7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ سیب زمینی و پنیر،
بدون نیاز به فر😍❤️
مواد لازم
750 گرم سیب زمینی
1 عددتخم مرغ
50 گرم پودر سوخاری
کمی نمک
کمی فلفل
1 ق.چ ادویه ایتالیایی(جایگزینش میتونه نعناع و ریحان خشک شده باشه برای طعم دار کردنش)
4 ورق پنیر موزارلا
8 عددریحان
1.2 پیمانه سس گوجه فرنگی
نوش جان 🌸🍃
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#بستنی_توت_فرنگی
🍓 چند تا توت فرنگی رو خورد کنید و مقداری خامه بهش بزنید(من از خامه فُرم گرفته استفاده کردم)میتونید از خامه صبحُونه هم استفاده کنید بعد 2 قاشُقِ غذا خُوری عسل🍯 بزنید و تو قالبِ بستنی بریزید تا یخ بزنه☺
🍓پ ن:توت فرنگی و خامه رو با بلندر و یا با چنگال یکم له کنید.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#شیرینی_نارگیلی_مجلسی 😍❤️
۱۲۵ گرم کره
۲ عدد زرده تخم مرغ
۵۰ گرم پودر قند
۴۰ گرم نشاسته ذرت
۶۰ گرم پودر نارگیل ریز
۱/۲ ق چ بکینگ پودر
۱ ق چ وانیل
۱۶۰ گرم آرد
برای تزیین:
▫️پودر نارگیل به میزان لازم
▫️سفیده تخم مرغ ۲ عدد
▫️مربا توت فرنگی یا بریلو قرمز
کره و پودر قند رو با همزن برقی بزنید حدود ۵ دقیقه بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید حدود ۳ دقیقه بعد نارگیل و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید بعد آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا یه خمیری بدست بیاد حالا از خمیر گلوله های کوچیک درست کنید داخل سفیده تخم مرغ بزنید و بعد داخل پودر نارگیل بغلطونید و روی شیرینی رو با انگشت گود کنید و کف سینی رو کاغذ روغنی انداخته با فاصله ۱/۵ سانتی از هم بچینید و داخل فر ۱۶۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخت کنید و بعد با مربا توت فرنگی یا بریلو تزیین کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی_میوه_ای
چهار مدل بستنی میوه ای😍
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#شربت_گلاب
✍️مواد لازم
❄️ اب ۱ لیوان
❄️ گلاب ۱ لیوان
❄️ شکر ب میزان دلخواه
❄️ خاکشیر۲ق غ
❄️ تخم شربتی۱ق غ
❄️ پنیرک۱ ق غ
🛑ابتدا اب و گلاب و شکر رو مخلوط کرده و داخل یخچال گذاشته تا خنک شودتخم شربتی رو داخل کمی اب ریخته تا لعاب کند و ب همراه خاکشیرب شربت اضاف میکنیم گیاه پنیرک رو داخل اب خیس میکنیم تا رنگش ب طور کامل خارج شود و از صافی رد کرده و داخل شربت میریزم شربت رو ب همراه چند قالب یخ سرو کنید.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 آموزش #شکلات_تخته_ای 🍫
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
استیک راسته گوسفند
کورن داگ
بعد از مزه دار کردن گوشت با ادویه های استیک دو طرفش گریل شده و هشت دقیقه تو فر با دمای ۲۰۰درجه پخته وبعد از ۱۵دقیقه استراحت برش خورده
خمیر کورن داگ ؛از آرد ذرت وبیکینگ پودر نمک پودر سیر پودر پیاز و آب رو باهم مخلوط میکنیم تا خمیر سفت و کمی رون درست بشه بهد هات داگ رو به نوک سیخ چوبی میکشیم و داخل خمیر فرو میبریم البته تو یه لیوان بلند بریزید تا خمیر یک دست باشه وبعد داخل روغن داغ و زیاد فرو میبریم و چند ثانیه میچرخونیم تابه ظرفمون نچسبه بعد حدود ۷ دقیقه سرخ میکنیم تا کاملا برشته بشه
از سوسیس پنیری هم میتونید استفاده کنید بسیار خوشمزه میشه
نوش جان
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#کیک_نارگیلی_باقلوا😋😋😋
موادلازم👇
پودر شکر دو پیمانه
آرد گندم سه پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
پودر نارگیل 180 گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری
روغن مایع یک پیمانه
بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری
گلاب 130 گرم
پودر هل یک قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
چهار عدد تخم مرغ، یک و نیم پیمانه پودر شکر و نصف قاشق چای خوری وانیل را با همزن برقی میزنیم تا کاملاً کف کند. بعد پودر نارگیل را اضافه کرده، مخلوط میکنیم. روغن مایع را اضافه کرده، هم میزنیم. بعد آرد را با دو قاشق مربا خوری بیکینگ پودر مخلوط کرده، کم کم به مایه کیک اضافه میکنیم و با یک قاشق هم میزنیم تا مایه کیک باقلوا آماده شود.
ته یک سینی با لبه های یک سانتی متری را کاغذ روغنی انداخته و یا میتونید مثل من از قالبهای کاپ کیک و یا کیک یزدی استفاده کنید، روی آن را کمی چرب میکنیم و مایه کیک را روی آن میریزیم. بعد یک قاشق مرباخوری پودر هل و یا کنجدروی آن میپاشیم.
فر را از نیم ساعت قبل با حرارت 160 درجه سانتی گراد (تقریباً حرارت متوسط) روشن کرده، سینی را در طبقه وسط فر برای مدت 30 دقیقه میگذاریم. بعد فر را خاموش کرده، در فر را میبندیم تا کیک برای 20 دقیقه دیگر در فر بماند و روی آن ترد و طلایی شود.
سینی را از فر درآورده تا سرد شود. بعد آن را برش میزنیم. 200 گرم شکر را با 130 گرم گلاب مخلوط کرده، جوش میآوریم. شربت درست شده را داغ داغ روی باقلواها میریزیم تا کیک نارگیلی باقلوا آماده شود.
باقلواهای آماده شده را در یخچال گذاشته تا سرد شود.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کته استیک مرغ
طرز تهیه استیک مرغ خیلی راحته فقط یکم تو برش سینه مرغ دقت میخواد
سینه مرغ رو روی تخته کار قرار بدید روی بیرونی به سمت پایین باشه(روی بیرونی به سمت پوست مرغ وروی داخلی به سمت داخل بدن و استخوانها میباشد)
حالا برای برش کف دستتون رد روی سینه مرغ بزارید د با یک چاقو تیز و بزرگ یک سانتیمتر بالاتر از. تخته کار موازی با کف دستتون یک برش بزنید
برای مزه دار کردن از نمک پودرسیر پودر پیاز زعفرون فلفل سیاه ویک عدد پیاز و یک فنجان روغن مایع استفاده کنید
اول ادویه ها رو به مرغ اضافه کنید طوری که یکدست به همه جا برسه بهد زعفرون دم کرده یکربع بعد روی پیازهای خلالی کمی نمک بپاشید و به مرغ اضافه کنید بزارید تو دمای محیط نیم ساعت استراحت کنه و در آخر روغن رو بریزید و در ظرف رو ببندید تا تو یخچال به مدت حداقل دو ساعت استراحت کنه
گریل رو داغ کنید ابتدا از طرف بیرونی استیک رو گریل کنید تا استیک آبش رو از دست ندن ۳دقیق بعد نود درجا بچرخونیدش تا خطهای گریل قشنگتر شه و ۳دقیقه بعد پشت و روش کنید وبه همین ترتیب این سمت رو هم گریل کنید
اگر هم دوست دارید آبدار تر بشه بعد از پشت و رو کردن زمان پخت رو کم کنید چونذخامتش کمه از یک طرف هم میپزه ولی بخاطر شریط #کرونا توصیه میشه کاملا بپزیدش
خب سالاد هم که دلخواه خودتون درست کید فقط من از روغن زیتون و گریپفروت استفاده کردم امتحان کنید خیلی خوب بود
کریپ فروت رو به کنار وعدههای غذایتون اضافه کنید هم ویتامین داره هم خوشمزهست
نوش جان
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
پاناکوتا
مواد لازم جهت تهیه پاناکوتا :
برای ۶ لیوان (توجه کنید که ۶ لیوان کامل نمیشه..نصف لیوان رو ژله میگیره)
۱ پاکت خامه یا ۲۰۰ گرم
۱لیوان شکر
نصف لیوان شیر
۲ قاشق سرپر چایی خوری پودر ژلاتین
یه کوچولو وانیل
ژله
اکلیل خوراکی طلایی
توت فرنگی
شکلات اب شده برای تزیین
طرز تهیه پاناکوتا :
۲ تا ۳ ساعت قبل از درست کردن پاناکوتا باید نصف بسته ژله رو اماده کنید و توی قالب بریزیم و به صورت کج توی یخچال قرار بدیم
من قالب رو به دیواره یخچال تکیه میدم و تا ۴۵ دقیقه اصلا در یحچال رو باز نمیکنم
باید ژله کاملا سفت بشه بعد پاناکوتا رو بریزن روش..اگر هنوز شل باشه پاناکوتای داغ ژله رو آب میکنه
حالا میریم سر وقت پاناکوتا
پودر ژلاتین رو توی شیر سرد میریزیم و بدون هم زدن اون رو به روش بن ماری ( ذوب روی بخار آب ) توی شیر حل میکنم
من کاسه شیر رو روی کتری گذاشتم
خوب حالا خامه و وانیل رو توی قابلمه میریزیم و روی حرارت میذاریم و هم میزنیم ..نکته مهم اینه که خامه نباید به جوش بیاد
وقتی دیدین که داغ شده سریع ۱ لیوان شکر رو به خامه اضافه کنید و خیلی خوب هم بزنید تا کامل حل بشه
گاز رو خاموش کنید و حالا ژلاتین و شیر داغ رو به مواد اضافه کنید
کاملا مخلوط میکنیم و میذاریم سرد بشه حالا وقتشه که پاناکوتا رو روی ژله توی قالب بریزیم
۲ تا ۴ ساعت میذاریم توی یخچال تا کاملا سفت بشه (البته پاناکوتا دسر کش داری هستش. یعنی مواد مثل ژله سفت نمیشه.حالت کش دار پیدا میکنه بخاطر شکرش و حالا دوباره نصف دیگه بسته ژله رو درست میکنیم و روی پاناکوتا میریزیم بعد از یک تا دو ساعت آمادس.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#بستنى_یخی 🍭 😋
هلو ۵ الی ۶ عدد
شکر بستگی ب شیرینی میوه داره
ثعلب مقداری
تمامی مواد رو باهم مخلوط و تو مخلوط کن میریزیم تا بصورت پوره دربیاد ک در قالب های مخصوص بریزید و ب مدت ۷ الی ۸ ساعت داخل فریز بزارید تا ببنده
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.