eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷 یک راه براے محافظت از ڪپک زدن،اینه ڪه روے سطح انرا پس از مصرف صاف ڪرده و یک لایه روغن زیتون بریزید دیگه رب گوجتون ڪپک نمیزنه .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🔷 ماهیچه هارو با دوتاقاشق روغن تو قابلمه سرخ کردم بعد یه پیاز بزرگ و ریز کردم بهمراه ۵ تا حبه سیرو دوتا چوب دارچین و زردچوبه بهمراه۳ تا لیوان آب گذاشتم تا بپزه حدودا ۲ ساعت زمان میبره تا بپزه یه ربع آخر یه پیازو رنده کردم و با کمی روغن سرخش کردم و بهمراه زعفرون زیاد و نمک به گوشتم اضافه کردم تا لعاب بده بعد که پخت و حاضر شد بهش آب لیموترش تازه زدم گوشت ماهیچه چربه نیازی به روغن زیاد نداره .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🔷 برای این کباب خوشمزه ، چهارصد گرم گوشت چرخکرده رو با یک عدد تخم مرغ ، دو قاشق غذاخوری پیازچه ریز خرد شده ، نمک ، فلفل ، پودر سماق ، یک چهارم لیوان شیر و سه قاشق غذاخوری پر آرد سوخاری مخلوط کردم و با حرارت بالا سرخ کردم . لازم نیست مغز پخت بشن .  توی یک تابه دیگه ، یک قاشق رب گوجه فرنگی رو با یک لیوان آب ، نمک ، پودر سماق مخلوط کردم و کباب ها رو توی سس چیدم ، با حرارت ملایم و در بسته ، ده دقیقه پختم تا مغز پخت شد . حسابی خوشمزه میشه ، شک نکنید . .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🔷 شنیسل مرغ رو که همه با طرز پختش اشنایی دارن ولی بازم روشی که باهاش خیلی ترد و خوشمزه میشه رو براتون میگم: اول سینه مرغ رو از استخوان جدا میکنیم و چند قسمتش میکنیم بعد بین پاکت فریزیر میزاریم و با استیک کوب میکوبیمش زیاد هم نباید نازک بشه بعد حدود 4_3 ساعت توی نمک و فلفل و ابلیمو و زعفران و روغن زیتون و اب پیاز میخوابونیم .(اب پیاز باعث تردی شنیسل میشه)بعد هر تکه رو اول توی ارد سفید میزنیم بعد توی تخم مرغ و دراخر ارد سوخاری که البته من یه کم کنجد هم توی ارد سوخاری ریختم و بعد سرخشون میکنیم .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🔷 طبقه اول :  شكلاتي دلخواه و درست كنيد و به قطعات مناسب تكه كنيد و توي ظرف بزاريد. طبقه دوم : ۱ عدد پودر دريم ويب + ۱ عدد پودر كارامل + ۵ عدد پنير كيبي + نصف كمتر پيمانه شير مايع + ۱ عدد خامه صبحانه باهم مخلوط كنيد با همزن بزنيد يكدست بشه و بريزيد روي كيك. طبقه سوم : ۲ يا ۳ بسته كاكائو گلكسي ساده (هر بسته ۵۰ گرم) رو ذوب كنيد و ۱ عدد خامه صبحانه بهش اضافه كنيد و مخلوط بشه و بريزيد روي طبقه دوم و بزاريد يخچال خودشو بگيره. براي روش هم شكلات رنده كنيد و با ميوه تزئين كنيد. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥘 😋 🔸اگه ميخوايد رژيمي باشه ، رو با آب و نمك بپزيد،نه اونقدر كه شل و له بشه.بعد پوست بگيريد و مكعبي خرد كنيد و در تابه نصف ق روغن بريزيد و يه تفت كوچولو.راه غير رژيمي هم كه همون سرخ كردن سيب زميني مكعبي خرد شدست. بعد از هر روشي كه انجام داديد،به سيب زمينيها كمي نمك،زردچوبه،فلفل قرمز تند هرچي بيشتر بهتر و رب بزنيد .كمي كه تفت داديد تخم مرغها رو روي سيب زميني بشكنيد و در تابه رو بزاريد تا بپزه. موقع سرو كمي جعفري تازه روش بريزيد .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•لُقمه‌یِ ساده و سریع با طعمِ به یادموندنی😋• این لقمه با تمامِ سادگی و کم هزینه تموم شدنش یکی از خوشمزه ترین لقمه‌هایِ موردِ علاقه‌یِ منه که خیلی وقت‌ها برای صبحانه یا میان‌وعده درستش میکنم، همینطور برای وقت‌هایی که تو جاده هستم و قراره زمان زیادی رانندگی کنم چون انرژی زیادی میده و باعث‌ میشه مدت بیشتری احساس سیری داشته باشم. کالریِ هر کدوم از این لقمه‌ها حدودِ ۲۰۰ درمیاد. 1. ٣ عدد سیب‌زمینی رو پوست بِکن و آب‌پَز کن؛ بعد بکوب. 2. ۲ عدد تُخم‌مُرغِ آب‌پَز رو دُرشت رنده کن داخلش. 3. ۱ قاشُقِ چایخوری قرمز، ۱ قاشُقِ چایخوری پودرِ ، ۱.۵ قاشُقِ مُرّباخوری ، ۱ عدد دُرُشت رنده‌شده و سُرخ‌شده و ۴۰ گرم کره‌یِ ذوب‌شده (یا روغن زیتون) بریز و حسابی مواد رو با هم مخلوط کن. 4. حُدودِ ۳۰ عدد برگِ تازه هَم خُرد و اضافه کن. 5. برایِ لُقمه کردَنِش؛ ۱ عدد نونِ رو پَهن کن، مقداری از مواد رو داخِلِش بذار و رول کن. 6. نوشِ جونت...🌸🍃 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🌯 😋 🔸دوتا تخم مرغ رو با یک لیوان ماست شیرین،ى ق غ خورى شكر،یه ق چ نمك،نصف ق مربا خ جوش شيرين،یه ق چ بكينگپودر مخلوط كنيد و چهارليوان ارد رو كه الك كرديد كم كم اضافه كنيد تا خميری به دست بیارید که به دستتون نچسبه و نرم و لطیف باشه،روی خمیر سلفون بکشید‌ويك ساعت استراحت بدید... بعد میز رو آرد پاشی کنید و خمیر رو به کمک وردنه پهن کنید،قالب بزنید و از مواد پیراشکی داخلش بریزید و شکل بدید و توی روغن سرخ کنید.براى داخل پيراشكى مى تونيد هرموادی که دوست داریداستفاده كنيد، من از گوشت چرخ شده،پياز،فلفل دلمه،قارچ و پنير و نمک و فلفل و آویشن استفاده كردم. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷 حبوبات خام ۱ لیوان (ترکیبی از نخود، لوبیا چیتی و لوبیا سفید) ۱ عدد سیب زمینی نگینی، ۱ عدد پیاز خرد شده، ۱ عدد هویج رنده شده، ۱ ق غ رب گوجه، ۱ ق م روغن، ادویه های دلخواه و آبلیمو پیاز رو در روغن تفت میدیم، رب و ادویه هارو اضافه کرده و پس از رنگ باز کردن رب، حبوبات خیس خورده رو همراه آب جوش اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا بپزه. اواخر پخت هویج و سیب زمینی رو افزوده و اجازه میدیم تا جا بیفته. با آبلیمو نوش جان کنید. این مقدار برای سه نفر مناسبه .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنیر ماسکاپورنه بسکویت توت فرنگی خامه قنادی 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍨 😋 ▫️کیک کاکائویی آماده دو بسته ▫️شیر یک لیتر ▫️آرد دو قاشق غذاخوری ▫️نشاسته ۱ ق غ پر ▫️شکر یک پیمانه ▫️وانیل نوک قاشق ▫️کره یک ق غذاخوری ▫️پودر خامه قنادی(مارک رشد داره)لوازم قنادیا موجوده 🔸اول از همه کیکهارو پودر کنید.و داخل کاپها دو قاشق غذاخوری بریزید،و جهت تهیه کرم،همه مواد به جز،کره،وانیل،پودر خامه قنادی،داخل قابلمه بریزید،و تا زمانیکه قوام بگیره هم بزنید و بپزید.از روی اجاق بردارید و کره،وانیل،پوذر خامه اضافه کنید و با همزن بزنید.و در کاپها روی کیکهای پودر شده به قسمت مساوی بریزید،و یک لایه دیگه کیک و سپس کرم بریزید،در آخرین لایه هم پودر کیک بریزید و هر طور مایلید تزیین کنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ ایده جالب تزئین منزل برای مهمونی 🌸🍃 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥕 🍮 😋 ▫️اب هویج 2پیمانه ▫️پودر ژلاتین 3 ق غ ▫️بستنی وانیلی ۱۰۰ گرم ▫️شکر1/3پیمانه ▫️ابسرد 1/2پیمانه 🔸ابتدا پودر ژلاتین رو به روش بن ماری بااب حل میکنیم بعد بستنی رو بااب هویج مخلوط میکنیموبا هم زن خوب میزنیم سپس مقدار شکربستگی به خودتون داره رو اضافه کرده مجدد هم میزنیم بعد ژلاتین روکه با اب بن ماری کرده بودیم وخنک شده رواضافه میکنیم ودر اخردرقالب مورد نظر میریزیم احتیاج نیست قالب روچرب کنیدبراحتی جدامیشه ازقالب و میره تو یخچال تا اماده شه .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مهلبیه شکلاتی😍😍 ۲ ل شیر و ۲ ق غ نشاسته ذرت و ۶ ق غ پودرکاکائو و ۶ ق غ سر پر شکر رو بریزید تو قابلمه روی گاز هم بزنید تا غلیظ بشه بعد از رو شعله برداشته بهش ۱۰۰ گرم خامه صبحانه اضافه کنید ته ظرفتون پتی بور خرد شده ریخته و مابقی ظرفتون رو از مواد مهلبیه پر کنید و روش با کاکائو رنده شده تزیین کنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋👆🎥 مواد لازم: 1 پرتقال 1 لیمو 1.5 لیوان شکر (کم و زیادش سلیقه ای هستش 3 لیتر آب آماده سازی: پرتقال و لیمو را شسته و خردکنید. در کیسه قرار داده و در فریزر قرار دهید. روز بعد، از فریزر خارج کنید و در دمای اتاق 10 بگذارید. در میکسر گذاشته، شکر اضافه کنیدمیکس کنید. 3 لیتر ریخته از صافی رد کنید.. میتونید نعنا اضافه کنید. 😊 نوش جان .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلـــام،،‍ صبح را آغاز میڪنیم با نام خدایی ڪه همین نزدیڪیهاست خدایی ڪه در تار و پود ماست خدایی ڪه عشق را در ما نهاد و عاشقی را درسفره دل ما جای داد روزتون سرشار از امید به خدا... ❤️
طرز تهیه پاستای پنه آلفردو با مرغ 👇👇 مواد لازم : پاستا پنه: ۲۰۰ گرم فیله مرغ خرد شده: ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم شیر: ۳۰۰ میلی‌لیتر خامه: ۲۰۰ گرم کره: ۵۰ گرم قارچ ورقه شده: ۳۰۰ گرم سیر: ۳ حبه بزرگ نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
دسر_شامانو😍😍 ✍مواد لازم پنیر خامه ای ۲۰۰گرم ( هر مارکی استفاده کردین ) بستنی وانیلی ۱عدد ۱۰۰ گرم شیر عسلی نصف قوطی خامه صبحانه ۲۰۰گرم پودر ژلاتین ۳ ق م پودر قند ۳ ق غ ژله ی شاتوت یا زغال اخته یا تمشک ی ۱بسته من زغال اخته استفاده کردم 🍜طرز تهیه: ابتدا پنیر خامه ای را در حد باز شدن با همزن بزنید و سپس خامه صبحانه رو به آن اضافه و کمی با همزن بزنید بعد بستنی و شیر عسلی را اضافه کنید حالا ژله تون رو با یه لیوان آب جوش بن ماری کنید و نصف لیوان اب سرد بریزین و به دمای محیط برسونید و به مخلوط اضافه کنید و در آخر پودر ژلاتین را روی نیم لیوان آب بپاشید خوب که اب جذب کرد و اسفنجی شد روی حرارت بن ماری قرار بدین شفاف که شد به دمای محیط برسونید و به مخلوط اضافه کنید و سپس در قالب ریخته و داخل یخچال بزارید تا ببندد. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: آرد 2 لیوان شیر ½ لیوان روغن مایع ½ لیوان تخم مرغ 3 عدد شکر 1 لیوان موز 2 عدد وانیل 1 ق چ بیکینگ پودر2 ق چ دارچین 2 ق چ گردو خرد شده 1 لیوان شکلات چیپسی نسوز 3 غ ق تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن برقی می زنیم تا کرم رنگ بشن بعد روغن و شیر رو اضافه میکنیم. دو عدد موز رو خوب پوره کرده و داخل مواد میریزیم و مجدد با همزن میزنیم در آخر گردو و شکلات چیپسی رو اضافه میکنیم. حالا نوبت آرد که سه مرتبه الک شده و بهش دارچین و بیکینگ پودر زدیم هست که کم کم با مواد ترکیبشون کنیم و با لیسک هم بزنیم. قالب رو بهتره که با کره چرب کنیم و کمی آرد بهش بزنیم و در یخچال قرار بدیم و بعد مواد رو داخلش بریزیم قالب را برای 45 تا 50 دقیقه داخل فربا دمای 170 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کردیم قرار میدیم برای سس شکلات روی کیک از شکلات تخته ای آب شده و یک بسته شکلات صبحانه استفاده کنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 کلیپ طرز تهیه یک غذای ایتالیایی خوشمزه بنام پاستای پنه آلفردو با مرغ 👌😘😋 نوش جان 👆👆👆 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
📽 کلیپ طرز تهیه یک غذای ایتالیایی خوشمزه بنام پاستای پنه آلفردو با مرغ 👌😘😋 نوش جان 👆👆👆 .•●《🍓 @ashp
🔶 طرز تهیه پنه آلفردو ۱.در یک تابه‌ی بزرگ، قارچ‌های خرد شده را با استفاده از نیمی از کره و یک قاشق روغن تفت دهید تا کمی طلائی شوند. دقت کنید که قارچ را همیشه با حرارت بالا تفت دهید و هم بزنید؛ قارچ آب درون‌بافتی زیادی دارد و حرارت بالا از آب انداختن آن جلوگیری می‌کند. ۲.قارچ‌ها را پس از رنگ گرفتن از تابه خارج کنید. فیله‌ی مرغ خرد شده را با مابقی کره به تابه اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید. تفت دادن مرغ با حرارت بالا از آب انداختن مرغ جلوگیری می‌کند و اجازه می‌دهد که مرغ آب‌دار و نرم باقی بماند. ۳.مرغ‌ها ار از تابه خارج کنید و سیر له شده یا رنده شده را برای مدت کوتاهی در روغن باقی مانده در تابه تفت دهید تا عطر سیر بلند شود و کمی تغییر رنگ دهد. ۴.در این لحظه خامه را در شیر حل و به سیرهای تفت داده شده اضافه کنید. حرارت شعله را کم و صبر کنید تا ترکیب شیر و خامه شروع به جوشیدن کند. ۵.بعد از این که مخلوط شیر، خامه و سیر چند قل جوشید، به آرامی پنیر پارمزان را به همراه نمک و فلفل سیاه را به ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید تا به آرامی شروع به جوشیدن کند. ۶.وقتی سس شما شروع به جوشیدن کرد، فیله‌های مرغ و قارچ تفت داده شده را به آن اضافه کنید تا سس آلفردو حاضر شود. ۷.در این حین به سراغ پاستاها بروید. در یک قابلمه آب را به همراه کمی نمک و روغن جوش بیاورید و سپس پاستای پنه را به آن اضافه کنید و طبق زمان نوشته شده روی بسته‌بندی (یا حداقل برای ۷ دقیقه) بپزید. دقت کنید که زمان در این مرحله بسیار مهم است. پس از این که پاستاها نرم شدند آن‌ها را از آب خارج و آبکش کنید. می‌توانید کمی آب خنک روی آن‌ها بریزید و آن‌ها را تکان دهید تا آب اضافی از آب‌کش خارج شود. در نهایت پاستاها را به سس آلفردو اضافه کنید و هم بزنید تا سس به خورد پاستاها برود. می‌توانید پنه آلفردو را با کمی جعفری تازه و گوجه فرنگی گیلاسی سرو کنید. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.