فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خنده ی خورشید را ؛
هر صبح دانی چیست رمز ؟
گوید از عمرت گذشت ،
ای بی خبر شامی دگر...
سلام صبح آدینه تون بخیر و خوشی
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#کیک_شکلاتی_با_روکش_موز_خامه 🍌🍫
.
مواد لازم :
آرد 500 گرم
شکر 200 گرم
پودر کاکائو 100 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل به میزان دلخواه
نمک یک سر انگشت
روغن 150 میلی لیتر
آب 350 میلی لیتر
شیر 200 میلی لیتر
.
مواد لازم برای رویه موز و خامه :
خامه زده شده 200 میلی لیتر
موز 3 یا 4 عدد
شکلات چیپسی 100 گرم
.
.
طرز تهیه :
.
● فر را روشن كرده و روی دمای 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. آرد، شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، وانیل و نمک را در ظرفی مخلوط کنید. روغن، آب و شیر را اضافه کرده و خوب بزنید تا خمیر یکدست شود. خمیر را در قالب مورد نظر ریخته و حدود 35 دقیقه بپزید.
.
● بگذارید کیک کاملا خنک شود، سپس با یک قاشق غذاخوری وسط کیک را به شکل دایره خالی کنید. حالا موزها رو درون حفره ای که ایجاد کردید بچینید و ترکیب خامه و شکلات را روی کیک پهن کنید. حالا تکه های کیک را که با قاشق درآوردید روی خامه خرد کنید. نوش جان 😍
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يه غذاي فوق العاده ساده ولي خوشمزه 😍😋
من از بچگي عاشق اين غذا بودم و يه جورايي غذا حاضري خونه ما بود
جنوبيها بهش ميگن #دوپيازه😍
سيب زميني اب پز يا تنوري
رب گوجه
پياز
سير
فلفل و نمك و زردچوبه
من با ترشي ليته خييييلي دوست دارم ، ولي با گوجه و خيار شور هم خوب ميشه 😋
👩🍳نوش جان🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_فوری🍰🍰
👩🍳نوش جان
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت خنک لاکچری
👩🍳نوش جان🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
دستور👈
این دلبر دونات سیب زمینی هستش ک ی فینگرفود خوشمزه و جذاب واس مهمونیاتون میتونه باشه ک بچها هم عاشقش میشن.
.۳تا سیب زمینی با ی هویج رو آبپز کردم بعد پخت رنده کردم.نصف لیوان سویا رو خیس کردم با ی لیوان پنیر پیتزا و نصف فلفل دلمه ای رنده شده بهش اضافه کردم و همرو قاطی کردم.یدونه تخم مرغ ی فنجون آرد نمک فلفل زردچوبه اویشن پاپریکا شوید ی ق بکینگ پودر و یک چهارم ق جوش شیرین زدم و همرو مخلوط کردم.مواد ی نیم ساعت بذارید تو یخچال و بعد دربیارین ب اندازه ی گردو بردارین کف دست باز کنید وسطشو سوراخ کنید و توروغن داغ سرخ کنید بذارید رو دستمال تا روغنش بره.
👩🍳نوش جان🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#آش سبزی یا #آش گوشت
برنج نیم کیلو که حتما از نوع برنج عطری نیم دون و از نوع ایرانی باشه
نخود۳۰۰ گرم یاکمتر
عدس هم۲۰۰گرم
لوبیاقرمز۳۰۰گرم
سبزی تره ۱کیلو
ترخون خشک برای این مقدارنصف لیوان استفاده کردم
.
برنج رواز قبل خیس میکنیم میزاریم تابپزه وشفته بشه خوب باز بشه
تقریبا یه دوساعتی باید زمان بزاریم باشعله کم خوب بپزه
بعد میکس میکنیم
تره رو به اندازه یه بند انگشت خورد کنید و سرخش کنید
و بعد اضافه میکنیم میزاریم توش خوب له بشه وبپزه
بعدلوبیارواضافه میکنیم من لوبیامومیکس میکنم بعد بهش اضافه میکنم باعث میشه کمی اشمون کشدار بشه
بعداز چندقیقه بقیه حبوبات رواضافه میکنیم برااینکه رنگ آشمون خوشرنگ بشه یه کم سبزی قرمه رو به تره در حال سرخ شدن، اضافه میکنیم
گوشتمونم که پختیم اول ریش ریش میکنیم بعد اضافه میکنیم
جداگانه-۳عدد پیاز متوسط نگینی خوردشده سرخ میکنیم زدچوبه بهش میزنیم و
خوب هم میزنیم رنگ اشمون رو خیلی خوشرنگ میکنه
حالا آخر سربهش ترخون اضافه میکنیم
میزاریم باشعله کم دم بکشه
.
یه نکته:☟☟
.
آب گوشتمون روتوآش استفاده میکنیم
تاهرجاهم دیدیم که آشمون میخواد سفت بشه آب جوش اضافه میکنیم
خودمون باید حواسمون باشه براغلظت
آشمون
نه سفت باشه نه خیلی آبکی
.
حرف آخر؛در این عکس من میخوام تازه بهش گوشت ریش شده رو اضافه کنم و بزار با شعله مناسب جا بیفته😍
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 😊 .
👩🍳نوش جان🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کاپ کیک خوش بافت و راحت دیگه
فقط اگر بافت مطلوب میخواید جوش شیرین رو حذف یا با بکینگ پودر جایگزین نکنید
کیک شیرازی
یا کیک لقمه ای شربتی
آرد سه لیوان
ِآب یک سوم پیمانه
ماست یک لیوان
شکر یک لیوان (اگه شربت نزنید یک چهارم لیوان اضافه کنید)
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر یک ق چ
جوش شیرین یک چهارم ق چ
گلاب دو ق س
شربت بار یک و نیم ق س
روغن مایع دو سوم لیوان
پودرهل یک ق چ
وانیل یک ق چ
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا رنگش روشن و بعد سه دقیقه ماست و شربت اب و گلاب که باهم مخلوط کردید به مواد اضافه کنید اردی که از قبل با بکینگ پودر و جوش باهم الک کردید رو به مواد اضافه کنید اردکه قاطی شد همزن رو خاموش کنید و با لیسک ته ظرف رو زیروروکنید و روغن رو اضافه کنید و یک دور هم با همزن روغن رو مخلوط کنید دقت کنید که نباید زیاد هم بزنید
مواد رو توقالبهای کیک یزدی که از قبل باروغن چرب کردید یا کاغذ انداختید بریزید و در فر ۲۰۰ درجه طبقه بالا بمدت سی دقیقه بپزید
بعد فر از قالب خارج کنید وبرعکس تو دیس بچینید و شربت داغ روش بریزید.وباسلیقه خودتون بچینید.
اصل این کیک بدون کاغذ و با اضافه کردن شربته
اما من شربت نزدم و داخل کاغذ ریختم
تقریبا شبیه کیک یزدی اما یکم متفاوته داخل کیک یزدی نمک میوه داریم و روی کیک ترک میخوره اما این کیک سطش صاف درمیاد .
نکته :قالبهارو کاغذ نندازید باید چربشون کنید
پودر هل روهم میتونید تو ارد بریزید
👩🍳نوش جان🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #مربای_گل_محمدی🌸🌸
آموزش را در فیلم مشاهده کنید 👌👌
👩🍳نوش جان🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
يك ساندويچ سريع و خوشمزه،مخصوص دوستاني كه هنوز دارن فكر ميكنن نهار چي بپزن 😉
.
براي دوتا ساندويچ: يدونه پياز رو ريز خرد كنيد و در يك ق روغن تفت بديد تا يكم طلايي بشه بعد دو حبه سير رنده شده و حدود دویست گرم گوشت چرخكرده رو اضافه كنيد ،يكم تفت بديد تا رنگ گوشت عوض بشه بعد يدونه فلفل دلمه اي ريز خرد شده رو اضافه كنيد و خوب تفت بديد تا بپزه و گوشت سرخ بشه ،میتونید قارچ خرد شده هم اضافه کنید،و بعد كمي نمك و فلفل سياه و قرمز و زردچوبه و آويشن.مواد رو ته تابه بطور يكنواخت پهن كنيد و روش يك لايه پنير پيتزا ورقه اي يا رنده شده بريزيد و در تابه رو بذاريد تا با شعله ملايم پنير ذوب بشه.
از اين مواد داخل نون همبرگري يا ساندويچي بذاريد و با خيارشور و گوجه و كاهو سرو كنيد
👩🍳نوش جان🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری ترد و لذیییییز
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
خب:
من سینه ی مرغ رو اینجوری سوخاری میکنم تا حسابییییییییی ترد و لذیذذذذذذذذذ بشه
اول روی سینه ها رو برش های موازی میزنم و با زعفرون و آبلیمو و زرد چوبه و روغن زیتون و نمک و فلفل و پیاز مزه دار کردم ...حسابی ماساژ دادم و تو تمام برش ها و شیار ها هم ماساژ دادم ...یک ساعت استراحت کرد مرغم ..بعد به ترتیب توی آرد سفید و تخم مرغ و آرد سوخاری غلتوندم ..(توی هر سه مرحله تمام برش ها و شیارها رو دونه دونه ماساژ بدین و آرد بزنین) و تو روغن داغ غوطه ور سرخ کردم..زمانی که مرغ ها رو به روغن اضافه کردم شعله رو خیلی کم کردم و چهل و پنج دقیقه زمان دادم و اجازه دادم مرغم حسابی سرخ و ترد و مغز پخت بشه
به همین سادگی و خوشمزگی
امیدوارم امتحان کنین و لذت ببرین🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#دسر_ طالبی
مواد لازم
طالبی متوسط
۱ عدد
پودر ژلاتین به ازای هر لیوان طالبی(1 ق چ)
خامه یک پاکت از صورتیا (یا خامه ی قنادی ۱/۵ لیوان)
شکر 4 ق غ (اگه شیرین دوست دارین بیشتر کنین)
طرز تهیه
طالبی را شسته پوست و تخمها جدا كنيد.
برای اين كار، از مخلوطكن يا غذاساز می توان استفاده كرد
من برا ۴ لیوان اب طالبی یک قاشق مربا خوری پودر ژلاتین به ازای هر لیوان یک قاشق شکر اضافه کردم پودر ژلاتين با نصف لیوان شیر بن ماری کرده بهش اضافه کنین
دائم مخلوط را هم بزنيد تا پودر ژلاتين و شكر به خوبی حل شود.حالا خامه را اضافه كرده، هم بزنيد تا خوب با مواد حل شده و يكدست شود.
به قالب مورد نظرتون بریزین من قالب رو چرب نکردم خامه داره دسرمون چرب هست
دسر را در يخچال به مدت 3 یا 4 ساعت بگذاريد تا ژلاتين باعث شود دسر خوب خودش را بگيرد. بعد از اين مدت قالب را بيرون آورده، در ظرف موردنظر برگردانده و سرو كنيد.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کاهوالتی کرپی
۲ عدد تخم مرغ
۲ لیوان سر خالی آرد
۱ لیوان آب
۱ لیوان شیر
۱ قاشق چای خوری نمک
پنیر و جعفری مقداری
کره و روغن مایع
طرز تهیه
ابتدا شیر و آب رو تو یه کاسه میریزیم بعد آرد رو آروم بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم جوری که یک مخلوط صاف بدست بیاد تخم مرغ ها رو بهشون اضافه میکنیم و باز هم میزنیم یک خمیر که از خمیر کیک نرمتر هستش بدست میاریم کمی پنیر رنده شده و جعفری خورد شده رو بهش اضافه میکنیم ، تو یک تابه تفلون کره یا روغن مایع به اندازه یک قاشق چای خوری میریزیم وبعد مایع بدست آمده رو با ملاقه توی تابه میریزیم و تا سرخ بشه و بر میگردونیم و رف دیگه رو هم سرخش میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا وقتی که مایع خمیری مون تموم بشه و خواستسن رولتی ویا به صورت باز سرو کنین ( نوش جان ).
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آموزش چیدمان و تغییر دکوراسیون خانه های دنج و سوییتی بدون ریخت و پاش😍👇
تکنیک چیدمان #پذیرایی_گرد✅
قلق چیدمان اتاق های #نمور و تاریک😢
فن چیدمان قوطی کبریتترین #تراس و #بالکنها😍
اینجاانقدر باسلیقه میشی که همه واسه چیدمان خونشون ازت کپی برداری میکنن بیا😍😅👇
http://eitaa.com/joinchat/3568369684C54710e618a
حلوا از دسرهای خوشمزه و سنتی که از تنوع خیلی بالایی برخورداره و تا حدودی میشه گفت هر شهر از ایران سبک خودشو داره.
اینم شاتها هم ورژن پیشرفتهتر حلواست که بصورت کیک حلوا سرو شده.
با حلوای شیر که لایه بالاییش با کمی پودر اوالتین ترکیب شده و بصورت دورنگ تو لیوان ریختم.
. حلوای شیر
یک پیمانه شکر رو با دوسوم پیمانه آب بذارید رو حرارت تا بجوشه ، بعدش نصف پیمانه گلاب ، یک سوم پیمانه زعفرون دم شده و کمی هم پودر هل اضافه و بعدش حرارت رو خاموش کنید.
یک پیمانه آرد رو رو حرارت ملایم تفت بدید ، مدام هم بزنید که نسوزه ، نیازی نیست رنگش تیره بشه همینکه از خامی دربیاد و کمی تغییر رنگ بده کافیه. نصف پیمانه شیر خشک قنادی اضافه کنید و باز چند دقیقه درحال هم زدن تفت بدید. بعدش الک کنید و دوباره برگردونید رو حرارت ، سه چهارم پیمانه روغن مایع بریزید و رو حرارت ملایم هم بزنید تا به رنگ دلخواهتون برسید و بعد شهد رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا شکل بگیره و آماده بشه. کمی که از داغی افتاد بریزید روی کیک.
برای قسمت تیره دوقاشق سوپخوری پودر اوالتین یا پودر کاکائو رو با نصف پیمانه شیر معمولی حل کنیدو به حلوا اضافه کنید و چند دقیقه روی حرارت هم بزنید تا یکدست بشه و بعد که خنک شد بریزید توی قیف و با ماسوره ستارهای روی حلوای ساده بریزید.
برای بیس این شاتها کیک نارگیلی استفاده شده همه چیز مشخصه ولی اگر سوالی بود بپرسید. .
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
خواهر شوهرم سه تا مدرک بین المللی آرایشگری داره اونوقت دیشب از من مبتدی فرمول رنگ مو پرسیده 😍😅😳
تا فهمید دارم بصورت مجازی #ترکیب_رنگ و #هایلایت یاد میگیرم داشت میمُرد از حسودی😊
انقدر گیر داد آخر لینک کانال آموزش #رایگان آرایشگریُ بهش دادم👇
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
#شینیون_میکاپ عروس #رفع_تیرگی ناحیه حساس #پوستی_صاف و بلوری با درمان #خانگی
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🔴 کشیدن انواع #خط_چشم
⭕️ فوت و فن کامل زیر ساخت #صورت🤷♀
🔵 آموزش #آرایش_چشم_لب💄
👩🎤 #فرمول_انواع_رنگ_مو
💅 #انواع_دیزاین_ناخن
حالت دادن مو زیر #روسری_وشال😅😍
این کانال خیلی معرکست😉
ورود👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه اکبر جوجه شمالی 😍👩🍳
فوت کوزه گری : بهتره ظرفی که برای پختن استفاده میکنید نچسب باشه 👌
عموما فکر میکنن اکبر جوجه توی روغن فقط سرخ میشه ولی اینطوری نیست همونطور که دیدین توی آب روغن و کره اول با آب پخته و بعدش سرخ میشه حدود یک تا دو ساعت طول میکشه 👌
رب انار هم که یکی از جذاب ترین قسمت های این غذا هستش میتونید با کمی آب و روغن زیتون بدون بو رقیقش کنید .
👩🍳نوش جان🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کیک روانی شیری
برای کیک:
۴ تخم مرغ همدمای اتاق
کمی بیشتر از ۳/۴ پیمانه شکر
کمی بیشتر از ۳/۴ پیمانه شیر همدمای اتاق
۱ و ۱/۸ پیمانه آرد سمولینا
۱ و ۱/۸ پیمانه آرد
۳/۴ پیمانه روغن مایع
پوست یک عدد لیمو ریز رنده شده
۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
وانیل
۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
-
برای شربت شیری:
۳ونیم پیمانه شیر
۱ونیم پیمانه شکر
-
یک سینی ۲۴ در ۳۲ سانتیمتری را چرب کنین و برای شربت ، شیر و شکر را روی حرارت ملایم قرار بدین تا گرم شه و شکر کاملا حل شه بعد از روی حرارت بردارین و بزارین کنار تا سرد شه.
برای کیک ، آرد،بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو مخلوط کنین و سه بار الک کنین .تخم مرغ ها و شکر رو اونقدر با همزن برقی هم بزنین تا پفی شه و رنگش روشن شه بعد روغن، شیر، وانیل و پوست لیمو رو اضافه و مخلوط کنید. بعد مواد خشک رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنید تا کاملا ترکیب شه.
مخلوط را داخل قالب بریزید و در فر اونقدر بپزین تا کمی روش سرخ شه و خلال چوبی از وسط کیک تقریبا تمیز خارج شه.
کیک رو از فر دربیارین و بعدازینکه داغی اولش رفت ، شربت سرد رو با ملاقه روش بریزین و بعد ازینکه شربت رو خوب کشید و سرد شد، بزارین یخچال بعد دربیارین و روشو با خامه فرم گرفته یا کرم وانیلی یا ... تزیین کنین
👩🍳نوش جان🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیازسوخاری از نوع پنیریش😋
مراحل کار مشخصه همان طور که در فیلم میبینید پیاز بعد از ورقه کردن طبق فیلم پنیر ورقه ای لابه لاش قرار میدید
به مدت یک ساعت داخل فریزر تا خودش و بگیره
بعد به ترتیب داخل آرد --تخم مرغ--پودر سوخاری میغلتونید
در روغن داغ سرخش کنید.
. ❌ادویه حتما داخل آرد یا تخم مرغ بریزید مثل نمک و فلفل یا هر ادویه که دوست دارین.🤗
👩🍳نوش جان
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کیک روانی شیری
برای کیک:
۴ تخم مرغ همدمای اتاق
کمی بیشتر از ۳/۴ پیمانه شکر
کمی بیشتر از ۳/۴ پیمانه شیر همدمای اتاق
۱ و ۱/۸ پیمانه آرد سمولینا
۱ و ۱/۸ پیمانه آرد
۳/۴ پیمانه روغن مایع
پوست یک عدد لیمو ریز رنده شده
۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
وانیل
۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
-
برای شربت شیری:
۳ونیم پیمانه شیر
۱ونیم پیمانه شکر
-
یک سینی ۲۴ در ۳۲ سانتیمتری را چرب کنین و برای شربت ، شیر و شکر را روی حرارت ملایم قرار بدین تا گرم شه و شکر کاملا حل شه بعد از روی حرارت بردارین و بزارین کنار تا سرد شه.
برای کیک ، آرد،بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو مخلوط کنین و سه بار الک کنین .تخم مرغ ها و شکر رو اونقدر با همزن برقی هم بزنین تا پفی شه و رنگش روشن شه بعد روغن، شیر، وانیل و پوست لیمو رو اضافه و مخلوط کنید. بعد مواد خشک رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنید تا کاملا ترکیب شه.
مخلوط را داخل قالب بریزید و در فر اونقدر بپزین تا کمی روش سرخ شه و خلال چوبی از وسط کیک تقریبا تمیز خارج شه.
کیک رو از فر دربیارین و بعدازینکه داغی اولش رفت ، شربت سرد رو با ملاقه روش بریزین و بعد ازینکه شربت رو خوب کشید و سرد شد، بزارین یخچال بعد دربیارین و روشو با خامه فرم گرفته یا کرم وانیلی یا ... تزیین کنین
👩🍳نوش جان🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#جیب_تاجر
مواد لازم:
سینه مرغ پخته شده= ۱ عدد
نان تست= ۱ بسته
جعفری خرد شده= ۴ ق غ
سس مایونز= ۲ الی ۳ ق سر پر
تخم مرغ= ۲ عدد
شیر= ۳ ق غ
پودر سوخاری یا پانکو
خیار شور
ذرت
نمک و فلفل سیاه
برای آماده سازی مواد میانی سینه مرغ رو به همراه یک عدد پیاز و نمک و فلفل سیاه بذارین بپزه
و بعد از خنک شدن خرد کنین و بهش خیارشور ریز خرد شده ، جعفری ساطوری ، ذرت ، نمک، فلفل سیاه (یا هر ادویه دلخواه مثل آویشن و...) و سس مایونز اضافه و مخلوط کنین، حالا سالاد مرغمون برای داخل نون ها آمادست و میریم سراغ آماده کردن جیب ها
لبه های نون تست رو با چاقو از هر چهار طرف جدا کنین و دو تا نون تست رو روی هم قرار بدین و با وردنه کاملا صاف کنین تا بهم بچسبن و بعد با قالب گرد قالب بزنید
دو عدد تخم مرغ رو با همزن دستی خوب برنید تا از حالت لختگی خارج بشه و شیر رو بهش اضافه کنید ( من کمی فلفل سیاه هم اضافه کردم تا بوی تخم مرغ رو بگیره)
نون های قالب زده رو داخل مخلوط شیر و تخم مرغ خیس کنید و بعد داخل پودر سوخاری یا پانکو بغلطونید
داخل ظرف گودی روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدین تا داغ بشه و نون ها رو داخلش سرخ کنید وقتی هر دو طرف سرخ شد کاملا پف میکنه و وسطش توخالی میشه
بعد از سرخ شدن داخل صافی قرار بدین تا روغن اضافش بره و به همین ترتیب تمام نون ها رو سرخ کنید
بعد از سرخ کردن نون ها رو با چاقو از وسط نصف کنین ( میتونین هم نصف نکنین و فقط از یک سمت بازش کنین تا گرد باشه اما وقتی نصف میکنین شکیل تر دیده میشه) و داخلش رو با سالاد مرغ پر کنین و داخل ظرف بچینین و با دورچین مناسب سرو کنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته ازمیری(غذای ترکیه)
.
غذای امروزمون یه غذای خوشمزه که از غذاهای سنتی کشور ترکیه س و مطمئن هستم با یه بار درست کردن عاشق طعم بی نظیرش میشید ،دوستای قشنگم این غذا رو هم میتونید داخل فر آماده کنید و هم مثل من داخل قابلمه روی گاز😊و اینکه این غذای خوشمزه رو هم میتونید با نون و یا بابرنج میل کنید و پیشنهاد آخرم اینه که هر چه این غذا تند باشه واقعا خوشمزه تر میشه ،منتهی من به خاطر بچه ها در مصرف فلفل صرفه جویی کردم😅
.
.
مواد لازم :
گوشت چرخ شده به میزان لازم
سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
گوجه ۵ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
پودر سوخاری ۲ قاشق غذا خوری
پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
رُب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
.
.
رسپی کوفته ی از میری
.
اول از همه گوشت چرخ شده رو همراه با پیاز رنده شده مخلوط کردم ،توجه داشته باشید که آب پیاز کاملا گرفته شود،حالا پودر سوخاری و ادویه هارو اضافه میکنم و کاملا گوشت رو ورز میدم و به شکل بیضی درمیارمشون و داخل روغن دو طرفش رو سرخ میکنم ،بعد از سرخ شدن کوفته ها رو از ماهیتابمون بیرون میارم و داخل همون روغن ۱ عدد پیاز رنده شده رو تفت میدم بعد از سبک شدن پیاز ۳ عدد گوجه رنده شده اضافه میکنم و باز تفت میدم و حالا سیب زمینی رو درشت خورد میکنم و اضافه موادمون میکنم و حسابی تفت میدم و ادویه و رُب گوجه رو اضافه میکنم و حدودا ۱/۵ لیوان آب بهش اضافه میکنم و میزارم سس به جوش بیاد و بعد از به جوش اومدن سس کوفته هارو اضافه میکنم و در یک ماهیتابه جدا گوجه هارو حلقه میکنم و سرخشون میکنم و در ۵ دیقه آخر اضافه غذامون میکنم
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.