eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
دستور و طرز تهیه فالوده شیرازی👇👇 🔸مواد لازم برای ۴ نفر آب ۴ لیوان شکر ۱ لیوان گلاب ¼ لیوان لیمو ترش ۱ عدد نشاسته ۳۰۰ گرم شربت آلبالو برای تزیین 🍎| @ashpazy_irani
🔸 طرز تهیه فالوده ابتدا ۲ لیوان آب در قابلمه ای می ریزیم و شکر را به آن می افزاییم و روی حرارت قرار می دهیم و با قاشق هم می زنیم تا شکر زودتر در آب کاملا حل شود و بعد از حل شدن شکر،صبر می کنیم تا شربت کمی قوام بگیرد و بعد گلاب را اضافه می کنیم و هم می زنیم و تامل می کنیم تا شربت چند جوش بزند و بعد از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود. بعد شربت سرد شده را در کاسه ای می ریزیم و داخل فریزر می گذاریم تا کاملا یخ بزند. سپس شربت یخ زده را از فریزر بیرون می آوریم و در مخلوط کن می ریزیم تا پودر شود. مجددا شربت پودر شده را در کاسه ای می ریزیم و در فریزر می گذاریم تا به صورت پودر باقی بماند. آن وقت ۲ لیوان آب داخل قابلمه ای می ریزیم و نشاسته را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب کاملا تبخیر شود و نشاسته کشدار و غلیظ شود و در یک کاسه بزرگ آب و یخ فراوان می ریزیم و کنار می گذاریم. سپس نشاسته کشدار و غلیظ را در آبکش با سوراخ های ریز می ریزیم و با فشار روی نشاسته ها باعث می شویم تا نشاسته ها از سوراخ های ریز رد شوند و به شکل رشته هایی نازک از آبکش بیرون بیایند و کاسه بزرگ یخ را زیر آبکش قرار می دهیم تا رشته های نازک نشاسته روی یخ ها بریزد. هر چقدر این سوراخ های آبکش ریزتر باشد فالوده زیباتری خواهیم داشت. سپس رشته های در یخ را زیر و رو می کنیم تا سفت شوند.در کاسه ای بزرگ یخ پودر شده را می ریزیم و رشته ها را از یخ بیرون می آوریم و به یخ پودر شده اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا به همه جای یخ پودر شده رشته ها برسد. سپس فالوده را متناسب با افراد در کاسه می ریزیم و روی آن ها آب لیمو ترش یا شربت آلبالو می ریزیم و نوش جان کنید. @ashpazy_irani
8.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه ژله حبابی فوق العاده عالی 👆 @ashpazy_irani
 طرز تهیه آبنبات چوبی: میتوانید از خرده های کیک و اضافی خامه فرم گرفته تان استفاده کنید. خرده های کیک را با کمی خامه مخلوط کنید و به صورت گلوله هایی در آورده و داخل چوب های پلاستیکی که میتوانید از لوازم قنادی ها تهیه کنید سپس برای روکش رویی، آن را داخل خامه فرو کنید. بگذارید خامه کمی خود را بگیرد، سپس آن را داخل شکلات ذوب شده فرو کنید تا روکش شکلاتی به خود بگیرد. حالا برای اینکه شکلات های ظاهرشان را حفظ کنند، چوب پلاستیکی آن را داخل اسفنج فرو کنید و اجازه دهید شکلات خشک شده و خودش را بگیرد. برای این کار می توانید از شکلات سیاه یا سفید  به دلخواه استفاده کنید. تزئین شکلات: برای تزئین شکلات ها یک دایره از خمیر فوندانت به رنگ دلخواه را روی سطح کار قرار داده، یک لایه نازک خامه و بعد شکلات را روی آن قرار دهید سپس خمیر فوندانت را با وردنه پهن کنید و با چاقو برش های عمودی باریک زده و بعد با ابزاری که در تصویر زیر قابل مشاهده است، آن را شکل دهید پس از این مرحله نوار باریک چین خورده را با دقت دور شکلات چوبی تان، بپیچید، می توانید قبل از این کار لایه ی نازکی خامه به اطراف شکلات بمالید بین چین های خمیر فوندانت را به آرامی باز کرده، لبه ی آن را با دست فرم داده و نازک کنید. می توانید از خمیر به رنگ های مختلف استفاده کنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی و پنیر، بدون نیاز به فر😍❤️ مواد لازم 750 گرم سیب زمینی 1 عددتخم مرغ 50 گرم پودر سوخاری کمی نمک کمی فلفل 1 ق.چ ادویه ایتالیایی(جایگزینش میتونه نعناع و ریحان خشک شده باشه برای طعم دار کردنش) 4 ورق پنیر موزارلا 8 عددریحان 1.2 پیمانه سس گوجه فرنگی نوش جان 🌸🍃 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍓 چند تا توت فرنگی رو خورد کنید و مقداری خامه بهش بزنید(من از خامه فُرم گرفته استفاده کردم)میتونید از خامه صبحُونه هم استفاده کنید بعد 2 قاشُقِ غذا خُوری عسل🍯 بزنید و تو قالبِ بستنی بریزید تا یخ بزنه☺ 🍓پ ن:توت فرنگی و خامه رو با بلندر و یا با چنگال یکم له کنید. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😍❤️ ۱۲۵ گرم کره ۲ عدد زرده تخم مرغ ۵۰ گرم پودر قند ۴۰ گرم نشاسته ذرت ۶۰ گرم پودر نارگیل ریز ۱/۲ ق چ بکینگ پودر ۱ ق چ وانیل ۱۶۰ گرم آرد برای تزیین: ▫️پودر نارگیل به میزان لازم ▫️سفیده تخم مرغ ۲ عدد ▫️مربا توت فرنگی یا بریلو قرمز کره و پودر قند رو با همزن برقی بزنید حدود ۵ دقیقه بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید حدود ۳ دقیقه بعد نارگیل و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید بعد آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا یه خمیری بدست بیاد حالا از خمیر گلوله های کوچیک درست کنید داخل سفیده تخم مرغ بزنید و بعد داخل پودر نارگیل بغلطونید و روی شیرینی رو با انگشت گود کنید و کف سینی رو کاغذ روغنی انداخته با فاصله ۱/۵ سانتی از هم بچینید و داخل فر ۱۶۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخت کنید و بعد با مربا توت فرنگی یا بریلو تزیین کنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چهار مدل بستنی میوه ای😍 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
✍️مواد لازم ❄️ اب ۱ لیوان ❄️ گلاب ۱ لیوان ❄️ شکر ب میزان دلخواه ❄️ خاکشیر۲ق غ ❄️ تخم شربتی۱ق غ ❄️ پنیرک۱ ق غ 🛑ابتدا اب و گلاب و شکر رو مخلوط کرده و داخل یخچال گذاشته تا خنک شودتخم شربتی رو داخل کمی اب ریخته تا لعاب کند و ب همراه خاکشیرب شربت اضاف میکنیم گیاه پنیرک رو داخل اب خیس میکنیم تا رنگش ب طور کامل خارج شود و از صافی رد کرده و داخل شربت میریزم شربت رو ب همراه چند قالب یخ سرو کنید. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
استیک راسته گوسفند کورن داگ بعد از مزه دار کردن گوشت با ادویه های استیک دو طرفش گریل شده و هشت دقیقه تو فر با دمای ۲۰۰درجه پخته وبعد از ۱۵دقیقه استراحت برش خورده خمیر کورن داگ ؛از آرد ذرت وبیکینگ پودر نمک پودر سیر پودر پیاز و آب رو باهم مخلوط میکنیم تا خمیر سفت و کمی رون درست بشه بهد هات داگ رو به نوک سیخ چوبی میکشیم و داخل خمیر فرو میبریم البته تو یه لیوان بلند بریزید تا خمیر یک دست باشه وبعد داخل روغن داغ و زیاد فرو میبریم و چند ثانیه میچرخونیم تابه ظرفمون نچسبه بعد حدود ۷ دقیقه سرخ میکنیم تا کاملا برشته بشه از سوسیس پنیری هم میتونید استفاده کنید بسیار خوشمزه میشه نوش جان .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.