7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_لقمه_ای_خانگی
گوشت چرخ کرده 650گرم
پیازداغ 1 ق س
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پودر سوخاری 2 ق س
پنیر پیتزا 100گرم
گوشت را همراه پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ خوب ورز دهید. پودر سوخاری را نیز در مواد ریخته و مواد را یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به صورت لوله های 10 سانتی متری درآورده و در روغن سرخ کنید.
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نون_روغنی_حلزونی_خوشگل😍
۲۰۰ گرم آب ولرم یا یه لیوان دسته دار فرانسه
۲۰۰ گرم شیر یا یه لیوان دسته دار فرانسه
۲۰۰ گرم روغن یا یه لیوان دسته دار فرانسه
۱۰ گرم خمیر مایه یا یه ق غ خ
۲ ق غ خ شکر
۱ ق م خ نمک
۱ کیلو و دویست گرم آرد سفید یا ۸ لیوان دسته دار فرانسه
همه مواد رو به ترتیب از بالا به پایین خوب هم بزنید و در آخر آرد رو مخلوط کنید و ورز بعد با وردنه باز کنید و برش بزنید و مثل تصویر فرم بدین و روشو بپوشونید بگذارید تا کمی ور بیاد بعد تو روغن داغ خوب سرخ کنید و نوش جان کنید 🥰
@ashpazy_irani
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#واتر_موس_قهوه ☕️
قهوه فوری۸۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
آب ۲۵۰ میلی لیتر
بیسکوبیت شکلاتی به مقدار نیاز
چیپس شکلاتی به میزان دلخواه
پودرشکلات به مقدار دلخواه
👈موس قهوه يكى از خفن ترين نوشيدنى هايى هست كه ميتونيد تو مهمونى ها و يا موقعى كه از شدت كار خسته شدين درست كنيد در ( كم تر ١٠ دقيقه ) حاضر ميشه و طعم فوق العاده اى داره 👈براى تزيين روى موس از پودر شكلات، چيپس شكلات و پودر نارگيل نيز استفاده ميكنند
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_بستنی
۳ فنجان سمولینا یا آرد گندم الک شده
۱۵۰ گرم کره
گردو
برای شربت:
۲ لیوان آب
۲ فنجان شیر
۲ فنجان شکر
بستنی وانیلی
آب و شیر و شکر رو روی حرارت بذارید و هم بزنید تا یک جوش بزند
داخل تابه کره رو ذوب میکنیم و آرد الک شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تاوقتی رنگش تیره شد گردو و شربت رو اضافه میکنیم و داخل ظرف مورد نظر سلفون انداخته و با قاشق حلوا که خنک شده در دمای محیط رو منسجم میکنیم و یک تکه بستنی گذاشته و روش رو با حلوا میپوشانیم و با گردو تزیین میکنیم و سریع سرو میکنیم😋
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یخنی
غذای مرغ یخنی مخصوص درگز
@ashpazy_irani
سلام خوبين
بيايين ببينيد چه خوشمزه اي درست كردم🤗
گفتم وسط اينهمه ديزاين و دورچين يبارم دستور غذا بزارم همچين داغ باشه😉 تهچين با تهديگ كتف و بال
مواد لازم :
كتف و بال ... شش عدد
برنج... دوپيمانه
تخم مرغ...دو عدد
ماست..شش قاشق غذاخوري
روغن...دوقاشق غذاخوري
زعفران... بمقدار لازم
زرشك و خلال پسته... بمقدار كافي
.
از شب قبل كتف و بال رو با زعفرون و نمك و فلفل و روغن زيتون و كمي سس فرانسه مخلوط كردم و گذاشتم توي زيپ كيپ تا مزه دار بشه.
برنج رو خيس ميكنيم سه ساعت كافيه.
زرشك رو توي ظرفي ريخته با مقداري شكر(مطابق طبع ) يكساعتي ميزاريم تا شيرين بشه .
خب حالا ميريم سراغ مواد تهچين تخم مرغها رو توي ظرفي ميريزيم و حسابي ميزنيم تا زرده و سفيده يكي بشن بعد ماست و روغن رو اضافه ميكنيم و با همزن دستي ميزنيم تا مايه صاف و يكدستي بشه نمك و زعفرون رو بهش اضافه ميكنيم.
وقتي برنج رو ابكشي كرديم با مواد تهچين مخلوط ميكنيم.
.
توي قابلمه روغن ميريزيم كتف و بالها رو ميچينيم و يه كفگير از تهچين ميريزيم و با كفگير فشار ميديم تا سطحش صاف بشه و فضاي خالي نمونه باز تهچينو ميريزيم حالا زرشك و خلال پسته و باز بقيه تهچين
يكساعت زمان ميديم براي پخت.
تهچينمون آمادست كف قابلمه رو زير اب يخ بگيريد تا كامل جدا بشه سيني رو روي در قابلمه بزاريد و برگردونيد
صبح بخیرهایم را
برایت بوسه بوسه گلستان می کنم
تو فقط مرا عاشقانه تکرار کن
تا عطر بهار نارنج دوستت دارم هایم را
طوری برایت پیله پیله
پروانه می کنم
که تا خودِ شب
من باشم وتو باشی و
فدای تو شدن
سلام صبح تون بخیر
@ashpazy_irani