eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍪 😋 🔸دو لیوان کنجد پوست کنده رو تفت دادم واز رو حرارت برداشتم وبا پودر هل مخلوط کردم یک لیوان مغز گردوی رو تفت دادم و خرد کردم یک لیوان شیره انگور رو روی حرارت ملایم گذاشتم تا کمی غلیظ بشه ولی مواظب باشید نسوزه وزیاد غلیظ نشه چون شیرینی سفت میشه دو قاشق غذاخوری کره اضافه کردم کنجد تفت داده وگردوی خرد شده وتفت داده را به دوشاب اضافه کردم و وهم زدم تا مواد تو ماهیتابه جمع بشه بعد توی کوچکترین سایز ظرف پیرکس کیسه فریزر انداختم و مواد رو روش پهن کردم و صاف کردم و دوباره روی شیرینی مغز گردو و کنجد ریختم و گذاشتم تو یخچال تا کاملا خنک بشه وبعد برش زدم ضخامت این شیرینی به خودتون بستگی داره میتونید نازکتر یا ضخیمتر داخل سینی پهن کنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم ▫️تخم مرغ ۵عدد درشت ▫️ماست ۱لیوان ▫️آرد۳لیوان ▫️روغن مایع ۱لیوان ▫️شیر نصف لیوان ▫️شکر ۱لیوان ▫️بکینگ پودر ۲ق چایخوری ▫️وانیل ۱قاشق چایخوری ▫️هل سائیده ۱قاشق چایخوری ▫️زعفران ابکرده ۱قاشق غذاخوری ▫️نمک ۱پینچ مواد لازم شهد ▫️شکر ۱/۵لیوان اب۲/۳لیوان ▫️گلاب نصف لیوان ▫️جوهر لیمو نوک انگشت طرز تهیه ابتدا شهد اماده میکنیم به اینصورت که شکر اب و گلاب روی حرارت بگذارید بعداز ده دقیقه که به جوش اومد جوهر لیمو رو بهش میزنیم واز روی حرارت برمیداریم و کنار میذاریم تخم مرغها رو داخل ظرفی ریخته وانیل بهش اضافه میکنیم وبا همزن میرنیم بعداز اینکه کرم رنگ شد حدود پنج تا هفت دقیقه زمان میبره شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم سپس زعفران افزوده و بعد روغن،ماست و شیر اضافه میکنیم بعد هل سائیده و نمک حالا همزن برقی رو کنار میزاریم آرد و بکینگ پودر که قبلا مخلوط و سه بار الک کردیم کم کم به مواد اضافه میکنیم و با لیسک به آرومی مخلوط میکنیم،قالب چرب میکنیم مواد داخلش میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه به مدت ۳۰دقیقه اجازه پخت میدیم .بعداز پخت کیک از فر خارج کرده،کمی که خنک شد برش میدیم به شکل دلخواه لوزی یا مربع و شهد خنک شده رو روی کیکمون میریزیم (قالب من اندازه اش ۲۵در۳۵بود) .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم🥝 ▫️کیوی 3 عدد ▫️موز 2 عدد ▫️سیب 1 عدد ▫️بستنی وانیلی 3 ق غ ▫️آب سیب نصف لیوان طرز تهیه🍹 بهتره موز رو از یه ساعت قبل خرد کنین و بزارین فریزر تا یخمکی بشه. سیب رو پوست کردم ، کیوی رو پوست کردم ، همه این مواد رو خرد کردم و داخل مخلوط کن ریختم و میکس کردم . نوشیدنی خوشمزه و مقوی برای بچه ها .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍨 😋 🔸 2 لیوان شیر، 2 قاشق غذاخوری آرد برنج و 2 قاشق غذاخوری شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید. مخلوط را مرتب هم زنید تا غلیظ شود. 1 عدد موز را با چنگال له کنید و به مواد اضافه کنید . فرنی را از روی حرارت بردارید و 2 قاشق چای خوری کره را اضافه کنید. فرنی موزی را در ظرف مناسب بریزید و با موز و دارچین تزئین کنید. فرنی موزی برای کودک دلبند شما آماده سرو است. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥟 😋 مواد لازم تخم مرغ ۱ دونه ماست پرچرب ۱/۲ پیمانه آرد تا جاییکه بدست نچسبه بکینگ پودر ۱/۲ ق م گلاب ۱/۴ پیمانه روغن جامد آب شده و به دمای محیط رسیده ۱ پیمانه روغن و ماست و تخم مرغ و بکینگ پودر و گلاب و مخلوط کرده بعد آرد و کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد مواد داخل قطاب پودر گردو پودر قند دارچین یا هل کمی گلاب که از حالت پودری در بیاد اندازه یه گردو از خمیر برداشته توش کمی مواد گردویی گذاشته و میپیچیم تو روغن سرخ میکنیم .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
يك غذا ساده و سبك😊 🍳 😋 🔸یک کیلو اسفناج رو پاک کردم و شستم و کمی درشت خرد کردم و داخل قابلمه ریختم ونیم ساعت گذاشتم تا اسفناج پخته بشه و آبش کم بشه تویه ماهیتابه یک عدد پیاز درشت را نگینی خرد کردم و با کمی روغن محلی یا کره تفت دادم دوسه حبه سیر رو هم له کردم وبه پیاز داغ اضافه کردم و کمی تفت دادم ونمک و فلفل و زردچوبه زدم واسفناجهای پخته رو اضافه کردم وبا پیاز و سیر تفت دادم تا آبش تبخیر بشه وتخم مرغهارو روش شکوندم و با اسفناج مخلوط کردم درب ماهیتابه رو گذاشتم تا تخم مرغها خودشو بگیره میتونید تخم مرغها یی که رو اسفناج شکوندید همون جوری بزارید خودشونو بگیرند وبعد نوش جان کنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍮 😋 مواد لازم شیر : 2 لیوان شکر : 4 قاشق غذاخوری خامه صبحانه : 4 قاشق غذاخوری ژله بلوبری : 1 بسته ژله پرتقال : 1 بسته ژله آلبالو : 1 بسته طرز تهیه ابتدا ژله ها ی بلوبری ، پرتقالی ، آلبالو رو در 1 لیوان آب جوش جداگانه به روش بن ماری حل کرده و حالا 2 لیوان شیر رو روی حرارت گذاشته و وقتی گرم شد از روی حرارت برداشته و 4 قاشق خامه و 4 قاشق شکر رو بهش اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم و سپس ژله هامون که خنک شد چند قاشق از شیر و خامه رو به هر کدام از ژله ها اضافه کرده و داخل قالب مون اضافه میکنیم و میزاریم داخل یخچال تا بسته بشه و حالا لایه های بعدی پاناکوتا(لایه سفید) رو که مونده به قالب اضافه کرده و هر لایه رو بهش اضافه کرده داخل یخچال قرار بدید تا بسته بشه و بعد دوباره لایه بعدی رو میزاریم تا کاملا بسته بشه و برای خارج کردن ژله دور تا دور قالب مون رو با چاقو از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نطر برگردونید . .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
صورتت جوش داره 😾🍊 پوستی صاف و سفید میخوای🥝🍒 ناحیه های حساس بدنت تیره و سیاه شده!🔥☘ موهات وزه 👩🏼‍🦰🌀 بلد نیستی موهاتو ببافی 👩🏽‍🦱🧶 دندونات زرده ، دهنت بوی بدی میده 🍋🍒 اصلا ناراحت نباش چون همه این مشکلات تو این کانال رفع میشه💊🎀 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e اینجا خوشکل کن خودتو 🍓 کلی ترفند های آرایشی و بهداشتی گذاشتم🔮😌
☕️ 😋 مواد لازم نسکافه پودری و فوری نصف لیوان شکر نصف لیوان آبجوش یک سوم لیوان شیر داغ به میزان لازم ابتدا شکر و نسکافه و آبجوش رو مخلوط و با همزن دور تند میزنیم اینقدر باید بزنید تا حالا کرمی و کاملا سفت پیدا کنه مثل خامه من قدرت همزن زیاده دو یه دقیقه شد ممکنه تا پنج دقیقه هم طول بکشه بعد از کرم که درست شد نصف فنجان رو پر میکنیم و شیر کاملا داغ رو روش می ریزیم . .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
لیمو : ۲ کیلو شکر : ۲ کیلو سر و ته لیموها رو زدم و به ورقه های نازک برش زدم و دونه های لیمو را در آوردم(حتما باید در بیارید چون تلخ میشه)حالا در شیشه ی خشک و تمیز یک لایه لیمو ریختم و روش یک لایه شکر روی لیموها ریختم وقتی شیشه پر شد لایه آخر رو شکر ریختم و در شیشه رو روش گذاشتم و محکم بستم جلو افتاب (جلو پنجره)گذاشتم تا دو روز بهش دیت نزدم بعد از دو روز با یک قاشق بلند هم زدم درشو گذاشتم و هر دو روز یکبار هم زدم تا شکر آب بشه و جذب لیموها بشه و تا چهل روز هر دو روز یکبار هم بزنید تا لیموها خوش طعم و خوش رنگ بشن و بعد از چهل روز بزارین یخچال. نکته: حتما باید لیموها زرد رنگ و گوشتی باشن. لیموها رو وقتی میشورید حتما باید خشک کنید حتما حتما باید دونه هاشونو در بیارید وگرنه تلخ میشه. میتونید دو سه ورق لیمو رو موقع خوردن چای داخل چایتون بریزید خوشمزه میشه😋 قاشق رو جوری باید بزنید که به ته شیشه بخوره تا شکری که ته نشین شده حل بشه. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم🧀 ▫️نان تست ▫️سینه مرغ ریز شده یکعدد ▫️پیاز یکعدد متوسط ▫️خیارشور چند قاشق ریزشده ▫️کنسرو قارچ یک کنسرو کوچک ▫️پنیر گودا یا ورقه ای ▫️خامه دو ق غ ▫️نمک و فلفل سیاه طرز تهیه🥪 پیاز رو نگینی خرد میکنیم تفت میدیم سینه مرغ رو بهش اضافه میکنیم . نمک و فلفل سیاه میزنیم کنسرو قارچ اضافه میکنیم  به موادمون خامه میزنیم کلا ترکیب مرغ و قارچ و خامه عالی میشه خیارشور رو ریز خرد میکنیم اضافه میکنیم . نان تست رو اطرافشو جدا میکنیم یک لایه مواد بعد پنیر بعد نان میزاریم لای دستگاه یا توی تابه روی گاز میزاریم تا پنیرش آب بشه و نونش گریل بشه 🍀🍀🍀🍀 👩‍🍳نوش جان🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🌸 🌸 ژامبون ریز خرد شده ۱۰۰ گرم (۳ برش) تخم مرغ ۲ عدد پیازچه خرد شده ۴ ق غ سیب زمینی آب پز ۳ عدد آرد سفید ۱ ق غ آرد سوخاری به مقدار لازم پنیر ماتزرلا به مقدار لازم سس فلفل چرخ شده ۱ ق غ نمک،زردچوبه،ادویه،فلفل سیاه روغن برای سرخ کردن سیب زمینی ها رو با رنده ریز رنده کنید و بهش ژامبون،پیازچه،آرد سفید،نمک،ادویه،زردچوبه،فلفل سیاه،سس فلفل را اضافه کنید،با دست یکم ورز بدید و کف دستتون رو یکم چرب کنید،از مخلوط سیب زمینی کف دستتون بگذارید و یکم پنیر بگذارید روش و مخلوط رو با دستتون ببندید،توی دستتون شکل بدید و بعد در تخم مرغ هم زده بزنید بعد در آرد سوخاری،بعد در روغن داغ سرخ کنید. 🍀🍀🍀🍀 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.