#خورشت_زردک
مواد لازم
زردک چهار تا پنج عدد نگینی خرد،شده
لپه پنج ق غ
ابلیمو دو ق غ
رب یک ق غ
گوشت گوسفند یا گوساله
روغن دو ق چ
پیاز یک عدد
نمک و فلفل
طرز تهیه
پیاز و گوشت روتو روغن تفت میدیم،بعد زردک رو اضافه میکنیم و باهم تفت میدیم تا زردک نرم بشه،بعد لپه رو اضافه میکنیم.و رب،بعد اب میریزیم صبر میکنیم جا بیفته،ابلیمو و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم.و خاموش میکنیم
نوش جان
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#شیک_پذیرایی_کن 🌸🍃
توت فرنگى رو از وسط برش بزنید با خلال دندان به هم وصل کنید خلال دندان رو کوتاه کنید که مشخص نباشه و درآخر توت فرنگی رو داخل شکلات ذوب شده بریزید و روش رو با سس براق و یا ترافل تزیین کنید 🍓❤️
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه دسر هلو
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح آمده
دفتر اين زندگى را باز کن
زيستن را با
سلام تازهاى آغاز کن
گل بخند و گل شنو
در گلشن اين بوستان
زندگی را با
عشق تازهای آغاز کن...
سلام صبح تون بخیر 😍
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 آموزش #پاستا_فرمی_با_گوشت 🍲
کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_باگت_ترکیه_ای
موادلازم:
۳ - ۴ عدد نان باگت
۱عدد سینه مرغ آبپز شده
۱ کاسه (1 عدد سیب زمینی و هویج رو نگینی خرد کنید و آبپز کنید.) مواد لازم برای سس:
کره 1 قاشق غذاخوری سرپر
آرد 1 قاشق غذاخوری سرپر
2 لیوان شیر( میتونید 1 لیوان شیر و 1 لیوان آب سینه مرغ رو اضافه کنید)
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
پنیر پیتزا برای روی نان ها بمیزان لازم
طرز تهیه:
داخل یک ظرف کوچک کره را آب کنید ، آرد را افزوده و تا زمانی که بوی خامی اش از بین برود تفت دهید. شیر را کم کم اضافه کنید و تند تند هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را بریزید و بعد از بجوش آمدن زیر گاز را خاموش کنید. در یک ظرف سس آماده شده، چاشنی و سینه مرغ را مخلوط کنید . اگر بخواهید داخل نان ها میتوانید سس گوجه بمالید. مواد آماده شده را داخل نان بریزید و رویش پنیر ورقه ای رنده شده بریزید. فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید و نان آماده شده را تا زمانی که رویش سرخ شود بپزید.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#کراکت_سوسیس
مواد لازم:🥔
▫️سیب زمینی بزرگ ۲ عدد
▫️کره ۲۰ گرم
▫️سوسیس ۱۵۰ گرم
▫️پودر سوخاری تند یا ساده به میزان لازم
▫️نمک و فلفل به میزان دلخواه
▫️تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه:🥙
اول سیب زمینی را پوست کندم درشت خرد کردم و با ۱ لیوان اب و کره و کمی نمک گذاشتم خوب بپزه بعد به همراه سوسیس یک بار از چرخ گوشت رد کردم (اگه چرخ گوشت نداشتید میتونید هر دو رو رنده ریز بزنید) به خمیر اماده نمک و فلفل زدم و کمی ورز دادم از خمیر گلولهای ۲۶ گرمی جدا کردم (اگه ترازو نداشتید به اندازه کمی کوچکتر از سوسیس کوکتل جدا کنید) خمیر را به صورت بیضی با دست شکل دادم و اطرافش رو با تخم مرغی که یکم با چنگال زدم تا از لختگی در بیاد پوشوندم و بعد داخل پودر سوخاری زدم حدودا نیم ساعت تو یخچال استراحت دادم و داخل قابلمه کوچکی رو تا نصف روغن ریختم وقتی که خوب داغ شد سرخش کردم وبا هر مدل سسی که دوست دارید میتونی میل کنید سس چیلی یا سس سفید یا سس گوجه خیلی خوشمزست حتما امتحان کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ترشی_سالاد_مشهدی
مواد لازم :👇
گوجه یک کیلو
خیار ۲ عدد
هویج ۲ عدد متوسط
سیب زرد یک عدد
گل کلم ۳ عدد متوسط
شاخه مرفس ۳ الی ۴ بوته
دلمه ۲ عدد کوچک
سیر ۱۰ حبه
سرکه ۳ لیوان
ادویه هایی که من استفاده کردم👇
پودر گشنیز ، نعناع خشک ، گلپر ، موسیر
فلفل تند ۳ عدد بزرگ (من فلفل ترش شده آماده داشتم ریختم توش)
سیب زمینی ترشی به دلخواه چند عدد
دستور تهيه : 👇
اول از همه گوجه هارو(بدون آب)،یا نصف میکنیم یا درسته ، بهش نمک میزنیم میزاریم بپزه رو گاز تا آب بندازه و پوستش راحت کنده بشه ، من داخل فر گذاشتم با دمای ۱۸۰ درجه ۱۵ الی ۲۰ دقیقه حسابی پخت وپوستش کنده شد
اینجا یه نکته رو دقت کنین که اصلا نباید آب بزنین بهشااا
چون ترشی خراب میشه بعدا.
حالا پوست گوجه هارو کنده رو داخل میکسر حسابی میکس میکنیم با گوشت کوب هم میتونین له کنین.
بعد سرکه رو بهش اضافه و هم میزنیم با قاشق تا ترکیب بشن.
بعد تمام مواد رو یک روز قبل حسابی شسته و میزاریم روحوله یا پارکه خشک که خیسیش بره وخشک بشه بعد ریز ریز میکنیم و با آب گوجه داخل شیشه ترشی ترکیب میکنیم ، شما میتونین داخل یه ظرف هم اینکاروکنین بعد داخل شیشه وارد کنین.
واسه من چون حجمش کم بود همینجوری داخل شیشه ریختم.
این ترشی رو خیلی ها ادویه نمیزنن و میگن گوجه و نمک چاشنیش هست ولی من طبق ذائقمون بهش پودر گشنیز و گلپر و نعناع خشک و موسیر زدم
این مقدار همین یه شیشه شد که دیدین.
بچه ها بهتره برای ترشی از ظرف شیشه ای استفاده کنین.
در یخچال نگهداری
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#رول_موز .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#رول_موز_یا_حلوای_موز
مواد لازم
خرما نیم کیلو چرخ شده,موز ۵عدد,آرد برنج دو پیمانه,آرد سبوس دار گندم یک پیمانه,هل سابیده یک قاشق چای خوری,کنجد یا پودر نارگیل
خرما چرخ شده را با آرد گندم و آرد برنج وهل سابیده مخلوط کرده خوب ورز داده تا خمیر سفتی بدست بیاد کمی از خمیر را برداشته وروی سلفون پهن کرده بقطر یک سانت یک عدد موز را روی خمیر گذاشته وبصورت رولت خمیر را دور موز پیچانده ورول را توی کنجد یا پودر نارگیل غلطانده بمدت دو ساعت توی یخچال گذاشته وبا چاقو برش میدهیم
نوش جان💖
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.