دستور و طرز تهیه فالوده شیرازی👇👇
🔸مواد لازم برای ۴ نفر
آب ۴ لیوان
شکر ۱ لیوان
گلاب ¼ لیوان
لیمو ترش ۱ عدد
نشاسته ۳۰۰ گرم
شربت آلبالو برای تزیین
🍎| @ashpazy_irani
🔸 طرز تهیه فالوده
ابتدا ۲ لیوان آب در قابلمه ای می ریزیم و شکر را به آن می افزاییم و روی حرارت قرار می دهیم و با قاشق هم می زنیم تا شکر زودتر در آب کاملا حل شود و بعد از حل شدن شکر،صبر می کنیم تا شربت کمی قوام بگیرد
و بعد گلاب را اضافه می کنیم و هم می زنیم و تامل می کنیم تا شربت چند جوش بزند و بعد از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود. بعد شربت سرد شده را در کاسه ای می ریزیم و داخل فریزر می گذاریم تا کاملا یخ بزند.
سپس شربت یخ زده را از فریزر بیرون می آوریم و در مخلوط کن می ریزیم تا پودر شود. مجددا شربت پودر شده را در کاسه ای می ریزیم و در فریزر می گذاریم تا به صورت پودر باقی بماند. آن وقت ۲ لیوان آب داخل قابلمه ای می ریزیم و نشاسته را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب کاملا تبخیر شود و نشاسته کشدار و غلیظ شود و در یک کاسه بزرگ آب و یخ فراوان می ریزیم و کنار می گذاریم. سپس نشاسته کشدار و غلیظ را در آبکش با سوراخ های ریز می ریزیم و با فشار روی نشاسته ها باعث می شویم تا نشاسته ها از سوراخ های ریز رد شوند و به شکل رشته هایی نازک از آبکش بیرون بیایند و کاسه بزرگ یخ را زیر آبکش قرار می دهیم تا رشته های نازک نشاسته روی یخ ها بریزد.
هر چقدر این سوراخ های آبکش ریزتر باشد فالوده زیباتری خواهیم داشت. سپس رشته های در یخ را زیر و رو می کنیم تا سفت شوند.در کاسه ای بزرگ یخ پودر شده را می ریزیم و رشته ها را از یخ بیرون می آوریم و به یخ پودر شده اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا به همه جای یخ پودر شده رشته ها برسد. سپس فالوده را متناسب با افراد در کاسه می ریزیم و روی آن ها آب لیمو ترش یا شربت آلبالو می ریزیم و نوش جان کنید.
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ژله حبابی فوق العاده عالی 👆
@ashpazy_irani
طرز تهیه آبنبات چوبی:
میتوانید از خرده های کیک و اضافی خامه فرم گرفته تان استفاده کنید. خرده های کیک را با کمی خامه مخلوط کنید و به صورت گلوله هایی در آورده و داخل چوب های پلاستیکی که میتوانید از لوازم قنادی ها تهیه کنید
سپس برای روکش رویی، آن را داخل خامه فرو کنید. بگذارید خامه کمی خود را بگیرد، سپس آن را داخل شکلات ذوب شده فرو کنید تا روکش شکلاتی به خود بگیرد. حالا برای اینکه شکلات های ظاهرشان را حفظ کنند، چوب پلاستیکی آن را داخل اسفنج فرو کنید و اجازه دهید شکلات خشک شده و خودش را بگیرد. برای این کار می توانید از شکلات سیاه یا سفید به دلخواه استفاده کنید.
تزئین شکلات:
برای تزئین شکلات ها یک دایره از خمیر فوندانت به رنگ دلخواه را روی سطح کار قرار داده، یک لایه نازک خامه و بعد شکلات را روی آن قرار دهید
سپس خمیر فوندانت را با وردنه پهن کنید و با چاقو برش های عمودی باریک زده و بعد با ابزاری که در تصویر زیر قابل مشاهده است، آن را شکل دهید
پس از این مرحله نوار باریک چین خورده را با دقت دور شکلات چوبی تان، بپیچید، می توانید قبل از این کار لایه ی نازکی خامه به اطراف شکلات بمالید
بین چین های خمیر فوندانت را به آرامی باز کرده، لبه ی آن را با دست فرم داده و نازک کنید. می توانید از خمیر به رنگ های مختلف استفاده کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ سیب زمینی و پنیر،
بدون نیاز به فر😍❤️
مواد لازم
750 گرم سیب زمینی
1 عددتخم مرغ
50 گرم پودر سوخاری
کمی نمک
کمی فلفل
1 ق.چ ادویه ایتالیایی(جایگزینش میتونه نعناع و ریحان خشک شده باشه برای طعم دار کردنش)
4 ورق پنیر موزارلا
8 عددریحان
1.2 پیمانه سس گوجه فرنگی
نوش جان 🌸🍃
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#بستنی_توت_فرنگی
🍓 چند تا توت فرنگی رو خورد کنید و مقداری خامه بهش بزنید(من از خامه فُرم گرفته استفاده کردم)میتونید از خامه صبحُونه هم استفاده کنید بعد 2 قاشُقِ غذا خُوری عسل🍯 بزنید و تو قالبِ بستنی بریزید تا یخ بزنه☺
🍓پ ن:توت فرنگی و خامه رو با بلندر و یا با چنگال یکم له کنید.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#شیرینی_نارگیلی_مجلسی 😍❤️
۱۲۵ گرم کره
۲ عدد زرده تخم مرغ
۵۰ گرم پودر قند
۴۰ گرم نشاسته ذرت
۶۰ گرم پودر نارگیل ریز
۱/۲ ق چ بکینگ پودر
۱ ق چ وانیل
۱۶۰ گرم آرد
برای تزیین:
▫️پودر نارگیل به میزان لازم
▫️سفیده تخم مرغ ۲ عدد
▫️مربا توت فرنگی یا بریلو قرمز
کره و پودر قند رو با همزن برقی بزنید حدود ۵ دقیقه بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید حدود ۳ دقیقه بعد نارگیل و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید بعد آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا یه خمیری بدست بیاد حالا از خمیر گلوله های کوچیک درست کنید داخل سفیده تخم مرغ بزنید و بعد داخل پودر نارگیل بغلطونید و روی شیرینی رو با انگشت گود کنید و کف سینی رو کاغذ روغنی انداخته با فاصله ۱/۵ سانتی از هم بچینید و داخل فر ۱۶۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخت کنید و بعد با مربا توت فرنگی یا بریلو تزیین کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_میوه_ای
چهار مدل بستنی میوه ای😍
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#شربت_گلاب
✍️مواد لازم
❄️ اب ۱ لیوان
❄️ گلاب ۱ لیوان
❄️ شکر ب میزان دلخواه
❄️ خاکشیر۲ق غ
❄️ تخم شربتی۱ق غ
❄️ پنیرک۱ ق غ
🛑ابتدا اب و گلاب و شکر رو مخلوط کرده و داخل یخچال گذاشته تا خنک شودتخم شربتی رو داخل کمی اب ریخته تا لعاب کند و ب همراه خاکشیرب شربت اضاف میکنیم گیاه پنیرک رو داخل اب خیس میکنیم تا رنگش ب طور کامل خارج شود و از صافی رد کرده و داخل شربت میریزم شربت رو ب همراه چند قالب یخ سرو کنید.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 آموزش #شکلات_تخته_ای 🍫
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
استیک راسته گوسفند
کورن داگ
بعد از مزه دار کردن گوشت با ادویه های استیک دو طرفش گریل شده و هشت دقیقه تو فر با دمای ۲۰۰درجه پخته وبعد از ۱۵دقیقه استراحت برش خورده
خمیر کورن داگ ؛از آرد ذرت وبیکینگ پودر نمک پودر سیر پودر پیاز و آب رو باهم مخلوط میکنیم تا خمیر سفت و کمی رون درست بشه بهد هات داگ رو به نوک سیخ چوبی میکشیم و داخل خمیر فرو میبریم البته تو یه لیوان بلند بریزید تا خمیر یک دست باشه وبعد داخل روغن داغ و زیاد فرو میبریم و چند ثانیه میچرخونیم تابه ظرفمون نچسبه بعد حدود ۷ دقیقه سرخ میکنیم تا کاملا برشته بشه
از سوسیس پنیری هم میتونید استفاده کنید بسیار خوشمزه میشه
نوش جان
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#کیک_نارگیلی_باقلوا😋😋😋
موادلازم👇
پودر شکر دو پیمانه
آرد گندم سه پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
پودر نارگیل 180 گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری
روغن مایع یک پیمانه
بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری
گلاب 130 گرم
پودر هل یک قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
چهار عدد تخم مرغ، یک و نیم پیمانه پودر شکر و نصف قاشق چای خوری وانیل را با همزن برقی میزنیم تا کاملاً کف کند. بعد پودر نارگیل را اضافه کرده، مخلوط میکنیم. روغن مایع را اضافه کرده، هم میزنیم. بعد آرد را با دو قاشق مربا خوری بیکینگ پودر مخلوط کرده، کم کم به مایه کیک اضافه میکنیم و با یک قاشق هم میزنیم تا مایه کیک باقلوا آماده شود.
ته یک سینی با لبه های یک سانتی متری را کاغذ روغنی انداخته و یا میتونید مثل من از قالبهای کاپ کیک و یا کیک یزدی استفاده کنید، روی آن را کمی چرب میکنیم و مایه کیک را روی آن میریزیم. بعد یک قاشق مرباخوری پودر هل و یا کنجدروی آن میپاشیم.
فر را از نیم ساعت قبل با حرارت 160 درجه سانتی گراد (تقریباً حرارت متوسط) روشن کرده، سینی را در طبقه وسط فر برای مدت 30 دقیقه میگذاریم. بعد فر را خاموش کرده، در فر را میبندیم تا کیک برای 20 دقیقه دیگر در فر بماند و روی آن ترد و طلایی شود.
سینی را از فر درآورده تا سرد شود. بعد آن را برش میزنیم. 200 گرم شکر را با 130 گرم گلاب مخلوط کرده، جوش میآوریم. شربت درست شده را داغ داغ روی باقلواها میریزیم تا کیک نارگیلی باقلوا آماده شود.
باقلواهای آماده شده را در یخچال گذاشته تا سرد شود.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کته استیک مرغ
طرز تهیه استیک مرغ خیلی راحته فقط یکم تو برش سینه مرغ دقت میخواد
سینه مرغ رو روی تخته کار قرار بدید روی بیرونی به سمت پایین باشه(روی بیرونی به سمت پوست مرغ وروی داخلی به سمت داخل بدن و استخوانها میباشد)
حالا برای برش کف دستتون رد روی سینه مرغ بزارید د با یک چاقو تیز و بزرگ یک سانتیمتر بالاتر از. تخته کار موازی با کف دستتون یک برش بزنید
برای مزه دار کردن از نمک پودرسیر پودر پیاز زعفرون فلفل سیاه ویک عدد پیاز و یک فنجان روغن مایع استفاده کنید
اول ادویه ها رو به مرغ اضافه کنید طوری که یکدست به همه جا برسه بهد زعفرون دم کرده یکربع بعد روی پیازهای خلالی کمی نمک بپاشید و به مرغ اضافه کنید بزارید تو دمای محیط نیم ساعت استراحت کنه و در آخر روغن رو بریزید و در ظرف رو ببندید تا تو یخچال به مدت حداقل دو ساعت استراحت کنه
گریل رو داغ کنید ابتدا از طرف بیرونی استیک رو گریل کنید تا استیک آبش رو از دست ندن ۳دقیق بعد نود درجا بچرخونیدش تا خطهای گریل قشنگتر شه و ۳دقیقه بعد پشت و روش کنید وبه همین ترتیب این سمت رو هم گریل کنید
اگر هم دوست دارید آبدار تر بشه بعد از پشت و رو کردن زمان پخت رو کم کنید چونذخامتش کمه از یک طرف هم میپزه ولی بخاطر شریط #کرونا توصیه میشه کاملا بپزیدش
خب سالاد هم که دلخواه خودتون درست کید فقط من از روغن زیتون و گریپفروت استفاده کردم امتحان کنید خیلی خوب بود
کریپ فروت رو به کنار وعدههای غذایتون اضافه کنید هم ویتامین داره هم خوشمزهست
نوش جان
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
پاناکوتا
مواد لازم جهت تهیه پاناکوتا :
برای ۶ لیوان (توجه کنید که ۶ لیوان کامل نمیشه..نصف لیوان رو ژله میگیره)
۱ پاکت خامه یا ۲۰۰ گرم
۱لیوان شکر
نصف لیوان شیر
۲ قاشق سرپر چایی خوری پودر ژلاتین
یه کوچولو وانیل
ژله
اکلیل خوراکی طلایی
توت فرنگی
شکلات اب شده برای تزیین
طرز تهیه پاناکوتا :
۲ تا ۳ ساعت قبل از درست کردن پاناکوتا باید نصف بسته ژله رو اماده کنید و توی قالب بریزیم و به صورت کج توی یخچال قرار بدیم
من قالب رو به دیواره یخچال تکیه میدم و تا ۴۵ دقیقه اصلا در یحچال رو باز نمیکنم
باید ژله کاملا سفت بشه بعد پاناکوتا رو بریزن روش..اگر هنوز شل باشه پاناکوتای داغ ژله رو آب میکنه
حالا میریم سر وقت پاناکوتا
پودر ژلاتین رو توی شیر سرد میریزیم و بدون هم زدن اون رو به روش بن ماری ( ذوب روی بخار آب ) توی شیر حل میکنم
من کاسه شیر رو روی کتری گذاشتم
خوب حالا خامه و وانیل رو توی قابلمه میریزیم و روی حرارت میذاریم و هم میزنیم ..نکته مهم اینه که خامه نباید به جوش بیاد
وقتی دیدین که داغ شده سریع ۱ لیوان شکر رو به خامه اضافه کنید و خیلی خوب هم بزنید تا کامل حل بشه
گاز رو خاموش کنید و حالا ژلاتین و شیر داغ رو به مواد اضافه کنید
کاملا مخلوط میکنیم و میذاریم سرد بشه حالا وقتشه که پاناکوتا رو روی ژله توی قالب بریزیم
۲ تا ۴ ساعت میذاریم توی یخچال تا کاملا سفت بشه (البته پاناکوتا دسر کش داری هستش. یعنی مواد مثل ژله سفت نمیشه.حالت کش دار پیدا میکنه بخاطر شکرش و حالا دوباره نصف دیگه بسته ژله رو درست میکنیم و روی پاناکوتا میریزیم بعد از یک تا دو ساعت آمادس.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#بستنى_یخی 🍭 😋
هلو ۵ الی ۶ عدد
شکر بستگی ب شیرینی میوه داره
ثعلب مقداری
تمامی مواد رو باهم مخلوط و تو مخلوط کن میریزیم تا بصورت پوره دربیاد ک در قالب های مخصوص بریزید و ب مدت ۷ الی ۸ ساعت داخل فریز بزارید تا ببنده
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خنده ی خورشید را ؛
هر صبح دانی چیست رمز ؟
گوید از عمرت گذشت ،
ای بی خبر شامی دگر...
سلام صبح آدینه تون بخیر و خوشی
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#کیک_شکلاتی_با_روکش_موز_خامه 🍌🍫
.
مواد لازم :
آرد 500 گرم
شکر 200 گرم
پودر کاکائو 100 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل به میزان دلخواه
نمک یک سر انگشت
روغن 150 میلی لیتر
آب 350 میلی لیتر
شیر 200 میلی لیتر
.
مواد لازم برای رویه موز و خامه :
خامه زده شده 200 میلی لیتر
موز 3 یا 4 عدد
شکلات چیپسی 100 گرم
.
.
طرز تهیه :
.
● فر را روشن كرده و روی دمای 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. آرد، شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، وانیل و نمک را در ظرفی مخلوط کنید. روغن، آب و شیر را اضافه کرده و خوب بزنید تا خمیر یکدست شود. خمیر را در قالب مورد نظر ریخته و حدود 35 دقیقه بپزید.
.
● بگذارید کیک کاملا خنک شود، سپس با یک قاشق غذاخوری وسط کیک را به شکل دایره خالی کنید. حالا موزها رو درون حفره ای که ایجاد کردید بچینید و ترکیب خامه و شکلات را روی کیک پهن کنید. حالا تکه های کیک را که با قاشق درآوردید روی خامه خرد کنید. نوش جان 😍
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يه غذاي فوق العاده ساده ولي خوشمزه 😍😋
من از بچگي عاشق اين غذا بودم و يه جورايي غذا حاضري خونه ما بود
جنوبيها بهش ميگن #دوپيازه😍
سيب زميني اب پز يا تنوري
رب گوجه
پياز
سير
فلفل و نمك و زردچوبه
من با ترشي ليته خييييلي دوست دارم ، ولي با گوجه و خيار شور هم خوب ميشه 😋
👩🍳نوش جان🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_فوری🍰🍰
👩🍳نوش جان
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت خنک لاکچری
👩🍳نوش جان🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
دستور👈
این دلبر دونات سیب زمینی هستش ک ی فینگرفود خوشمزه و جذاب واس مهمونیاتون میتونه باشه ک بچها هم عاشقش میشن.
.۳تا سیب زمینی با ی هویج رو آبپز کردم بعد پخت رنده کردم.نصف لیوان سویا رو خیس کردم با ی لیوان پنیر پیتزا و نصف فلفل دلمه ای رنده شده بهش اضافه کردم و همرو قاطی کردم.یدونه تخم مرغ ی فنجون آرد نمک فلفل زردچوبه اویشن پاپریکا شوید ی ق بکینگ پودر و یک چهارم ق جوش شیرین زدم و همرو مخلوط کردم.مواد ی نیم ساعت بذارید تو یخچال و بعد دربیارین ب اندازه ی گردو بردارین کف دست باز کنید وسطشو سوراخ کنید و توروغن داغ سرخ کنید بذارید رو دستمال تا روغنش بره.
👩🍳نوش جان🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#آش سبزی یا #آش گوشت
برنج نیم کیلو که حتما از نوع برنج عطری نیم دون و از نوع ایرانی باشه
نخود۳۰۰ گرم یاکمتر
عدس هم۲۰۰گرم
لوبیاقرمز۳۰۰گرم
سبزی تره ۱کیلو
ترخون خشک برای این مقدارنصف لیوان استفاده کردم
.
برنج رواز قبل خیس میکنیم میزاریم تابپزه وشفته بشه خوب باز بشه
تقریبا یه دوساعتی باید زمان بزاریم باشعله کم خوب بپزه
بعد میکس میکنیم
تره رو به اندازه یه بند انگشت خورد کنید و سرخش کنید
و بعد اضافه میکنیم میزاریم توش خوب له بشه وبپزه
بعدلوبیارواضافه میکنیم من لوبیامومیکس میکنم بعد بهش اضافه میکنم باعث میشه کمی اشمون کشدار بشه
بعداز چندقیقه بقیه حبوبات رواضافه میکنیم برااینکه رنگ آشمون خوشرنگ بشه یه کم سبزی قرمه رو به تره در حال سرخ شدن، اضافه میکنیم
گوشتمونم که پختیم اول ریش ریش میکنیم بعد اضافه میکنیم
جداگانه-۳عدد پیاز متوسط نگینی خوردشده سرخ میکنیم زدچوبه بهش میزنیم و
خوب هم میزنیم رنگ اشمون رو خیلی خوشرنگ میکنه
حالا آخر سربهش ترخون اضافه میکنیم
میزاریم باشعله کم دم بکشه
.
یه نکته:☟☟
.
آب گوشتمون روتوآش استفاده میکنیم
تاهرجاهم دیدیم که آشمون میخواد سفت بشه آب جوش اضافه میکنیم
خودمون باید حواسمون باشه براغلظت
آشمون
نه سفت باشه نه خیلی آبکی
.
حرف آخر؛در این عکس من میخوام تازه بهش گوشت ریش شده رو اضافه کنم و بزار با شعله مناسب جا بیفته😍
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 😊 .
👩🍳نوش جان🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کاپ کیک خوش بافت و راحت دیگه
فقط اگر بافت مطلوب میخواید جوش شیرین رو حذف یا با بکینگ پودر جایگزین نکنید
کیک شیرازی
یا کیک لقمه ای شربتی
آرد سه لیوان
ِآب یک سوم پیمانه
ماست یک لیوان
شکر یک لیوان (اگه شربت نزنید یک چهارم لیوان اضافه کنید)
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر یک ق چ
جوش شیرین یک چهارم ق چ
گلاب دو ق س
شربت بار یک و نیم ق س
روغن مایع دو سوم لیوان
پودرهل یک ق چ
وانیل یک ق چ
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا رنگش روشن و بعد سه دقیقه ماست و شربت اب و گلاب که باهم مخلوط کردید به مواد اضافه کنید اردی که از قبل با بکینگ پودر و جوش باهم الک کردید رو به مواد اضافه کنید اردکه قاطی شد همزن رو خاموش کنید و با لیسک ته ظرف رو زیروروکنید و روغن رو اضافه کنید و یک دور هم با همزن روغن رو مخلوط کنید دقت کنید که نباید زیاد هم بزنید
مواد رو توقالبهای کیک یزدی که از قبل باروغن چرب کردید یا کاغذ انداختید بریزید و در فر ۲۰۰ درجه طبقه بالا بمدت سی دقیقه بپزید
بعد فر از قالب خارج کنید وبرعکس تو دیس بچینید و شربت داغ روش بریزید.وباسلیقه خودتون بچینید.
اصل این کیک بدون کاغذ و با اضافه کردن شربته
اما من شربت نزدم و داخل کاغذ ریختم
تقریبا شبیه کیک یزدی اما یکم متفاوته داخل کیک یزدی نمک میوه داریم و روی کیک ترک میخوره اما این کیک سطش صاف درمیاد .
نکته :قالبهارو کاغذ نندازید باید چربشون کنید
پودر هل روهم میتونید تو ارد بریزید
👩🍳نوش جان🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #مربای_گل_محمدی🌸🌸
آموزش را در فیلم مشاهده کنید 👌👌
👩🍳نوش جان🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.