صورتت جوش داره 😾🍊
پوستی صاف و سفید میخوای🥝🍒
ناحیه های حساس بدنت تیره و سیاه شده!🔥☘
موهات وزه 👩🏼🦰🌀
بلد نیستی موهاتو ببافی 👩🏽🦱🧶
دندونات زرده ، دهنت بوی بدی میده 🍋🍒
اصلا ناراحت نباش چون همه این مشکلات تو این کانال رفع میشه💊🎀
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
اینجا خوشکل کن خودتو 🍓
کلی ترفند های آرایشی و بهداشتی گذاشتم🔮😌
#شربت_گل_محمدی
#ويژه_رمضان🌙
گلبرگ گل محمدی نیم کیلو
اب ۲ لیتر
شکر ۲ کیلو
تخم شربتی به میزان دلخواه 🌀گلبرگ گل محمدی را در ظرف شیشه ای ریخته و آب داغ به ان اضافه نمایید
و در آن را بسته بگذارید یک شبانه روز بماند.
سپس گلبرگ ها را خارج کرده و بفشارید تا عصاره آن وارد آب شود و تفاله را دور بریزید.
و بعد شکر را با این آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا غلیظ شود.
شربت آماده است در یخچال نگهداری و در زمان مصرف با مقدار مورد نظر آب خنک مخلوط كرده و میل نمایید.در صورت دلخواه میتوان از تخم شربتی هم استفاده کرد . براى ديزايين و خوشگلتر شدنش هم از گلبرگ هاى گل محمدى كه داخل قالب يخ گذاشتيم تا ببنده استفاده ميكنيم 😍
فقط گلبرهاى من صورتى روشن بود اينِ كه رنگش ملايم شد ولى كاملاً مزه دار بود
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
دسر خرده شیشه شیر کاکائو 😍😍
ابتدا دو بسته ژله البالورو با سه لیوان ابجوش حل کردم ریختم کف ی ظرف مستطیل گذاشتم کامل سفت شد بصورت مربع های کوچک برش زدم و همه رو توی قالب مورد نظرم ریختم سپس یک بسته ژله الورا رو با یک لیوان ابجوش حل کردم بعد از خنک شدن یک لیوان شیر کاکایو بهش اضافه کردم خوب هم زدم و ارام روی خورده شیشه های توی قالب ریختم دو ساعت توی یخچال موند و بعد توی ظرف برگردوندم.
@ashpazy_irani
#شیرینی_گوشت
مقدار مواد بصورت چشمی هست یعنی با توجه به قالب و مقدار گوشت بقیه مواد و تهیه کنید.
ابتدا دو عدد پیاز ریز شده را داخل روغن تفت می دهیم پس از کمی سبک شدن و تغییر رنگ، گوشت چرخکرده را اضافه و خوب تفت می دهیم، شعله را کم کرده، پوره گوجه و فلفل سیاه و پودرگشنیز و پودرسیر و پودرریحان می ریزیم. صبر می کنیم تا آب مواد خشک و گوشت کمی بپزه.
همانند فیلم، خمیرقنادی را برش داده و مواد بالا را همراه با خمیرپیتزا داخل آن ریخته و بصورت گل😆😆 در می آوریم.
قالب را آغشته به کمی روغن یا کره می کنیم و گل ها را داخل قالب قرار می دهیم.
برای پخت هم ابتدا ۷ دقیقه روی دمای ۲۲۰ درجه می پزیم بعد دمای فر را تا ۱۸۰ درجه کم می کنین و چند دقیقه دیگر تا طلایی شدن خمیر می پزیم.موقع سرو با سبزیجات معطر مثل شوید و جعفری تزئین کنید
@ashpazy_irani
#ترحلوا
شیر دو لیتر
نشاسته ذرت 1 لیوان
ارد برنج سه چهارم لیوان
شکر 2 لیوان (میتونید بچشید کمتر یا بیشتر بریزید )
گلاب نصف لیوان
زعفران 1 ق چ (دم کنید )
روغن یک چهارم لیوان
همه مواد رو با هم مخلوط کنید جز زعفران وگلاب
روی حرارت ملایم تا متوسط بزارید و با قاشق مرتب هم بزنید غافل نشید که ته میگیره و گلوله گلوله میشه حدود یکساعت یا بیشتر غلیظ که شد گلاب و زعفرون اضافه کنید غلظت مواد باید تاجایی باشه که خط قاشق رو حلوا بمونه سپس توی قالب های سلیکونی بریزید و بزارید چندین ساعت توی یخچال بمونه (چرب کردن نمیخواد) از قالب بیرون بیارید و تزیین کنید میتونید توی دیس یا ظرف پیریکس هم بریزید این ترحلوا خیلی خوشمزه س حتما امتحان کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷ناهار چربوچیلی😋
گاهی ماکارونیتون روهرطوروباهرموادی که درست کردین به جای دم کردن تو یه ظرف فربریزین وروی سطحشوباپنیر بپوشونین وبدبذارینش توفرووقتی این شکلی شددرش بیارین ونوش جان کنین
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
4.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نحوه پيچدن دلمه به شكل لوله ايي يا سيگارتي
خيلي راحته فقط به يه پلاستيك ضخيم نياز دارين وطبق فیلم ازبالاراحت لوله كنيد
پ ن: 1-اگربرگهاتون كوچك بود٢تاروهم بندازيد
پ.ن2برگهاراازقبل کمی درآبجوش بزارید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔸چطوری قارچ رو نگه داریم که رنگش سیاه نشه
♦️کافیه مقداری آب لیمو ترش روی آنها بریزیدوداخل سلفون نگه داری کنیدتا علاوه بر تغییر رنگ ندادن مدت طولانیتر عمرکنند
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
از بین بردن خط و خراش های روی سطح گاز، نکاتی برای نگه داری از اجاق گاز، اسرار خانه داری برای تمیز کردن و نگهداری از اجاق گاز ، خانه داری، نکات خانه داری، آشپزخانه، تجهیزات آشپزخانه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
شربت زعفران و تخم شربتی 😍😍
شربت زعفران غلیظ آماده کنید و بعد تخم شربتی خیس خورده رو بهش اضافه کنین تا تخم شربتی ها دقیقا پایین پارچ و روی شربت قراره بگیره باید شربت زعفران زیاد غلیظ نباشه و بعد تخم شربتی رو بهش اضافه کنین و بعد به آرامی یه بطری آب خنک بهش اضافه کنین تا تخم شربتی ها دقیقا روی پارچ قرار بگیره و آب هم وسط پارچ قرار بگیره و با یه مقدار رنگ شربت مخلوط بشه تا شربتتون سه رنگ بشه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani