eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.6هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویژه ⁦❤️⁩🍗🧀🍅🍀🧂😋 😍مواد لازم: سینه ی مرغ گوجه پنیر چدار 😍مواد سس: روغن زیتون نمک فلفل سبزی خشک طرز تهیه: ابتدا سینه های مرغ رو برش بزنید و برای سس؛ روغن زیتون، نمک و فلفل مخلوط و روی سینه ی مرغ زده، گوجه و پنیر چدار مانند ویدیو داخل برش ها بزارید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار بدید تا قهوه ای رنگ بشه. نوش جان 😄😍
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 [مواد لازم] مواد میانی شامل پنیر پیتزا ، جعفری خُرد شده و ژامبون خُرد شده است، میتونید بجای ژامبون، سوسیس، گوشت چرخ‌کرده یا مرغ هم بذارین ، مقدار و اندازه ی مواد سلیقه هس
12.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای شب یلدا مواد لازم: ژله های رنگی: هر نصف بسته ژله رو با نصف لیوان اب جوش حل کنین و بعد از اینکه سرد شد بهش یک چهارم لیوان شیر اضافه کنین ژله سفید: یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان اب جوش حل کنین و بعد از اینکه سرد شد نصف لیوان شیر بهش اضافه کنین ژله بی رنگ: یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنین
8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اکثر عربهای خوزستان به کتلت میگن کباب،وقتیم گوشت نزنیم میگیم کباب الکی😂 سه تا سیب زمینی متوسط  دوتا هویج کوچیک  یه سر پیاز  یه فنجون آرد  نمک و زردچوبه و فلفل به اندازه  سیب زمیتی و هوبج و پیاز رو پوست بگیر و رنده یا میکس کن  بعد کمی تره وآرد و زردچوبه و فلفل و نمک بزن و ورز بده و بل دست بهش شکل بده و توی روغن سرخ کن توهمون تابه هم گوجه رو سرخ کن و بعد نوش جان کن باور کن با کتلت گوشت رقابت میکنه  🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️ ماهیچه بدون ذره ای آب❌️نکات کپشن مهم👇🏻 🍗به جرات میتونم بگم یکی ازخوشمزه ترین ماهیچه ای هست که تاحالا خوردم ماهیچه ی پسران کریم بهترین گزینه برا مجالس و حتی باباقالی پلو میشه سروش کرد 🍗رسپی جذابش: ماهیچه ی گوساله یا گوسفندی۷۰۰ گرم سه الی چهارعدد پیازخلالی کره ۲۰گرم فلفل به مقدارلازم نصف پیمانه روغن نصف پیمانه زعفران دم کرده یک عدد چوب دارچین سه حبه سیر+یه بوته سیر(بوته رو میتونید حذف کنید اما کاراملی میشه و خوشمزس) 🍗اول پیازو خلالی خرد کنید به همراه سیر و ماهیچه و روغن و زعفران پنج الی هفت ساعت بپزه بعد یک ساعت اخر کره و زعفران و چوب دارچین اضافه و کنار کته زعفرانی یا باقالی پلو نوشجان کنید .
20.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آلاسکا یا اسکمو رشتی😎 مواد لازم : آلبالو، آلو یا هر میوه‌ای لواشک درصورت تمایل نمک، گلپر و رب انار 🌟
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(چیپس و پنیر_سوخاری)😋باورم نمیشد انقد خوشمزه بشه فقط دیدی اخرش چه کردم😍؟ 🌱فکرش و نمیکردم انقد خوشمزه بشه مخصوص مهمونی و بچهاکه عاشق فست فودن پس از دست نده همین الان ذخیزش کن😍😍😍😍 🌱چی میخواد: یک بسته چیپس یک پیمانه پنیرپیتزا پودرسوخاری آرد تخم مرغ 🌱اول چیپس و پنیرو خوب میکس کنید بادست یا خردکن بعد گرد کنیدو اول تو ارد بعد تخم مرغ و بعد پودرسوخاری بغلطونید و سرخ کنید تو روغن داغ زیرو رو کنید چون سریع سرخ میشه نوشجانتون❤️🧡 🌟
11.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👇🏻مواد لازم برای هر دیزی تک نفره👇🏻 🧅پیاز یک عدد کوچیک 🧄سیر یک حبه 🦴🍖گوشت ۴ تکه به ابعاد دو بند انگشت و یک تکه استخوان دنبه یک عدد کوچیک 🧂نمک نصف قاشق چای خوری 🧂زردچوبه یک قاشق چای خوری 🧂فلفل سیاه و تند به مقدار دلخواه 🫘مخلوط نخود و لوبیا سفید از قبل خیس شده ۳ قاشق غذا خوری 🍅گوجه یک عدد کوچیک 🥔سیب زمینی یک عدد کوچیک ❌این دقیق ترین رسپی برای دیزی اصیل ایرانی،تو رسپی اصلیش نه از لیمو عمانی استفاده میشه نه سبزی های معطر و نه روغن و نه مواد تفت داده میشن❌ اگر بخواین تو قابلمه درست کنین که همه ی این مواد و بریزن داخل قابلمه و تمام ولی اگر میخواین از این ظرفای سفالی استفاده کنین چن تا نکته باید رعایت کنین👇🏻 ⭕️حتما برای زیر ظرف از شعله پخش کن استفاده کنین.. ⭕️غذا تو این ظرفا باید کند جوش و اروم بپزه پس حتما حرارت کم باشه.. ⭕️تو کل پروسه ی پخت اگر لازم بود اب اضافه کنین اب جوش باشه و اب سرد نریزین ممکنه ترک بخوره.. ❌زمانای قدیم ابگوشت یا دیزی جنبه ی درمانی داشته واسه همین اصلا مواد و سرخ نمیکردن و فک نکنین با این روش ممکنه خام بمونه پیاز یا زیر دندون حس بشه کاملا اب میشه و کل مواد نرم نرم میشن❌ ❌تو رسپی اصلی حتی از رب هم استفاده نمیشده و رنگ دهی با گوجه بوده اما اگر دوس داشتین رنگ بیشتری داشته باشه یکم رب هم اضافه کنین❌ ⭕️کل پروسه ی پخت ۱۱ ساعت بود رو شعله ی خیلی کم اما سر ۷ ساعت کاملا پخته و میتونین سرو کنین بعد ۷ ساعت من دوس دارم از صب بزارم تا شب کاملا بپزه و بیشتر دوس دارم این مدل و⭕️ نوش جان♥️ 🌟
10.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر چی تا حالا مرغ شکم پر درست کردی رو بذار کنار و اینسری با روش من درست کن مطمئنم از طعمو مزش سیر نمیشی🤌🏼 نیازی به فر نداره و خیلی راحت آماده میشه😍 مواد لازم : مرغ : یک عدد نهایتن ۱/۵ کیلویی نمک و فلفل سیاه زعفرون دمکرده آب لیمو تازه : دو قاشق غذا خوری دو تا پیاز برای پخت مرغ پیاز متوسط : سه عدد کشمش پلویی : سه مشت زرشک : دو‌مشت زردچوبه و فلفل سیاه برای مواد داخل مرغ شکر : یه قاشق غذاخوری طرز تهیه 🍋مرغ رو با زعفرون و‌نمک و فلفل سیاه و آبلیمو مزه دار میکنیم و یه ساعتی داخل یخچال استراحت میدیم 🍋بعد هر دو طرفش رو تو مخلوط کره و روغن سرخ میکنیم بهش دو تا پیاز درسته و دو سه لیوان آب جوش اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میذایم تا مرغ مغز پخت بشه 🍋برای داخل شکم مرغ ۳ تا پیاز رو خلالی خرد میکنیم طلایی که شد زردچوبه و‌فلفل سیاه و زرشک و کشمش پلویی و یه قاشق شکر اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد با هر وسیله ای که داریم میکس میکنیم و بعد اینکه مرغ پخت داخل شکمش میریزیم و تو طرف سرو میذاریم بقیه مواد رو هم کنار مرغ میذاریم 🍋اواخر پخت از آب مرغ برای کنار غذا برمیداریم این خوشمزه ترین و آسون ترین مرغ شکم پریه که میتونید بدون فر تو قابلمه درست کنید💚 🌟
1.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رون مجلسی مواد لازم: ران مرغ سیب زمینی گوجه پیاز ادویه ها(نمک فلفل سیاه و‌قرمز پاپریکا پودر سیر زرد چوبه ادویه محلی ) روغن حدود دو قاشق آب لیمو 🌟
42.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک پیتزایی🤤 مواد خمیر : آرد فانتزی ۵۰۰ گرم نمک ۱۰ گرم مخمر ۸ گرم شکر ۱۰ گرم روغن زیتون ۲۰cc آب ولرم ۲۵۰cc هنوز مواد سس : پوره گوجه ۱ پ سیر ۳ حبه اراگانو ۱ ق چ پیاز ۱ عدد مواد داخلی سلیقه ای هست