eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_کباب_تابه_ای مرغ کبابی تیکه شده ب مقدار لازم پیاز ۱ عدد متوسط فلفل دلمه ای مکعبی شده ۱ عدد ماست خامه ای ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری (برای اینکه مرغ خشک نشه. اگر میخواید رژیمی باشه میتونید حذف کنید) نمک ۱ قاشق غذاخوری زعفران غلیظ ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو نصف فنجان تمام مواد رو ترکیب میکنیم و مرغ رو ترجیحا ۱ شب توی مواد میخوابونیم. اگر زمان نداشتید ۱ ساعت هم کافیه. بعد ب سیخ میکشید و با مقدار خیلی کم روغن توی تابه ک حرارتش خیلی خیلی کم هست سرخ میکنیم @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_طرح_دار کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 @ashpazy_irani
طرز تهیه #مربای_پوست_هندوانه کانال 🍧🍦آشپزی ایرانی 🍕🍟 👩🍳 @ashpazy_irani
مربای پوست هندوانه 🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉 مواد لازم برای۱ نفر آب ۲ پیمانه شکر ۵۰۰ گرم دانه هل کوبیده ۱ قاشق چای خوری گلاب ۱ پیمانه جوهر لیمو ۱/۴ قاشق چای خوری آب آهک ۵۰۰ گرم پوست هندوانه ۵۰۰ گرم ✏✏✏✏✏✏✏ طرز تهیه ۱- ابتدا آهك را در ظرفي مي‌ريزيم دو يا سه لیوان آب روي آهك ريخته و كاملا هم مي‌زنيم. ۲- پوست هندوانه را بگیرید، مغز داخل آن را تمیز کنید و فقط سفیدی پوست هندوانه بماند، آنها را خرد كرده يا قالب مي‌زنيم. ۳- آب زلال آهك را صاف كرده و روي پوست هندوانه‌ آماده شده مي‌ريزيم و مي‌گذاريم 24 ساعت در آب آهك بماند بعد آنها را خارج كرده با آب زياد مي‌شوييم. ۴- اين كار را چند بار تكرار مي‌كنيم و بعد از هر بار شستن پوست هندوانه‌ها آب آن را خالي كرده و دوباره اين كار را انجام مي‌دهيم و با مقداري آب مي‌گذاريم تا بپزد. ۵- سپس پوست هندوانه‌ها را در صافي مي‌ريزيم تا آب آن برود. شكر را در ظرف لعابي مناسبي ريخته به اندازه سه ليوان آب روي آن مي‌ريزيم و شكر را مي‌جوشانيم. ۶- شربت را صاف كرده و پوست هندوانه‌ها را در شربت ريخته روي حرارت گذاشته تا جوش بيايد. كف روي مربا را چند بار مي‌گيريم. وقتي شربت قوام آمد دانه‌هاي هِل و گلاب را داخل مربا مي‌ريزيم. ۷- مربا بايد كاملا شفاف و شكننده باشد. (مربا باید قوام بیاید.)جوهر لیمو را اضافه کنید چند جوش زد از روی حرارت بردارید. و در ظرف ريخته و پس از خنك شدن در يخچال نگهداري مي‌كنيم. سایر نکات زمان پخت بستگی به قوام آمدن مربا دارد ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_مگنولیا کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_قالبی کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موس_آلبالو میزان مواد در ویدئو کاملا مشخصه ابتدا هسته های آلبالو رو در بیارید و بعد وزن کرده در دسر استفاده کنید. میزان شکر دستور 1/2 پیمانه ست ولی اگر آلبالوهاتون ترش مزه بود میتونید شکر رو 3/4 یا 1 پیمانه بریزید. خامه قنادی رو اول پیمانه کنید و بعد فرم بدید و در دسر استفاده کنید. این دسر بافت لطیف و کرمی داره و خیلی خوش طعمه...حتما امتحانش کنید. میتونید دسر رو در ظرفهای تکنفره بریزید یا از هر قالبی استفاده کنید فقط حتما قالب رو از قبل با کمی روغن چرب کنید. @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پيتزا_لقمه_ای🍕😋 👈یه فینگرفود لذیذ و خوشمزه👉 مواد لازم: نان تست..... دوازده عدد🍞 كره (ذوب شده)..... يك دوم پيمانه سير (ريز خرد شده)...... يك الي دو حبه برگ جعفري (ريز خرد شده)..... يك قاشق سوپ خوري🍃 پنير ماتزرلا (رنده شده)..... يك و يك دوم پيمانه سس گوجه فرنگي..... يك و يك دوم پيمانه پپروني (خرد شده)..... سه چهارم پيمانه طرز تهيه: نان هاي تست را با وردنه پهن كرده و دايره هايي از آنها قالب بزنيد. كره ذوب شده، سير و برگ جعفري ريز خرد شده را با هم مخلوط كرده و روي نان ها بماليد. آنها را در كاپ هاي قالب مافين بگذاريد و به مدت ۱۰ دقيقه در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد (۳۵۰ درجه فارنهايت) قرار دهيد. پنير ماتزرلاي رنده شده داخل هر يك بريزيد و سس گوجه فرنگي پخش كنيد و دوباره پنير قرار دهيد. پپروني ها را روي آنها چيده و به مدت ۱۰ دقيقه در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد (۳۵۰ درجه فارنهايت) قرار دهيد. سپس سرو كنيد. در صورت تمایل میتوانید از قارچ، فلفل دلمه ای، ذرت،.... استفاده کنید @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موس_آلبالو میزان مواد در ویدئو کاملا مشخصه ابتدا هسته های آلبالو رو در بیارید و بعد وزن کرده در دسر استفاده کنید. میزان شکر دستور 1/2 پیمانه ست ولی اگر آلبالوهاتون ترش مزه بود میتونید شکر رو 3/4 یا 1 پیمانه بریزید. خامه قنادی رو اول پیمانه کنید و بعد فرم بدید و در دسر استفاده کنید. این دسر بافت لطیف و کرمی داره و خیلی خوش طعمه...حتما امتحانش کنید. میتونید دسر رو در ظرفهای تکنفره بریزید یا از هر قالبی استفاده کنید فقط حتما قالب رو از قبل با کمی روغن چرب کنید. @ashpazy_irani
💚سلام 💛صبح ⛅️قشنگتون بخیر ❤️روزگارتون از رحمت 💙الرَّحْمَنُ الرَّحِیم لبریز... 💜سفرهٔ تون از نعمت 💗رَبُّ الْعَالَمِين سرشار... @ashpazy_irani
#کلوچه_میوه 10گرم بکینگ پودر1پیمانه میوه های خشک مثل انجیر، زردآلو و .کوچک خرد شده.نزدیک 1و 1/4 پیمانه آرد.شکلاتچیپسی(اختیاری)1تخم مرغ و نیم پیمانه شکر رو خوب با همزن بزنین، بعد نیم پیمانه روغن مایع و بعد بقیه موادو اضافه کنین و با قاشق مخلوط کنین. به اندازه دلخواه از خمیر بردارین و گرد کنید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، با فاصله بچینین و کمی فشار بدین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین. کانال🍧🍦آشپزی ایرانی 🍟🍕 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه #مکرون_نارگیلی کانال 🍧🍦آشپزی ایرانی 🍟🍕 @ashpazy_irani
#کیک_فوری آرد=4 قاشق غذاخوري شكر=4 قاشق غذاخوري پودر كاكائو=2 قاشق غذاخوري تخم مرغ=1 عدد شير=3 قاشق غذاخوري روغن=3 قاشق غذاخوري بيكينگ پودر=1 قاشق چايخوري طرز تهيه: 1. آرد،شكر ،بيكينگ پودر و پودر كاكائو را در ليوان سراميكي با هم مخلوط كنيد. 2. تخم مرغ را به مواد اضافه كرده با قاشق هم بزنيد. 3. شير و روغن را به مواد اضافه كرده هم بزنيد تا زمانيكه مواد خوب با هم مخلوط شود. 4. ليوان را به مدت 3 دقيقه با حرارت 1000 وات در مايكروويو بگذاريد تا زمانيكه كيك پف كند و از ليوان بيرون بزند. 5. كيك را مي توانيد با قاشق از ليوان خارج كرده و ميل كنيد کانال🍧🍦آشپزی ایرانی 🍟🍕 @ashpazy_irani
#کمپوت_زردالو می‌توانید برای خود به راحتی کمپوت هایی خوش‌طعم و سالم تهیه کنید. دراین مقاله طرز تهیه کمپوت زردآلو شرح داده شده است. مواد لازم : زردآلو 1 کیلو شکر 250 گرم آب 3 لیوان طرز تهیه : دم‌های زردآلو را گرفته و آن‌ها را بشویید. هسته زرد آلو را جدا کنید. شکر و  آب را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا شربت قوام آید. سپس زردآلو را افزوده و پس از چند جوش، آن را از روی حرارت برمیداریم. کانال🍧🍦آشپزی ایرانی 🍟🍕 @ashpazy_irani
هدایت شده از Asiyeh🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنجشنبه است به یاد آنهایی 🌸 که دیگر میان ما نیستند و هیچکس نمیتواند جایشان را در قلب ما پر کند نثار روح پدران و مادران آسمانی و همه در گذشتگان بخوانیم 🍃 فاتحه و صلوات 👇💖 🌸🍃 🍃🌸 @ashpazy_irani
#کیش_مرغ #پيش_غذا🍔🍅🍔🍅🍔🍅 برای تهیه نونش باید از خمیر جادویی استفاده کنید مواد لازم:سینه مرغ,ریحان,جعفری,نمک,فلفل,ذرت,قارچ و سس بشامل و پنیر پیتزا ✏✏✏✏✏✏ مرغ رو میپزیم و ریش ریش میکنیم,ریحان و جعفری خورد شده ذرت و قارچ رو به مرغ اضافه میکنیم نمک و فلفل هم میزنیم حالا سس بشامل رو که با ارد و کره و شیر اماده کردیم داخل مواد میریزیم و با هم مخلوط میکنیم روی حرارت,وقتی مواد اماده شد میریزیم داخل نونهای اماده روش پنیر پیتزا میریزیم و میزاریم داخل فر تا پنیر روش اب بشه کانال🍧🍦آشپزی ایرانی 🍟🍕 @ashpazy_irani
#باسلق_زعفرونی ابتدا نصف پ آرد ذرت را با دولیوان آب سرد مخلوط کرده و سپس یک پ شکر ، نصف پ گلاب و یک ق غ زعفران دم کرده اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم گذاشته و تند تند هم میزنیم تا زمانیکه به غلظت بیفته در این مرحله دو ق غ کره هم اضافه میکنیم و همچنان بهم میزنیم تا حالت کشسانی پیدا کنه وقتی حسابی کشدار شد از روی حرارت برمیداریم .کمی که خنک شد به اندازه یک ق غ برداشته و داخل پودر نارگیل یا پسته میغلطونیم و روش یک مغز گردو میگذاریم. کانال🍧🍦آشپزی ایرانی 🍟🍕 @ashpazy_irani
#دسر_آسان 1بسته خامه پاکت صورتی 1بسته پنیر خامه ای 1بسته ژله آلورا بیسگوییت پتی بور خامه وپنیر و با هم مخلوط میکنیم یک نواخت بشه بعد ژله الورا با یک لیوان اب جوش مخلوط میکنیم خنک که شد با مواد خامه و پنیر مخلوط کرده سپس ته ظرف یک لایه بیسگوییت میچینیم یک لایه مواد به همین ترتیب تا اخر بعد داخل یخچال وقتی خودشو گرفت ژله رنگی بهتر رنگ شاد باشه درست که کردی میریزی روش دوباره میزاری یخچال تا ببنده بعد می تونید برش بزنیدوسرو کنید. کانال🍧🍦آشپزی ایرانی 🍟🍕 @ashpazy_irani
#کیک_بستنی_شکلاتی موادلازم: کیک شکلاتی 2 تخته بستنی وانیلی 500 گرم خامه 3 قاشق غذاخوری + شکلات تخته ای 1 بسته طرز تهیه: کف قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید سپس کیک شکلاتی را به اندازه قالب برش بزنید و داخل قالب قرار دهید. بستنی را هم بزنید تا نرم شود سپس بستنی را روی کیک بریزید و خوب پخش کنید ( ضخامت بستنی باید ۲-۳ برابر کیک باشد )کیک زیبا تر می شود،بزارید داخل فریز تا کامل سفت شود بعد از 30 دقیقه که گذاشت قالب را بیارید بیرون و تخته کیک بعد ی رو روی بستنی قرار دهید خیلی آروم با دست کمی فشار داده و بزارید داخل یخچال .... شکلات را درون کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا با حرارت بخار شکلات آب شود سپس چند قاشق خامه به آن اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید. شکلات را روی کیک پخش کنید (لایه نازکی از شکلات کافی میباشد ) ، قالب بستنی را درون یخچال یا فریزر قرار دهید تا خوب ببندد سپس از قالب خارج کنید و با چاقو برش بزنید و سرو کنید نکته ها : میتوانید بستنی را ساده استفاده کنید یا بجای قهوه از پودر نسکافه استفاده کنید ، کیک بستنی را میتوانید هم با کیک ساده و هم با کیک شکلاتی اماده کنید ، مقدار مواد سلیقه ای میباشد. کانال🍧🍦آشپزی ایرانی 🍟🍕 @ashpazy_irani
#دسر_شیر_کاکائو شير يك ليوان پودر ژلاتين يك ق غذاخوري شكر دو ق غذاخوري خامه پنجاه گرم پودر كاكايو يك ق غذاخوري پودر ژلاتين رو روي دوقاشق غذا خوري آب بريزيد و روي بخار كتري كامل حل كنيد،،، شير رو در ظرفي روي گاز بزارين و پودر كاكايو و شكر رو اضافه كنيد تا حل بشن بعد پودر ژلاتين حل شده رو اضافه كنيد،،بعد از روي شعله بردارين و كمي كه از حرارت افتاد خامه رو اضافه كنيد و بعد در قالب مورد نظر بريزين و به مدت شش ساعت در يخچال بزارين کانال 🍧🍦آشپزی ایرانی 🍟🍕 @ashpazy_irani
  ‌ مواد لازم گوشت راسته یا فیله گوسفند یا گوساله 500 گرم پیاز 2 عدد روغن زیتون یا روغن مایع 4 قاشق غذاخوری کره 50 گرم زعفران سائیده مقداری طرز تهیه 1-گوشت را بشویید و خشک کنید ، گوشت را روی سطح صافی بگذارید و با استیک کوب کوبید تا پهن شود ( بهترین ضخامت برای گوشت کوبیده شده نیم سانتیمتر است ) ، اگر گوشت بیش از حد ضخیم است میتوانید از پهنا به دو قسمت برش بزنید سپس هر تکه را بکوبید ، بهترین پهنا برای کباب برگ 4 انگشت است. 2-پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و همراه با روغن ، مقداری زعفران سائیده و مقداری فلفل سیاه داخل کاسه بریزید ، تکه های گوشت را اضافه کنید و روی ظرف را بپوشانید و حداقل 8 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا گوشت مزه دار شود. 3-پس از مدت زمان لازم گوشت را به سیخ بکشید ( گوشت را روی سطح کار قرار دهید ، با دست روی گوشت را بگیرید تا در جای خود ثابت بماند سپس سیخ را آرام آرام از زیر دست تان وارد گوشت کنید ) ، تکه های گوشت باید پس از سیخ کشیدن به هم چسبیده باشند. 4- سیخ را روی حرارت قرار دهید و این طرف و آن طرف کنید تا گوشت کباب شود ( بهترین آتش برای کباب ذغال است ) ؛ کره را ذوب کنید و با مقداری زعفران سائیده شده مخلوط کنید و همزمان با کباب شدن گوشت ها با برس روی کباب ها بزنید ؛ کباب را مستقیم از روی حرارت بر روی برنج قرار دهید ( برنج بهتر از نان است چون کباب برگ را اگر روی نان قرار دهید خیلی زود خشک خواهد شد ) ، کباب برگ را همراه با گوجه کباب شده ، برنج ، لیمو ترش و جعفری سرو کنید.y نکته ها در صورتی که کباب نرم تری میخواهید میتوانید 1 قاشق چایخوری کیوی رنده شده به مواد اضافه کنید ، میتوانید زمانی که گوشت را به سیخ میکشید مقداری دنبه لابلای گوشت بگذارید تا کباب چرب تری داشته باشید ، نمک را پس از به سیخ کشیدن روی گوشت بپاشید. کانال 🍧🍦آشپزی ایرانی 🍟🍕 @ashpazy_irani
#تزئین_سالاد 😉 کانال آشپزی ایرانی🍅 @ashpazy_irani
#تزئین_سالاد 😉 کانالآشپزی ایرانی🍅 @ashpazy_irani
#تزئین_سالاد 😉 کانال آشپزی ایرانی🍅 @ashpazy_irani
هدایت شده از Asiyeh🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارهای سخت را وقتی آسان هستند و کارهای بزرگ را وقتی کوچک هستند انجام دهید. سفر هزاران فرسخی تنها با اولین قدم آغاز می شود. صبح بخیر❤ @ashpazy_irani
#تزئین_سالاد 😉 کانال آشپزی ایرانی🍅 @ashpazy_irani
#تزئین_سالاد 😉 کانال آشپزی ایرانی🍅 @ashpazy_irani