eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍗 😋 🔸دوتا قاشق پودر سیر با دوقاشق پودر پاپریکا ویه قاشق چایی خوری بکینگ پودر  ودوعدد تخم مرغ و یه لیوان آب مخلوط میکنیم یه مقدار ارد میزنیم غلطتش مثل ماست بشه بعد تو یه طرف دیگه ارد و میزاریم مرغارو غلط میدیم تو ارد بعد غلط تو مایه تخم مرغ و دوباره میزاریم تو آرد وبعد سرخ میکنیم .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍊 😋 ▫️تخم مرغ= ۳عدد ▫️شکر= ۵۰ گرم ▫️آرد= ۳۰ گرم ▫️آب پرتقال= ۲ لیوان (از آب پرتقال طبیعی استفاده نکنید چون تلخ میشه صنعتی باشه بهتره) ▫️شیر= نصف پیمانه 🔸زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید، سفیده رو با همزن بزنید تا فرم بگیره، زرده ها و شکر و در صورت تمایل کمی رنده پوست پرتقال رو با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه و بعد آرد رو بهش اضافه کنید آب پرتقال و شیر رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا گرم بشه از مواد زرده کم کم بهش اضافه کنید و مدام و سریع هم بزنید تا مواد تموم بشه، به هم زدن ادامه بدید تا مواد به غلظت فرنی برسه و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدید کمی خنک بشه و بعد سفیده رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید چنانچه رنگ پودینگ مورد پسندتون نبود میتونید چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید و بعد داخل ظرف دلخواه بریزید میتونید کناره ها یا روی ظرف رو با میوه های مختلف تزیین کنید اجازه بدید پودینگ چند ساعت داخل یخچال خنک بشه و بعد نوش جان کنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
3.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساده در 🍰🍰 👩‍🍳نوش جان .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍪کیک بی بی مواد لازم: 🥣۲ پیمانه آرد 🥣بکینگ پودر 🥣نیم پیمانه کاکائو 🥣۱ پیمانه شکر 🥣جوش شیرین 🥣مقداری نسکافه 🥣نیم قاشق وانیل 🥣۱ پیمانه شیر 🥣۲ عدد تخم مرغ طرز تهیه: 🎂آرد را با دو قاشق چایخوری بکینگ پودر، یه پنس نمک، نصف پیمانه پودر کاکائو، شکر، نصف قاشق جوش شیرین، 1 قاشق غذاخوری پودر نسکافه و نصف قاشق وانیل، همه را باهم مخلوط کنید. وسط مواد را گود کنید و 1 پیمانه شیر، نصف پیمانه روغن و نصف پیمانه آب داغ را اضافه کنید. دوتا تخم مرغ رو با چنگال بزنید و به مواد اضافه کنید به صورت دروانی و آروم هم بزنید و قالب را چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید و داخل فر از قبل گرم شده درجه 180 به مدت 35 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت و سرد شدن، 🍰کیک را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و خامه کشی نمایید. به اندازه دلخواه برش بزنید. روی کیک شکلات تخته‌ای با خامه بریزید و با کاکائو رنده شده تزیین کنید. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
ابتدا فیله یا سینه مرغ رو به صورت نوارهای باریک عمودی برش میدیم بعد همراه پیاز، نمک و فلفل، زعفران و آبلیمو ، داخل ظرفی گذاشته و به مدت دو ساعت توی یخچال قرار میدیم تا مواد کاملا مزه دار بشن. گوشت چرخکرده رو همراه پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل، خوب ورز میدیم و بعد گوله های کوچک در دست درست کرده و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا شکل خودش رو حفظ کنه. بعد ازین مدت برشهای فیله را دور گوشت ها پیچیده و با خلال دندان فیکس میکنیم. سپس توی ماهیتابه چیده و ابتدا هر دو طرف رو سرخ کرده، بعد درِ ماهیتابه رو گذاشته و اجازه میدیم تا کاملا بپزه. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۵ عدد سیب زمینی ۶٠٠ گرم گوشت چرخ کرده ١ عدد پیاز ا عدد سیر ١ عدد تخم مرغ نمک ☄ فلفل ☄ فلفل قرمز ☄ جعفری ٣ قاشق غذاخوری نان سوخاری ٢ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ٢۴٠ میلی لیتر آب پنیر گوجه گیلاسی 👩‍🍳نوش جان🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍹دستور تهیه شربت زعفران ♨️مرحله اول ابتدا آب را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در همین حین زعفران را می سابیم و پس از اینکه آب جوش آمد، زعفران سابیده شده را داخل آب جوش می ریزیم و حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم. ♨️مرحله دوم حالا درب قابلمه را قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در همین حالت بماند تا زعفران به طور کامل دم بکشد و رنگ بدهد. پس از گذشت ۲۰ دقیقه گلاب و شکر را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم شکر حل شود. ♨️مرحله سوم پس از اینکه شکر حل شد حرارت را کمی بیشتر می کنیم تا شربت به قوام برسد. حدود ۱۰ دقیقه تقریبا برای قوام آمدن شربت نیاز است. برای اینکه متوجه شویم شربت به قوام رسیده است، یک قاشق غذاخوری شربت از شربت بر می داریم. ♨️مرحله چهارم سپس صبر می کنیم تا خنک شود، سپس بین دو انگشت خود تست می کنیم اگر کشدار بود یعنی شربت به قوام رسیده است ♨️مرحله پنجم پس از اینکه شربت اماده شد اجازه می دهم در دمای محیط خنک شود، سپس انرا در ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. 👨‍🍳 👩‍🍳نوش جان🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.