فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساده ترین #بورکی که میتونین درست کنین این بورکه
شاید بعضیا بخاطر سادگیزیادش حتی بورک حسابش نکنن 😁
هم خوشمزه س هم ساده هیچ سختی و پیچیدگی خاصیم نداره همه میتونین امتحانش کنین
ملزوماتش :
سینه مرغ ریش ریش شده ۱ع
پنیر موزارلای رشته ای ۸ع
خمیر یوفکا ۸ع
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
همینقدر آسون با مواد کم
برا چسبیدن گوشه های خمیر یوفکا میتونین از تخم مرغم استفاده کنین
حتی میتونین روی بورک با فرچه تخم مرغ بزنین
بپزیدش و لذتش ببرید
نوش جان
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یه دسر آسون و خوشمزه😍
مواد لازم واسه چیزکیک کاپ🍸
بیسکوئیت پتی بور ۱ بسته🍪
کره ذوب شده ۷۵ گرم🤗
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم🧀
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم🍦
شکر ۱۰۰ گرم🥛
موز ۱ عدد🍌
عصاره وانیل نوک ق.چ👌🏻
رنده پوست لیمو به میزان دلخواه🍋
پودر کاکائو ۱ ق.غ🍫
.
اول بیسکوئیتها رو خرد میکنیم و با کره ذوب شده مخلوط میکنیم و کف لیوانها میریزیم و میذاریم داخل یخچال.😌
دقت کنین نیاز نیست خیلی بکوبیدشون چون کالی میچسبن ته لیوان و دیگه در نمیان.😅
خامه و شکر که با هم مخلوط شدن پنیر هم بهش اضافه میکنیم و حسابی میزنیم تا یکدست بشن.🥣
بعد اسانس وانیل و پوست لیمو رو بهش اضافه میکنیم.🍋
در نهایت هم موزها رو خرد میکنیم و اضافه میکنیم.🍌
بعد نصف بیشتر مواد رو داخل کاپ ها میریزیم و میذاریم داخل یخچال.❄️
پودر کاکائو رو با یه ته استکان آب جوش هم میزینیم و به باقی مواد اضافه میکنیم.🍫
و بقیه مواد هم داخل کاپها اضافه میکنیم و حداقل ۲ ساعت میذاریم داخل یخچال😍
من روی کاپها رو با مربای رزبری و شکلات تزئین کردم.🍫
ولی شما با هر چی دوست دارین تزئین کنین.😍
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#نان_لقمه_ای 🥖 😋
یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه )
با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و.. بزنید بعد توی روغن سرخش کنید .
میتوتید تو شکلات بزنید روکش شکلاتی بشه میتویند توش رو با شکلات صبحانه یا ... پر کنید یا حتی کرم پیراشکی یا مثل من با حلوا کنید و با شکلات تزیین کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#مافين_مرغ_پنير 🥧 😋
موادلازم
ارد ١٠٠ تا ١١٠ گرم
فيله مرغ ١ عدد
پيازكوچك ١عدد سير ١ حبه
تخم مرغ ١ عدد
شير ١/٢ پيمانه
ماست پرچرب سه قاشق
روغن مايع ٥٠ گرم
پنيرپيتزا،پنيرچدار ٨٠ گرم
فلفل دلمه رنگي نگيني خردشده ١/٢ پيمانه
بكينگ پودر ١ ق چ
خميرمايع ١/٢ ق چ
نمك وفلفل ، پودراويشن به ميزان لازم
#طرز_تهیه
🔸خميرمايه روبا يك قاشق چ شكروكمي اب ولرم مخلوط كرده بذارين عمل بياد. اردوبكينگ پودرمخلوط والك شود . فيله مرغ روباپيازكمي تفت داده نمك وفلفل رواضافه مي كنيم .
درظرفي كمي تخم مرغ روبزنين شيرماست وپنيرها وبعد خميرمايه واخركاراردرواضافه وهمه ي موادرومخلوط كرده ،بذارين ١ ساعت استراحت كنه مايع كمي شل هست . كاپ هاروتا نيمه پركرده داخل سيني ودرفرپيش گرم ١٨٠ درجه به مدت ٣٠ دقيقه گذاشته تاروي مافين طلايي بشه .
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#کیک_یزدی 🥧 😋
مواد لازم
تخم مرغ: یک عدد درشت
شکر: نصف لیوان
مخلوط شیر و گلاب:نصف لیوان(من دو قاشق غذاخوری گلاب ریختم)
روغن مایع: یک چهارم لیوان
آرد سفید: یک لیوان
عسل: یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
پودر هل یا وانیل: مقداری
نمک میوه: مقداری
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ،شکر و پودر هل را خوب همزدم تا کرم رنگ بشه بعد عسل،مخلوط شیر و گلاب را اضافه کردم دوباره یک دقیقه هم زدم بعد روغن مایع را اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم حالا مخلوط آرد، نمک میوه و بکینگ پودر را که دوبار الک کردم را به مواد اضافه کردم در حد مخلوط شدن هم زدم.مایه کیک را در قالب مافین که کپسول گذاشتم ریختم و در فر با درجه ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه گذاشتم.
چند دستور امتحان کردم این از همه بهتر بود.
منظورم از لیوان،لیوان دسته دار فرانسویه
با این مقدار ده کیک درست میشه ولی من مواد رو دو برابر کردم.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی تابه ای🍪
راحت ترین دسر با کمترین مواد لازم تو خونه:
۱/۲ پیمانه کره_> آب کرده🧈
۱/۴ پیمانه شکر سفید
۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای
بزارید خنک شه
۱ تخم مرغ🥚
۱ قاشق وانیل
۱/۲ قاشق نمک
۳/۴ قاشق بیکینگ پودر
۱ و ۱/۲ پیمانه ارد
اگر میخواهید تکه های شکلات 🍫یا اسمارتیز🍬 اضافه کنید
۲۰ دقیقه در ۱۸۰ درجه فر
با یه اسکوپ بستنی🍨 و نوتلا🍫 میل کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکارونی خوشمزه😋
مواد مورد نیاز
2 عدد سینه مرغ
ماکارونی نصف بسته
اسفناج (اختیاری)
برای سس
1 پیاز
1 گوجه فرنگی
1 فلفل دلمه
1 قاشق غذاخوری کره
5 قاشق غذاخوری روغن
3 4 حبه سیر
ادویه جات (دلخواه)
نمک
آب گرم
طرز تهیه: گوشت مرغ ریز خرد شده ... ماکارونی ها را از وسط نصف کنید هر 2 تکه گوشت مرغ را با فاصله به ماکارونی زده.. گوجه فرنگی و فلفل را میکس کرده . روغن یا کره را در قابلمه بریزید ... پیاز رنده شده را اضافه کنید نمک فلفل سیاه ادویه دلخواه سیر و ماکارونی را ریخته آب گرم به آن اضافه شود ... نمک ریخته . درب آن را بسته تا به آرامی بپزد .. وقتی آب کم شد اسفناج اضافه کنید اجازه دهید 5 دقیقه بپزد ... داغ همراه با پنیر پیتزا سرو کنید.
#كره_بادام_زمينى_خانگى
موادلازم
بادام زمينى 3 پيمانه سر خالى پوست گرفته
روغن مايع 5ق غ
نمك 1/4 ق چ
عسل 1 ق غ
طرزتهيه
اول بادام زمينى رو پوست بكنيد و داخل تابه ريخته وبا حرارت ملايم تفت ميديم تا طلايى رنگ و ترد بشه مى تونيد داخل فر هم اين كار رو انجام بديد كه البته بايد حرارت كم باشه و دائم چك كنيد كه نسوزه بعد از روى حرارت برداشته وداخل ميكسر همراه با نمك و روغن مايع و عسل مى ريزيم و همه رو باهم ميكس مى كنيم تا نرم و يكدست بشه مى تونيد از روغن بيشترى استفاده كنيد و همينطور از بادام خردشده هم داخلش بريزيد كه من اينكار رو انجام دادم درضمن من يك قاشق كارامل هم به دلخواه اضافه كردم براى طعم و شيرينيش خيلى خوب و خوشمزه شد. البته سليقه ايه به نظرم براى فيلينگ كيك هم بايد عالى بشه بايد امتحان كنم ولى خيلى خوبه كه منزل اين خوشمزه ها رو درست كنيم هم لذت بخشه ، هم سالمتر وبدون مواد نگهدارنده درضمن وقتى سرد شدداخل شيشه ريخته ودريخچال نگهدارى كنيد.
نوش جان 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه 😍❤️
ماسکارپونه یک پنیر ایتالیایی پرچربی و دارای خامهٔ سه لایه میباشد. این پنیر از خامهٔ تازه که با اسید تارتاریک واسرشت شدهاست، ساخته میشود. پس از واسرشتن، آب آن را بدون فشار دادن از آن میگیرند. ماسکارپونه دارای رنگ شیری میباشد و در منطقهٔ لومباردی ایتالیا بسیار استفاده میشود.
ماسکارپونه را میتوان با استفاده از خامه و اسید سیتریک یا آب لیمو هم تولید کرد. گاهی پس از تهیه به آن آب کره یا همان آبدوغ را اضافه میکنند. ماسکارپونه جزو مواد اصلی تهیهٔ تیرامیسو میباشد.
مواد لازم:
خامه صبحانه یا محلی ۵۰۰ گرم
آب لیمو ترش ۳ ق.غ
دمای مناسب ۷۵ تا ۸۰ درجه سانتیگراد زمانی که جباب های ریز و دور قابلمه دیدین زمان ریختن لیمو ترش میباشد . حرارت بایو کم باشه و همزمان هم بزنید تا ته نگیره .
۱ ساعت در دمای محیط بعد از ریختن روی پارچه و ۶ ساعت در یخچال . پنیر ما آماده است 👌😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_با_سس_پنیر_خامه
فیله مرغ با اسفناج و گوجه با سس پنیرخامه ای .
مواد لازم : فیله مرغ
سه ق غ کره
نمکو فلفل
آویشن یک ق چ
یکعدد پیاز خرد شده نگینی
چند حبه سیر له شده
گوجه فرنگی خشک آماده شده :
نصف پیمانه عصاره مرغ
نصف پیمانه خامه
شیرنارگیل نصف پیمانه
۱/۳ پیمانه پودر پنیر پارمزان
یک پیمانه اسفناج بخارپز
طرز تهیه
هر دو طرف فیله ها رو با نمکوفلفل و آویشن مزه دار کنید . دو ق غ کره و کمی روغن رو در تابه داغ کنید و روی حرارت ملایم هر طرف مرغ رو حدود ۴ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند . .
برای تهیه سس : ابتدا پیاز
و بعد سیر را به تابه کره و روغن باقیمانده اضافه کنید و سپس گوجه ها رو اضافه کنید . حالا عصاره مرغ رو بریزید .
خامه و پنیر پارمزان رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم برنید حدود دو تا سه دقیقه بعد اسفناج بخارپز رو اضافه کنید .
چند دقیقه بعد مرغ را بیافزایید و دو سه دقیقه بعد که مرغ به شش آغشته شد بردارید و سرو کنید .
#دسر_كاراملي_نسكافه_اي 😍❤️
مواد لازم
شير يك ليتر
خامه صبحانه يك عدد
پودر كارامل دو عدد
بیسكوييت پتي بور يك بسته
شكر١ق غ
پودر نسكافه ٢ق غ
طرز تهیه
كارامل،شير،شكر وپودرنسكافه رو مخلوط كرده و روي حرارت ميذاريم بعد از جوشيدن يك دقيقه زمان ميگيرم و از حرارت برميداريم(مدام بايد هم بزنيم)كمي كه از حرارت افتاد به همراه پتي بور و خامه در ميكسر ميريزيم تا يكدست شه،در ظرف مورد نظر ريخته و چند ساعت ميذاريم يخچال تا ببنده ومیل کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_قلقلی_در_فر
طرز تهیه
سه عدد سیب زمینی رو داخل ابجوش میزاریم تا ی کم نیم پز بشه..بعد به صورت حلقه ای برش میزنیم و کف ظرفمون میچینیم..
گوشت چرخ کرده+پیاز رنده یا ریز خورد شده+ نمک و فلفل سیاه و پاپریکا +جعفری خورده شده مخلوط و ی کم ورزش میدیم و از مواد گلوله هایی برمیداریم و روی سیب زمینی ها میزاریم و فاصله های خالی مابین گوشتا رو با سیب زمینی حلقه ای پر میکنیم..و روی گوشتها رو سس بشامل که ترکیبی از ارد و شیر و کره و نمک و فلفل هست میریزیم( شیر سرد رو با ارد مخلوط میکنیمو روی حرارت میزاریمو هم میزنیم تا غلیظ بشه و در اخر کره رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم) و روی سس پنیر پیتزا میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده 200 درجه به مدت 15 دیقه میزاریم.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#پای_چوپان
مواد لازم
سیب زمینی آبپز 3 عدد.
خامه ی صبحونه 2قاشق غذاخوری.
کره 1 قاشق غذاخوری.
پنیر پیتزا به مقدار لازم.
نمک و آویشن کمی
مواد میانی شامل پیاز داغ، گوشت چرخ کرده، قارچ، فلفل دلمه، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل.
طرز تهیه
ابتدا مواد میانی رو مثل مایه ماکارونی درست میکنیم ولی فقط یک قاشق غذاخوری رب گوجه برای خوش رنگ شدن بهش اضافه می کنیم.
سه عدد سیب زمینی بزرگ رو آبپز کرده به همراه خامه، کره و نمک داغ داغ پوره می کنیم، سپس در ظرف مورد نظر ابتدا یک لایه پوره ی سیب زمینی ریخته با پشت قاشق صاف می کنیم، لایه بعدی از مواد میانی ریخته، پودر آویشن می ریزیم،سپس پنیر پیتزا ی رنده شده را روی گوشت ها می ریزیم، در پایان برای لایه آخر میتوان پوره سیب زمینی را روی مواد قرار داد.
من به صورت پرسی درست کردم شما می تونین در یک ظرف بزرگ به صورت یک تکه نیز درست کنین.
در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار داده تا روی سیب زمینی ها برشته شود
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#دو_پیازه_آلو😍❤️
مواد لازم
سیب زمینی بزرگ 3 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
روغن 3 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
لیموترش تازه 2 عدد
زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
سیبزمینیها را پس از شستن با مقداری آب بپزید. پیازها را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را در آخر به پیاز سرخ شده اضافه کنید.سیبزمینیها را پس از پختن پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کنید و به پیاز داغ اضافه کنید.شیرازیها دو پیازه را به دو صورت درست میکنند: با رب گوجهفرنگی و بدون رب. اگر مایلید دو پیازهی شما بدون رب گوجهفرنگی و به رنگ زرد باشد، در این مرحله دو پیازهی شما آماده است، اما اگر دو پیازه را با آب گوجهفرنگی و رنگ قرمز دوست دارید، در این مرحله دو قاشق سوپخوری رب را با کمی روغن تفت داده و به دو پیازه اضافه کنید و پس از اینکه مواد با هم مخلوط شد از روی حرارت بردارید و آب لیموی تازه را به عنوان چاشنی در آخر به دو پیازه اضافه کنید.
نکته:
به جای رب گوجهفرنگی از 2 تا 3 عدد گوجهفرنگی که پوست آن را گرفته و به صورت پوره در آوردید.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#آيس_پك 🍨
يك دسر عالى براى هواى گرم👌🏻
در ابتدا باید شکلات رو آب کنید كه برای آب کردن شکلات میتونيد از روش بن ماری استفاده کنید,به اين صورت كه شکلات رو خرد کنید و در ظرفي بریزید و ظرف رو روی بخاری کتری و یا سماور بذاريد. شکلات آب شده رو به اطراف ظرف مخصوص آیس پک بچسبونید ( شکلات باید دور تا دور ظرف چسبونده شه ) بعد بستنی با طعم دلخواهتون رو يكم ذوب کنید و با خامه و شیر مخلوط کنید.اگه دوس دارين تو آیس پک از میوه استفاده كنين، میوه های دلخواهتون رو برش بدين و به بستنی اضافه کنید. بعد از مخلوط شدن همه مواد اون ها رو تو ظرف مخصوص که از قبل آماده کرده اید بریزید و روی آیس پک رو با اسمارتیز و سس شكلات تزیین کنید و نی مخصوص رو تو ظرف آیس پک بگذارید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#برشتوک_نخودچی
آرد نخودچی ۲ پیمانه
روغن جامد نصف پیمانه یا کره ۷۰ گرم
پودر قند نصف پیمانه
هل و دارچین نصف قاشق چایخوری
شکلات تخته ای یک لیوان
ابتدا شکلات تخته ای رو بصورت بنماری حل کردم و داخل قالب سلیکونی تا نصفش ریختم و گذاشتم تو یخچال تا سفت بشه بعد آرد نخودچی را تفت دادم تا رنگ آن کمی طلایی شود سپس روغن را به آن اضافه و مرتب هم زدم تا رنگ آن قهوه ای روشن شود.(اگر تند بود دوباره کمی روغن اضافه کنید)
مخلوط را از روی حرارت برداشتم و پودر قند و هل و دارچین را اضافه کردم و مرتبا هم زدم تا کاملا مخلوط شود.
شکلات را از یخچال بیرون آوردم و مواد رو روش ریختم و نیم ساعت در یخچال گذاشتم تا کاملا ببندد.
نکته:
نیازی نیست قالب چرب بشه.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ژله_بستنی_میوه_ای
اول باید ژله بستنی درست کنیم به رنگ دلخواه و متضاد رنگ میوه مون
این میوه در ایران موجود نیست و ما میتونیم بجاش ازانبه استفاده کنیم
طرزتهیه
یک بسته ژله رنگ دلخواهتون راداخل یک لیوان آبجوش خوب حل کنیدبزاریدخنک شه بعدنصف لیوان بستنی وانیلی شل شده بهش اضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم کف قالب راچرب میکنیم
ابتدا میوه ی خرد شده را با فاصله ته قالب میذاریم و یه کم از ژله بستنی رو در قالب میریزیم تا فاصله بین میوه های چیده شده گرفته بشه داخل یخچال میذاریم تا نیم بند شه و بعد بقیه ژله مون رو در قالب میریزیم تا پر بشه و ۵ساعت در یخچال میزاریم تا کامل ببنده.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_کوفته_بیگدلی😍❤️
مواد لازم
بادنجان 3 عدد
کره 2 ق غ
آرد 2 ق غ
شیر 1/5 لیوان
پنیر چدار 100 گرم
نمک و فلفل هرکدوم ½ قاشق
کوفته
گوشت چرخ کرده 350 گرم
پودر نان 2 ق غ
تخم مرغ 1 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
سیر 1 حبه
نمک 1 ق چ
طرز تهیه
بادنجان هارو کباب کنید.بعد یه برش وسطش بزنید و با قاشق گوشت داخلش رو بکنید و در ظرفی بریزید.
در ماهیتابه روی شعله متوسط کره رو اضافه کنید.سپس آرد رو اضافه کنید و تفت بدید.بعد بادنجون هارو اضافه کنید. شیر رو اضافه کنید و مخلوط کنید.در آخر نمک و فلفل و پنیر چدار رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
برای کوفته ها هم پیاز و سیر رو رنده ریز کنید.همه موادش رو باهم مخلوط کنید و ورز بدید و نیم ساعت درشو سلفون بکشید و داخل یخچال بذارید.بعد به اندازه گردو ازش بردارید و بهش شکل بدید و سرخش کنید.
کوفته ها رو در آخر روی مواد بادنجون بچینید.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#فینگرفودی متفاوت😍❤️
برنج پخته شده ذرت پخته شده و له شده پیازچه و هرنوع ادویه یا سبزیجاتی که دوست دارید رو مخلوط کنید و به اندازه گردو بردارید و داخل تخم مرغ بغلتونید و بعد توی پودر سوخاری بغلتونید بعد توی روغن فراوون سرخ کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_خورشت_کتلت_مرغ_ترش
کامل با تمام نکات👌
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_مرغ_تست_کنجدی
کامل با تمام نکات👌
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.