#تَندوري_چيكن 🍢 😋
🔸ابتدا سينه ي مرغ بدون استخوان رو بصورت مكعبي برش ميديم و در ظرفي ريخته سپس يك عدد پياز و كمي فلفل دلمه اي و دو تا سه قاشق روغن مايع و كمي نمك و زردچوبه و دو تا سه قاشق غذاخوري أدويه تندوري بهش اضافه ميكنيم و مخلوط كرده و به مدت يك تا دو ساعت در يخچال قرار ميديم تا مزه دار بشه
(اين أدويه نارنجي رنگ و تند رو ميتونيد از عطاري ها تهيه كنيد و ديگه نيازي به اضافه كردن فلفل نيست)
سپس مرغ هارو در سيخ چوبي بزنيد در تابه با كمي روغن و حرارت ملايم تفت بديد كه هم مغز پخت بشن و هم كمي حالت سرخ شده پيدا كنند شما ميتونيد روي آتش هم كباب كنيد
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
41.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_دو_طبقه_با_هندوانه
مواد اولیه :
هندوانه ۱ عدد
خامه فرم گرفته به مقدار لازم
میوه (برای تزیین) دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا هندوانه را از وسط به صورت عمودی برش بزنید.قسمت انتهای آن را نیز جدا کنید تا در نهایت یک حلقه ضخیم از هندوانه باقی بماند و
پوست هندوانه را جدا کنید.
مقداری خامه فرم گرفته روی هندوانه ریخته و آن را صاف کنید.
روی آن را با میوه و خشکبار دلخواه بپوشانید.
نکات:
۱)حتما روی هندوانه را خشک کرده و بعد خامه را اضافه کنید اگر روی هندوانه تر باشد خامه آب شده و خراب میشود.
۲)بهتر است از اسپری خامه شیرین شده برای روی کار استفاده کنید تا ماندگاری کیک بیشتر شود.
۳)بهتر است روی هندوانه را با میوه های شور و خشکبار شور تزیین کنید تا طعم بهتری داشته باشید.
۴)میتوانید کیک را با حلقه های نازک تر و در چند لایه تهیه کنید.
۵)بهتر است هندوانه کاملا خنک باشد تا بعد از تزیین خامه شل نشود.
۶)روی هندوانه را به جز خامه میتوان با انواع کرم و پودینگ نیز پوشاند.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح اولین
شروع عاشقیست💖
پس عاشقانه شروع کن
صبح شروع
دوست داشتنت است
پس بامحبت نگاه کن☘
دوستان مهربانم
صبح سه شنبه تون
بخیروساعتهای امروزتون
پرازمهر💖🌴
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آموزش پختن کاچی
مناسب برای : 4 نفر 👤
زمان پخت : 30 دقیقه ⏰
مواد اولیه :
1⃣ آرد گندم و برنج 300 گرم
2⃣ کره 200 گرم
3⃣ شکر 200 گرم
4⃣ آب 7 لیوان
5⃣ گلاب 1 لیوان
6⃣ پودر هل 1 قاشق
7⃣ پسته،بادام و پودر دارچین برای تزئین
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
آموزش پختن کاچی مناسب برای : 4 نفر 👤 زمان پخت : 30 دقیقه ⏰ مواد اولیه : 1⃣ آرد گندم و برنج 300
طرز تهیه :
آرد ها را به همراه کره و روغن روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا طلایی شود.
سپس شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا شکر آب شود
بعد زعفران آب کرده و گلاب را افزوده و حرارت را خاموش می کنیم.
بعد آن را به آرد و روغن افزوده اگر آب نیاز داشت دوباره آب اضافه می کنیم.
تا کمی رقیق شود بعد روی حرارت می گذاریم تا روغن بیفتد.
در آخر پودر هل را افزوده حرارت را خاموش کرده در ظرف می ریزیم و بعد با پسته و دارچین و یا هر چیز دیگری که دوست داشتید تزئین می کنیم.
نوش جان ☺️
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
30.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش درست کردن خمیر فوندانت برای تزئین انواع کیک
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند مدل تزئین کیک با خامه
#خامه_کشی
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#كيك_شني
مواد لازم:🍚
▫️دو پيمانه آرد
▫️٤عدد تخم مرغ
▫️١پيمانه شكر
▫️نصف پيمانه روغن
▫️اپيمانه شير داغ
▫️پودرنارگيل بو داده١پيمانه
▫️شيرعسلي يك استكان
▫️دو ق م خوري پكينگ پودر
▫️وانيل و هل از هر كدام ١ق م خوري
طرز تهیه:🍰
تخم مرغ و شكر رو باهم زن زده تا كاملا حجيم شده بعد وانيل و هل اضافه كنيدبعد روغن رو مخلوط كرده و بعد شيرداغ اضاف كرده با دور تند بزنيد و در آخر آردالك شده با پكينگ پودر رو در سه مرحله رو اضافه كرده و با ليسك مخلوط كنيد و حالت دوراني و در يك مسير،قالب مربع شكل رو چرب و آرد پاشي كنيدو خمير رو بريزيد و بزاريد فر با دماي ١٧٠،به مدت ٤٥ دقيقه(فررو ١٥ دقيقه قبل گرم كنيد)بعد پخت كيك رو از فرخارج كرده و روش رو با شيرعسلي كاور كنيد و نارگيل بو داده رو روش پخش كنيد
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین سالاد🎥🔝
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خیارشور_نیم_ساعته🥒🥒
حالتون چطوره
اینم دستور یه خیارشوره ترد و فوق العاده
.
#خیارشور
مواد و اندازه کاملا داخل فیلم مشخصه
سبزی های معطر به دلخواه خودتونه
میتونید زیاد و کم کنید
حتما از خیارهای رسمی یا به قولی خیار بوته ای استفاده کنید
نکته: اگه از خیار گلخونه ای استفاده کنید وسط خیارشورهاتون آب میندازه و بد میشه.
#خیارشور_خونگی
#خیارشور_نیم_ساعته
#خیارشور
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خودتون رو به جای مهمان بذارید😍💁♀️ دیدن میز فینگرفود با طعم ها و مزه های متفاوت و
دیدن ایده های جذاب در چیدمان میز،
به طور حتم هیجان انگیزه🤩✨🔱😍
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #مربای_گل_محمدی🌸🌸
آموزش را در فیلم مشاهده کنید 👌👌
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🔝
طرزتهیه توپک
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_طالبی🍈🍈
تو گرما میچسبه 😋😋
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آموزش پختن شیرینی قرابیه یونانی
مناسب برای : 10 نفر 👤
زمان پخت : 20 دقیقه ⏰
مواد اولیه :
1⃣ کره 250 گرم
2⃣ وانیل 1 قاشق چایخوری
3⃣ خاک قند 1 لیوان پر
4⃣ آب 1 فنجان
5⃣ پکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
6⃣ گلاب 2 قاشق چایخوری
7⃣ پودر جوز هندی نصف قاشق چایخوری
8⃣ پودر و خلال بادام 100 گرم
9⃣ آرد 450 گرم
🔟 تخم مرغ 1 عدد
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
آموزش پختن شیرینی قرابیه یونانی مناسب برای : 10 نفر 👤 زمان پخت : 20 دقیقه ⏰ مواد اولیه : 1⃣ کره 2
طرز تهیه :
ابتدا کره و شکر را داخل کاسه بزرگی بریزید و با هم زن خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس تخم مرغها را یکی یکی افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم مخلوط شوند.
در ادامه اسانس وانیل، جوز هندی و پودر بادام را بریزید و مخلوط کنید، حالا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط نموده و بیافزایید.
مواد را بخوبی مخلوط نمایید تا خمیری یکدست درست شود، خمیر را ورز دهید تا از حالت چسبندگی خارج شود اگر نیاز بود کمی آرد اضافه کنید.
خمیر را به شکل گلوله هایی یک اندازه درست کرده و روی هر کدام چند عدد خلال بادام بگذارید و کمی فشار دهید تا بچسبد.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینی ها را داخل آن بچینید و برای یک ربع تا 20 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.
بعد از اینکه شیرینی ها پخته شد آن ها را از فر بیرون آورده و ابتدا در مخلوط آب و گلاب فرو کرده و سپس در پودر قند بغلطانید.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#آبگوشت_کلم_قمری 🍜 😋
▫️کلم قمری: یک عدد
▫️نخود: یک پیمانه
▫️سیب زمینی: ۲ عدد
▫️گوشت آبگوشتی: ۵۰۰ گرم
▫️پیاز: ۱ عدد
▫️زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم
▫️کشک: ۱ پیمانه (در صورت تمایل)
▫️سیر: ۲ حبه (در صورت تمایل)
🔸پیاز رو نگینی کنید با روغن گوشت و دنبه سرخ کنید بهمراه زردچوبه و فلفل نخود ها رو پاک و شسته اضافه کنید آب سرد بریزید و بذارید بپزه
یکساعت به سرو سیب زمینی ها رو پوست کنید و کلم هارو پوست کنده و در کمی روغن تفت دهید به آبگوشت اضافه
حالا یک عدد پیاز متوسط رنده ی ریز کنید دنبه ها رو از آبگوشت کشیده و بکوبید بهش زردچوبه ونمک بزنید و به ابگوشت اضافه کنیدبذارید جا بیفته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک غذای فوق العاده
🍜🍜🍜🍜
آشپزی ایرانی
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#تاتلی_شلیل_لیوانی 🍹 😋
▫️2 عدد شلیل(مربع مربع خرد شده)
▫️1 پاکت بیسکوییت
🔸برای کرم
▫️4 لیوان شیر
▫️1 لیوان شکر
▫️2 قاشق غذاخوری آرد
▫️2 قاشق غذاخوری نشاسته
▫️1 عدد تخم مرغ
▫️1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
🔸برای کرم تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید و خوب هم بزنید و روی اجاق بذارید و تا وقتی که بجوشد مدام هم زده بپزید. کانال غذای ترکیه،وقتی خوب غلیظ شد از روی اجاق بردارید و روی کرم را با سلفون بپوشانید تا روی سطح کرم نبندد. وقتی کرم خنک شد لیوانی که در نظر دارید بردارید و برای لایه اول 1 قاشق غذاخوری بیسکوییت خرد شده داخل لیوان بریزید و روی بیسکوییت کرم بریزید ، مجدد بیسکوییت بریزید ، سپس شلیل خرد شده و در آخر کرم بریزید و روی کرم را با برش های شلیل و بیسکوییت های خرد شده تزیین کنید. تا وقتی که کرم تمام شود همان کارها را تکرار کنید و بقیه لیوان ها را پر کنید. میتوانید خنک سرو کنید
آشپزی ایرانی
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#فالوده_ژله 🍮 😋
🔸یک بسته ژله آلوئه ورا رو با ۱لیوان آب جوش قاطی میکنیم و ۳ دقیقه قشنگ هم میزنیم با قاشق تا ذرات ژله حل بشه،بعد میذاریمش تا حسابی از داغی بیوفته و سرد بشه،قالب پلاستیکی برای ژله بهترینه و راحت هم درمیاد،قالب رو حسابی با روغن مایع چرب میکنیم،بعد به انداره نیم سانتی متر ژله الوئه ورا توش ریخته و میزاریم یخچال ببنده،بعد که بست یکم فالوده روش میریزیم ویکم ژله آلوئه ورا لابه لاش تا رشته ها منسجم بشن و وا نرن(به اندازه ۲ سانتی متر)،دوباره میذاریم یخچال تا ببنده ، وقتی بست دوباره یکم دیگه آلوئه ورا روش بریزین تا ببنده بعدش یک لیوان آب جوش رو با ژله توت فرنگی ترکیب کنین بزارین قشنگ سرد بشه بعد روش بریزین بزارین یخچال تا ببنده،بعدش این قالب چون متوسط هست و پلاستیکی و چرب هم شده رااااحت درمیاد از قالب
آشپزی ایرانی
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ترفند_آشپزی🍢
ادویه کباب تابه ای👇🏻
فلفل سیاه
زردچوبه
زعفرون
گل پر
آشپزی ایرانی
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با #پیتزا خوشمزهه🤩
شیر ۲۵۰ میلیلیتر(تقریبا یک لیوان)
روغن نباتی ۳ ق غ
پودر خمیر فوری ۵ گرم
شکر ۱ ق غ
نمک نصف ق غ
آرد ۴۰۰_۵۰۰ گرم
برای پر کردن:
۱ کیلو گوشت چرخکرده
۲۰۰ گرم گوجه فرنگی
جعفری و شوید
نمک و فلفل
پنیر موزارلا ۳۰۰ گرم
روغن ۱ ق غ
کره ۲۵ گرم
ابتدا برای مایه گوشتی: گوشت چرخکرده و گوجه فرنگی خورد شده و جعفری و شوید و نمک و فلفل رو باهم مخلوط میکنیم و به سه قسمت مساوی موادو تقسیم میکنیم ، برای خمیر،پودر خمیر فوری و شکر و نمک رو داخل شیر ولرم میریزیم و آرد الک شده رو اضافه میکنیم و خمیر رو ورز میدیم ده دقیقه، در پایان ۱ ق غ روغن نباتی رو ریخته و با پارچه روشو میپوشانیم و در جای گرم استراحت میدیم به مدت یکساعت ، سپس خمیر رو به سه قسمت تقسیم میکنیم و دوباره روشو میپوشانیم و سی دقیقه دیگه استراحت میدیم ،خمیرو داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با قطر ۳۰ سانتی متر پهن میکنیم لبه هارو ازمایه گوشتی پر میکنیم و لبه های خمیرو بر میگردونیم و بقیه مایه گوشتی رو میریزیم وروش روبا پنیر پیتزا میپوشانیم و لبه هارو بقیه روغن نباتی میزنیم و در فر ۲۲۰ درجه ازقبل گرم شده به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میزاریم بپزه
آشپزی ایرانی
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.