7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#هات_داگ_لقمه_ای لذیذ و خوشمزه😍🌭
👩🍳نوش جان
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوپ_جو_هفترنگ 🌈🌱🤩😍
جو پوست کنده: ۲۰۰ گرم
هویج: ۲ عدد
نخود فرنگی: حدود ۱ لیوان
زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری: ۲ قاشق غذا خوری
آبغوره: نصف فنجان (تا یک فنجان)
فلفل قرمز: یک سوم قاشق چایخوری (اختیاری)
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق جایخوری
نمک: ۳ قاشق جایخوری
رب گوجه: ۲ قاشق غذا خوری.
👩🍳نوش جان🌹
@ashpazy_irani
325.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زيباترين صبح دنيا در چشم آدمهايى طلوع میكند كه دست اميد را میگيرند و پا به پاى تلاش و مهربانى، هدفهايشان را دنبال میكنند...
روزتون بخیر و خوشی❤️
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
چند ترفند عالی برای آشپزی
بانوان خوش سلیقه حتماً ببینید
👍😁
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
شربت#ژله_ای😎😋
🍷نصف ژله را با دولیوان اب جوش و یه قاشق شکر بذارید بنماری بشه و دوقاشق گلابم اضافه کنید و داخل یخچال بذارید نیم بند که شد دو قاشق🥄 تخم شربتی که به اب ریختید و جا افتاده بریزید داخل ژله و هم بزنید از اخر اگر نیاز بود اب سرد اضافه کنید میتونید ژله رو رنگ درست کنید 👌🥂
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
15.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم آموزش مدل های مختلف شکل دادن به خمیر برای نون شیرمال یا نون ساده.👆🏻👆🏻👆🏻
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
⚪️ از مصرف شیر با موز و سایر میوه ها پرهیز کنید.
🔸زیرا باعث ایجاد خلط غلیظ و اختلال در هضم میشود. شیر با عسل ٬ گلاب و دارچین که مصلح آن است ٬ مصرف شود.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
اگر برنج پخته را شب در دمای اتاق نگهداری کنید
باکتری بنام باسیلوس سرئوس در آن رشد میکند🍚
👈🏻این باکتری میتواند سمی تولید کند که سبب
گرفتگی عضله، اسهال، تهوع و مسمومیت شود.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
3.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎀آموزش#دسر_میوه_ای_خوشمزه
پسندیدین لایک کنید💖👌
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#شکلات_داغ_مکزیکی
اگر برای تنوع میخواهید یک نوشیدنی دیگه جایگزین چای کنید، شکلات داغ درست کنید که در روزهای سرد زمستون هم میچسبه. این دستور شکلات داغ به سبک مکزیکی به دلیل استفاده از ادویه هایی مثل دارچین، جوز هندی (nutmeg) و پودر چیلی یه مقدار طعم متفاوتی دارد.
مواد لازم برای ۳ نفر :
۲ و ۱/۲ پیمانه شیر
۱/۲ پیمانه شکلات نیمه شیرین خرد شده
۱/۴ پیمانه پودر کاکائو غیر شیرین
۱/۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱/۴ قاشق چایخوری پودر دارچین
۱/۴ قاشق چایخوری پودر چیلی (فلفل)
به اندازه نوک قاشق چایخوری جوز هندی (nutmeg)
شکر، بسته به مقدار شیرینی که دوست دارید
طرز تهيه :
تمام مواد را در یک قابلمه کوچک یا شیر جوش مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرتب به هم بزنید تا شکلات آب بشود و به غلظت مناسب برسد. اضافه کردن شکر لازم نیست ولی اگر دوست داشتین اضافه کنید.
طرز تهیه #خامه_فرم_گرفته مخصوص انواع شیرینی، کیک و بستنی:
طرز تهیه خامه فرم گرفته بسیار ساده است و نیاز به تهیه لوازم زیادی ندارد. خامه فرم گرفته را با استفاده از خامه صبحانه یا خامه پاستوریزه و کمی شکر می توان تهیه کرد.
شاید برای بسیاری از افراد درست کردن کیک خامه ای آسان باشد اما خامه آن کمی برایشان دشوار باشد ما در این مطلب قصد داریم با روش های بسیار آسان و کاربردی بتوانید حتی در خانه با خامه معمولی هم خامه فرم گرفته درست کنید در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه خامه فرم گرفته را به شما عزیزان آموزش دهیم.
خامه فرمگرفته را در بسیاری از دسرها و شیرینی ها استفاده می کنند. همچنین از آن برای سرو بستنی یا میوه های تازه نیز استفاده می شود، اما روش تهیه کردن این خامه را همه نمی دانند و گاهی مجبور هستند آن را آماده از بیرون خریداری کنند. اما ما به شما آموزش می دهیم چطور در عرض ۱۰ دقیقه یک خامه فرمگرفته عالی درست کنید.
مواد لازم:
• دو پیمانه خامه پرچرب
• ۴ قاشق غذاخوری پودر قند
وسایل مورد نیاز:
• کاسه همزن فلزی و بزرگ (در یخچال قرار دهید تا سرد شود)
• همزن دستی سیمی (در یخچال قرار دهید تا سرد شود)
طرز تهیه خامه فرم گرفته:
۱. همزن و کاسه همزن را دستکم ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شوند. سپس خامه را درون آن بریزید و با همزن دستی هم بزنید. این کار را به طور مداوم و چندین دقیقه ادامه دهید. تا زمانی هم بزنید که خامه غلیظ شود. در این مرحله، پودر قند را اضافه کنید و چندین دقیقه دیگر هم بزنید تا مزهدار شوند. خامه را مزه کنید اگر شیرینی آن کافی نبود، دوباره شکر اضافه کنید.