#اسکاچ_مرغ
طرز تهیه:
گام اول: ابتدا تخم های بلدرچین را آب پز کنید و پس از آن پوست آنها را جدا کنید.
گام دوم: پیاز ها را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید. سپس مرغ چرخ شده، سیر له شده، سس خردل، سس فلفل، نمک و فلفل سیاه را در ظرفی مناسب با پیازهای رنده شده مخلوط کنید.
گام سوم: ۳ قاشق کنجد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
گام چهارم: مقداری به اندازه یک گردو از مخلوط بردارید و آن را به شکل کروی شکل دهید. سپس یک تخم بلدرچین را به آرامی داخل آن جای دهید و با مایه مرغ دور تخم بلدرچین را کاملا پر کنید.
گام پنجم: اسکاچ ها را درون تابه ای محتوی روغن داغ سرخ نمایید. اسکاچ مرغ شما آماده است. می توانید اسکاچ ها را با گلهایی از هویج تزيين کنید.
امیدوارم از تهیه اسکاچ مرغ با تخم بلدچین لذت برده باشید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#چيكن_پانكو يا همون مرغ سوخارى خودمون با پودر پانكو:
يه عدد تخم مرغ + دوق.غ ماست+ يك پيمانه شير+ نمك و فلفل و پودر سير و پاپريكا و هر ادويه اى كه دوست داشتيد+آرد به مقدارى كه به غلظت ماست برسه.اينها رو باهم مخلوط ميكنيم،فيله مرغ رو كمى نمك ميزنيم و داخل اين مايه دو تا سه ساعت ميذاريم تا طعم دار شود. بعد داخل پودر پانكو بزنيد و توى قابلمه روغن سرخ كنيد، البته داخل فر هم ميتونيد برشته اش كنيد تا روغن كمترى ببره البته من خودم تا حالا انجام ندادم فقط ديدم كه ميگم از اتاق فرمان اشاره كردن توى هواپز هم خوب ميشه.
پ.ن:پودر پانكوى ايرانى مارك تردك توى سوپر ماركتها هست.
.╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#فالوده_طالبى 😍😍
خنك براى غروب يه روز خيلى خسته و داغ گزينه ى خوبيه .
براى درست كردنش بخشى از طالبى رو ميذارم تو فريزر يه كوچولو(نه خيلى) يخ بزنه و با مخلوط كن ميكسش مى كنم و توش كمى گلاب و عرق نسترن مى ريزم اگرم طالبيه شيرين نبود تو همين مرحله كمى شكر ميشه ريخت..بخشيش رو هم كه با قاشق مخصوص گردالى مى كنم.... از پودر گل سرخ هم روى فالوده طالبى مطلقا غافل نشين، اصن يه حالى عاليه! 👌🏻
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
این هم شله زرد که من یک مقدار سفت تر درست میکنم و میریزم داخل قالب و در یخچال می گذارم و بعد از چند ساعت راحت از قالب جدا میشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#باسلوق_ارومیه( #باسلیق_دوشاب)
باشیره انگور محلی
1و نیم پیمانه شیره ی انگور
1 پیمانه نشاسته گل(نشاسته گندم)
آب 2ونیم پیمانه
کمی گلاب
کمی پودر هل
اول نشاسته و اب را مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد شیره ی انگور رو اضافه کنید،و رو شعله ی ملایم دائما مخلوط کنید تا به غلظت فرنی برسه حالا گلاب و هل رو اضافه کنید،بعد شعله پخش کن بذارید، زیر قابلمتون_درب قابلمه دمکنی بذارید و اجازه بدید تا نیم ساعت با شعله خیییلی کم این مخلوط جا بیوفته و بوی خامیش گرفته بشه،البته تو این بیست دقیقه هر سه دقیقه مواد رو کاملا زیرورو کنید بعد داخل ظرف یا قالب بریزید و گردو هارو کمی فشار بدین داخلش،بعد از خنک شدن نوش جانتون کنید...
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#لوبیا_پلو_با_کدو 🍛 🥒
🔸ابتدا یدونه پیاز بزرگ خرد کرده و سرخ کردم کمی زردچوبه زدم و گوشت تکه ایی رو اضافه کرده و تفت دادم،مقداری فلفل سیاه و پودر سیر هم اضافه کردم.
🔸4تا گوجه رو میکس کردم و به گوشت اضافه کردم و مقداری تفت دادم و بعد یه قاشق سر پر رب هم اضافه کرده و کمی تفت دادم و بعد داخلش آب ریختم تا گوشت خوب بپزه.
نیم کیلو لوبیا رو داخل تابه ریخته و سرخ کردم و بعد اینکه گوشت نیم پز شد بهش اضافه کردم،مقداری زیره و پودر دارچین هم ریختم.
بعد از پخت گوشت نمکش رو میزون کردم و 3پیمانه برنج داخلش ریختم و و کدوها رو هم اضافه کردم و بعد اینکه آبش خشک شد دم گذاشتم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#کوفته_قلقلی 🥙 😋
🔸گوشت چرخکرده باپیاز وزعفرون ونمک ،فلفل مخلوط وبصورت توپهایی اندازه گردو درست شده وسرخ شده ودر مایع پیاز رنده شده ورب وکمی اب(دوست داشتید رب انارهم میتونید اضافه کنید) گذاشته تاجابیفته وپخته شه.
درکنارش سیب زمینی پخته شده وسرخ شده هم میچسبه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani