eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
157.4هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت آناناس ۳۰ میلی لیتر( یا یک بسته ژله اناناس) شربت بلوبری ۳۰ میلی لیتریا( یک بسته ژله بلوبری) شربت توت فرنگی ۳۰ میلی لیتر یا(یک بسته ژله توتفرنگی) شربت آلبالو ۳۰ میلی لیتر یا(یک بسته ژله آلبالو) پودر ژلاتین برای هر شربت ۵ گرم آبجوش برای هر شربت ۲۲۰ میلی لیتر نوشابه گازدار بدون رنگ کمپوت هلو برای تزیین شربت ها را در ظرف‌های جداگانه بریزید. سپس آبجوش و ژلاتین را اضافه کنید. هم بزنید تا ژلاتین حل شود. بعد آنرا داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. بعد از بستن شربت ها آنها را تکه تکه کنید. از هر شربت مقداری داخل لیوان بریزید.بعد نوشابه گاز دار درون لیوانها بریزید. برای تزیین می توان کمپوت هلو را قالب بزنید و درون لیوان بگذارید. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر ۳ و نیم لیوان نشاسته ذرت ۳ قاشق شکر ۱ لیوان خامه صبحانه ۱ بسته ۲۰۰ گرمی پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری شیر و نشاسته رو تو یه ظرف بریزین و هم بزنین، بذارین رو حرارت ملایم، شکر رو اضافه کنین و هم بزنین تا به غلظت فرنی برسه، پودر کاکائو و شکلات تخته ای رو اضافه کنین و هم بزنین تا حل بشن ژلاتین رو با نصف لیوان آب بنماری کنین تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشن، به مواد اضافه کنین و مواد رو از روی شعله بردارین و بعد از خنک شدن مواد بهش خامه رو اضافه کنین قالبو چرب کنین و مواد رو بریزین تو قالب و حدودا ۵ ساعت بذارین تو یخچال بمونه بعد اطرافشو با دست بکشین به سمت داخل تا از قالب جدا شه و برگردونین تو ظرف با پودر بیسکوییت و پودر کاکائو مخملیش کنین .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
تیرامیسو تیرامیسو یکی از محبوب ترین کیک ها و دسرهای ایتالیایی است. تیرامیسو دسری لایه لایه است و خوردن تکه ای از آن طعم منحصر به فردی در دهان ایجاد می کند بنابراین همراه آن ماده غذایی خاصی توصیه نمی شود تا طعم خود دسر قابل حس باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم. زمان کل: 35 دقیقه مواد لازم: • 4 عدد تخم مرغ تازه و با کیفیت زرده را از سفیده جدا کنید • 4 قاشق غذاخوری شکر • 500 گرم پنیر خامه ای • یک فنجان قهوه خوری قهوه اسپرسو رقیق شده با آب و شیرین شده با شکر • 340 گرم بیسکویت • می توانید در میان بیسکویت ها از لایه های باریک موز هم استفاده کنید. • شکلات تلخ رنده شده طرز تهیه : زرده ها را همراه با شکر بزنید. سپس پنیر خامه ای را در آن بریزید و اگر 2 تا از سفیده ها را برای اینکه مخلوط به آرامی سفت شود استفاده کنید. مخلوط را به هم بزنید. سپس فنجان قهوه تهیه شده را در یک کاسه بریزید اینجا می توانید مخلوط را مزه کنید برای اینکه مطمئین شوید همانی باشد که می خواهید). سپس بیسکویت ها را در قهوه بریزید سعی کنید قالب به اندازه ای بزرگ باشد که بتواند مخلوط پنیر خامه ای را نگه دارد. آن را از مخلوط پر کنید و به مدت 2 ساعت در جای خنک نگه دارید، سپس شکلات رنده شده ای را که تهیه کرده اید روی آن بپاشید. این مقدار مواد برای 6 تا 8 نفر کافی است. امیدواریم با تهیه این دسر خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید. نـوش جان .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
اسپاگتی(پاستا)چیکن عربیاتا زمان پخت ۱۰دقیقه زمان آماده سازی ۵دقیقه سینه مرغ ۳۰۰گرم کنسرو گوجه فرنگی یک قوطی اگر کنسرو گوجه فرنگی ندارید نیم کیلو گوجه تازه و رسیده سیر یه میزان دلخواه حداقل یک بوته(هرچقدر بیشتر خوشمزه تر) رب گوجه دو قاشق پر ریحان جعفری پیاز یک عدد روغن زیتون چند قاشق ابتدا پیاز رو فقط دو دقیقه با حرارت بالا تفت بدید بعد مرغ رو اضافه کنید مرغ ها تا ۵دقیقه کاملا پخته میشن بعد سیر خورد سده رو اضافه کنید حالا گوجه و رب نمک فلفل رو اضافه کنید ۳دقیقه بعد سس عربیاتا شما آماده شده توجه داشته باشید که اگه کنسرو گوجه ندارید گوجه هاتون رو ۲دقیقه تو ماکروفر بزارید یا یک دقیقه بندازید توی آب جوش و یا گوجه هارو کباب کنید بهد در هر سه روش گوجه‌ها رو پست بگیرید و خرد کنید و به سس اضافه کنید سس رو روی پاستا که ۱۰دقیقه به همراه نمک و روغن در آب جوشوندین و آبکش کردید بریزید و با جعفری و ریحون تزیین کنید و بعد سرو کنید (دوستان عربیاتا روشهای دیگه‌ای هم داره این روش بنده ست و بسیار تازه و خوشمزه هم هست ) .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کیک پرتقالی خیلی راحت و خوشگل توضیحات کامل توی فیلم❤️👆🏻 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
بستنی موزی🍦🍌 دو لیوان شیر را گرم کرده سپس یک قاشق مربا خوری ثعلب و دو قاشق غذاخوری شکر را با هم مخلوط کرده و به شیر اضافه کرده و هم زده تا ثعلب حل شود و گلوله نشود وقتی جوشید از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا سرد شود سپس در فریزر قرار داده و پس از یک ساعت از فریزر خارج کرده و هم بزنید تا کمی پف کند سپس در فریزر قرار داده پس از یک ساعت ابتدا دو عدد موزها رو که از قبل تو فریزر قرار داده شده را در مخلوط کن ریخته و هم بزنید سپس بستنی را به آن اضافه نمایید و هم بزنید هم می توان در این حالت سرو کنید هم می توان نیم ساعت در فریزر قرار دهید و به صورت اسکوپ در ظرف سرو نمایید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
ایده تزیین‌ میوه 🌸🍃 برای این تزیین زیبا فقط کافیه میوه ها رو برش بزنید برش هارو به سیخ چوبی بزنید و دور تا دور داخل دیس دایره شکل بچینید وسط کا رو هم کلاهک آنانس بزارید 🍑🍎 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥔 😋 يك فینگرفود خوشمزه و جذاب واس مهمونیاتون میتونه باشه ک بچها هم عاشقش میشن😍 ۳تا سیب زمینی با ی هویج رو آبپز کردم بعد پخت رنده کردم.نصف لیوان سویا رو خیس کردم با ی لیوان پنیر پیتزا و نصف فلفل دلمه ای رنده شده بهش اضافه کردم و همرو قاطی کردم.یدونه تخم مرغ ی فنجون آرد نمک فلفل زردچوبه اویشن پاپریکا شوید ی ق بکینگ پودر و یک چهارم ق جوش شیرین زدم و همرو مخلوط کردم.مواد ی نیم ساعت بذارید تو یخچال و بعد دربیارین ب اندازه ی گردو بردارین کف دست باز کنید وسطشو سوراخ کنید و توروغن داغ سرخ کنید بذارید رو دستمال تا روغنش بره .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر روز آغازی دوباره است مُشتی امید در جیب‌هایت بریز و زندگی را دوباره از سَر بگیر بی خیالِ هر چیز که تا امروز نشد سلام صبح تون بخیر .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
‌آب ... آب طعم دار رو با برش های هندوانه لیمو و برگ نعنا مخلوط و حتما باید بزاریدحداقل دو ساعت این ترکیب تو یخچال بمونه و تو گرما به شدت پیشنهاد میشه 🍸🍸 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
خانم خونه 🍒 برای جدا کردن هسته آلبالو از نی کمک بگیرید خیلی آسون و سریع میتونید کارتون رو انجام بدید 🥰🥰 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🔺زیاده روی در مصرف خوراکی‌های سرد باعث کاهش ضربان قلب و دستگاه گوارش را مختل میکند و انباشت چربی در بدن را افزایش میدهد 🔸در مصرف خوراکی های سرد در روزهای گرم سال زیاده روی نکنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🔺 برای درمان ترس چی بخوریم! 🔸با داشتن رژیم غذایی غنی از فولات به خودتان کمک کنید. 🔸بی‌قراری، احساس ترس، گیجی و خستگی همگی می‌توانند ناشی از کمبود فولات در بدن باشند. برای همین جگر، سبزی‌هایی مثل کاهو، کلم و عدس بیشتر بخورید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
خواص فوق العاده انجیر!👌🏻 ▫️رفع گلودرد: نابودی باکتری ▫️کاهش وزن: سرشار از فیبر ▫️کاهش سرطان: فیتوکمیکال(ضد سرطان) ▫️کاهش فشار خون: غنی از پتاسیم ▫️درمان ریفلکس: خاصیت قلیایی + مخلوط انجیر با عسل در تسکین زخم معده بسیار مفید است .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
# تزیین _مرغ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. بیسکویت پتی بور یا ساقه طلایی دوبسته کره برای هر بسته بیسکوییت یک ۱۲۵ گرمی ژلاتین دو قاشق سوپ خوری به همراه ۱/۵ پیمونه شیر یا آب آناناس یا ژله آلوورا یک بسته به همراه یک نیم لیوان آب پنیر خامه ای ۳۷۵ گرم خامه ۲۵۰ گرم شکر ۱۱۰ گرم آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری . این مواد برای قالب ۱۱ سانتی مناسب هست . بعد از درست شدن پایه چیز کیک میتونید ردش ژله بریزید و روی ژله رو با شاتوت یا آلبالو تزیین کنید حواستون باشه برای اینکه میوه ها روی ژله نیان بهتره یک لایه نازک ژله رو بریزید بعد از بسته شدن مجدد ژله و میوه روش اضافه کنید 🍔🍟🍗🍜🍲🥓🌮🥘 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🔻سیب1عدد 🔺آناناس نصف1عدد 🔻جوانه یونجه1مشت 🔺جوانه گندم خالص1ق.غ 🌿آب آناناس،سیب،جوانه یونجه راگرفته سپس آبمیوه را با جوانه گندم ترکیب کنید و میل نمائید. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واااای عالی بود عاشقش شدم🤩🤩 شما چی؟؟؟ مواد لازم : گوشت ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۲ پیاز رنده شده 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق چایخوری نمک فلفل دلمه ای به تعداد دلخواه به ازای هر فلفل دلمه ای یه قاشق غذاخوری برنج 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و قرم و زیره و ریحان و سیر رنده شده رب گوجه جعفری و نعناع ریز خورد شده 🌺 کلیپ با صوت گفته شده فقط یه نکنه اینکه بستگی به اینکه فرتون چجوری باشه تایم بزارید من فرم بسیاز زود گرم میکنه رب ساعت شما میتونید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه هم بزارد .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍒 ◀میزان مواد و مراحل در ویدئو مشخصه ◀حتما شکر و ثعلب رو خوب مخلوط کنید وگرنه ثعلب گلوله میشه ◀حتما حتما مخلوط ثعلب و شکر رو قاشق قاشق همونجور که مخلوط کن روشن هست اضافه کنید تا شکر کاملا حل بشه و ثعلب باز بشه و گلوله نشه 😉هر از گاهی بین کار میتونید دستگاه رو خاموش کنید یوقت نسوزه😱😝 ◀بعد از اینکه مایه بستنی آماده شد در ظرف استیل بریزید و بذارید فریزر و هر 30 دقیقه یکبار از فریزر خارج کنید میبینید که مایه بستنی از اطراف شروع به بستن کرده باید هم بزنید تا بستنی ببنده و یخ نزنه ◀معمولا از تایمی که مایه بستنی رو توی فریزر میذارید بعد از 6 تا 7 مرتبه هم زدن بستنی آماده ست و کل مایه بستنی کاملا میبنده البته این تعداد دفعات به سرمای فریزر هم بستگی داره .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2 عدد ران مرغ 2 لیوان چیپس ذرت(یا کورن فلکس ذرت) 1 ق چ نمک فلفل کمی 1 ق غ پودر سیر 1 فنجان آب 1 عدد برگ بو روغن برای سرخ کردن مواد مرینت کردن ران مرغ: یک عدد تخم مرغ آرد سفید 60 گرم ⠀ آب مرغ 40 میلی لیتر (40گرم) ابتدا چیپس ذرت را در یک کیسه بریزیدوباگوشت کوب خرد کنید. طبق ویدئو با چاقو روی ران مرغ رابرش بزنید و نمک· فلفل· پودر سیررا خوب به رانها بمالید. در تابه رانها را با پوست گذاشته بدون اضافه کردن روغن و بزارید تا مرغ کمی سرخ شود و مرغ را برگردانده وبرگ بو و آب را اضافه و در تابه را گذاشته و میزاریم حدود 8 دقیقه روی حرارت بماند. بعد رانها را بزارید خنک بشه و مقدار آبی که از مرغ مانده(40 گرم) را با تخم مرغ و آرد سفید مخلوط کنید و رانها را خوب به این سس آغشته کنید و بعد در چیپس ذرت بغلطانید ودر آخر درروغن شناور داغ سرخ کنید. میتونید با دماسنج آ‌پزی درجه حرارت روغن را با 170 تنظیم کتید تا ران مرغها به بهترین شکل سرخ شوند. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.