامه ۱ ق غ
پنیر پیتزا
جعفری
#گراتن_پاستا
🌟
10.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب مرغ😍😋
۱-مرغ ۱ کیلو
۲-پیاز ۲ عدد
۳-سیر ۳ حبه
۴-فلفل دلمه ای ۱٫۴ عدد
۵-نان باگت ۱ عدد
۶-شیر ۱٫۲ پ
۷-زعفران ۲ ق.غ
۸-کره ۵۰ گرم
۹-نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به میزان لازم
نکات:
ترکیب شیر و نون باگت بافت کباب رو فوق العاده نرم میکنه، مایه کباب اگه شل شد میتونید ۱ تا ۲ قاشق آرد اضافه کنید.
مثل من میتونید مواد رو در غذا ساز مخلوط کنید و اگه غذاساز نداشتید مرغ رو چرخ کنید و حتما مواد رو خوب ورز بدین که مواد به خوبی با هم مخلوط بشه
14.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دونات مرغ😍😋
از اون غذا هاست که نگاه کردن بهش گشنهت میکنه🤤
سینه مرغ یک عدد کامل
پیاز ۱ عدد
سیر دو سه حبه
فلفل سبز (تند یا شیرین سلیقه ای)
پودر سوخاری ۳ ق غ
نون تست ۲ عدد
پنیر پیتزا ۵۰ گرم یا پنیر ورقه ای ۲ عدد
جعفری
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا
برای سوخاری کردنش:
آرد
تخم مرغ (با چنگال یکم هم بزنید)
پودر سوخاری یا پودر پانکو
🔶️نکات:
بعد از شکل دادن حتما نیم ساعت داخل فریزر بذارید که خودشو بگیره و راحت بتونید توی آرد بغلتونید
.
.
#سلام_امام_زمانم🖤✋
طالبِ خونِ خدا، مَتى تَرانا وَ نَراكَ
يابنَ مِصباح الهُدي، مَتى تَرانا وَ نَراكَ
چه شود با تو كنم گريه سرِ قبرِ حسين
در مزار شهدا، مَتى تَرانا وَ نَراكَ
السلامعلیکیااباصالحالمهدی ≽
✦السّلامُ عَلَیْڪَ یا صاحِبَ الزَّمانِ
✦اَلسَّلامُ عَلَیْڪَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ،
✦اَلسَّلامُ عَلَیْڪَ یا شَریڪَ الْقُرْآنِ ،
✦اَلسَّلامُ عَلَیْڪَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ
اللهم عجل لولیک الفرج🤲💚🤲
37.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه طعم شربت خوشمزه که برای رفع عطش و نذری
🔸مواد لازم شربت سکنجبین:
شکر: ۴ لیوان
آب: ۴ لیوان
نعنا: ۴۰۰ گرم
سرکه سفید: نصف لیوان
گلاب: نصف استکان
زعفران
🔸مواد لازم شربت زعفرانی:
شکر: ۲ لیوان
آب: یک و نیم لیوان
زعفران دم شده غلیظ: نصف استکان
آبلیمو: یه قاشق غذا خوری
🔸مواد لازم شربت نعنا:
شکر: ۴ لیوان
آب: ۴ لیوان
نعنا: ۶۰۰ گرم
گلاب: نصف استکان
نوک قاشق چای خوری جوهر لیمو یا یک قاشق غذا خوری آب لیمو
دوقطره رنگ خوراکی سبز
نکات
زمان آماده شدن شربت سکنجبین و شربت نعنا حدودا یک ساعت با حرارت ملایم.
زمان آماده شدن شربت زعفرانی نیم ساعت با حرارت ملایم.
🌟