4.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولتمرغ
گوشت چرخ شده سینه وران مرغ مخلوطی ازهردو 500گرم
پیاز 1عدد متوسط
سیر2_3حبه
تخم مرغ 1عدد
اردسوخاری 2ق غ
نمک ،فلفل ،زردچوبه وزعفران به میزان لازم
مواد لازم برای بین رولت :
این موادسلیقه ای وبه دلخواه می باشد می توان ازجعفری ساطوری شده،هویج پخته ونگینی شده یا درسته ،قارچ ورقه وتفت داده شده،نخودفرنگی پخته شده،فلفل دلمه ای ریزخردشده ،پنیرپیتزا
وحتی تخم مرغ ابپزشده و....استفاده کرد.
👈من از هویج پخته شده وجعفری ساطوری شده وفلفل دلمه ای نگینی شده استفاده کردم
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از دکوراسیون برتر🌹
717.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 سلام صبحتون پر خیر و برکت
امیدوارم
"سهمِ امروزتون از زندگی:
سلامتی ، شادی، آرمش
رضایت و نگاه لطف خدا باشه
امیدوارم حال دلتون خوب
و زندگیتون غرق در خوشبختی باشه
🌸یکشنبهتون پراز استجابت دعا🌸
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساده ترین #بورکی که میتونین درست کنین این بورکه
شاید بعضیا بخاطر سادگیزیادش حتی بورک حسابش نکنن 😁
هم خوشمزه س هم ساده هیچ سختی و پیچیدگی خاصیم نداره همه میتونین امتحانش کنین
ملزوماتش :
سینه مرغ ریش ریش شده ۱ع
پنیر موزارلای رشته ای ۸ع
خمیر یوفکا ۸ع
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
همینقدر آسون با مواد کم
برا چسبیدن گوشه های خمیر یوفکا میتونین از تخم مرغم استفاده کنین
حتی میتونین روی بورک با فرچه تخم مرغ بزنین
بپزیدش و لذتش ببرید
نوش جان
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش یه دسر آسون و خوشمزه😍
مواد لازم واسه چیزکیک کاپ🍸
بیسکوئیت پتی بور ۱ بسته🍪
کره ذوب شده ۷۵ گرم🤗
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم🧀
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم🍦
شکر ۱۰۰ گرم🥛
موز ۱ عدد🍌
عصاره وانیل نوک ق.چ👌🏻
رنده پوست لیمو به میزان دلخواه🍋
پودر کاکائو ۱ ق.غ🍫
.
اول بیسکوئیتها رو خرد میکنیم و با کره ذوب شده مخلوط میکنیم و کف لیوانها میریزیم و میذاریم داخل یخچال.😌
دقت کنین نیاز نیست خیلی بکوبیدشون چون کالی میچسبن ته لیوان و دیگه در نمیان.😅
خامه و شکر که با هم مخلوط شدن پنیر هم بهش اضافه میکنیم و حسابی میزنیم تا یکدست بشن.🥣
بعد اسانس وانیل و پوست لیمو رو بهش اضافه میکنیم.🍋
در نهایت هم موزها رو خرد میکنیم و اضافه میکنیم.🍌
بعد نصف بیشتر مواد رو داخل کاپ ها میریزیم و میذاریم داخل یخچال.❄️
پودر کاکائو رو با یه ته استکان آب جوش هم میزینیم و به باقی مواد اضافه میکنیم.🍫
و بقیه مواد هم داخل کاپها اضافه میکنیم و حداقل ۲ ساعت میذاریم داخل یخچال😍
من روی کاپها رو با مربای رزبری و شکلات تزئین کردم.🍫
ولی شما با هر چی دوست دارین تزئین کنین.😍
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#نان_لقمه_ای 🥖 😋
یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه )
با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و.. بزنید بعد توی روغن سرخش کنید .
میتوتید تو شکلات بزنید روکش شکلاتی بشه میتویند توش رو با شکلات صبحانه یا ... پر کنید یا حتی کرم پیراشکی یا مثل من با حلوا کنید و با شکلات تزیین کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#مافين_مرغ_پنير 🥧 😋
موادلازم
ارد ١٠٠ تا ١١٠ گرم
فيله مرغ ١ عدد
پيازكوچك ١عدد سير ١ حبه
تخم مرغ ١ عدد
شير ١/٢ پيمانه
ماست پرچرب سه قاشق
روغن مايع ٥٠ گرم
پنيرپيتزا،پنيرچدار ٨٠ گرم
فلفل دلمه رنگي نگيني خردشده ١/٢ پيمانه
بكينگ پودر ١ ق چ
خميرمايع ١/٢ ق چ
نمك وفلفل ، پودراويشن به ميزان لازم
#طرز_تهیه
🔸خميرمايه روبا يك قاشق چ شكروكمي اب ولرم مخلوط كرده بذارين عمل بياد. اردوبكينگ پودرمخلوط والك شود . فيله مرغ روباپيازكمي تفت داده نمك وفلفل رواضافه مي كنيم .
درظرفي كمي تخم مرغ روبزنين شيرماست وپنيرها وبعد خميرمايه واخركاراردرواضافه وهمه ي موادرومخلوط كرده ،بذارين ١ ساعت استراحت كنه مايع كمي شل هست . كاپ هاروتا نيمه پركرده داخل سيني ودرفرپيش گرم ١٨٠ درجه به مدت ٣٠ دقيقه گذاشته تاروي مافين طلايي بشه .
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#کیک_یزدی 🥧 😋
مواد لازم
تخم مرغ: یک عدد درشت
شکر: نصف لیوان
مخلوط شیر و گلاب:نصف لیوان(من دو قاشق غذاخوری گلاب ریختم)
روغن مایع: یک چهارم لیوان
آرد سفید: یک لیوان
عسل: یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
پودر هل یا وانیل: مقداری
نمک میوه: مقداری
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ،شکر و پودر هل را خوب همزدم تا کرم رنگ بشه بعد عسل،مخلوط شیر و گلاب را اضافه کردم دوباره یک دقیقه هم زدم بعد روغن مایع را اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم حالا مخلوط آرد، نمک میوه و بکینگ پودر را که دوبار الک کردم را به مواد اضافه کردم در حد مخلوط شدن هم زدم.مایه کیک را در قالب مافین که کپسول گذاشتم ریختم و در فر با درجه ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه گذاشتم.
چند دستور امتحان کردم این از همه بهتر بود.
منظورم از لیوان،لیوان دسته دار فرانسویه
با این مقدار ده کیک درست میشه ولی من مواد رو دو برابر کردم.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی تابه ای🍪
راحت ترین دسر با کمترین مواد لازم تو خونه:
۱/۲ پیمانه کره_> آب کرده🧈
۱/۴ پیمانه شکر سفید
۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای
بزارید خنک شه
۱ تخم مرغ🥚
۱ قاشق وانیل
۱/۲ قاشق نمک
۳/۴ قاشق بیکینگ پودر
۱ و ۱/۲ پیمانه ارد
اگر میخواهید تکه های شکلات 🍫یا اسمارتیز🍬 اضافه کنید
۲۰ دقیقه در ۱۸۰ درجه فر
با یه اسکوپ بستنی🍨 و نوتلا🍫 میل کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماکارونی خوشمزه😋
مواد مورد نیاز
2 عدد سینه مرغ
ماکارونی نصف بسته
اسفناج (اختیاری)
برای سس
1 پیاز
1 گوجه فرنگی
1 فلفل دلمه
1 قاشق غذاخوری کره
5 قاشق غذاخوری روغن
3 4 حبه سیر
ادویه جات (دلخواه)
نمک
آب گرم
طرز تهیه: گوشت مرغ ریز خرد شده ... ماکارونی ها را از وسط نصف کنید هر 2 تکه گوشت مرغ را با فاصله به ماکارونی زده.. گوجه فرنگی و فلفل را میکس کرده . روغن یا کره را در قابلمه بریزید ... پیاز رنده شده را اضافه کنید نمک فلفل سیاه ادویه دلخواه سیر و ماکارونی را ریخته آب گرم به آن اضافه شود ... نمک ریخته . درب آن را بسته تا به آرامی بپزد .. وقتی آب کم شد اسفناج اضافه کنید اجازه دهید 5 دقیقه بپزد ... داغ همراه با پنیر پیتزا سرو کنید.
#كره_بادام_زمينى_خانگى
موادلازم
بادام زمينى 3 پيمانه سر خالى پوست گرفته
روغن مايع 5ق غ
نمك 1/4 ق چ
عسل 1 ق غ
طرزتهيه
اول بادام زمينى رو پوست بكنيد و داخل تابه ريخته وبا حرارت ملايم تفت ميديم تا طلايى رنگ و ترد بشه مى تونيد داخل فر هم اين كار رو انجام بديد كه البته بايد حرارت كم باشه و دائم چك كنيد كه نسوزه بعد از روى حرارت برداشته وداخل ميكسر همراه با نمك و روغن مايع و عسل مى ريزيم و همه رو باهم ميكس مى كنيم تا نرم و يكدست بشه مى تونيد از روغن بيشترى استفاده كنيد و همينطور از بادام خردشده هم داخلش بريزيد كه من اينكار رو انجام دادم درضمن من يك قاشق كارامل هم به دلخواه اضافه كردم براى طعم و شيرينيش خيلى خوب و خوشمزه شد. البته سليقه ايه به نظرم براى فيلينگ كيك هم بايد عالى بشه بايد امتحان كنم ولى خيلى خوبه كه منزل اين خوشمزه ها رو درست كنيم هم لذت بخشه ، هم سالمتر وبدون مواد نگهدارنده درضمن وقتى سرد شدداخل شيشه ريخته ودريخچال نگهدارى كنيد.
نوش جان 🌸🍃
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه 😍❤️
ماسکارپونه یک پنیر ایتالیایی پرچربی و دارای خامهٔ سه لایه میباشد. این پنیر از خامهٔ تازه که با اسید تارتاریک واسرشت شدهاست، ساخته میشود. پس از واسرشتن، آب آن را بدون فشار دادن از آن میگیرند. ماسکارپونه دارای رنگ شیری میباشد و در منطقهٔ لومباردی ایتالیا بسیار استفاده میشود.
ماسکارپونه را میتوان با استفاده از خامه و اسید سیتریک یا آب لیمو هم تولید کرد. گاهی پس از تهیه به آن آب کره یا همان آبدوغ را اضافه میکنند. ماسکارپونه جزو مواد اصلی تهیهٔ تیرامیسو میباشد.
مواد لازم:
خامه صبحانه یا محلی ۵۰۰ گرم
آب لیمو ترش ۳ ق.غ
دمای مناسب ۷۵ تا ۸۰ درجه سانتیگراد زمانی که جباب های ریز و دور قابلمه دیدین زمان ریختن لیمو ترش میباشد . حرارت بایو کم باشه و همزمان هم بزنید تا ته نگیره .
۱ ساعت در دمای محیط بعد از ریختن روی پارچه و ۶ ساعت در یخچال . پنیر ما آماده است 👌😋