eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
که یه مدل ست که به شکل فینگرفود و راحت سرو میشه 😋😋 . مواد لازم : گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم نان پیتا یا لواش پنیر گودا جعفری و سیر و پودر گشنیز و نمک و فلفل به میزان لازم سس کچاب یا خردل کره کمی برای چرب کردن تابه . اول از همه گوشت چرخ کرده و ادویه جات را با هم مخلوط کنید و حسابی ورز بدید و آن را به شکل لوله ای در بیاورید روی تابه چدنی که از قبل با کره چرب شده سرخ کنید . گوشت های سرخ شده را به همراه پنیر رنده شده و سس کچاپ روی نون ها قرار دارید و به شکل تصویر آن را بپیچید و به صورت رول شده برش دهید داخل سیخ چوبی قرار دهید سر سیخ ها گوجه گیلاسی بزارید و مجددا سیخ ها را روی تابه چدنی یا ساندویچ ساز که از قبل با کره چرب شده سرخ کنید. . 📣📣اگر از این مدل آموزش ها میپسندید حتما لایک کنید و کامنت بذارید و حمایت کنید تا ما هم انرژی بگیریم و اموزش های بیشتری براتون بذاریم 😘😍 @ashpazy_irani
براتون یه ایده جالب آوردم برای تزیین کردن دلمه و یه ایده پذیرایی شیک و مجلسی از مهموناتون امیدوارم درست کنید و لذت ببرید🌷👌 مواد لازم: گوشت چرخ کره ۳۰۰ گرم لپه پخته شده ۱ پیمانه برنج ۱ پیمانه پیاز ۴ عدد رب گوجه ۲ ق غ سبزیجات معطر به مقدار لازم نمک و ادویه به مقدار لازم مواد لازم براى سس: آب يا سركه و شيره يا سس رب گوجه فرنگى و آب ليمو پیاز را تفت داده و گوشت را اضافه می کنیم سپس بقیه مواد را هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم برگهای پخته شده را داخل قالب مورد نظر در دو ردیف روی هم چیده به طوری که برگها از لبه های قالب بلندتر باشد تا هنگامی که مواد دلمه را داخلش ریخته و کاملا فشرده کردیم بتوانیم روی انها برگردانیم @ashpazy_irani
😋 🔸کره ۱۲۵ گرم، تخم مرغ سه عدد، آرد دو لیوان، شکر دو سوم لیوان، وانیل نوک ق چ، خرما نگینی خردشده یک لیوان، بکینگ پودر دو ق چ، ماست نصف لیوان 🔸خرما رو خرد کرده با یک ق غ آرد و دارچین مخلوط کنید تا همه جای خرما پوشانده بشه کره و شکر و وانیل رو با همزن پنچ دقیقه بزنید بعد یکی یکی تخم مرغ رو اضافه کرده و هربار سی ثانیه با همزن بزنید. ماست رو اضافه کنید مخلوط کنید و کم کم آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده رو در سه مرحله به مایه اضافه کنید و هم بزنید. داخل قالب چرب شده نصف مایه ریخته بعد خرما خرد شده رو بریزید و مابقی مواد رو کاملا روی خرما ها رو با مایه بپوشانید داخل فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه بزارید به مدت ۴۵ دقیقه .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
شیر برنج غذای مفید برای کودکان است که رشد آنها اثر مثبتی می گذارد و ضمن افزایش توان جسمی و ذهنی و بهبود وضعیت خواب، باعث خوش رنگی پوست نیز می شود‌. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓 اول توت فرنگی هارو خوب میشوریم و بعدش درشت هاشو تیکه میکنیم تا یه دست بشن میریزیم تو یه طرف و با دولیوان‌ شکر میذاریم یه شَب تا صبح بمونه(اگر میخواید سریع اماده شه و یا شیره ی بیشتری بده یکم مث من آب بریزین) بعد از موندن خودش آب میندازه و بهتر میشه حالا زیرشو کم میکنیم تا بپزه اگر زیاد بپزه قهوه ای میشه و دیگه خواهرشهر کُش نیست .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم تخم مرغ٣عدد آرد ١پیمانه شیر ١/٢پیمانه نمک,فلفل,زردچوبه,آویشن:بمقدار لازم روغن مایع:٢قاشق سوپخوری بکینگ پودر١قاشق مرباخوری طرز تهیه مواد را باهم مخلوط میکنیم به اینصورت که تخم مرغ را باروغن مایع و ادویه ها و بکینگ پودر مخلوط میکنیم, (من چون به پودر تخم گشنیز خیلی علاقه دارم و توی همه غذاهام استفاده میکنم,اینجاهم استفاده کردم,همینطور پودر آویشن) سپس شیر رو اضافه میکنیم و بعد آرد رو که مایعیررقیق تر از مایع کیک به ما بدهد, بعد میتوانیم مرغ,سیب زمینی,هویج,حتی گل کلم را در این مایع زده و خوب بغلطونیم و در روغن زیاد سرخ کنیم, وبعد از روغن بیرون کشیده و روی دستمال یا در آبکش میگذاریم تا روغن اضافه اش گرفته بشه, من از فیله ی مرغ استفاده کردم,البته اول آب پز کردم,و بعد توی خمیر قرار دادم و سرخش کردم بهتون پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید ,واقعا خوشمزه اس نکته هرچقدر از مایعتون اضافه اومد,دور نریزید,باقاشق بریزید توی روغن تا سرخ بشه,و میل کنید نوش جان 💖 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🔺اینفوگرافیک / کدام مواد غذایی نباید با شکم خالی مصرف شوند؟ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.