eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷‍ اول برنج و 2 ساعت خیس می کنیم.بعد مواد ته چین آماده می کنیم.در یک ظرف 1 عدد تخم مرغ را همراه 2 قاشق ماست و زعفران دم کرده و نمک و فلفل و روغن مایع مخلوط می کنیم.برنج هم آبکش می کنیم .دقت کنید که برنج کمی زنده برداریم.نیمی از برنج در مخلوط درست کرده می ریزیم.کنار می گذاریم.در ظرف دیگر باقی مانده برنج را همراه 1 عدد تخم مرغ و سبزی پلو و روغن مخلوط می کنیم.1 عدد تن ماهی را روغنش را می گیریم.در ظرفی که بتوان داخل فر گذاشت روغن می ریزیم .من کمی زعفران هم برای خوشرنگی ته چین می ریزم.اول مواد ته چین را می ریزیم .بعد تن ماهی روغن گرفته .دقت کنید که تن ماهی با دیواره تماس پیدا نکند.بعد سبزی پلو را می ریزیم.روش فویل می کشیم .در فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه قرار میدیم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 براي اينكه برش پرتقال تلخ نشود يك ليوان شكر ، يك ليوان آب و يك قاشق غذا خوري آبليمو را مخلوط كرده و روي حرارت بزاريد تا كمي بجوشه و وقتي سرد شد برش هاى پرتقالل رو دونه دونه داخل شربت گذاشته و سپس داخل آبكش بذاريد تا شربت اضافيش گرفته شود و بعد هم خشك كنيد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🍢 😋 ▫️گوشت چرخ کرده ۱کیلو ▫️پیاز دو عدد ▫️سیر۶ حبه ▫️پیازچه خرد شده و گشنیز خرد شده هر کدام دو قاشق غذا خوری ▫️فلفل دلمه ایی و گوجه خرد نگینی دو عدد ،نمک، فلفل قرمز، پودر زیره، کاری، فلفل سیاه ، هرکدام به میزان لازم 🔸ابتدا گوشت رو سه چرخه کردم بعد پیاز و سیر رو با خرد کن خرد کردم اگه کمی آب داشت آبش رو گرفتم بعد به گوشت اضافه کردم و ورز دادم بعد گشنیز و پیازچه و فلفل دلمه ایی و گوجه رو اضافه کردم و بازم ورز دادم بعد ادویه ها رو اضافه کردم و به مدت پنج دقیقه حسابی گوشت رو ورز دادم تا مواد یک دست بشه گذاشتم داخل یخچال به مدت یکساعت تا استراحت کنه و مواد کباب خوب خودشو بگیره ♦️مواد حتما باید خنک باشه تا از سیخ نیوفته ، وقتی سیخ کباب رو روی باربیکیو میزارید بلافاصله از این رو به اون رو کنید تا کباب خودش رو رو شعله بگیره ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🍔 😋 🔸اول از همه به مقداری سینه مرغ چرخ شده نیاز داریم واسه هر برگر تقریبا صد و پنجاه تا دویست گرم بعلاوه یه پیاز خیلی کوچیک رنده شده و اب گرفته و اگه داشتین مقداری برگ پیازچه ریز خورد شده و نمک و فلفل و زعفرون و پاپریکا و کمی گلپر و خیلی کم سماق همه موادو مخلوط کنید 🔸تابه گریل رو داغ کنید و با کمی روغن چرب کنید دستتونو خیس کنید و موادو به شکل برگر یا استیک کف دستتون درست کنید و بزارید توی تابه داغ بعد حرارت رو کم کنید یک طرفش که پخت پشت و روش کنید و اجازه بدید اون سمتشم سرخ بشه بعد از پخت یه نارنج بچلونید روش خیلی خوشمزش میکنه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🍢 😋 ▫️ ۲ عدد سینه مرغ ▫️ ۲۰۰ گرم دنبه گوسفندی ▫️یک حبه سیر ▫️ ۱ عدد پیاز ▫️زعفران _نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز _جعفری دو ق غ 🔸دو عدد سینه ی مرغ رو دو بار با دنبه ها چرخ کنید تا خوب یکدست له بشن. من با همون چرخ گوشت پیاز و سیر چرخ میکنم که کاملا محو بشن و فقط طعمشون باقی بمونه توجه کنید وقتی پیاز و رنده یا چرخ کردید آبشو حتما بگیرید که گوشتا روی آتیش وا نرن. خوب هم بزنید و زعفران و ادویه هاتون رو بش اضافه کنید و 2 ساعت توی یخچال قرار بدید مرحله آخر هم که سیخ گرفتن و کباب کردنه و در آخر نوش جان ♦️اضافه کردن دنبه برای نرم شدن کباب هست و اگر رژیم دارید می تونید از دستور کباب حذف کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بورانی بادمجان🍆 همون طوری که هممون میدونیم شمالی ها به داشتن غذاهای خوشمزه شون معروف هستن. اصلا نمیشه پیش غذاها، چاشنی ها و غذاهای خوشمزه شمالی رو خورد و عاشقشون نشد. یکی از این چاشنی های خوشمزه شمالی هم بورانی بادمجونه که کنار غذا سرو میشه و طعم و بوی بادمجون کبابی و سیری که توش استفاده شده، هوش رو از سر آدم میبره برای داشتن یه بورانی خوشمزه احتیاج داریم به بادمجان 3 عدد💕ماست،چکیده باشه بهتره💕دوعدد سیر💕کمی نعناغ و نمک ابتدا بادمجون هارو کباب میکینم این کار رو میشه روی گاز فر و یا منقل انجام داد بعد پوستشون رو میگیریم برای اینکه بورانیمون ابکی نشه کمی بدون روغن رو شعله میذاریم که اب بادمجونا کشیده بشه بعد میریزیم داخل میکسر و با یک پیمانه ماست که چکیده باشه بهتره دو حبه سیر رنده شده یک قاشق نعناع و کمی نمک میکس میکنیم از طعم و مزه این چاشنی چیزی نمیگم فقط دوست دارم خودتون امتحان کنید مخصوصا برای مهمانی ها خیلی عالیه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
خوشگل‌ 😋 🔸به مقدار مساوی بلغور گندم درسته و عدس از شب قبل خیس کردم، یعنی شنبه شب، و روز یکشنبه یک پیاز داغ، چند تا حبه سیر و زردچوبه و در آخر کندم و عدس را توش ریختم و با یک لیوان آب که توش یک عصاره سوپ بود کمی پختم تا به روغن افتاد. بعد گشنیز و ریحون و ترخون و مرزه بهش زدم و چاشنی هم، یک قاشق ماست، دو قاشق ایوار و ای لیمو ترش و کمی رب انار لب ترش زدم و کمی دیگه گذاشتم رو حرارت و بعد فلفل ها را از وسط نصف کردم و اونها را پر کردم. کف ظرفی را هم یک سس گوجه خوشمزه درست کردم و فلفل ها را روش گذاشتم و چهل دقیقه تو فر پختم. بچه ها روش پنیر دوست نداشتن ولی اگر شما دوست داشتین بزنین ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چرا ناراحتی که بستس 😐 حتما برای باید بری آرایشگاه و تحمل کنی تازه بعدشم کلی بزنی 😏 بابا بیا اینجا بهت یه نشون بدم که هم کم بشه هم ندی به آرایشگاه 😊☺️ خیلی سادس بیا اینجا 👇 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e هزارو یک راه برای 🔮
‍ ✅كيك هل و زعفران😋 ✍مواد لازم تخم مرغ٤عدد آرد ٣پيمانه شكر يك پيمانه ونصف پيمانه روغن نصف پيمانه شيريك پيمانه هل يك ق مرباخورى گلاب ٢ق س بكينگ پودر يك ق غ زعفران غليظ دمكرده مقدارى 🍜طرز تهیه دستور؛زرده وسفيده رو ازهم جدا كنيد،زرده وشكر رو باهم بزنيدتا كشدار بشه.ابتدا روغن بعد شير وگلاب وهل وزعفران را كم كم اضافه كرده وباهمزن خوب هم بزنيد، سفيده هارو باهمزن بزنيد تا خوب پف كنه وموقع برگردوندن ظرف نريزه،بعد تو سه مرحله با ليسك به مايع اضافه كنيد وخيلى اروم ودورانى هم بزنيد تا پفش نخوابه،بعد اردو بكينگ پودررو كه سه بار الك كرديد ارام ارام به مايع اضافه كرده ودورانى هم بزنيدتا خوب مخلوط بشن. قالب رو كاملا چرب كنيد مايع كيك رو داخلش بريزيد ودرفر از قبل گرم شده با درجه ى١٨٠به مدت٤٠تا٥٠دقيقه قراربديد. 🍰 . @ashpazy_irani